Tedenski horoskop za vsa znamenja od 7. 8. do 13. 8. 2023

Horoskop tedenski

Kaj vas čaka v tednu med 7. in 13. avgustom? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se v prihajajočih dneh za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Tedenski horoskop vas tudi tokrat ne bo pustil na cedilu. Za vsako znamenje se obeta veliko razburljivih in novih stvari. Nekatere bodo dobre, druge malo manj dobre, a tako je življenje. Kam pa bi prišli, če bi bili vsi ves čas srečni in zadovoljni ter nam bi vse gladko teklo? Slej ali prej bi tako življenje postalo dolgočasno. Ljubezen je čustvo, ki zajema tako vzpone kot padce, smeh in solze, srečo in žalost. Nekateri se boste ta teden počutili sprejeto s strani partnerja in bližnjih, drugi boste imeli občutek, da so vas vsi pustili na cedilu in da sami krmarite skozi življenje. A v težkih situacijah se pokaže prava moč ljubezni in takrat boste zagotovo spoznali, da ste obkroženi s čudovitimi ljudmi. Tudi na poslovnem področju boste eni bolj, drugi manj uspešno jadrali. Naj vas vsak neuspeh ne potre, saj se kdaj pa kdaj zgodi, da vam nekaj pač ni namenjeno. A za vsakim dežjem posije sonce in na obzorju so zagotovo že nove priložnosti. Kar se tiče zdravje, je vse odvisno od vas samih. Če boste lepo skrbeli za telo in mu prisluhnili, potem ne boste imeli nobenih težav, če pa boste nanj malo pozabili, vam bo hitro pokazalo, da ni zadovoljno.

Horoskop tedenski – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: Družinske vezi in odnosi vam nikoli niso veliko pomenili, raje ste se družili s prijatelji ali vrstniki, ki so vam dali občutek pripadnosti in neke vrste domačnosti. Ta teden pa boste doživeli hudo preizkušnjo, družina pa vam bo, kljub temu, da ste mislili, da ste ji nepomembni, stala ob strani. Šele takrat boste spoznali, kaj pomeni imeti ljubeč odnos s svojo družino in to boste začeli bolj ceniti.

Denar: Če vašemu podjetju ne gre najbolje in se je po hodnikih že začelo govoriti o odpuščanjih in premeščanjih, vas to zagotovo navdaja z občutkom strahu. A vedite, da smo trenutno v obdobju, ko se odpuščanja dogajajo skoraj v vseh panogah, zato to ni nič presenetljivega. Če ste še mladi, boste zagotovo kmalu našli novo službo in življenje bo spet teklo normalno naprej.

Zdravje: Že v mladosti ste se naučili, da je gibanje zelo pomembno za naše zdravje. Zato zelo pazite na to, da se dosti gibate, jeste zdravo in uravnoteženo prehrano ter ste čim več na svežem zraku. To prenašate tudi na otroke in nečake, kar je zelo pohvalno, saj danes otroci preveč časa preživijo za ekrani.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Bik (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Samski biki ste samski zato, ker ste se sami namerno odločili, da se nočete vezati na eno osebo oziroma si tega nikakor ne morete predstavljati kot način življenja. Raje imate avanture, spoznavanje novih ljudi, pa ne nujno v ljubezenskem smislu, kar vsaki osebi tudi jasno poveste. Preprosto uživate v robinzonskem življenju, zato ste srečni in zadovoljni čeprav vam drugi prigovarjajo, da bi si lahko poiskali življenjskega sopotnika ali sopotnico.

Denar: Poskusite se malo umiriti, saj se preveč ženete za delom in denarjem. Sicer je hvale vredno, da vam je tako zelo mar za čim bolj kakovostno in hitro opravljeno delo, a sčasoma bo to na vas pustilo psihične in fizične posledice, saj vas bo stres uničil, zaradi premalo gibanja pa boste iz leta v leto pridobivali odvečne kilograme.

Zdravje: Sami sebe prepričujete, da dobro skrbite za svoje telo, saj greste vsake toliko na krajši sprehod in namesto polno obloženega krožnika pojeste le skledo solate. A nikar si ne lažite, saj dobro veste, da le občasno gibanje in “postenje” nič ne pomaga, če ves preostali čas jeste nezdravo hrano in samo sedite za računalnikom in odgovarjate na maile.

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Pri vas se zdi, kot da živite v pravljici. Že v rani mladosti ste spoznali ljubezen svojega življenja, s katero ste nerazdružljivi, drug drugemu sta v oporo, skupaj se smejeta in proslavljata ob veselih dogodkih in jočeta ob težkih in krutih življenjskih situacijah. Preprosto si ne morete zamisliti, da bi svojega partnerja izgubili, saj bi vas to povsem potrlo. Zato uživajte v skupnih trenutkih, saj nikoli ne veste, kaj vam je namenila usoda.

Denar: Že po koncu srednje šole ste si začrtali svoje življenjske cilje in kariero, načrtovali ste, da boste najprej dobili želeno izobrazbo, nato boste malo raziskovali svet, se kasneje ustalili, ustvarili družino in se zaposlili v svoji panogi. Življenje pa je z vami imelo drugačne načrte, vsaj kar se službe tiče, zato ste zdaj na poziciji, za katero ste vztrajno trdili, da je ne boste opravljali, a zdaj ste ji povsem predani.

Zdravje: Dvojčki znate biti zelo pridni, produktivni in organizirani, a še rajši imate, ko lahko preprosto lenarite in ne delate nič. Tako včasih tudi zanemarjati gibanje, ker se vam ne da na sprehod, teči ali v fitnes. A poskusite se prisiliti in vsak dan vsaj pol ure namenite telesni aktivnosti, saj se boste zaradi tega bolje počutili in se izognili marsikateri bolezni.

Ljubezen:5

Denar: 5

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Tedenski horoskop pravi, da bo vaše ljubezensko življenje ta teden na kratki pavzi. To velja tako za samske kot vezane rake. Samski ne boste uspeli navezati tesnejšega stika z nobeno osebo, ki vam je simpatična, kar vas bo zelo žalostilo, vezani pa boste imeli težave v komunikaciji s partnerjem, saj ta nikakor ne bo hotel slišati vašega mnenja o čemerkoli, zato se boste šli ?tiho mašo?. Napoved za naslednji teden še ni povsem jasna, a za zdaj se tolažite, da bo naslednji teden bolje.

Denar: Stvari se dogajajo precej počasneje kot ste načrtovali, kar vas dela živčne in razdražene. A poskusite se pomiriti, saj ne morete ničesar narediti, razen tega, da ste potrpežljivi do drugih ljudi. Poskusite ta čas izboljšati ali dokončati projekte, ki so nekje na sredi procesa obstali, a imajo velik potencial. Morda se vam med tem porodi kakšna uspešna zamisel.

Zdravje: Zdaj je skrajni čas, da se vprašate, kaj vam je pomembno in postavite določene prioritete na prvo mesto. Ena izmed pomembnejših prioritet je zagotovo tudi skrb za lastno zdravje, saj ste to zadnje čase kar precej zanemarjali, kar se pozna tudi na vašem izgledu in počutju.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Že po svoji naravi ste taki, da vsem ljudem takoj zaupate, kar vas dostikrat tepe. Družina in prijatelji vam ves čas govorijo, da ne bodite tako naivni, saj je svet naravnan tako, da vsak gleda le na svojo rit in svoje potrebe. Tudi če je nekdo do vas zelo prijazen in vam ponuja vse najboljše, morda nima dobrih namenov z vami. Poskusite delati na tem, da ne boste vsem takoj verjeli na besedo in vsaj dvakrat premislili, preden boste sprejeli določeno odločitev.

Denar: Iz svojega življenja ste ustvarili že kar lepo in bogato kariero, imate ogromno znanja in izkušenj iz več različnih področij, le da tega (še) ne znate povsem izkoristiti. A ne bojte se pokazati vsega svojega znanja in spretnosti, saj vam to lahko pomaga do napredovanja ali vsaj višjega ugleda pri šefu.

Zdravje: V zadnjih neka letih ste postali pravi gurman. Če v mladosti niste dosti gledali na to, kaj in koliko jeste, se zdi, da poskušate zdaj popraviti vse za nazaj. Preizkušate najrazličnejše okuse in nore kombinacije, pri čemer ne gledate na ceno. Bolj kot kvantiteta vam je pomembna kvaliteta.

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Vsak dan opazujete svoje otroke, kako hitro rastejo in se razvijajo v samostojne osebnosti, kar vas navdaja z občutkom ponosa, a tudi rahle tesnobe. Sprašujete se, zakaj čas tako hitro beži, saj bodo otroci vsak čas odleteli iz domačega gnezda, vi pa se boste morali spet navaditi živeti sami s partnerjem, kot ste že nekoč, preden so se rodili otroci. To zagotovo ne bo lahko, a nikar ne obupajte prehitro in še naprej negujte vaš odnos s partnerjem.

Denar: Šef vam že nekaj časa namiguje, da vas bo kmalu poslal na službeno pot, čemur ste se do zdaj vztrajno izogibali. Potovanje v tujo državo vas preprosto ne mika, doma se počutite povsem v redu in zadovoljno, a si tega šefu ne upate povedati. A zavedajte se, da če svojih pomislekov ne boste izrazili naglas, šef ne more vedeti, da si ne želite oditi na službeno potovanje. Morda bi vam z veseljem ustregel in poslal koga drugega.

Zdravje: Čeprav zelo skrbite za svoje zdravje, oblačite se vremenu primerno, pijete zdravilne čaje, uživate različne vitamine in podobno, vas kljub temu vsake toliko ujame kakšen prehlad. To obdobje je pomembno, da čim več počivate, saj se boste le tako hitro pozdravili in vrnili na svoje delovno mesto.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: V mladosti ste bili zelo divji, veliko ste eksperimentirali, tudi v ljubezni, a zdaj ste stvari postavili na svoje mesto in bi dali vse, za dobre in lepe družinske odnose. vsak dan se trudite, da ljubljeni osebi polepšate dan, pa naj bo to z majhno pozornostjo ali le tako, da jo skušate razvedriti, ko je potrta, ali ponuditi ramo, ko je hudo. Tudi otroke učite, da je družinsko življenje pomembna vrednota.

Denar: Nekdo vam že dolgo prigovarja, da v trenutni službi ne morete pokazati vsega svojega znanja in sposobnosti, saj vas ne cenijo dovolj, ali pa vam sploh ne pustijo, da bi predstavili svoje ideje. Ta oseba vam ponuja boljše delovno mesto v svojem podjetju, a vi še kar oklevate, saj ne veste, ali ji lahko zaupate, v trenutni službi pa se počutite varne.

Zdravje: Ta teden se boste počutili tako, kot že dolgo ne. Spraševali se boste, kaj je vzrok za to, saj niste naredili nič bistveno drugače, kot ostale dni in tedne. Vendar za vsako vprašanje ne obstaja odgovor in tudi za vaše vprašanje ga ni. Zato nehajte razmišljati o tem in uživajte v tednu, ko ne boste imeli nobenih prebavnih, zdravstvenih ali kakšnih drugih problemov.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: Zelo ste navezani na svojo primarno družino, babice, dedke, tete, strice in vse ostale. A v vsaki družini kdaj pa kdaj pride so nesoglasij in nesporazumov in tedenski horoskop pravi, da boste tega deležni ta teden. Čeprav vas bo to užalostilo, poskusite analizirati, zakaj je do nesporazumov prišlo in kako bi to lahko rešili.

Denar: Že nekaj časa imate občutek, da niste srečni s potekom svojega življenja. Ob koncu študija ste si sebe predstavljali čisto v drugih vodah, kot ste sedaj. Življenje vas je kruto preizkušalo, zato niste uspeli narediti vsega tako, kot ste si zamislili. Danes marsikatero odločitev obžalujete, zato čim prej naredite nekaj, da boste srečni. Za začetek bo morda zadostovalo, da zamenjate službo in se preizkusite na kakšnem drugem področju.

Zdravje: Tedenski horoskop vam svetuje, da ta teden naredite manjši post oziroma, da se odpoveste nekaterim stvarem, predvsem mastnim in težkim jedem, saj tega vaš želodec ne prebavlja najbolje. Odlično bi bilo, če bi pili kakšne probiotične jogurte in se malo več gibali na svežem zraku.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Očitno je, da nekaj delate narobe, saj se s partnerjem že nekaj časa ne razumeta, a oba sta pretrmasta, da bi si priznala, kaj je narobe in skušala to popraviti. To stanje se vleče že nekaj tednov in če ne boste v kratkem kaj spremenili glede tega, zna to pustiti resne posledice na vajinem odnosu. Globoko v sebi veste, da ljubljene osebe nočete izgubiti zaradi prepirov, saj vam pomeni vse in si ne predstavljate, da bi se vajina zveza končala. Zato za nekaj časa potlačiti svoj ego in začnite konstruktiven pogovor.

Denar: Ste v obdobju, ko vam sklepanje dobičkonosnih poslov in povezovanje z različnimi ljudmi ne gre najbolje. S sodelavci in poslovnimi partnerji se hitro skregate in nikakor ne morete najti dogovora, ki bi bil dober za obe strani. V vsaki najmanjši stvari ali besedi iščete nekaj na kar se lahko obesite in začnete prepir. Poglobite se vase in se vprašajte, kaj vas je privedlo do takega obnašanja. Če ne boste hitro nečesa spremenili ima lahko to resne posledice za vašo prihodnost.

Zdravje: Nikoli niste bili velik ljubitelj sadja in zelenjave. V bistvu ste se tem izdelkom, če se je le dalo, na veliko izogibali. Sicer ni s tem nič narobe, a kdaj pa kdaj bi bilo vseeno dobro, da poskusite kakšno pomarančo, banano, solato, paradižnik ali kaj drugega, saj imajo sadje in zelenjava veliko pomembnih snovi za naše zdravje in delovanje naših organov.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: Počasi prihajate v tista leta, ko bi bilo dobro, da se končno ustalite, osamosvojite in morda ustvarite družino. Večno namreč ne boste mogli živeti pri starših ali se seliti iz enega stanovanja v drugega. Zavedati se morate, da starši ne bodo živeli večno in če si sami še nikoli niste oprali cunj ali si skuhali kosila, bo to takrat, ko staršev več ne bo, zelo težko obdobje za vas. Najemnine za stanovanja pa so tudi vsako leto dražje, kar vas lahko hitro pahne v kredite in dolgove iz katerih ni tako lahko uiti.

Denar: Tedenski horoskop vam napoveduje, da bo preteklo še kar nekaj let, preden boste prišli na zeleno vejo. Sicer se za zdaj še kar v redu prebijati iz meseca v mesec, a potihem že dolgo hrepenite po stabilni finančni prihodnosti. A ne pozabite: vsaka stvar potrebuje za to, da je dobra, določen čas in tudi vi boste dočakali dan, ko boste finančno bolj stabilni. Le ne vdajte se v usodo in enkrat se vam bo nasmehnila sreča.

Zdravje: Za izboljšanje počutja ne rabite kupovati dragih izdelkov ali metati denarja stran za različne tretmaje, ki obljubljajo veliko, v resnici pa vam ne koristijo kaj dosti. Sami lahko poskrbite zase. Pojdite v naravo, umaknite se na miren kraj, kjer boste lahko zbistrili misli, poskusite z meditiranjem in uživajte hrano, ki paše vašemu želodcu.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Samski ste v obdobju, ko potencialnih partnerjev ne iščete preveč zagreto. Sami sebe prepričujete, da partnerja v bistvu sploh en potrebujete, saj vam gre samim povsem dobro, a globoko v sebi močno hrepenite po bližnjem stiku z osebo, ki bi bila vaša življenjska sopotnica. Ne lažite si, saj to nikoli ni dobro, večno pa tudi ne boste mladi in hodili po različnih družabnih dogodkih.

Denar: Da bi dosegli svoje zastavljene cilje, ste pripravljeni iti na vse ali nič. V firmi je zelo napeto ozračje, saj je konkurenca med delavci zelo velika, vsak se hoče dokazati šefu, zakaj je ravno on najboljši. To je posledica tega, da je šef najavil, da bo nekoga povišal na višjo funkcijo, kar je že dolgo tudi vaša želja.

Zdravje: Tedenski horoskop pravi, da boste ta teden deležni manjšega padca imunskega sistema in boste za nekaj dni obležali na postelji. Začelo se bo že na začetku tedna, ko boste začutili prve simptome. Ti se bodo do sredine tedna že do konca razvili, proti koncu tedna, pa bodo, če boste primerno ukrepali, že povsem izginili.

Ljubezen: 3

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Horoskop tedenski – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Vaši starši so vam zelo dober zgled za lep, ljubeč in dolg odnos. Vi sami jih občudujete in si želite, da bi tudi vi našli sorodno dušo, s katero bi se imeli tako lepo, kot se imata onadva. Zaenkrat vam to še ne uspeva najbolje, a tedenski horoskop za vas vidi lepo prihodnost, zato vztrajajte in vse bo enkrat poplačano.

Denar: Nehajte dvomiti vase! Sami sebe ves čas ponižujete, prepričani ste, da so vsi boljši od vas, zato se nikoli ne upate izpostavljati. To vam ni ravno koristilo pri iskanju službe, saj ste dostikrat odnehali, še preden ste sploh bili povabljeni na razgovor. Zdaj sicer imate službo, a vedno se držite v ozadju in si ne upate povedati svojega mnenja ali ideje, pa če je še tako dobra. To morate čim prej spremeniti!

Zdravje: Tedenski horoskop vam svetuje, da si privoščite krajši oddih in se prepustite razvajanju. To vam bo koristilo, da boste zbistrili misli, postavili stvari na svoje mesto in se znebili vseh negativnih stvari in toksičnih odnosov v katerih vztrajate, ker nimate poguma, da bi jih prekinili.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še naslednje horoskope:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Veliki letni horoskop 2023 na www.tomazgorec.si/horoskop-2023.

Katera področja pokriva horoskop tedenski?

Tedenski horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop tedenski je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša vprašanja. Izvedli boste, na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel, kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, ki jih iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj želene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj, kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja