Brezplačna E-knjiga:
Kako postati zvezda Instagrama?

Bi radi postali uspešen Instagram Influencer? Vas zanima, kako lahko pridobite veliko število zvestih sledilcev in s svojim Instagram profilom tudi dobro zaslužite? Postanite vplivnež na določenem področju in s svojim mnenjem vplivajte na veliko število ljudi.

Bi želeli, da vam
e-knjigo pošljemo na email?

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pošiljanje e-knjige, ponudb in drugih informacij.

Zakaj postati zvezda Instagrama?

Zakaj se izplača postati Instagram influencer in katere prednosti prinaša velika baza zvestih Instagram sledilcev?

Dober zaslužek

Veliko število zvestih sledilcev je odlična referenca za sodelovanje z raznimi priznanimi blagovnimi znamkami. Številni so za tovrstna sodelovanja pripravljeni veliko plačati!

Vaš hobi postane vaš posel

Imate hobi, ki bi ga radi spremenili v posel? Instagram je odlična priložnost za vse, ki bi radi svoj hobi spremenili v dobičkonosen posel.

Slava in prepoznavnost

Veliko število sledilcev na Instagramu pomeni veliko večjo prepoznavnost in slavo. V kolikor bi radi povečali prepoznavnost boste na Instagramu to lahko dosegli.

Cenjeno mnenje

Mnenja ljudi, ki imajo veliko število zvestih Instagram sledilcev so vredna več. Ljudje jim sledijo in verjamejo njihovim besedam. Pazite, da boste ljudi nagovarjali pozitivno in spoštljivo.

Zvesti sledilci, katerim boste vzornik

Številni uporabniki Instagrama (predvsem mlajše generacije) si na Instagramu poiščejo svoje vzornike. V kolikor boste uspešni, bodo ljudje želeli postati takšni, kot vi.

Fleksibilno delo

Delo Instagram influencerja lahko opravljate kjerkoli in kadarkoli. Potrebujete le dostop do interneta in pametno napravo za dostop do Instagram aplikacije.

tomaz-gorec-2

O avtorju

Avtor e-knjige je priznani strokovnjak s področja digitalnega marketinga g. Tomaž Gorec

Tomaž Gorec ima s področja digitalnega marketinga večletne izkušnje in v Sloveniji velja za enega največjih strokovnjakov na področju optimizacije spletnih strani in prisotnosti na socialnih omrežjih. S področjem oglaševanje preko različnih socialnih omrežij ima ogromno izkušenj, ki jih brez zadržkov deli naprej, saj želi pomagati čim večjemu številu ljudi, do uspeha na spletu. Tomaž Gorec ima na svoji Facebook strani okoli 60.000 zvestih in zelo aktivnih sledilcev. Do njegove Facebook strani lahko dostopate s klikom na to povezavo https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/. Je tudi idejni vodja projekta Lepote Slovenije, ki je v zelo kratkem času na socialnih omrežjih dosegel velik uspeh. Profil projekta Lepote Slovenije na Instagramu, ki ima več kot 24.000 sledilcev si lahko ogledate tukaj https://www.instagram.com/slovenia_lovers/. Tomaž Gorec poleg vseh tekočih projektov uspešno upravlja tudi svoj osebni Instagram profil, do katerega lahko dostopate s klikom na to povezavo https://www.instagram.com/tomazgorec/.

Bi želeli postati zvezda Instagrama?

Prenesite si popolnoma brezplačno e-knjigo, kjer boste našli dragocene nasvete kako uspeti na Instagramu.

Prenesi e-knjigo:

Strinjam se, da se moji podatki uporabijo za pošiljanje e-knjige, ponudb in drugih informacij.

Mnenja bralcev

Kaj so o tej E-knjigi povedale osebe, ki so jo že prebrale?

Imate vprašanje?

POKLIČITE NAS

PIŠITE NAM