Astrologinja Urška Osolnik se predstavi

astrologinja urška osolnik

Moje ime je Urška Osolnik in prakticiram sodobno astrologijo, ki je preplet tradicionalne in moderne psihološke astrologije.

Z astrologijo se ukvarjam s presledki že od malega – že kot majhna deklica sem za svoje bližnje izdelovala astrološke knjižice z opisi sončnih znamenj.

Leta 2016 sem začela z izobraževanjem na Astrološkem Inštitutu Mihaele Malečkar, kjer zdaj tudi učim. Obenem pa sem vse bolj raziskovala tradicionalno helenistično astrologijo ter tudi filozofski in duhovni pogled v povezavi s to starodavno vedo. Za svoja mentorja na tem področju štejem Chrisa Brennena in Acyuto-bhava Das.

Poleg astrologije sem v (že dolgem) zaključevanju študija Kulturologije na Fakulteti za družbene vede in sem zaposlena za polovični delovni čas v zdravniški ordinaciji dr. Petra Papuge, ki se ukvarja s Tradicionalno kitajsko medicino. Ves moj preostali čas se vrti okoli astrologije. Učim, svetujem in pišem.

Astrologija je zame zelo dragocena. Mojemu življenju je prinesla smisel in strast, ki jo pred tem nisem zares poznala.
Na astrološko karto gledam, kot na zemljevid, energetski načrt, ki mu rečemo naše življenje.
Nismo mi naša karta. Karta je le nebesni prikaz silnic, ki so bile aktivne v času našega rojstva in nas vlečejo v določene smeri, ne samo preko dogodkov tudi preko našega zemeljskega karakterja.
Z astrologijo si lahko pomagamo bolje razumeti nas same in ljudi okoli nas.
Gre za ozaveščanje naših boljših kvalitet in tudi zahtevnejših karakteristik. Na ta način zahtevnejše lažje transformiramo in tiste boljše lažje v polnosti živimo.

Sem zagovornica ascendentnih znamenj (podznaka) in tradicionalnih helenističnih temeljev.

Znamenje ascendenta je tisto, ki vzhaja v času našega rojstva. Točna stopinja znotraj znamenja predstavlja najbolj osebno točko v horoskopu, ker jo določa  natančna ura rojstva. Najboljši vpogled v teden, s horoskopom, ki ga jaz napišem, lahko dobite, če ga berete na podlagi svojega ascendentnega znamenja oz. podznaka.

Zvezdni pozdrav.
Urška

Najdete me na spletni strani www.lookingatthesky.com
Lahko se prijavite tudi na brezplačne e-novice 2x mesečno – v času mlaja in polne Lune.

Kontaktirate me lahko preko spletne pošte urska.osolnik@gmail.com

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja