Svojo punco sem zasačil z drugim moškim
svojo punco sem zasačil z drugim

Ko sem bil najstnik, star okoli 19 let, mi je šlo vse narobe. Največ težav sem imel na ljubezenskem področju. Ko sem bil star 18 let in pol, mi je po nekakšnem čudežu prvič uspelo dobiti punco, kar pa ni trajalo dolgo časa, saj me je ta punca, po dobrem mesecu zveze, iz meni neznanega razloga, zapustila. To mojo nesrečno zvezo z mojo prvo punco, sem opisal v članku z naslovom Moja prva punca me je hitro zapustila, ki si ga lahko preberete na http://www.tomazgorec.si/moja-prva-punca-je-hitro-zapustila.

Par mesecev po tistem, ko me je zapustila moja prva punca in ko sem prišel vsaj malo k sebi, sem začel osvajati Natašo. To je tista punca, ki je v članku z naslovom Moja prva punca me je hitro zapustila, omenjena kot moja soplesalka na plesnem tečaju. 

Na začetku moje osvajalske kariere, sem bil na tem področju zelo neroden. Če mi je bila kakšna punca všeč, sem najprej zelo dolgo časa zbiral pogum, da karkoli ukrepam. Ko pa mi je le uspelo zbrati pogum, sem običajno punco direktno vprašal:”Bi ti hodila z mano?”. Še danes mi ni jasno, kako sem lahko imel tako neumen pristop.

In tako sem ob neki priliki tudi Natašo vprašal, če bi hodila z mano. Rekla je, da mora malo premisliti. Kakšen mesec sem čakal, če mi bo sporočila, kako se je odločila. Ker mi ni nič sporočila, sem vedel, da je njen odgovor ne. Če bi imela kakšno željo, da bi bila moja punca, bi mi verjetno to sporočila.

Dva meseca po tem dogodku, sem šel v vojsko. V vojski sem bil 7 mesecev. Takrat je služenje vojaškega roka sicer trajalo eno leto, vendar sem nekaj zbolel in mi je z malo simuliranja uspelo, da so me po slabih sedmih mesecih odpustili iz vojske.

Par mesecev po tistem, ko sem prišel z vojske me je nepričakovano poklicala Nataša in mi rekla, da je premislila in bi hodila z mano. Vse skupaj se mi je sicer zdelo malo neobičajno, da ti punca po enem letu odgovori, da bi hodila s tabo. Vendar, ker je bila Nataša zelo luštna punca, se veze s tako punco nisem v nobenem primeru branil. Moj odogovor je bil super in kdaj se vidiva.

Z Natašo sva se dobila naslednji dan. Dobila sva se pri njej doma, ker jo mama ni pustila od doma, da bi šla nekam na pijačo. Tako sva dve ure preživela pred njeno hišo in se občasno malo držala za roko. Ko sem jo hotel poljubiti je rekla, da hodiva šele en dan in se ne moreva tako hitro začeti poljubljati.

V naslednjem mesecu sem jo vsak vikend vabil, da bi šla skupaj v diskoteko ali kam drugam ven, pa je vedno imela nek izgovor, da ne more iti. Drugače sva se vsaj enkrat na teden dobivala pred njeno hišo, kjer sva se malo držala za roko. Do poljuba še vedno ni prišlo, ker je bilo to za njo prehitro.

Ko sem jo enkrat, verjetno že ene petič ali šestič klical, če greva čez vikend ven, mi je rekla, da ne more, ker mora iti čez vikend k stari mami nekaj delati. Da bo pa verjetno šla s kolegico v diskoteko, ki se nahaja v istem kraju, kjer živi njena babica in naj se kaj oglasim v tej diskoteki. Rekel sem ji da bom verjetno prišel.

Jaz sem v tistih časih vsak vikend s prijatelji hodil v diskoteko BBM, ki je bila v okolici Trebnjega. Tako je bilo tudi tisto soboto za katero sem se z Natašo dogovoril, da jo mogoče pridem pogledat v diskoteko, ki se nahaja v kraju, kjer je živela njena babica. Prijateljem sem se še malo pohvalil, da bi tisti večer morali iti še v tisto diskoteko, ker me tam čaka ženska in bo težila, če ne bom prišel.

Ko smo bili s prijatelji v diskoteki BBM, sem jih ves čas priganjal, da bi čim prej šli v diskoteko, kjer je bila moja punca. Sredi noči sem jih nekako prepričal in smo šli. Ko smo prišli v diskoteko, kjer naj bi bila moja punca, je moj prijatelj šel malo naokoli in prišel nazaj do ušes nasmejan. Čeprav mi ni nič rekel, sem slutil kaj mi bo povedal. Povedal mi ni nič, ampak mi je samo pokazal naj pogledam za vogal. Pogledal sem in videl mojo punco, kako se z enim fantom strastno poljublja.

Ne morem povedati kako ponižanega sem se počutil. Prvič zato, ker me je ta punca prizadela. In to na tak način, da sem se počutil največji osel na svetu. Pred mano se je delala lepa in se ni hotela z mano poljubljati, ker naj bi bilo prehitro,.. Tudi pred prijatelji sem izpadel velik bedak. Ko si star 20 let, ti zelo veliko pomeni ali si v družbi frajer ali bedak.

Celo toliko sem bil neumen, da sem potem Natašo in njeno prijateljico peljal domov. Ko sem Natašo odložil pri njeni prijateljici, sploh ni bila pri stari mami, kot je rekla, sem tudi sam stopil iz avta. Moj namen je bil, da ji dam eno ali dve klofute. Točno se spomnim, da ko sem se pogovarjal z njo, sem zbiral pogum, da bi jo klofutnil. Na mojo srečo nisem zbral dovolj poguma. Hvala bogu, ker potem bi izpadel še veliko večji bedak, kot sem že. Še sedaj, ko tole pišem, me je malo sram, da sem toliko let nazaj, tako neumno razmišljal.

Vikend je minil. Razočaranje, ponižanje in norčevanje prijateljev pa je bilo prisotno še kar nekaj časa.

Če ti je moja zgodba všeč, všečkaj mojo Facebook stran:

Preberi tudi:

Moja prva punca me je hitro zapustilahttp://www.tomazgorec.si/moja-prva-punca-je-hitro-zapustila

Mislil sem, da sem dobil resno in pošteno punco, vendar sem se zelo motilhttp://www.tomazgorec.si/mislil-sem-da-sem-dobil-resno-in-posteno-punco
4 Odgovori na Svojo punco sem zasačil z drugim moškim

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Moja Facebook stran :)
Moj Instagram :)
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More
Spremljaj me na G+
E-novice
Naroči se na zanimive e-novice

 

Spremljajte me tudi na:
Tomaž Gorec
Tomaž Gorec
Privacy policy

Svojo punco sem zasačil z drugim moškim
5 (100%) 4 votes