Če ne bom izpolnil novoletne zaobljube, me bo to stalo 1.000 evrov.

Kot vsako leto sem si tudi letos zadal svoje novoletne zaobljube. Tokrat je spisek krajši kot običajno, vendar z eno bistveno razliko. Zaobljubil sem se, da če ne bom do konca leta napisal knjige z naslovom Vse se da, če se hoče, me bo to stalo 1.000 evrov. Začetek knjige sem že napisal in si ga lahko preberete na www.tomazgorec.si/kako-napisati-knjigo.

Kakšne so moje novoletne zaobljube in zakaj bom ob 1.000 evrov izveš, če si pogledaš spodnji videoposnetek. 

Če vam je bil videoposnetek všeč, predlagam, da kliknete https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos in se naročite na moj Youtube kanal. Tam najdete še veliko podobnih videoposnetkov.

Veliko ljudi pravi, da so novoletne zaobljube brez veze. To niti približno ne drži! Človek mora imeti načrte, plan, sanje,. Brez tega se človek nikamor ne premakne! Sam menim, da je človek ustvarjen za delo in ustvarjanje. Samo človek, ki dela in je ustvarjalen je lahko srečen človek. Če ne verjamete moji trditvi, med svojimi znanci najdite tri tiste, ki nič ali zelo malo delajo in se vprašajte, če so srečni. 

Znanstveno je dokazano, da če si en cilj zapišemo na list papirja, obstaja veliko večja možnost, da bomo prišli do tega cilja. To nisem samo prebral v knjigah ampak je na enem seminarju, katerem sem bil, to povedala naša plavalka Sara Isaković, ki je na olimpijskih igrah v Pekingu osvojila srebrno medaljo. 

Sara je na seminarju povedala, da si je že kot majna deklica zapisala cilj, da bo osvojila olimpijsko medaljo. Ne samo, da si je cilj zapisala, ona si je medaljo tudi narisala in jo nalepila nad posteljo. Povedala je tudi, da je prejemanje medalje vizualizirala že veliko let preden jo je dobila. Da je vedela kako bo naličena na prejemu medalje,.. 

Če mislite, da nakladam neke neumnosti in da sem neumen, potem za vas ni neumen samo Tomaž Gorec, ampak je tudi Sara Isaković.

Tudi, če ne verjamete v novoletne zaobljube, si vzemite čas, spustite ego in poglejte moj video in si iskreno odgovorite ali menite, da govorim neumnosti ali je kaj na vsem skupaj!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja