Kaj napoveduje horoskop oktober 2020?

Kaj pa nam pravzaprav prinaša horoskop oktober 2020?

Drugi del koledarskega leta je tu, ta pa nam prinaša kar nekaj sprememb in želje po osebnih odločitvah. Za več podrobnosti, si oglejte spodnji videoposnetek v katerem vam bo astrolog Bern Jurečič, razkril nekaj značilnih lastnosti za horoskop oktober 2020.

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop, katerega za spletno stran Tomaž Gorec, piše Bern Jurečič.

V letu 2020 se počasi bližamo koncu, odpira se končna faza procesa prestrukturiranja, o katerem je govora že celo leto. Oktober in november predstavljata tretji, zadnji del tega prestrukturiranja in kot spomladi bodo tudi sedaj na sporedu nepredvidljiva dogajanja, saj se vsega ne da natančno napovedati. Oglejte si videoposnetek, v katerem astrolog Bern Jurečič razkrije podrobnosti in značilnosti za horoskop oktober 2020.

Že zgodaj spomladi so se skupaj v kozorogu znašli trije težki planeti: Saturn, Jupiter in Pluton, v vmesnem času so vsi šli retrogradno, ta faza pa se sedaj končuje. Jupitrova in Saturnova retrogradnost sta že mimo, Pluton kot pravi uničevalec pa se bo obrnil 4. oktobra. Oktobra in novembra bodo tako spet vsi trije delovali s polno paro. Pri tem je pomembna še ena okoliščina v prvi polovici februarja in skozi ves marec je tem planetom pomagal Mars, ki je kot bog vojne deloval agresivno, sedaj pa ga že zdavnaj ni več tam, prišel je do ovna, kjer se je obrnil v kvadratu oz. pravem kotu s prej omenjenimi tremi planeti, zato lahko predvidevamo, da bosta oktobrski in novembrski čas veliko bolj radikalna od septembra.

Iz spomladanskega časa imamo kar nekaj izkušenj in vemo, kako se boriti, korona v spomladanskem času nas je močno presenetila, a zdaj nas več ne more, saj smo se z njo dodobra seznanili. Če pogledamo močan princip kozoroga, vidimo, da je tu vpleten Saturn kot glavni igralec celotnega prestrukturiranja v letu 2020, prinaša namreč lekcije za vse nas, lekcije, povezane z osamljenostjo, lekcije s tem, da je treba stopiti par korakov nazaj in dejstvo, da stvari ne tečejo več tako prijetno, kot so tekle prej. Horoskop oktober 2020 pravi, da lekcije ne veljajo le za nas posameznike, ki smo se skozi ves ta čas naučili delati, delovati in živeti drugače, temveč tudi za tiste, ki vodijo oz. poskušajo voditi in za tiste, ki skrbijo in dajejo informacije.

V zadnji polovici leta so bile večkrat napačno posredovane informacije mejile so že na dezinformacije in so dostikrat povzročale zmedo in naredile kar nekaj škode, saj se je zmanjšalo zaupanje ljudi v te informacije. Horoskop oktober 2020 napoveduje, da bo treba to zaupanje ponovno pridobiti, kar v oktobru napovedujeta dva planeta, ki se nahajata v ribah –  Neptun, ki je tam zelo močen, ter Luna. Oba sta povezana s planeti v kozorogu, kar pomeni, da naše nezaupanje izhaja ravno iz tega, mi pa se počasi zanašamo le še sami nase, kar pa ni nujno pravilno bolje bi bilo, da bi se zanesli na tiste, ki vodijo celo zadevo in jim lahko zaupamo, da bomo dejansko prišli živi in zdravi iz krize, kolikor se bo le dalo,  seveda ne bo šlo drugače kot v sodelovanju. Zato se ti obrati dogajajo v času znamenja tehtnice, nekoliko že tudi device, in ta čas je zaradi vpliva tehtnice poln nekega dogovora, do katerega mora priti, saj se lahko sicer začnejo stvari obračati popolnoma v drugo smer, kar pa ne bo koristilo prav nikomur.

Naša nejevera se kaže še v eni posebnosti v oktobrskem horoskopu. Skoraj natančno sredi meseca se bo obrnil tudi Merkur, in sicer proti uporniškemu Uranu, ki je v biku, kar pomeni, da se bo marsikdo počutil sposobnega in močnega delati nekaj po svoje in ne poslušati drugih. Če se te male iniciative združijo, lahko postanejo gibanja, kar bi lahko bilo za marsikoga neprijetno, zato bo treba zelo paziti na javno mnenje, bolj kot je bilo to potrebno v zadnji polovici leta. Merkur se bo torej odpravil nazaj in se proti koncu meseca vrnil v tehtnico iskati neke vrste konsenz, neko sprejemljivo, ne radikalno varianto oz. način dogovora in delovanja vnaprej. To iskanje se bo dogajalo predvsem v mesecu novembru, v drugem delu te dokaj neprijetne napovedane jeseni, pred decembrom pa se bo stvar spremenila s prehodom Saturna in Jupitra v vodnarja, kar bo počasi prineslo neke popolnoma drugačne energije.

Za konec astrolog Bern Jurečič podeli še nekaj splošnih informacij za horoskop oktober 2020:

  • Najbolj na udaru bodo kardinalni znaki in to ravno zaradi napetega začetka meseca, 2., 3. in 4. oktober bodo kar nakopičeni z napetostjo, zato bo treba paziti, da ne bo prišlo do nepotrebnih prepirov in težav, ne toliko na globalni ampak bolj na individualni ravni.
  • oktobra bo Sonce z Marsom in s planeti v kozorogu začelo tvoriti “T kvadrat”, ki bo trajal vse do 19. oktobra. Planeti v kozorogu bodo center “T kvadrata”, kar je le še dodatna potrditev tega, da bodo ti trije planeti močno vplivali na nas in na naš vsakdan, še bolj kot so v februarju, marcu, aprilu in deloma maju.
  • Ob koncu “T kvadrata” med 17. in 19. oktobrom moramo biti previdni, paziti na besede, reakcije in izbruhe, saj bodo v tem času nesoglasja bolj verjetna kot druge dni v oktobru.
  • Od 10. do 12. oktobra bo treba biti pozoren na varnost in na širše razmišljanje ljudi, ki se bojijo trenutne situacije in dogajanja okoli sebe.
  • Seveda bo čas tudi za pozitiven dneve: znotraj “T kvadrata” prihajajo dnevi, ko bomo veliko ustvarjali, tak je npr. 6. oktober, dva dneva od 13. do 15. oktobra in tudi konec meseca (razen 30. in 31. oktobra) bo veliko konstruktivnosti, usmerjenosti naprej in pozitive.
  • Kot že omenjeno, horoskop oktober 2020 pravi, da bo to najtežji čas za kardinalna znamenja  predvsem kozoroge in rake, ki morajo biti previdni, preudarni, pametni in raje iti bolj počasi kot na hitro in si ne zadati prevelikih zalogajev, nalog in napetosti, temveč umirjeno, kakršna je tudi njihova narava. Oven in tehtnica bosta manj obremenjena.
  • V oktobru se bo najbolje godilo znamenju rib, devicam in strelcem, tudi dvojčkom, predvsem zaradi njihove sposobnosti hitrega prilagajanja.

Kaj mi pove mesečni horoskop?

Lahko si podrobno preberete, kaj je za vas zapisano v zvezdah za mesec, ki je pred vami, in se tako lažje soočate z vsemi izzivi, ki se vam utegnejo postaviti na poti. Lahko se dobro pripravite za področja, kjer vam utegne v mesecu kazati slabše in poskrbite za boljši izid od predvidenega.

Katera področja opisuje mesečni horoskop?

Mesečni horoskop opisuje področje ljubezni, zdravja ter denarja in kariere. Tako, se lahko pripravite, na katere stvari morate biti bolj pozorni, da boste v mesecu, ki je pred vami kar se da uspešni na vseh življenjskih področjih.

Kje vsak mesec najdem aktualni mesečni horoskop?

Prav tukaj na naši spletni strani, kajti redno skrbimo za osvežen in aktualen mesečni horoskop. Poskrbimo tudi, da se vsak obiskovalec na strani dobro znajde, saj je jasno napisano za kateri mesec je napisan horoskop.

Kakšen horoskop si še lahko preberem na tej spletni strani?

Poleg mesečnega horoskopa, lahko na tej spletni strani pogledate tudi redno osvežen tedenski horoskop, dnevni horoskop in pa letni horoskop za tekoče leto. Na tedenskem in dnevnem horoskopu si lahko preberete tudi podrobnejše opise za posamezna znamenja.