Brezplačen oddih v pravljičnem Eko resortu pod Veliko planino

Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti nočitev v čudoviti leseni hiški, ki jo vidite v zgornjem videoposnetku?

 

Nagradna igra je zaključena.

Srečna nagrajenka, ki prejme nagrado je:
Tatjana Bradeško

Iskrene čestitke!

Kako super sem se imel jaz v Slovenian Eko Resortu, si lahko preberete na www.tomazgorec.si/eko-resort-kamnik. Vse informacije o resortu najdete na njihovi spletni strani http://sloveniaecoresort.com.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je tudi, da delite prispevek na https://bit.ly/eko-resort in všečkate mojo Facebook stran www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo.

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 21. 6. 2020. Žrebanje srečnega nagrajenca bo v ponedeljek, 22. 6. 2020. Srečni nagrajenec bo dobil brezplačno nočitev v leseni hiški za en dan. V leseni hiški so na voljo 4 ležišča plus eno pomožno ležišče. Kako je videti lesene hiška, si lahko pogledate na zgornjem videoposnetku. Nagrado je možno koristiti do 15. 7. v terminu od nedelje do četrtka. Nagrajenca bomo objavili na tej spletni strani in obvestili preko elektronske pošte. Nagrado podarja Slovenian Eko Resort.

Splošni pogoji nagradne igre so dostopni na tej povezavi: www.tomazgorec.si/splosni-pogoji-eko-resort-pod-veliko-planino/.