Lažejo bolj moški ali ženske?

Kdo je večji lažnjivec?

Pred kratkim smo imeli eno debato. Poiskusili smo ugotoviti ali lažejo bolj moški ali ženske. Nekako nismo prišli do zaključka. Pa vas sprašujem, kaj menite vi? Odgovore napišite v komentar tukaj.

Jaz se bom odgovora vzdržal, saj se z mojo opredelitvijo (pa naj bo taka ali drugačna), zamerim polovici svojih bralcev. Mogoče sem se že komu, ker postavljam taka provokativna vprašanja?

9 komentarjev

  1. Lažemo predvsem vsi isto, ne glede na spol. Se sicer razlikuje po karakterju, vendar med spoloma ni bistvene razlike. Je pa bilo to merjeno glede na količino govorjenja. Torej ob predpostavki, da ženske govorijo več kot moški, bi posledično tudi več lagale…

  2. Se strinjam z Alešem predvsem v zadnjem delu odgovora. Kdor veliko govori se lahko veliko zlaže.
    Sam sem bolj redkobeseden se vidi tud po komentarjih. Sicer je pa tako ljudje na drugih ljudeh vidijo napake, katere imajo sami in s tem ko označujejo druge hočejo prikriti svoje napake.

  3. Jst nikoli ne lažem! Do zdaj sem se samo enkrat zlagal. In to v prvem stavku 😉
    Ah, veš da vsi lažemo. Včas so rekl, kdor laže, ta tud krade … Ne vem, zakaj je bilo tako začasa socializma oz. komunizma, zdaj po moje ni tako. Drugač bi bili vsi lopovi. Jah, sej po malem smo pa res … Kapitalizem te prisili v to, a ne?

  4. ufff tole pa je:) Sm mnenja da ženske več lažejo vsaj iz mojih življ iskušenj, pa naj bo to od punce, mame, babice itd…. jeb… ga tko js vidm. Deci lažemo sm če je treba:), ženske pa lih obratno, takrat ko ni treba

  5. malo za šalo malo zares…
    Odkrivanje zavajanja spremlja človeštvo od nekdaj. Metode, ki so jih pri tem uporabljali, pa so bile skozi zgodovino prav neverjetne.

    – Včasih so si pri tem pomagali z ogljem in oslovim repom ? tistim, ki so imeli potne dlani, je oglje z oslovega repa obarvalo dlani.

    – Na Kitajskem so uporabljali metodo žvečenja riža, pri čemer so suha usta lahko povzročala veliko težav.

    – V arabskem svetu so si pomagali s polaganjem razbeljenega železa na jezik. Lažnivcu je scvrlo jezik, ker mu je primanjkovalo sline.

    moj odgovor,kdo laže bolj,moški ali ženske? ; ni razlike!
    Pomembno je samo , da te laži ne škodujejo.

    lp , Katja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja