Kaj napoveduje horoskop november 2020?

Kaj pa nam pravzaprav prinaša horoskop november 2020?

Drugi del koledarskega leta nam prinaša kar nekaj sprememb in želje po osebnih odločitvah. Za več podrobnosti, si oglejte spodnji videoposnetek v katerem vam bo astrolog Bern Jurečič, razkril nekaj značilnih lastnosti za horoskop november 2020.

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop, katerega za spletno stran Tomaž Gorec, piše Bern Jurečič.

V letu 2020 se počasi bližamo koncu, odpira se končna faza procesa prestrukturiranja, o katerem je govora že celo leto. November predstavljata tretji, zadnji del tega prestrukturiranja in kot spomladi bodo tudi sedaj na sporedu nepredvidljiva dogajanja, saj se vsega ne da natančno napovedati. Oglejte si videoposnetek, v katerem astrolog Bern Jurečič razkrije podrobnosti in značilnosti za horoskop november 2020.

Novembra je sonce v znamenju škorpijona, to je čas ko se narava počasi umirja, na nek način lahko rečemo, da umira. Tudi ljudje se v tem času pripravljamo na počitek, to je čas, ko se umirimo, zazremo vase in delamo načrte za naprej. Ciklus se sredi meseca končuje, in se začenja nov.

Pluton, vladar tega časa je ujet med Jupitra in Saturna, vsi trije pa so povezani z zelo močnim Marsom, ki prinaša napetosti, vsi pa so istočasno povezani z Merkurjem, ki je stacionaren, kar prinaša težave z vračanjem nazaj, z določenim zadevami, ki jih nismo rešili prej, in je sedaj skrajni čas, da se jih lotimo in nekaj naredimo. Vse te napetosti bodo v prvi polovici novembra na vrhuncu.

Za znamenja kozoroga in raka se lahko v tem času zgodi kaj prelomnega. Posebnost tega časa je tudi, da je Venera zelo močna, v tehtnici, kar pomeni, da nas vleče k povezovanju in izkazovanju čustev, to pa nas bo tudi v veliki meri povleklo iz krize. Nastopila bo težnja po novih vrednotah, glede na to da stare odhajajo.

Prelomni del meseca novembra je prav sredina meseca, ko se bo kar nekaj stvari obrnilo. Prelomni dnevi bodo okrog 12. novembra.

Drugi del novembra, ko se Sonce prestavi v strelca, se tudi Venera prestavi v škorpijona, se bodo stvari spet obračale na bolje. V videu si poglejte kateri dnevi v prvi polovici novembra bodo najbolj stresni in prelomni, ter kateri dnevi v drugi polovici meseca bodo ugodni in primerni, da jih izkoristimo sebi v prid. Stvari se bodo spreminjale, kljub temu, da smo sedaj prestrašeni in zaskrbljeni glede trenutnih razmer.

V zgornjem videoposnetku poglejte kaj čaka meseca novembra vsa znamenja, kako bodo planeti vplivali na naše počutje, posel, ljubezen in kako se bodo trenutne razmere spreminjale.

Kaj mi pove mesečni horoskop?

Lahko si podrobno preberete, kaj je za vas zapisano v zvezdah za mesec, ki je pred vami, in se tako lažje soočate z vsemi izzivi, ki se vam utegnejo postaviti na poti. Lahko se dobro pripravite za področja, kjer vam utegne v mesecu kazati slabše in poskrbite za boljši izid od predvidenega.

Katera področja opisuje mesečni horoskop?

Mesečni horoskop opisuje področje ljubezni, zdravja ter denarja in kariere. Tako, se lahko pripravite, na katere stvari morate biti bolj pozorni, da boste v mesecu, ki je pred vami kar se da uspešni na vseh življenjskih področjih.

Kje vsak mesec najdem aktualni mesečni horoskop?

Prav tukaj na naši spletni strani, kajti redno skrbimo za osvežen in aktualen mesečni horoskop. Poskrbimo tudi, da se vsak obiskovalec na strani dobro znajde, saj je jasno napisano za kateri mesec je napisan horoskop.

Kakšen horoskop si še lahko preberem na tej spletni strani?

Poleg mesečnega horoskopa, lahko na tej spletni strani pogledate tudi redno osvežen tedenski horoskop, dnevni horoskop in pa letni horoskop za tekoče leto. Na tedenskem in dnevnem horoskopu si lahko preberete tudi podrobnejše opise za posamezna znamenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja