Hostel v centru Beograda

Mosaic Hostel Beograd

Beograd kot priljubljena turistična destinacija, ponuja nešteto doživetij in Mosaic hostel Beograd je prav gotovo eden izmed hostelov, ki je del le-te. Lociran neposredno v centru mesta, ki slovi po bogatem dediščinskem izročilu, kot tudi pestrem nočnem življenju danes, omogoča dostop do vseh pomembnih stičnih točk, brez rabe prevoznega sredstva. Od ene največjih znamenitosti – spomenika Knezu Mihailu, ki se nahaja na glavnem trgu (Trg republike), je oddaljen natanko 170m in tam piše svojo zgodbo, ki je tesno vpeta v utrip starega mestnega jedra.

Mosaic Hostel Beograd

Mosaic hostel Beograd je definitivno kraj, kjer z rezervacijo ne prejmete le ključa od vhodnih vrat in ležišča, temveč ste deležni gostoljubja v vseh ozirih. Veliko je razlogov, da postane nadvse ljubeč začasni dom, kar zna otežiti vaš odhod. Po drugi strani “mesto bodočnosti” vsak dan ponudi kaj novega vsem vedoželjnežem in nagovarja k ponovnem obisku. Tako s slovesi navadno prijazno pozdravlja čim prejšnja snidenja.

 

Mosaic
Mosaic hostel Beograd je kraj, ki razveseli kadilce s “smoking room” in obenem poskrbi za nekadilce. Ne otežuje dihalnih poti, prostori so zračni in dobro ogrevani. V njih je vselej poskrbljeno za dobro vzdušje in počutje gostov z raznimi prijetnimi presenečenji.


Mosaic Hostel Beograd je kraj, koder ni težav z dostopom do brezžičnega interneta, omogoča pa tudi možnost uporabe računalnika. S tem ni skrbi, da svojcev ne bi obvestili o svojem prihodu ali ostali neinformirani o dogajanju.


Mosaic Hostel Beograd je kraj, kjer je vedno na voljo dodatno ležišče ali najde rešitev ob morebitnih težavah. Poskrbljeno je tudi za zadostno število ogledal, v primeru gneče v kopalnici, haha. Na recepciji ste vselej deležni koristnih napotkov ob načrtovanju raznih ogledov, kar olajša vašo integracijo v novem okolju.


Mosaic Hostel Beograd je kraj, ki omogoča hrambo raznih dobrin na hladnem in je opremljen z vsem potrebnim za obedovanje. S tem se lahko v primeru diete izognete raznim polnomastnim kulinaričnim specialitetam srbske kuhinje in celo privarčujete ali poskrbite, da iz kuhinje zadiši po “domačem”.

Mosaic Hostel Beograd je kraj, kjer je poskrbljeno za čistočo tudi v intimnih prostorih. Voda je vedno dovolj topla, da pogreje najbolj “hladne” vključno s prijaznim osebjem. Slednje, na svojevrsten način, tvori “mozaik” v interakciji z gosti, ki skupaj pišejo nepozabno v prestolnici Srbije. V mestu, ki nikoli ne spi, je blaginja zgolj odpočiti ali doživeti vzdušje v Mosaic Hostel Beograd -u. O tem pričajo številni pozitivni odzivi popotnikov, ki napovedujejo vrnitve in stalni gostje, ki radi delimo svoje izkušnje.

Več na: www.facebook.com/mosaichostelbelgrade

1 komentar

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja