Tedenski horoskop za vsa znamenja od 24. 7. do 30. 7. 2023

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 24. in 30. julijem? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se v prihajajočih dneh za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Tedenski horoskop nas vedno znova preseneti. Ko že mislimo, da smo doživeli vse, ampak res čisto vse, nam napove nekaj, kar niti v sanjah ne bi pričakovali. Zato brž preberite, kaj vam je tedenski horoskop namenil tokrat, kje boste blesteli in kje vam ne bo šlo najbolje. V ljubezni je gotovo že vsakdo izmed nas doživel vsaj kakšno razočaranje. Tudi tokrat boste nekateri deležni težkih udarcev usode, a pomembno je, da se po vsaki taki slabi izkušnji znate pobrati in živeti dalje. Nihče pa ni rekel, da so odnosi med ljudmi preprosti – ker smo si med sabo tako zelo različni, je povsem pričakovano in razumljivo, da se ne strinjamo o vsem. Podobno se dogaja tudi na denarnem področju. Eni so zelo uspešni, drugi se še iščejo, a važno je, da v svojem delu uživajo. Seveda ima vsak kdaj kakšen slab dan, a vse se da popraviti, in če ne gre danes, bo šlo morda jutri. Včasih nam ponagaja tudi zdravje in s tem nas telo opozarja, da si želi počitka. Ne prehitevajte sami sebe in privoščite telesu kar potrebuje. Le tako boste uspešno krmarili čez vse ovire in prepreke, ki vam bodo prišle naproti.

Horoskop tedenski – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: Vaša lestvica vrednot in prioritet se je v zadnjih par letih kar precej spremenila. Če ste še nedolgo nazaj vse stavili na prijateljstvo, zabave dolgo v noč in lenarjenje, vam je zdaj veliko bolj pomembna družina, redna služba, odgovornost in urejenost. To so opazili tudi vaši najbližji, ki so tega zelo veseli, saj jim zdaj posvečate več svojega časa in skrbite za lepe odnose z njimi.

Denar: Ljudje smo si med sabo različni in eni obvladajo bolj tehnične stvari, drugi pač ne. Starši so vas, ko ste se odločali o svoji karieri poti, ?silili?, da pojdite študirati kaj tehničnega, saj da so to poklici, po katerih bo vedno povpraševanje. Vi ste jih ubogali, a se na tem študiju nikakor niste našli, zato ga tudi niste dokončali, za kar se zdaj počutite krivega. A nikar si tega ne jemite k srcu, saj vsi pač nismo narejeni za vse stvari. Gotovo boste uspešni na kakšnem drugem področju.

Zdravje: Luna bo na vas in vaše počutje ta teden negativno vplivala, kar po malem čutite že zdaj. Že na začetku tedna, se bodo simptomi prehlada v polnosti razvili, kar vas bo za nekaj dni položilo v posteljo. Poskrbite, da boste pili dovolj čajev in uživali različne vitamine in do konca tedna bi se morali že pozdraviti.

Ljubezen: 5

Denar : 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Bik (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Trenutno ste v življenju zelo srečni in tedenski horoskop pravi, da bo ta sreča trajala še dolgo časa. Včasih se morda sprašujete, s čim ste si zaslužili tolikšno srečo, a pustite te misli na strani in se raje prepustite temu uživanju. Očitno vas ima nekdo zelo rad in vam privošči le najboljše, zato skrbi, da se počutite dobro in srečno.

Denar: Službene obveznosti ste zadnje čase rahlo zanemarjali, zato se vam je zdaj nabralo kar veliko dela, za katerega ne veste, kako bi se ga lotili, da bi bili kar najbolj uspešni pri tem. Poskusite si najprej vse stvari urediti po pomembnosti in obsežnosti dela, potem pa se lotite vsake stvari posebej, nikar pa ne delajte več stvari hkrati, saj se boste na ta način le zmedli in potrebovali še več časa, da boste zadeve uredili.

Zdravje: Ta teden je kot nalašč narejen za razvajanje s strani domačih ali s strani osebja v masažnih salonih, toplicah, hotelu ali kje drugje. Na vaše počutje in prebavo bodo blagodejno vplivali tudi probiotični napitki, smoothiji iz svežega sadja ali sadje samo.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: V življenju ste doživeli že kar nekaj razočaranj s strani oseb, za katere ste mislil, da so vam usojene, a ti padci vas nikoli niso preveč potrli, saj ste trmasti in pokončni in hrabro prenašate razočaranja. Ta teden se vam bo po dolgem času spet nasmehnila sreča, spoznali boste zelo zanimivo osebo, ki bo pritegnila vašo pozornost in jo boste želeli bolje spoznati. Naredite prvi korak, pristopite do nje in morda boste ravno s to osebo spoznali, kaj pomeni biti ljubljen.

Denar: Vsaka stvar se na začetku zdi težja, kot je v resnici. Tudi vi ste trenutno postavljeni pred situacijo, za katero se vam zdi, da ji niste kos in se sprašujete, zakaj za vraga vam je šef prepustil to delo. A verjemite, da ste sposobni narediti to in še več. Morda vas šef s tem le preizkuša in vas bo na koncu za vaše delo nagradil s premestitvijo na boljše delovno mesto ali kaj podobnega.

Zdravje: že nekaj časa čutite, da vam trenutni način življenja ni ravno pogodu. Zaradi hitrega načina življenja se velikokrat poslužujete hitre hrane, ali pa doma kaj na hitro pogrejete v mikrovalovni pečici. Takšno prehranjevanje zagotovo slabo vpliva na vašo prebavo in celotno telo, zato poskusite to spremeniti. Če ne gre drugače, si poskusite kaj skuhati vnaprej.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Ta teden boste imeli res močno intuicijo glede vašega partnerja. Zdelo se vam b, da vam nekaj prikriva oziroma vam nečesa noče povedati, kar vas bo živciralo, saj nikakor ne boste mogli priti stvari do dna. Ker ste po naravi trmasti in vedno čakate, da nekdo drug začne pogovor, boste tudi tokrat čakali, da vam sam pove za kaj gre. Ker se bo teden približeval koncu, on pa bo še vedno molčeč, boste začeli prepir, za katerega vam bo kasneje žal. Morda se bo pokazalo, da vam partner sploh ni nič prikrival in je bila vaša intuicija napačna.

Denar: Še nikoli niste bili tako priljubljeni kot ste sedaj, a kljub temu imate ves čas občutek, da zaostajate za svojimi željami, ambicijami in uspehi. Vprašajte se, od kje takšni občutki, kje v življenju ste izgubili svojo rdečo nit in kako bi jo spet našli. Morda bi bilo dobro, da si vzamete krajši dopust in o vsem tem dobro razmislite, potem pa na novo začnete graditi svoje življenje.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da boste imeli ta teden močno željo spoznati meditacijo kot način življenja. Začeli boste prebirati knjige na to temo, prijavili se boste na delavnice in tečaje meditacije, kar vas bo napolnilo z veseljem in povsem novo energijo. Imeli boste občutek, da vam je ravno to celo življenje manjkalo, zato se boste sedaj počutili izpopolnjeno.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Vaše ljubezensko dogajanje je kar pestro in niha iz ene skrajnosti v drugo. En teden ste pravi družinski človek, spet drug teden vas zanimajo le prijatelji, denar in pijača. S takim obnašanjem spravljate v slabo voljo svojega partnerja, otroke in vse ostale najbližje, zato se zamislite nad svojim početjem in čim prej ukrepajte. V nasprotnem primeru se to ne bo dobro končalo.

Denar: Čaka vas zelo dinamičen teden. Vse stvari boste želeli narediti po liniji najmanjšega odpora, saj boste želeli narediti dober vtis na svojega nadrejenega. A morda to ni najboljši način, saj boste med hitenjem hitro naredili kakšno napako, ki vas bo stala dobrega ugleda. Poskusite se osredotočiti le na eno stvar hkrati in tam pokažite, kaj vse obvladate in zakaj se lahko na vas vedno zanesejo.

Zdravje: Luna bo ta teden negativno vplivala na vas. Že na začetku tedna boste imeli občutek težkih oči, bolela vas bo glava in zmotil vas bo že vsak najmanjši šum. Naj vas to ne prestraši preveč, saj gre le za manjši padec odpornosti, ki bo kmalu minil. Poskrbite le, da boste uživali dovolj vitaminov in pili dovolj tekočine.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Ta teden se boste končno našli. Zadnje čase ste bili namreč nekam odsotni in zamišljeni, pa še sami ne veste zakaj. Posvetite nekaj več pozornosti svojim bližnjim, pokažite jim, da so vam zelo pomembni in uživajte v skupnih trenutkih. Preživite več časa z otroki, saj jih do zdaj sploh niste povsem spoznali ? vprašajte jih, kaj imajo radi, jih kaj skrbi, bi želeli z vami kaj deliti in podobno.

Denar: Že kar lep čas ste sodelovali z osebo, ki je na vas naredila velik vtis, skupaj sta ustvarila vrhunske projekte, deležna sta bila pohval in nagrad kar vam laska. A vsake lepe stvari je enkrat konec in tudi to sodelovanje se bliža koncu. Ne bodite zaradi tega preveč potrti, saj so na obzorju že nove, razburljive priložnosti, ki jih nikakor ne smete zamuditi.

Zdravje: V sebi že dolgo časa iščete mir in spokojnost. Zdi se, kot da vam nekaj ne pusti, da bi zadihali s polnimi pljuči in se počutili svobodne. Ves čas se počutite ujete, pa ne veste zakaj. Morda razlog ne tiči v dejanskih težavah, ampak le v vaši glavi. Odženite negativne misli in skrbi in morda se boste že kmalu počutili povsem drugače.

Ljubezen:  4

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: Na ljubezen boste začeli gledati povsem v drugi luči. Če so vam bili v mlajših letih pomembni predvsem telesni užitki in strasti, boste zdaj prišli do spoznanj, da to ni vse. Obstaja še globlja ljubezen, posebna povezanost s partnerjem, ki vaju naredi močnejša in nepremagljiva na vseh področjih. Svojega partnerja boste začeli bolje spoznavati in videli boste, da je v resnici zelo duhovita in prijetna oseba, česar do sedaj sploh niste opazili.

Denar: Preveč in prepogosto se zanašate na mnenja drugih, pri tem pa se pozabite vprašati, kaj si vi mislite o neki stvari, kako bi se sami spoprijeli z določenim problemom. Ostanite zvesti svojim prepričanjem in načelom, saj niso drugi nič boljši od vas. Morda vam kdo celo skuša škodovati in vas očrniti pred nadrejenim. Zato se raje zanesite na svoje ideje in videli boste, da boste ravno tako uspešno vse končali, kot ste do sedaj.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da boste ta teden deležni manjšega padca energije. To vas bo privedlo do točke, ko se boste začeli spraševati o svojem življenju, svojih vrednotah in prioritetah. Na srečo so okoli vas ljudje, ki vas imajo resnično radi in že proti koncu tedna, boste nazaj v stari formi.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: Spoznali boste, da imate v družini vi glavno besedo ali bolje rečeno, da nočete slišati drugih mnenj. V družini boste morali namreč sprejeti pomembno odločitev glede neke zadeve in vi boste toliko časa vztrajali pri svojem, dokler ne bo po vaše. Ostali vam bodo dali jasno vedeti, da jim to ni všeč in tudi sami se boste zalotili, da vedno na isti način uveljavljate svoje zahteve ? s trmo in nepopustljivostjo. Poskusite to spremeniti, saj nihče ne mara ?diktature?.

Denar: Na vsak način boste želeli čim hitreje priti do želenega cilja. Pri tem se ne boste ozirali na ostale ljudi okoli vas. Če bo treba, boste koga tudi potlačili ali očrnili, vse za to, da boste na koncu vi deležni uspeha in pohval. Tak pristop bo očrnil vaš ugled med sodelavci in ko boste naslednjič potrebovali pomoč je ne boste dobili.

Zdravje:  Ta teden boste veliko bolj sproščeni, nič vas ne bo težilo ali morilo, kar se bo poznalo tudi na vašem počutju. Že dolgo niste bili v tako dobri formi, zato je zdaj morda čas, da spet začnete redno telovaditi in se gibati, saj ste ravno v zagonu, zato bo začetek nekoliko lažji.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Nikoli niste sloveli kot človek, ki kaže svoja čustva. Besede kot so ?ljubim te?, ?rad te imam? in podobno vam nikoli niso šle z jezika, zato se včasih zdi, kot da vam je vseeno za ljubljeno osebo. A to še zdaleč ni res, saj si življenja brez nje preprosto ne morete predstavljati. Poskusite delati na izražanju svojih občutij in pokažite ljudem, za kaj vse ste hvaležni.

Denar: Družabna srečanja in velike prireditve vam nikoli niso bile preveč všeč. Ne izpostavljate se radi pred neznanimi ljudmi, težko tudi navezujete nove stike. Ta teden boste povabljeni na nek pomemben dogodek, a vi se mu boste raje izognili, pri čemer vas ne bo zanimalo, kaj si o tej potezi mislijo drugi. Ste pač bolj samotarski človek in s tem ni popolnoma nič narobe.

Zdravje: Čeprav vas bo ujel prehlad in bi morali počivati, vam vaša podjetniška žilica ne bo dala miru. Prišli boste do pomembnih podatkov in ugotovitev, zato boste prekinili svoj počitek in se pognali nazaj na delo. A to bo na vas pustilo posledice in okrevanje bo trajalo veliko dlje, kot bi sicer. To vas zlepa ne izuči!

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: Določene stvari in dejanja boste vzeli zelo osebno, čeprav v resnici ne letijo ravno na vas. V vsakem dejanju ali besedi boste videli napad na vas, na kar boste odreagirali z jezo in grdimi besedami. Poskusite se kdaj ugrizniti v jezik in zadihati preden izrečete besede, saj vam ljudje ne želijo nič slabega, le vam se zdi, da vas stalno napadajo z vseh strani.

Denar:  Čeprav se načeloma držite svojih prepričanj in odločitev, boste imeli ta teden kar nekaj pomislekov. To vam ni podobno, kar bodo opazili tudi sodelavci, ki vas bodo hiteli prepričevati, da imate vi vedno dobre ideje in naj vas ne skrbi. To vam bo povrnilo izgubljeno samozavest in pogumno boste še naprej krmarili med različnimi obveznostmi.

Zdravje: Pred vami je čas, ko se morate zazreti vase, se vprašati, kam vas vodi življenje, kaj vse bi še želeli narediti in kaj vas na tej poti ovira. Kje ste naredili kakšno napako in zakaj ste jo, kako bi se lahko izboljšali in podobno. Za taka razmišljanja je najbolje, da se umaknete nekam na samo, v naravo, kjer boste obkroženi le z žvrgolenjem ptic, kar bo pozitivno vplivalo na vaše počutje.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Prepričani boste, da se vam glede neke stvari godi velika krivica. Čeprav naj bi bila zadeva že zaključena, vi z njenim razpletom ne boste zadovoljni in boste to debato kar naprej pogrevali pred vsemi. A sprijazniti se morate, da v življenju ne bo vedno vse po vaše in da imajo lahko kdaj zadnjo besedo tudi drugi. Prej se boste to naučili sprejeti, bolje bo za vas.

Denar: Čim več časa preživite v naravi, ki vas bo napolnila s prepotrebno energijo. Uživali boste v družbi najmlajših, ki vas bodo spravljali v smeh in dobro voljo. Spomnili se boste svojih otroških dni in vse lepih trenutkov, ki ste jih doživeli. Čeprav vas bo prevzela nostalgija, boste z žarom v očeh zri v prihodnost in z odprtimi rokami sprejeli vse, kar vam bo življenje prineslo naproti.

Zdravje: Včasih ste preveč občutljivi, tudi za povsem banalne in brezpredmetne stvari. To ustvarja negativno energijo okoli vas in odbija vse ljudi stran od vas. Poskusite na konstruktiven način izraziti svoja čustva, kar bo pozitivno vplivalo na vas. Znebili se boste stresa in napetosti, ki vas drži v krču.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Ta teden vam tedenski horoskop svetuje, da popravite rahlo skrhane odnose s svojim partnerjem. Bodite odprti za dialog, drug drugemu povejte, kaj vas teži, kjer ste se izgubili in kaj bi želeli popraviti. Če bosta oba povedala svoje dvome, skrbi in želje, se bo vajin odnos poglobil in spet bosta bila povezana, kot sta bila nekoč.

Denar: Ta teden boste nihali med malodušnostjo in veliko zagnanostjo za delo. Enkrat vam bo popolnoma vseeno za vašo službo, drugič boste želeli nadoknaditi zamujeno in vse narediti popolno. Ta nihanja vas bodo zelo utrudila, zato poskusite čim prej najti vzrok za takšna razpoloženja. V nasprotnem primeru vas čakajo velike težave.

Zdravje: Čeprav se bo na začetku tedna zdelo, da bo to še en slab teden, kot nešteto drugih, boste že v sredini tedna spoznali, da je to pravzaprav eden boljših tednov. Nič vas en bo bolelo, počutili se boste mladostne in polne energije, zato boste ves čas nasmejani.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja