Kaj napoveduje horoskop julij 2020?

Kaj pa nam pravzaprav prinaša horoskop julij 2020?

Nestrpno se bliža drugi del koledarskega leta, ki nam prinaša nekaj sprememb in želje po osebnih odločitvah. Za več podrobnosti, si oglejte spodnji videoposnetek v katerem vam bo astrolog Bern Jurečič, razkril nekaj značilnih lastnosti za horoskop julij 2020.

Preberite si tui svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop, katerega za spletno stran Tomaž Gore, piše Bern Jurečič.

V juliju, ki je začetnik druge polovice leta lahko pričakujemo drugi val krize. Prvi val nas je prizadel že v prvi polovici leta. Horoskop julij 2020 nam prinaša bolj kot ne razburkane odnose. Med ljudmi bo čutiti veliko borbenosti, nestrinjanja, konec koncev se bodo čez cel julij razkrivali odgovori, kater iščemo že celo leto. V mesecu juliju se Mars prestavi v ovna in je tam do januarja naslednje leto. Za horoskop julij 2020 to pomeni, da ne bo toliko pasivnosti, kot v prvem delu leta, zato se bo druga kriza odvijala nekoliko drugače. v začetku tega meseca lahko pričakujemo, da se bo Saturn vrnil v kozoroga. Z njim se povezujeta tudi Pluton in Jupitem. Ti trije planeti skupaj, povezani z Marsom predstavljajo nekakšno krizo, ki smo jo čutili tudi v prvi polovici leta 2020. Kot pa smo že rekli bo horoskop julij 2020 nekoliko bolj pester, saj se oba močna planeta (Mars in Saturn) vračata v svoja zamenja. Vsaj Saturn s svojima dvema pd planetoma, si želi dokončati svoje delo iz prve polovice leta. Zato lahko pričakujemo drugi boj.

Pomembna dneva, ki ju je pametno omeniti sta 12.7. in 13.7.2020. V tem času se bo na vso silo začel drugi val krize. Na splošno pa je horoskop julij 2020 prikazan v znamenju uporništva. Izrazita bo želja po resničnih informacijah, ki jih bomo težko pridobili. Borili se bomo za resnico in za dobre vrednote. Borba bo potekala za razkrivanje dobrih in slabih. Še dan, 22.7.2020 nam bo prinesel vrhunec napetosti, želeli bomo ugotoviti koga podpiramo v življenju in koga ne. Horoskop julij 2020 nam bo dal veliko v razmislek, zlasti konec meseca bomo čutili veliko pritiskov zaradi želje po spremembi naših življenj in sveta.

Kaj mi pove mesečni horoskop?

Lahko si podrobno preberete, kaj je za vas zapisano v zvezdah za mesec, ki je pred vami, in se tako lažje soočate z vsemi izzivi, ki se vam utegnejo postaviti na poti. Lahko se dobro pripravite za področja, kjer vam utegne v mesecu kazati slabše in poskrbite za boljši izid od predvidenega.

Katera področja opisuje mesečni horoskop?

Mesečni horoskop opisuje področje ljubezni, zdravja ter denarja in kariere. Tako, se lahko pripravite, na katere stvari morate biti bolj pozorni, da boste v mesecu, ki je pred vami kar se da uspešni na vseh življenjskih področjih.

Kje vsak mesec najdem aktualni mesečni horoskop?

Prav tukaj na naši spletni strani, kajti redno skrbimo za osvežen in aktualen mesečni horoskop. Poskrbimo tudi, da se vsak obiskovalec na strani dobro znajde, saj je jasno napisano za kateri mesec je napisan horoskop.

Kakšen horoskop si še lahko preberem na tej spletni strani?

Poleg mesečnega horoskopa, lahko na tej spletni strani pogledate tudi redno osvežen tedenski horoskop, dnevni horoskop in pa letni horoskop za tekoče leto. Na tedenskem in dnevnem horoskopu si lahko preberete tudi podrobnejše opise za posamezna znamenja.