Današnji horoskop za vsa znamenja

Današnji dnevni horoskop napoveduje veliko mešanih občutkov v odnosih z najbližjimi in na ljubezenskem področju. Ti bodo napeti, za veliko znamenj sedaj ni pravi čas, da se podajajo v novo razmerje, če pa so že v njem, bodo morali marsikaj spremeniti, če želijo, da bo zveza še naprej funkcionirala. Na finančnem področju mnogi potrebujejo več spodbude, da se lotijo naložbe, ki jo načrtujejo že dalj časa, odnosi in dogajanje na delovnem mestu pa bo tokrat bolj umirjeno, le pri posameznih znamenjih lahko pride do večjih premikov. Dnevni horoskop za področje zdravja pa napoveduje, da je sedaj čas, da se posvetite psihični stabilnosti, saj je ta temelj za celotno vaše delovanje v prihodnje.

Današnji horoskop za ovna – (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: danes je pravi dan, da se opravičite za besede, ki ste jih ljubljeni osebi v navalu jeze izrekli pred nekaj dnevi. Strasti so se pomirile, zato dnevni horoskop svetuje, da se potrudite in stvari spet spravite v ustaljene tirnice. Pripravite večerjo, ljubljeno osebo povabite na sprehod v vama pomemben kraj ali preprosto ob dobrem filmu podoživita skupne trenutke in se ponovno povežita. Samski se le opogumite, stopite iz cone udobja in se odpravite na lov za simpatijo, ki je končno pokazala zanimanje za vas.

Denar: vaša ognjevita energija bo poskrbela za sklenitev uspešnega posla v podjetju, kjer delate. Z vso predanostjo se boste posvetili pridobivanju novih poslovnih partnerjev, kar bo opazil tudi vaš nadrejeni. Morda se vam v kratkem obeta povišica. Ta bi vam še kako koristila, saj vas je pretekli krizni čas prisilil, da ste začeli nekoliko zategovati pas pri stvareh, ki ste si jih včasih lahko brez težav privoščili. Dnevni horoskop vas opozarja, da pazite, kako razporejate svoje finance!

Zdravje: ne pozabite nase, čeprav znate biti včasih preveč sebični ? sedaj je čas, da se razvajate, kar lahko brez težav storite tudi v udobju lastnega doma. Dnevni horoskop vam svetuje, da se odklopite od zunanjega sveta, privoščite si sproščujočo kopel, morda pa vam bolje prija hladen tuš, ki vas bo zbudil in napolnil z novo energijo.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za bika – (od 21. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: danes boste neobremenjeni in izžarevali boste energijo privlačnosti, ki jo bodo zaznali tudi drugi. Dnevni horoskop napoveduje pestro dogajanje vsem samskim, saj boste deležni nepričakovane pozornosti in na vas je, kako jo boste izkoristili. Za bike, ki ste si že ustvarili družino ? dan bo kot nalašč za preživljanje skupnih trenutkov, zato izkoristite vsako minuto in se z otroki odpravite na pustolovščino, ki bo ostala v lepem spominu prav vsem.

Denar: ne morete iz svoje kože in znova vas je preplavil materializem. Posledica tega je kopičenje neplačanih računov, ki jim bo kmalu potekel rok plačila. To vas bo navdalo z živčnostjo, ki se bo poznala tudi pri odnosih na delovnem mestu. Dnevni horoskop vam svetuje, da se umirite in dvakrat premislite, kaj boste rekli, da ne boste zanetili neželenih prepirov s sodelavci.

Zdravje: prihaja čas, ko so na vrhuncu alergije in če ste občutljivi, se nekaj časa zadržujte v zaprtih prostorih. Tudi tam lahko ustrezno poskrbite za svoje zdravje in splošno dobro počutje. Dnevni horoskop vam priporoča, da na spletu poiščete videoposnetke z vodenimi vadbami in kar v dnevni sobi poskrbite za dnevno dozo športne aktivnosti, ki vas bo okrepila in navdala s pozitivo.        

Ljubezen: 5
Denar: 2
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za dvojčka – (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: vaša površnost vas bo stala zmenka. Ker ste si zapomnili napačno uro, boste zamudili, kar bo uničilo pozitivno vzdušje srečanja. Tudi opravičevanje ne bo zaleglo, zato dnevni horoskop opozarja, naj vas to izuči v prihodnje. Vezani dvojčki pa si vzemite nekaj več časa za partnerja, saj se zna zgoditi, da se bo zveza, sploh če je še bolj sveža, ohladila, ne da bi to sploh opazili. Sedaj ni pravi čas za vihravost, zato zaupajte svojim čustvom!

Denar: učinkovita komunikacija na delovnem mestu vam bo danes prišla še kako prav, saj se boste izmazali iz skorajšnje finančne polomije. Vaše sicer dokaj stabilno finančno stanje že nekaj časa niha in denar, ki ste si ga izposodili od sodelavca, je že davno skopnel, zato je zadnji čas da ukrepate. Poiščite si dodatno zaposlitev ali razmislite celo o menjavi službe.

Zdravje: napeto ozračje vam bo povzročalo glavobole, ki vam tudi sicer že nekaj dni ne pustijo spati. Zbujate se utrujeni, brez volje in z bolečinami v mišicah. Nikar znova ne posegajte po tabletah za ublažitev bolečin, temveč se razgibajte, poskrbite za zadosten vnos tekočine in si privoščite popoldanski počitek. Dnevni horoskop vam svetuje, da si pripravite obkladke in videli boste, da vam bo bolje.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za raka – (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: razširite svoja obzora in ne bodite tako konservativni ? tudi spoznavanje potencialnih partnerjev prek spleta zna biti zanimivo. Nikjer ne piše, da bo to življenjska zveza, a po preteklih razočaranjih je zdaj čas, da nekoliko prevetrite svoje pusto ljubezensko življenje. Dnevni horoskop pravi, da se nehajte zapirati vase, saj svet ni tako nastrojen proti vam, kot si mislite. Vezani raki boste danes nekoliko manj razpoloženi za ukvarjanje s partnerjem ? povejte mu to in se izognite neželenim prepirom.

Denar: že dalj časa razmišljate o nakupu stvari, ki od vas zahteva večjo vsoto denarja. Dnevni horoskop vas opominja, da sedaj, ko ste to vsoto končno zbrali, nikar ne odlašajte predolgo z nakupom, saj je konkurenca na trgu velika in lahko ostanete brez dobre kupčije. Bodite nekoliko bolj drzni, saj se vam bo dolgoročno to več kot obrestovalo.

Zdravje: zaradi neprevidnega giba se bo znova zbudila poškodba iz preteklosti in vam za nekaj časa otežila normalno funkcioniranje. Na vas je, kako boste ukrepali ? počivajte, šefa zaprosite za bolniško in storite čim več v smeri čimprejšnjega okrevanja, saj boste v nasprotnem primeru stvar le še poslabšali. Vse se lahko konča celo z obiskom bolnišnice, česar si v trenutni situaciji ne morete privoščiti.

Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za leva – (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: končno ste opravili z bivšim partnerjem in dnevni horoskop pravi, da se sedaj ne podajajte v novo razmerje, temveč se posvetite sebi. Pot do končnega prebolevanja še ni zaključena, lahko pa jo pospešite tako, da več časa preživite s prijatelji in svojimi najbližjimi. Odpravite se na pijačo in pokomentirajte aktualne dogodke, če menite, da vam bo pomagalo, govorite tudi o preteklem razmerju. Tudi vsi vezani levi ne pozabite, da si je kdaj pa kdaj prijetno vzeti nekaj časa zase ? če imate ljubečega partnerja, vas bo pri tem le podprl.

Denar: srečo imate, da pred časom niste vložili denarja v nakup nepremičnine, saj se na trgu dogajajo spremembe in sedaj je pravi čas, da se posvetujete s svojim finančnim zastopnikom ter razmislite o novi naložbi. Vsem, ki se na drugi strani spopadate s finančnimi težavami, dnevni horoskop svetuje, da za kratkotrajno posojilo prosite koga, na kogar se lahko zanesete, saj se boste s tem lažje in hitreje izkopali iz krize in se postavili na lastne noge.

Zdravje: zadali ste si shujšati do poletja in le s trdno voljo vam bo uspelo. Ne podajte se brezglavo v izgubo kilogramov, temveč naredite prehranski in vadbeni načrt in se ga tudi držite. Dnevni horoskop vam svetuje, da si omislite partnerja pri hujšanju, saj bo tako ves postopek veliko lažji in tudi zabavnejši. Ne pozabite, kjer je volja, je tudi pot, zato nikar ne obupajte, če se boste tu in tam malce pregrešili.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za devico – (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: predali se boste romantičnemu razmišljanju o prihodnosti vaše zveze. Svoje želje izrazite tudi partnerju in ob pogovoru bosta našla skupen jezik. To vas bo navdalo z upanjem in srečo, čeprav ste po naravi sicer samozadostni in prav lepo shajate tudi sami. Zato samske device danes ne boste niti opazile vseh parčkov, ki se že martinčkajo po bolj ali manj skritih kotičkih mesta. Delajte na sebi in izžarevali boste samozavest, ki bo privlačila ljudi okoli vas.

Denar: vaše analitične sposobnosti so vas že večkrat pripeljale do odličnih rešitev in tudi tokrat se boste s svojim razmišljanjem izkazali na delovnem mestu. Za uspeh vam bodo čestitali vsi sodelavci, vi pa boste notranje zadovoljni, kako ste prispevali z razvoju podjetja. Če se soočate z iskanjem službe, vas dnevni horoskop opogumlja, da bodite še naprej vztrajni, saj je na obzorju priložnost, ki je ne smete izpustiti iz rok.

Zdravje: nezdrave navade so vam že večkrat prišle do živega, zato tudi tokrat ne prezrite opozorilnih znakov. Če se soočate s povišanim krvnim tlakom ali celo sladkorno boleznijo, dnevni horoskop pravi, da je sedaj pravi čas, da se izobrazite o vseh posledicah, ki jih lahko imajo te stvari na vaš organizem. Naredite nekaj tudi za svoje zdravje, saj ste zadnje čase vse preveč zakopani v svoje delo.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za tehtnico – (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: že dalj časa vam zanimanje izkazuje oseba, vi pa jo vztrajno zavračate, ignorirate in se ne zmenite za vse njene poskuse, kako bi se vam približala. Dnevni horoskop vam svetuje, da se sprostite in ji dajte priložnost, saj nikoli ne veste, kaj se lahko razvije iz tega. Tudi če ste bili v preteklosti razočarani v ljubezni, ne pomeni, da bo vedno tako. Zaupajte si in zagrabite priložnost, lahko pridobite novega znanca, prijatelja ali celo ljubezen.

Denar: ne skoparite z denarjem tam, kjer je nujno potreben. Čas je, da v red spravite svoje domovanje, zamenjate poškodovano ali dotrajano opremo in videli boste, da se bo vaše počutje v hipu izboljšalo. Razmislite o najemu kratkoročnega kredita, saj so sedaj pogoji ugodni, dnevni horoskop pa pravi tudi, da posezite v svoje prihranke, če načrtujete nakup naprave, ki vam bo služila dolga leta.

Zdravje: zdi se vam, da plujete proti toku, kar vam krade prepotrebno energijo, ki bi jo lahko porabili za aktivnosti, ki so vam pri srcu. Negativne energije se boste znebili z dovolj spanca in tako, da razmislite, kaj so vaše prioritete v življenju. Ni treba, da sledite množici, ne ozirajte se na mnenja drugih, temveč poslušajte svojo intuicijo in tako boste dosegli notranji mir in zadovoljstvo.

Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za škorpijona – (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: zdi se vam, da je vaše ljubezensko življenje obstalo na mrtvi točki. Po več neuspešnih zmenkih boste danes že samodejno zavrnili osebo, ki vas bo povabila na pijačo, da bi se bolje spoznala. Utrujeni ste od navezovanje bežnih, kratkotrajnih stikov, zato vam dnevni horoskop svetuje, da se za nekaj časa umaknete v zasebnost ter premislite, kaj v ljubezni si resnično želite.

Denar: ped nekaj meseci ste znancu finančno pomagali, sedaj pa bi tudi sami potrebovali uslugo v zameno, a vaše prošnje bodo naletele na gluha ušesa. V tem trenutku nikar ne zaženite panike, velja pa, da je to opozorilni znak, da morate bolje urediti svoje osebne finance. Dnevni horoskop napoveduje, da je pred vami čas finančne negotovosti, a zdaj imate priložnost, da se naučite nekoliko bolj varčevati in premislite, katere so stvari, ki jih resnično potrebujete.

Zdravje: nestabilno in spremenljivo vreme se bo poznalo tudi na vašem počutju. Razdražljivi boste in hitro se lahko zapletete v prepir, če ne boste pazili na svoje besede. Ta čas izkoristite za krepitev imunskega sistema in lažje se boste spopadali s stresnimi situacijami, ki jim zadnje čase kar ne morete ubežati. Vzemite si prost dan in spravite v red svoje misli.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za strelca – (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: priznajte si, da vam je vaša trenutna ljubezenska situacija nekoliko ušla izpod rok. Krmarjenje med dvema potencialnima partnerjema postaja vse bolj nevarno in nepredvidljivo, čeprav vas ta občutek navdaja z adrenalinom. A dnevni horoskop vas opozarja da je čas, da se odločite, kaj bo vaš naslednji korak, saj se ne morete večno poigravati s čustvi obeh oseb. Tudi vezanim se obeta nekoliko več čustvene nestabilnosti v partnerstvu.

Denar: v zadnjem času se je na vaš bančni račun nateklo nekaj dodatnega denarja in mika vas, da bi ga zapravili za kratkotrajen pobeg stran od civilizacije. To bi vam resnično dobro delo, da se duhovno povežete sami s seboj, a pazite, saj lahko denar skopni tako hitro, kot se je tudi pojavil. Morda je sedaj bolje, da varčujete, saj so finančni trgi nestabilni in polni presenečenj.

 
Zdravje: vaša borba proti škodljivim razvadam kot je nezdrava hrana z veliko sladkorja bo splavala po zlu, saj vam bo znova zmanjkalo vztrajnosti. A dnevni horoskop vas pomirja, da ne skrbite, saj je tu zmeraj športna aktivnost, s katero lahko hitro in učinkovito popravite nastalo škodo. Če zraven povabite še prijatelje, je to pravi recept za sproščen dan, poln smeha in dobre volje.

Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za kozoroga – (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: danes vam bo godila pozornost, ki vam jo bo nepričakovano izkazala oseba, do katere ste včasih gojili simpatijo, potem pa so se vajine poti po spletu okoliščin razšle. Ukrepajte hitro, da vam priložnost ne spolzi iz rok tudi v drugo. Vsem vezanim kozorogom pa dnevni horoskop svetuje, naj bodo danes potrpežljivi s partnerjem, saj ga še zmeraj mučijo osebne težave. Pokažite mu, da ga podpirate in pomirite napetost v odnosu.

Denar: že dalj časa razmišljate o menjavi službe, pa do sedaj niste zbrali dovolj poguma za odločilen korak. Danes se vam bo priložnost ponudila kot na pladnju, pa tudi sami veste, da vaša kariera stagnira. Čas je za nove izzive, saj boste le tako tudi osebnostno zrastli in svetu pokazali svoj potencial, kar vas tudi veliko bolj motivira kot sama plača.

Zdravje: zanemarili ste svoje zdravje, saj že dalj časa ignorirate neprijetno bolečino, ki se bo le še okrepila. Ne odlašajte več, temveč se odpravite k zdravniku po strokovno mnenje, saj vsega pač ne morete izvedeti s spletnih forumov. Dnevni horoskop svetuje, da v bodoče ne ponavljate teh napak, saj vas bodo stale veliko živcev in bolečin. Potrudite se iz jedilnika izločiti hitro procesirano hrano, saj je ta velikokrat vzrok številnih zdravstvenih težav.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za vodnarja – (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: danes vas bo partner pozitivno presenetil in zanetil že rahlo ugasnjeno iskrico v vajinem razmerju. Prepustite se prijetnim čustvom in nehajte razmišljati, kaj lahko gre narobe. Samski vodnarji zaupajte svoji intuiciji in se v novo ljubezensko razmerje spuščajte le, če menite, da ste za to resnično pripravljeni. Nikar ne želite znova doživljati občutkov utesnjenosti in omejevanja svobode, zato vas dnevni horoskop opozarja, da bodite nadvse pazljivi.

Denar: vaša ustvarjalnost bo neomajna, zato razmislite, da bi hobi, ki ste mu predani že več let, spremenili v posel. Z malo sreče in nekaj pomoči vam bo z lahkoto prinesel dodatni zaslužek, ki se ga v tem trenutku ne bi branili. Naredite osnutek poslovnega načrta in s pravim pristopom je uspeh zagotovljen! Tako boste dolgoročno izboljšal svoje negotovo finančno stanje.

Zdravje: nedavna nenehna zaprtost med štiri stene je na vas pustila tako psihične kot fizične posledice. Zakrčenost telesa sedaj preženite z obiskom narave, saj je to odlična priložnost, da se znova nadihate svežega zraka, hkrati s tem pa se povežete s svojimi nekoliko izgubljenimi mislimi. Dnevni horoskop vam svetuje, da za krepitev psihičnega zdravja posežete po strokovni literaturi, ki vam bo vlila dodatno motivacijo za napredek.

Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Današnji horoskop za ribi – (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: v trenutno zvezo vlagate veliko energije, zdi pa se vam, da je vse skupaj samo enosmerno. Naučite se bolj kontrolirati svoja čustva in na situacijo poglejte z objektivne plati, da ne boste izgubljali dragocenega časa za ljudi, ki jim v resnici ni pretirano mar za vas. Dnevni horoskop vam svetuje, da sprejmite poraz in se premaknite naprej, preden bo prepozno. Delajte na svoji samozavesti, saj si tudi vi zaslužite samo najboljše.

Denar: doletela vas bo nepričakovana izguba denarja, kar vas bo navdalo z veliko mero anksioznosti. Ne boste vedeli, na koga se obrniti po pomoč, saj se vam zdi, da so vam vsi obrnili hrbet. Dnevni horoskop pravi, da se nikar ne vdajte samopomilovanju, temveč delajte na tem, da se situacija čimprej razreši. Naj bo to lekcija, iz katere boste izšli še močnejši, zato ne klonite pod težo nemoči.

Zdravje: vaša zaobljuba k bolj zdravemu življenju bo končno začela kazati rezultate in zadovoljni boste s spremembami, ki jih boste opazili na sebi. Vztrajajte pri tem, kar počnete za zdravo telo, a dnevni horoskop vas opozarja, da pazite, da se vse skupaj ne sprevrže v obsedenost, ki vas lahko hitro pahne v začaran krog izgubljanja in pridobivanja teže.

Ljubezen: 2
Denar: 2
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec maj na www.tomazgorec.si/horoskop-maj-2020.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja