Kaj napoveduje horoskop februar 2020?

Kaj nam napoveduje horoskop februar 2020? Februar je mesec, ki je seveda zelo povezan z znamenjem vodnarja, ni pa vse odvisno zgolj od tega, tako da ta mesec zaznamujeta tudi kozorog in ribi, da o gibanju planetov ne govorimo.

Če želite izvedeti, kaj nam prinaša mesec februar 2020, si oglejte spodnji videoposnetek.

Ker so trije ‘težki’ planeti v kozorogu, se pripravlja kar nekaj velikih sprememb, ki se tudi že nakazujejo, pojasnjuje priznani astrolog Bern Jurečič. Te se bodo dotikale tako posameznikov kot dogajanja na globalni ravni, napoveduje horoskop februar 2020. To lahko v širšem smislu pomeni velika gibanja, morda revolucije v smislu političnih sprememb, finančnih sistemov in podobno. V bistvu bo s temi močnimi premiki zaznamovano celotno leto 2020, februar bo le nekakšen uvod v to pestro dogajanje. Več o splošnem dogajanju februarja pa si lahko ogledate na spodnjem videoposnetku, kjer Bern Jurečič razlaga vse pomembne premike in dogajanja v zvezi s planeti ter znamenji zodiaka.

Naj vas za konec še pomirimo. Čeprav besedna zveza ‘retrogradni Merkur’ v marsikateremu človeku vzbuja strah, nas astrolog pomirja. Retrogradni Merkur, ki nastopi 17. februarja, po njegovem ne prinaša nobene panike, temveč moramo biti v tem času malce bolj previdni, premišljeni in dosledni.