50.000-krat hvala!

Iskrena hvala za 50.000 všečkov na moji Facebook strani, ki jo najdete na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo.

Še pred dobro polovico leta nisem pričakoval, da bodo všečki na moji Facebook strani šli tako hitro navzgor. Zdaj, ko gredo tako hitro navzgor, sem postal malo bolj optimističen in sem si v svojih novoletnih zaobljubah na www.tomazgorec.si/novoletne-zaobljube-2020 zadal cilj, da pridem do 100.000 všečkov. Glede na to, kakšne zanimive kraje nameravam letos obiskati, menim, da z izpolnitvijo te zaobljube ne bi smel imeti težav.

Na moji Facebook strani so vam najbolj všeč videoposnetki. Niso redki takšni, ki imajo več kot 100.000 ogledov. V zadnjem času vam je bil najbolj všeč videoposnetek, na katerem me je oče učil v pogon spraviti frezo. To je videoposnetek, ki si ga lahko ogledate spodaj.

Kakšen se vam zdi videoposnetek? Vam je všeč?

Drugi najbolj gledani videoposnetek v zadnjem času je bil videoposnetek, na katerem sem si ogledoval rabljene avtomobile. Rad bi namreč kupil nov avto, ker imam s svojim 12 let starim golfom malo preveč težav. Videoposnetek si lahko ogledate spodaj.

Zelo gledan je bil tudi videoposnetek, ki sem ga malo pred novim letom posnel na Zelencih. Imel sem srečo in sem v kader ujel eno zelo zanimivo stvar. Kaj je to, si poglejte na spodnjem videoposnetku.

Če so vam moji videoposnetki všeč, všečkajte mojo Facebook stran na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo. V prihodnosti vam obljubim še veliko zanimivih videoposnetkov in lepih fotografij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja