Želiš dobiti 4 zimske gume za tvoj avto popolnoma brezplačno?

 

NAGRADNA IGRA JE KONČANA!
Največ sreče pri žrebu je imel Matic Gričnik! ČESTITAMO!

 

 

 

Želiš dobiti 4 zimske gume za svoj avto popolnoma brezplačno? Izpolni spodnji obrazec in z malo sreče bodo 4 zimske gume tvoje.

NAGRADNA IGRA JE KONČANA

Spletna stran www.tomazgorec.si, v sodelovanju s spletno trgovino www.pocenigume.net, bo nekomu podarila 4 zimske gume v vrednosti do 200 evrov. V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki v zgornji obrazec vpiše svoje pravo ime (priimek ni potreben) in veljavni email naslov. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjate s splošnimi pogoji, ki jih najdete tukaj. V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 11.11.2015. Nagrajenca bomo izžrebali 12.11.2015 ob 12:00. Žrebanje bo na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Žrebanja se bodo lahko udeležili vsi, ki so sodelovali v nagradni igri. Prisotnost ni pogoj za sodelovanje v nagradni igri. Javno žrebanje bomo naredili zaradi tega, ker ne želimo, da bi kdo podvomil v to, da nagrada ni bila pošteno podeljena.

 

Nagrajenec, si bo lahko izbral katere koli zimske gume v vrednosti do 200 evrov, ki jih ima spletna trgovina PoceniGume.net na zalogi. Nagrajenec si lahko izbere tudi dražje zimske pnevmatike, vendar mora razliko od 200 evrov doplačati. Nagrada ni prenosljiva. Lahko pa nagrajenec vzame katerekoli zimske gume iz zaloge, kar pomeni, da jih lahko tudi komu podari.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi, da na svojem Facebook profilu delite povezavo do nagradne igre. Točna navodila boste dobili po mailu.

V Sloveniji velja zakon, da moramo od 15.11. dalje imeti na svojem avtu nameščene zimske gume ali pa moramo s sabo imeti verige ustrezne velikosti. V  primeru, da po 15.11., nimamo na svojem vozilu nameščenih zimskih gum in nimamo snežnih verig kot predpisuje zakon, nas lahko policist oglobi s kaznijo v višini 40 evrov. V primeru, da zaradi prekrška onemogočimo promet na cesti, oz. povzročimo zastoj, pa je zagrožena kazen v višini 500 evrov + 5 kazenskih točk. Zaradi visokih kazni ter zaradi lastne varnosti je smiselno, da si že pred 15. novembrom na svoje vozilo namestimo zimske pnevmatike. Ko izbirate zimske gume, morate dobro poznati, kaj pomenijo določene oznake na pnevmatikah. Najpomembnejše oznake na gumah so dimenzije (širina, presek ter velikost v colah), hitrostni razred ter nosilnost same pnevmatike. Vsaka pnevmatika, mora imeti tudi podatek o stopnji porabe goriva, kotalnem uporu ter hrupnosti same pnevmatike v stiku s cestiščem. Mnogi od vas ne vedo, kakšen pomen ima oznaka kotalnega upora na pnevmatiki. Tako letne kot tudi zimske gume, se v stiku s površino upognejo in deformirajo. Pri tem se guma segreje, energija pa se porazdeli v obliki toplote. To je tudi glavni vzrok kotalnega upora, katerega povzročijo pnevmatike. Za premagovanje kotalnega upora vozilo porabi okoli 20% goriva, kar v realnosti predstavlja en rezervoar goriva od petih. Ko boste izbirali zimske gume, naj vam ne bo pomembna le cena, saj so najcenejše gume na koncu lahko najdražje. Upoštevajte pomembne lastnosti gume in poiščite najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. V spletni trgovini www.pocenigume.net imajo na zalogi pnevmatike vseh dimenzij in proizvajalcev, ki jih lahko dobite po zelo ugodni ceni. Želimo vam varno vožnjo!

zimske gume
1 Odgovor na Želiš dobiti 4 zimske gume za tvoj avto popolnoma brezplačno?

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

*

Moja Facebook stran :)
Moj Instagram :)

Load More
Something is wrong. Response takes too long or there is JS error. Press Ctrl+Shift+J or Cmd+Shift+J on a Mac.

Spremljaj me na G+
E-novice
Naroči se na zanimive e-novice

 

Spremljajte me tudi na:
Tomaž Gorec
Tomaž Gorec
Privacy policy

Želiš dobiti 4 zimske gume za tvoj avto popolnoma brezplačno?
5 (100%) 3 votes