fbpx

Greš z nami na potovanje v Oman?

Kliknite na sliko za povečavo

Greš z nami na potovanje v Oman? Oman je neodkrit dragulj, ki ga še ni zajel množični turizem. Narava je preprosto fantastična, ljudje prijazni, cene nizke. Jaz že komaj čakam, da gremo! Odhod je 26. 1. 2019.

Naš vodnik na potovanju po Omanu bo Matjaž Intihar, priznan fotograf in popotnik, ki večkrat letno organizira foto potovanja v zanimive kraje po vsem svetu.

Na potovanje v Oman sem želel iti z Matjažem že novembra letos, vendar je bil termin žal že polno zaseden. Da bi šel na potovanje v Oman, nisem nikoli razmišljal, dokler mi ni pisal Matjaž, če mogoče poznam koga, ki bi šel v Oman, da ima za termin novembra še eno prosto mesto. Ko sem si na njegovi spletni strani pogledal program in slike, sem se takoj odločil, da grem jaz. Žal pa nisem mogel iti, ker je bilo prosto mesto na voljo samo za žensko. Namreč sobe na potovanju so dvoposteljne in ena popotnica je bila brez para. Prosto mesto za to potovanje je potem zasedla moja prijateljica Petra Škarja.

Tega potovanja v Oman se zelo veselim. Užival bom v lepotah Omana in si hkrati še izpopolnjeval svoje znanje s področja fotografije. Komaj čakam, da vidim to puščavo, doline, v katerih tečejo reke, želve, arhitekturo, ljudi … Noro bo! S sabo vzamem tudi dron! Samo za to potovanje bom kupil nov, zmogljivejši, vendar manjši dron. Odločam se med DJI Mavic 2 Pro in DJI Mavic 2 Zoom.

Če je kdo od mojih prijateljev ali znancev zainteresiran za potovanje v Oman, sva lahko skupaj v sobi.

Tole potovanje v Oman, ki ga organizira Matjaž traja 13 dni. Glede na to, da sem o Omanu prebral toliko lepih stvari, sem se odločil, da bom jaz v Omanu ostal kakšen dan dlje. Tako da, če bo še kdo od udeležencev tega potovanja zainteresiran, da v Omanu ostanemo par dni dlje, se lahko dogovorimo, da skupaj najamemo avto in gremo skupaj pogledati lepe kraje v Omanu. Lepih krajev v Omanu je zelo veliko.

Vse informacije o potovanju najdeš na http://www.e-fotografija.si/oman-potovanje,1940.html, kjer se lahko tudi prijaviš.

Če ste vsaj malo zainteresirani za potovanje v Oman, vam predlagam da se v mesecu novembru udeležite predstavitve potovanja. Potovanje bo predstavil naš vodič Matjaž, ki je v Omanu bil že velikokrat. Datuma in lokacije predstavitve še ne vemo. Če ste zainteresirani, izpolnite spodnji obrazec in obvestili vas bomo kje in kdaj bodo potekale predstavitve.

 

Oman

5 Odgovorov na Greš z nami na potovanje v Oman?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Moja Facebook stran :)
Spremljaj me na G+
E-novice
Naroči se na zanimive e-novice

 

Spremljajte me tudi na:
Tomaž Gorec
Tomaž Gorec
Privacy policy

Greš z nami na potovanje v Oman?
5 (100%) 3 votes