Tedenski horoskop za vsa znamenja od 31. 7. do 6. 8. 2023

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 31. julijem in 6. avgustom? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se v prihajajočih dneh za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Tedenski horoskop, tako kot vsak teden, za nekatera znamenja napoveduje srečnejše, za druge pa temnejše čase – takšno pač je življenje: enkrat sladko, drugič grenko, večino časa pa nekaj vmes. In tako je tudi prav. Tisti, ki vam bo šlo ta teden zelo dobro na vseh področjih – v ljubezni, denarju in na zdravstvenem področju – boste seveda prekipevali od sreče in zadovoljstva in le kdo bi vam lahko zameril; ljudje smo čustvena bitja in večina izmed nas je narejenih tako, da tudi navzven izrazimo to, kar čutimo znotraj sebe. Če opazite, da se znajdete v družbi, kjer niso vsi tako srečni kot vi, jih poskušajte razumeti in malce brzdajte svoje veselje, saj jim resnično ni lahko; le pomislite na situacije, ko tudi vam ni šlo dobro in ste se počutili, kot da je cel svet pozabil na vas – takrat vam gotovo ni pomagalo, če je vaš prijatelj veselo duhovičil in razlagal, kako lepo življenje da ima. Svet ni le črno-bel, temveč ponuja neskončno paleto najrazličnejši barv, zato se nikar ne prepustite melanholiji in slabemu počutju, temveč poskusite iz vsake situacije potegniti nekaj dobrega. Vse stvari se zgodijo z nekim razlogom in gotovo boste prav kmalu izvedeli, kakšne namene ima usoda z vami.

Horoskop tedenski – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: Tokratni teden bo za vas poln lepih trenutkov, pa ne le v partnerski zvezi, temveč tudi na prijateljskem področju. Večino časa boste žareli od dobre volje in lepih trenutkov, na kar bodo zagotovo vplivali tudi ljudje okoli vas. Nikar ne pustite, da bi vas manjši slab dogodek ali situacija spravili v slabo voljo, temveč ostanite pozitivni in svojo dobro voljo širite na ljudi okoli vas – sprehodite se po ulici in se nasmejte mimoidočemu, pozdravite prodajalko v trgovini in podobno.

Denar: Vedno ste pravili, da vam denar ne pomeni veliko, saj ste srečni in zadovoljni že z malimi stvarmi. To je vsekakor hvale vredna lastnost, in res lepo od vas, da se zavedate, da nekateri nimajo niti toliko kot vi, a vseeno razmislite o tem, da bi kdaj pa kdaj lahko sprejeli kakšno ponudbo za delo, ki vam ponuja večje plačilo, saj boste s tem lahko pridobili nova znanja, ki vas bodo bogatila.

Zdravje: Na področju zdravja vam tedenski horoskop ne napoveduje večjih sprememb. Če trenutno bolehate za kakšno boleznijo ali pa vas mučijo bolečine v sklepih, hrbtenici itd., si skušajte pomagati s kakšnimi zdravili ali pa z zdravim načinom življenja, saj ima že to lahko pozitiven učinek na vaše zdravje.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje:4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Bik (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Pred kratkim ste končali dolgoletno zvezo, za katero ste mislili, da je to to, da bo trajala do konca življenja. Na žalost se vaši načrti niso izšli, a nič zato. Preden brezglavo rinete v novo zvezo, razmislite, kaj je šlo v prejšnji narobe in, ali bi morda lahko spremenili nekatere svoje lastnosti oz. načine vedenja v določenih situacijah. Nikar ne bodite preveč potrti zaradi te neuspele zveze, saj boste zagotovo kmalu našli novo ljubezen, ki bo morda še boljša kot je bila prejšnja.

Denar: Na denarnem področju vam gre relativno dobro ? sicer ne posedujete ravno cele gore denarja, a vendar se zavedate, da je na svetu veliko ljudi, ki ima še manj denarja od vas, ali pa ga sploh nima, zato se ne pritožujete. Morda vas že kmalu čaka povišica, saj ste v zadnjem času trdo in dobro delali, kar je opazil tudi vaš nadrejeni.

Zdravje: Zaradi pravkar končane zveze boste nekaj časa nekoliko potrti, kar je popolnoma razumljivo, saj smo ljudje vseeno zelo čustvena bitja. A nikar si ne dovolite, da bi to obdobje trajalo predolgo, saj boste v svojem samopomilovanju zamudili veliko zanimivih priložnosti in dogodivščin.

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje: 2

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Zvezde vam v tem tednu resnično ne bodo naklonjene ? v partnerski zvezi boste doživeli sama negativna presenečenja, konfliktom kar ne bo konca in resno boste razmišljali o koncu zveze. Tudi na prijatelje v tem tednu ne računajte preveč, saj bodo tudi oni imeli svoje težave, zato ne bodo imeli preveč posluha za vas in vaše težave. V konfliktih vseeno poskušajte biti strpni in nikar prehitro ne reagirate, da vam pozneje ne bo žal.

Denar: Za razliko od ljubezni, boste imeli na denarnem področju veliko več sreče: v službi vam gre dobro, zaslužek je kar soliden, pa tudi delo vas neizmerno veseli. S sodelavci se odlično razumete in vedno lahko računate nanje, ko kaj potrebujete. Tedenski horoskop za ta teden ne predvideva večjih sprememb na denarnem področju, zato ste lahko brez skrbi.

Zdravje: Morda vas bodo v tem tednu doletele manjše zdravstvene težave, recimo, da vas bo bolel zob ali pa se boste prehladili, a vse to boste kmalu odpravili in ponovno se boste počutili zdravi kot še nikoli. Poskrbite, da se boste veliko gibali in skrbeli za svoj imunski sistem.

Ljubezen: 2

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Vedno, ko se pojavijo konflikti, se želite čim prej konstruktivno pogovoriti, saj niste pristaš tega, da bi se težave nabirale v vas ? raje sproti rešujete zadeve in do zdaj ste bili pri pogovorih vedno zelo uspešni. Na ta način ste rešili že marsikatero težavo, ki se je sprva zdela nerešljiva. Tega načina reševanja težav nikar ne spreminjajte ? le zakaj bi spreminjali nekaj, kar odlično deluje.

Denar: Znašli ste se v situaciji, ko nikakor ne morete dobiti primerne zaposlitve, kar vas že pošteno moti, a nikar prehitro ne obupajte. Zagotovo tudi za vas obstaja zaposlitev, ki si jo želite, le malce morate potrpeti. Ta čas pa lahko posvetite delu na sebi ? razmislite o tem, kako izpopolniti svoj CV, morda se lahko udeležiti kakšne delavnice na temo, kako uspešno prodreti na trg dela, izboljšati CV, se pripraviti na razgovor itd.

Zdravje: Zahvaljujoč zdravemu načinu življenja ste zelo zdravi. Seveda se s starostjo pojavlja vedno več problemov povezanih z bolečinami v sklepih, hrbtenici, večjo okorelostjo udov in podobno, a tako pač je. Z redno rekreacijo, ki ne bo preveč naporna, ali pa z občasnimi masažami, boste nekoliko omilili vse te posledice staranja, a popolnoma se jim boste težko izognili.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Z vašo sorodno dušo se bosta ta teden odlično razumela. Nasploh sta se naučila, kako morata delovati v odnosu, da se izogneta večjim prepirom in nevšečnostim. Tedenski horoskop pa pravi, da se bo ta teden v ljubezenskih težavah znašla vaša dobra prijateljica ? sprva je zaradi svoje neizmerne sreče ne boste razumeli in boste prepričani, da zadevo nekoliko ?napihuje?, a kaj kmalu boste spoznali, da je njeno intimno življenje na resni preizkušnji. Na vse možne načine ji boste želeli pomagati, in zagotovo ji želite le najboljše, a vaše posredovanje bo celotno situacijo le še poslabšalo. Včasih je zadeve pač bolje pustite take kot so oz. pustiti, da jih ljudje, ki se jih tičejo, rešijo sami.

Denar: V svojem poklicu resnično uživate, a vseeno se vam zdi, da ste dosegli točko, ko se stvari vsakodnevno ponavljajo. Iskali boste načine, kako spremeniti svojo vsakodnevno rutino in nekateri boste pri tem bolj, drugi pa manj uspešni. Tedenski horoskop vam svetuje, da se udeležite kakšnih delavnic na temo uspeha v poslovnem svetu, coachinga, skratka karkoli, za kar menite, da vam lahko pomaga pri vaši poklicni poti.

Zdravje: Zdi se vam, da imajo vsi okoli vas nekakšne zdravstvene probleme ? nekateri hujše, drugi bolj mile, a pri vseh se vam zdi, da stvari veliko preresno jemljejo. Poskusili jim boste dopovedati, da vse le ni tako črno-belo kot se morda zdi, a oni vas enostavno ne bodo poslušali, nasprotno, celo obtožili vas bodo, da jih ne razumete in nimate niti najmanjšega posluha zanje in za njihove težave. Ne razburite se prehitro, temveč raje pustite, da čas opravi svoje.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Ugotovili boste, da vas nekateri prijatelji grdo obrekujejo za hrbtom, kar vas bo zelo prizadelo. Ne kuhajte mule na samem, temveč se skušajte z njimi konstruktivno pogovoriti in ugotoviti kaj jih tako zelo moti na vas. Pri tem jih nikar direktno ne napadajte z obtožbami, saj s takim načinom pogovora ne boste prišli prav daleč. Raje jih lepo nagovorite in prosite za pojasnitev njihovih grdih besed o vas. Zagotovo lahko kaj storite, da popravite skrhan odnos.

Denar: Ste zelo humanitarno naravnani, kar pomeni, da radi darujete denar v dobrodelne namene in nasploh z veseljem pomagate ljudem v stiski. Zelo lepo od vas, a pri tem bodite previdni, da ne bi kdo slučajno izkoristil vaše dobrote in vas grdo naplahtal, saj v današnjem svetu ne mislijo vsi ljudje le dobro ? nekateri želijo zaslužiti s prevarami, ki jih spretno zavijejo v celofan.

Zdravje: Zadnje čase ste preveč zanemarjali gibanje in zdravo prehrano, kar se je že začelo kazati na vašem zdravju. Pogosteje trpite za glavoboli in različnimi bolečinami, veliko bolj ste čemerni kot ponavadi. Čim prej se ponovno spravite v formo in vaše splošno počutje se bo v trenutku izboljšalo.

Ljubezen:3

Denar: 4

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: Vedno ste brezpogojno zaupali ljudem in ste sveto verjeli, da so ljudje le dobri, zato vas ne morejo prizadeti ali izdati. Na žalost se motite, kar boste kaj hitro spoznali ta teden, saj bo nekdo izmed vam ljubih oseb – pa naj gre za prijatelje ali pa družinske člane – grdo izdal vaše zaupanje, nato pa si ga bo želel že kmalu povrniti. Nikar mu ne nasedite, saj če vas je izdal enkrat, zakaj vas ne bi še drugič.

Denar: Na svetu se ne da vseh stvari kupiti z denarjem, zato naj vam denar ne bo glavna prioriteta. Svoj prosti čas raje namenite družini, hobijem in ostalim sproščujočim dejavnostim, saj bo to veliko bolje tako za vaše fizično kot tudi mentalno zdravje, poleg tega pa boste osrečili še vam ljube osebe.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da boste ta teden zelo zdravi, polni boste energije in dobre volje, želeli boste čim več postoriti, skratka, stalno boste v gibanju. To bo kmalu opazila tudi vaša okolica in se spraševala, le kaj se je zgodilo z vami. Svoje sreče si ne pustite kaliti, temveč skušajte tudi na negativne komentarje odreagirati pozitivno.

Ljubezen: 2

Denar: 4

Zdravje:5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: Prvotna zaljubljenost je minila in zdi se vam, da se vaša ljubezen spreminja le še v nekakšno navado ? vsak dan vse poteka po nekem ustaljenem ritmu, točno veste, kaj vašo sorodno dušo moti in kaj ji je všeč, prav tako ste že ugotovili, da vaš partner/partnerica v resnici ni čisto takšen kot se vam je kazal na začetku. Nekateri škorpijoni boste to sprejeli popolnoma mirno in si boste rekli, da tako pač je v ljubezni, druge pa bodo ta spoznanja dodobra razburila in zaželeli si boste korenitih sprememb, ki pa nasprotnemu spolu morda ne bodo povsem povšeči.

Denar: Končno ste našli svojo prvo službo, ki je hkrati točno to, kar ste si od nekdaj želeli. Imate odlične sodelavce, razumevajočega šefa ali šefico, delovne naloge so vam pisane na kožo. Polni ste elana, delovne zagnanosti in motivacije ? delo opravljate zelo hitro in korektno, s čimer neizmerno osrečujete svojega nadrejenega. Zavedajte se, da je to le začetna zagnanost, ki vas bo prej ali slej minila, saj prav vse življenje enostavno ne morete delati s takšnim ritmom in zagnanostjo, pa če vas poklic še tako osrečuje.

Zdravje: Ste zelo komunikativni in odprti, zato vam ni težko zaupati svojih težav družini, prijateljici ali komurkoli pač. Ravno zaradi te odprtosti tudi nimate nobenih večjih zdravstvenih težav, saj skrbi, ki vas mučijo ne zadržujete v sebi, temveč se o njih pogovorite z drugimi. To je vsekakor zelo dober in zdrav način izražanja svojih čustev in tegob, zato le nadaljujte v tem slogu ? morda lahko k podobnim dejanjem nagovorite še koga.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Vsi samski strelci in strelke – prišel je čas, da končno nekoliko spustite svoja (pre)visoka pričakovanja glede ljubezni; popoln človek, brez vsakršne napake pač ne obstaja, zato ga ne iščite več, saj si s tem sami postavljate ovire za srečno zvezo. Imeli ste že veliko priložnosti za intimno razmerje, a ste osebo vedno zavrnili, saj ste vedno iskali le najslabše v njej – in kdor išče, ta najde, pravijo. Če boste nadaljevali v tem slogu, boste najverjetneje za vedno samski in po pravici povedano, si boste čisto sami krivi za takšno stanje.

Denar: Že nekaj let zelo uspešno krmarite med poklicno in družinsko kariero, saj ste rojeni vodja. Vodstveni položaj v podjetju vam je pisan na kožo ? s sodelavci ravnate tako, da imajo občutek, da jih resnično razumete, vedno ste znali dobro reševati vse nesporazume in konflikte, ki so nastali v podjetju oz. z vašimi poslovnimi partnerji. Z veseljem obiskujete delavnice, ki so namenjene usposabljanju za vodje in nova znanja uspešno vnašate v vaše podjetje.

Zdravje: Pred kratkim ste imeli manjšo operacijo, ki sicer ni bila zahtevna, a vseeno zahteva določen čas za okrevanje. Čeprav si želite čim prej nazaj na delovno mesto, nikar ne prehitevajte stvari in počakajte, da se rane popolnoma zacelijo ? z neupoštevanjem zdravnikovih navodil si namreč lahko hudo škodite in le še podaljšate čas okrevanja. Raje se za nekaj časa prepustite negi svoje družine ? naj za vas skrbijo kot za kralja/kraljico in naj se vsaj nekaj časa vse vrti okoli vas. Malce več pozornosti kdaj pa kdaj tudi ne škodi.

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: Že zelo zgodaj ste ugotovili, da ste resnično ljubosumne narave ? ljubosumni ste na prav vsakega, za katerega menite, da dobiva več pozornosti od vas, ima boljše delovne pogoje kot vi, vozi boljši avto od vas, skratka, skoraj v vsakem človeku najdete nekaj, na kar ste ljubosumni. To nezdravo ljubosumje se vleče že od otroštva, ko ste bili vedno v sporu s svojimi sorojenci in to zaradi čisto banalnih stvari. Skrajni čas je, da ugotovite, kako to ?hibo? odpraviti oz. jo vsaj nekoliko omiliti, sicer bodo propadle prav vse intimne in prijateljske veze.

Denar: Tedenski horoskop napoveduje, da boste v kratkem doživeli največje finančno razočaranje do sedaj. Lahko da vas bodo izdali najtesnejši poslovni partnerji, za katere ste bili pripravljeni dati roko v ogenj, da bodo delali le dobro, morda vas bo banka ogoljufala ali pa vas bo na ulici oropal neznanec. Kljub začetnemu šoku je najbolje, da se sprijaznite s stvarmi takimi kot so, saj zadev za nazaj pač ni mogoče spreminjati.

Zdravje: Zaradi nenadnega finančnega šoka se lahko zgodi, da bo nekaj časa trpelo tudi vaše zdravje. Nenehno stresiranje in sekiranje, zakaj se je nekaj zgodilo ravno meni in kako za vraga naj sedaj to popravim, vam nikakor ne koristi, temveč vam le še bolj škoduje. Raje se poskusite sprostiti, iti na svež zrak in odmisliti take in drugačne skrbi in takoj se boste počutili bolje.

Ljubezen: 2

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za december 2022 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-december-2022/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Vaše trenutno življenje resnično ne bi moglo biti boljše in lepše kot je – imate najboljšega partnerja oz. partnerko na svetu, hkrati pa ste obkroženi še z najboljšimi prijatelji in sorodniki, kar si jih lahko zamislite. Četudi vam gre kakšen dan malo slabše, se nikakor ne morete pritoževati, saj imate vse, kar ste si kadarkoli želeli.

Denar: Vedno ste pripravljeni finančno pomagati ljudem v stiski, saj se zavedate, da vam gre resnično dobro, a da žal obstaja mnogo ljudi, ki nimajo takšne sreče kot vi. Razdeljevanje denarja in drugih materialnih dobrin je resnično lepo poslanstvo, ki vas neizmerno veseli in osrečuje. Tedenski horoskop pravi, da se vam bo ta dobrota slej ali prej vrnila v nekakšni obliki, saj se dobro z dobrim vrača.

Zdravje: Za svoja leta ste zelo vitalni, k čemur so nekoliko zagotovo pripomogli odlični geni, a največ zaslug za vaše splošno dobro počutje gre seveda izključno vam, saj vsak dan dosledno skrbite za zadostno količino gibanja in zdravo prehrano. Ljudje vam kar zavidajo, ko vidijo v kakšni formi ste in vas jemljejo za zgled, kaj naj počnejo, da bodo tudi sami tako zdravi in vitalni, ko bodo v vaših letih.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za december 2022 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-december-2022/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Trenutno se vam na ljubezenskem področju cedita med in mleko, kar je super, saj ste prej imeli veliko težav v odnosu. Končno ste ugotovili, da se morate v odnosih prilagajati in sklepati kompromise, sicer hitro pride do popolnoma nepotrebnih konfliktov. Tedenski horoskop zaenkrat še ne predvideva večjih težav, zato se le prepustite brezskrbnemu uživanju v ljubezni.

Denar: Vodite zelo uspešno družinsko podjetje. Tak tip podjetja vam zelo ustreza, saj se s svojo družino odlično razumete in zato složno vodite podjetje, kar se zagotovo pozna tudi na zadovoljstvu vaših strank in na končnem mesečnem izkupičku zasluženega denarja. Morda lahko vpeljete manjše spremembe v vašo ponudbo, saj boste tako pritegnili še več novih strank, stalne stranke pa bodo še bolj zadovoljne.

Zdravje: Zdravnika in zobozdravnika že lep čas niste obiskali, saj, razen manjših prehladov vsako jesen in zimo, večjih težav z zdravjem nimate. Vse lepo in prav, a vseeno bi bilo pametno razmisliti o tem, da bi vsaj preventivno obiskali zdravnika, saj se nekaterih bolezni ne da tako zlahka opaziti.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Mesečni horoskop za december 2022 na https://www.tomazgorec.si/horoskop-december-2022/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja