Borut Pahor in SD nikoli več ne dobita mojega glasu

Borut Pahor

Ker so politiki,….., nikoli ne veš kdaj ti bo žal, da si nekomu zaupal svoj glas na volitvah. Še toliko sem bil neumen, da sem na zadnje volitve peljal še staro mamo (86 let staro), da je Borut Pahor dobil še en glas več.

Ko sem na volitvah obkrožil SD in Boruta Pahorja, sem vedel, da mi bo lahko nekega dne žal. Ampak, da mi bo tako kmalu si nisem mislil. Vzrok je seveda Dimitrij Rupel za katerega menim, da je čas da se poslovi od politike.

En moj prijatelj je lepo rekel:”Že tako se politiki norce delajo iz nas, če jim daš glas se lahko pa še bolj”.

Na naslednjih volitvah zagotovo mojega glasu ne dobi ne Borut Pahor, ne Janez Janša,…. ne nobeden. Politiki so najslabša vrsta ljudi!

11 komentarjev

  1. Strinjam se s tabo, Tomaž. Sam sicer nisem volil SD, sem pa resnično (mogoče tudi preveč naivno) verjel v spremembe v naši politiki, predvsem pa v odstranitev nekaterih starih (že skoraj fosilnih) kadrov iz vodilnih položajev v naši državi. A kot kaže je Dimitrij ponovno uspel (pa še stranke ni rabil zamenjat 😆 ) in bo sedaj celo nekakšen “nadminister”….
    Tole je popoln poraz niti ne stranke SD, ampak poraz volilcev, ki so Pahorja izvolili za mandatarja nove vlade.

  2. se popolnoma strinjam s tvojim stališčem, ampak me vseeno zelo moti slovnična napaka v naslovu: “Borut Pahor in SD nikoli več ne dobi moj glas” -> “Borut Pahor in SD nikoli več ne dobi(ta) mojEGA glasU”

    rodilnik.

  3. Razocaranja nad Pahorjevo potezo ne morem skriti.
    Ne gre se zato da je Rupel aroganten, samopašen, gre se zato, da ga skrbi predvsem zase, zanima ga njegov položaj in privilegiji brez kakrsnekoli odgovornosti. O znacaju priča že dejstvo,da se ne zmore umakniti kljub takemu revoltu med ljudmi.O velikih diplomatskih uspehih ki naj bi bili njegovi se govori, ja kateri pa so ti zunanjepolitični uspehi a ve kdo za te uspehe. Mene je bilo velikokratz sram zaradi nase zunanje politike (pa katere druge tudi janseve recimo pa tudi ropove)

  4. Tisti, ki me poznajo vedo, da sem že pred volitvami komentiral, da se bojim, da bo Pahor slabši od Janše in da Pahor nikakor ni sposoben bit predsednik
    vlade. Mislim, da tole z imenovanjem Rupla sploh ni tako grozna napaka, ga je verjetno že mogel postaviti na ta položaj, ker ima Pahorja nekdo v šahu. Pahor je točno vedel, da bo cel hudič zaradi tega, saj ni trapec. Me pa zelo zanima kako bo Pahor tole vodil, ker se mi res ne zdi sposoben vodenja vlade.

  5. Najbolje da razpustimo vlado in državni zbor,si vzamemo državni oddih in resetiramo politično “sceno” …in ponovno vspostavimo staro-slovensko “sceno”iz časa Karantanskih plemen…, tale “american dream story” je naše politične akterje naredil popolnoma neprizemljene…zavajajo sebe in lasten narod…vsak dan je slabše z njimi, slo politične legende pa sploh…vse se ve, kajne.. lepše nam bo brez njih…potrebujemo iskrene in srčne ljudi..Zdrave v duhu

  6. Slovenci ste sami krivi za tako stanje v državi. Kar poglejte se namesto da bi sami kaj pozitivnega ukrenil al pa predlagali pa samo šimfate čez vlado. Ma da vas ni sram. Pokvarjene konzerve al kva nj rečem se nevem no. Za zjokat kakšni ste.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja