Horoskop dnevni za ljubezen, zdravje in denar

Horoskop (dnevni) za vsa astrološka znamenja – kaj vas čaka v ljubezni, financah in zdravju?

Če vas zanima, kaj vas čaka v prihodnosti, je pravi naslov za potešitev vaše radovednosti tale horoskop; dnevni horoskop, natančneje, ki meče luč na vašo bližnjo prihodnost in vam pomaga, da boste pripravljeni na vse, kar vas čaka na področju ljubezni, financ in zdravja. Lahko si preberete, kaj posebnega vas čaka na ljubezenskem področju, na povezavi: https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop/.
Položaj nebesnih teles oziroma horoskop, dnevni horoskop, napoveduje, da bodo samske danes mučili problemi s samopodobo, vezani pa se boste s partnerjem ali partnerko razumeli bolje kot preteklih nekaj dni. Dan vam bo prinašal izzive, preko katerih boste spoznavali, da denar ni vse. Na zdravstvenem področju pa bo dan minil v znamenju presenečenj – tako prijetnih kot manj prijetnih.

Horoskop dnevni – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Ljubezen: Hrepenite po ljubezni, a te ni od nikoder. Tako zelo obupani ste, da vsakodnevno ugotavljate, kaj je narobe z vami, da si ne zaslužite osebe, ki bi vas imela rada. Danes je idealen dan, da prekinete s to toksično mentaliteto in sprejmete neizpodbitno dejstvo: nihče vas ne more imeti rad, če nimate najprej radi sami sebe. Ponotranjite to, ponovite si to mantro milijonkrat, če bo treba, in kmalu boste spoznali, da ste čudovita oseba. Vaša nova samozavest bo k vam privabila številne snubce, a morda boste do tedaj spoznali, da ni ljubezensko razmerje tisto, kar vam je manjkalo v življenju.
Denar: Prepričani ste, da so se sodelavci v službi zarotili proti vas in znamenja iščete v vsaki interakciji. Trpi tudi vaše delo, za kar seveda krivite slabe odnose. A ko boste na sodelavce začeli gledati kot zaveznike in ne kot na nasprotnike, konkurenco, šele takrat boste lažje poprijeli za delo, močno pa se bo sprememba razpoloženja v pisarni poznala tudi na vaši delovni učinkovitosti.
Zdravje: Zamenjali ste noč za dan. Spite nenormalno veliko, a to vam prav nič ne pomaga, saj v posteljo padete v zgodnjih jutranjih urah in se prebujate v poznem dopoldnevu ali zgodnjem popoldnevu. Po naravi ste nočna ptica, a takšen dnevni ritem ne koristi nikomur, vas svari horoskop. Dnevni horoskop vam svetuje, da čez dan spijete kakšno kavo manj in se utrudite z gibanjem, saj se boste lahko tako “naravnali” na bolj normalen ritem spanja in budnosti.

Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Ljubezen: Sprašujete se, ali je partnerja oziroma partnerico minila ljubezen do vas, saj vam skoraj nikoli več ne pove oziroma pokaže, da vas ljubi. Razočarani ste nad tem, a danes se boste zamislili in ugotovili, da vi niste prav nič drugačni. Če ne bi bilo socialnih omrežij, kjer si pari nenehno izkazujejo ljubezen z objavami in srčki, bi bili prav zadovoljni s svojo zvezo, tako pa imate občutek, da vam partner naklonjenosti ne pokaže dovolj pogosto. Če želite, da se karkoli spremeni, mu oziroma ji bodite za zgled.
Denar: Dopusta si niste vzeli že tako dolgo, da ste pozabili, kako je videti dan med sedmo in tretjo, saj te ure običajno preživite v pisarni. K tej vnemi vas žene prepričanje, da vas bodo nadrejeni in sodelavci opazili in začeli vsaj malo ceniti, če se boste zgarali do smrti. Danes presekajte to toksično razmišljanje, ki ne vodi drugam kot v izgorelost in propad. Nujno si čimprej uredite dopust, pa tudi, če ga presedite doma, z nogami v lavorju.
Zdravje: Premalo gibanja ter preveč sedenja in buljenja v ekran se kažejo v bolečinah v hrbtenici, polminutnem stokanju, ko se le z muko poberete s kavča in glavoboli, s katerimi se zbujate zadnjih nekaj tednov. Vse to je najverjetneje posledica vašega sedečega življenjskega sloga. Če boste sem in tja malo “pomigali”, bo vaše življenje takoj lepše.

Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ljubezen: Dvojčki v dolgoletnih partnerskih odnosih se sprašujete, ali do vašega partnerja sploh še čutite tako veliko ljubezen kot na začetku ali pa gre zgolj za prijateljstvo in navezanost. Ne gre za to, da partnerja ne bi ljubili, a ugotoviti morate, ali ste vanj oziroma vanjo še zaljubljeni. Danes imate idealno priložnost, da ponovno zanetite iskrico. Izkoristite to priložnost, čeprav vam mogoče tale trenutek ni do tega. Horoskop (dnevni) vam napoveduje, da boste pomanjkanje samoiniciativnosti na tem področju še bridko obžalovali.
Denar: Ste eden tistih ljudi, ki svoje delo hitro opravi, nato pa velikodušno sprejme še zadolžitve bolj počasnih sodelavcev? Na koncu pa ste v očeh nadrejenih vedno vi tisti, ki se mora bolj potruditi, saj vidijo le kupe papirjev na vaši mizi, ne opazijo pa, da to sploh niso vaše naloge. Pa, ko bi vam bili sodelavci vsaj hvaležni, ampak ne, njim se zdi popolnoma samoumevno, da lahko prevzamete še kakšno njihovo nalogo, če ste s svojimi že končali. Naučite se reči ne – nasvet za današnji dan.
Zdravje: Ne ozirate se na vedno glasnejša opozorila bližnjih, da se preveč ženete, zato vam bo to danes pokazalo kar vaše telo samo. Če ne gre drugače, boste morali pač skozi bolezen spoznati, da je zdravje naša edina resnično nenadomestljiva dobrina, ki jo je potrebno varovati – včasih na žalost tudi na račun drugih področij v življenju.

Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Ljubezen: Že od nekdaj veste, da se s partnerjem enostavno ne znata pogovarjati, a ker sta oba trmasta, reševanju tega problema nista posvečala veliko oziroma sploh nič časa. Danes pa vaju bo to pripeljalo v precej grd konflikt, zaradi katerega bosta morala oba resno razmisliti, če želita nadaljevati. A novice niso samo slabe, pravi dnevni horoskop. Dnevni horoskop vam napoveduje, da bo skupno reševanje težav obrnilo vašo zvezo na bolje.
Denar: Kdo je naš pravi prijatelj, se pokaže šele, ko se znajdemo v neprijetni situaciji. Danes vam bo pomoč ponudila oseba, za katero ste to najmanj pričakovali (zagotovo pa sprejmite ponujeno), in vaša pot iz finančne stiske se bo lahko začela. Čeprav ne marate biti nikomur dolžni in vedno radi citirate rek “Čisti računi, dobri prijatelji”, bodite vseeno hvaležni, da v stiski še vedno najdete osebo, ki vam je pripravljena ponuditi roko.
Zdravje: Nedolgo nazaj ste si priznali, da morate začeti delati na sebi, in danes se vam to začenja poznati. Bolj ste samozavestni in posledično ste tudi videti bolje, poskrbeli ste za svoje zdravje in pustili za seboj vse negativne stvari, ki so vas prej držale nazaj. Le tako naprej! V primerjavi s situacijo pred kakšnim letom ste neprepoznavni. Končno boste posegli po nečem, česar si močno želite, vam napoveduje horoskop, dnevni horoskop pa pravi, da vas danes čaka veliko komplimentov, saj bo tudi vaša okolica začela opažati spremembe.

Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje 5

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Ljubezen: Nedolgo nazaj ste spoznali osebo, ki vas močno privlači, saj vas spominja na partnerja, kakršen je bil na začetku zveze. Opomniti se boste morali, da je oseba, v katero ste se zaljubili, še vedno tu, da ni nikamor odšla, le nekoliko več življenjskih izkušenj ima, ki so vplivale na njeno vedenje in obogatile njen značaj. Tudi vi ste se spremenili. To je povsem naravno. Sprejmite to dejstvo in vaša ljubezen do partnerja bo zagorela močno, kot že dolgo ne.
Denar: Ne morete se odločiti, ali ostati v službi, ki vam sicer prinaša finančno stabilnost, a v njej ne vidite zadovoljstva, ali se podati v čisto druge vode, kjer sicer ni denarja, je pa za vas velika sreča in občutek izpopolnjenosti. Posvetujte se z bližnjim prijateljem, ki vas dobro pozna in vam znal svetovati.
Zdravje: Rutina je lahko dobra stvar, a ko se vanjo ujamete do te mere, da vam je že misel na to, da bi nekaj storili drugače, neprijetna, je čas za spremembo. Dovolite si biti spontani, pravi horoskop – dnevni horoskop vam prerokuje, da se boste danes znašli v situaciji, v kateri boste morali presekati rutino in storiti nekaj čisto drugače, kot sicer. Dobro se boste odrezali.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen: Kaj o vaših ljubezenskih zadevah pravi horoskop? Dnevni horoskop vam napoveduje, da se boste danes povezali s partnerjem, kot že dolgo ne. Praznovali boste – bodisi rojstni dan, obletnico, ali pa kar tako. Čeprav vas nekje globoko grize, da si tega niste zaslužili in da vi za partnerja ne naredite dovolj, se prepustite razvajanju, neprijetne misli pa pustite za kak drug dan. Tudi samske čaka romantično presenečenje, ki bo še povečalo vašo naklonjenost do vaše simpatije.
Denar: Pravila in zadolžitve na delovnem mestu, kjer že dlje časa služite denar, vas utesnjujejo in vam rastejo čez glavo. Želite si svobode, želite si na svoje. A danes ni dober dan za to, svari horoskop. Dnevni horoskop vam polaga na srce, da danes ni dober dan za to, da izkoreninite svoje življenje in ga postavite na glavo.
Zdravje: Vse, kar se vam v življenju dogaja, v vas ustvarja neizmerne ravni stresa. Ker poskušate ustreči vsem, in to še isti trenutek, imate občutek, da morate biti na desetih koncih naenkrat. A če boste izgoreli (in k temu danes drvite še posebej hitro), ne boste mogli pomagati prav nikomur, še sebi ne, dokler se spet ne postavite na noge. Ste duša od človeka, ki rada pomaga tistim, ki pomoč potrebujejo, a pomagajte kdaj tudi sebi in si privoščite počitek in mir.

Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ljubezen: Odkar ste začeli sami sebe postavljati na prvo mesto, v vaši zvezi škripa. To bo žal še posebej očitno danes, ko vam bo partner sebično zameril, da ste si izpolnili dolgoletno željo. Žalosti vas, da se je vaša ljubljena oseba nenadoma tako zelo ohladila do vas in resno razmišljate, ali ni morda ljubezen pomembnejša od vaše osebne sreče. A vprašajte se, ali je res vredno žalovati za zvezo, kjer partnerja moti, da ste to, kar ste.
Denar: Niste tip človeka, ki bi dobro funkcioniral kot del kolektiva, zato imate v službi večkrat probleme in današnji dan žal ne bo izjema. Opomnite se, da vas v kratkem čaka nekaj boljšega in situacija se vam bo takoj zdela lažja.
Zdravje: Fizično ste zdravi, muči pa vas duševno zdravje. Prav danes se bo zgodilo nekaj, kar bo odprlo vaše čustvene rane in vas pahnilo v neprijetno situacijo. Prijatelji so vam v preteklosti že svetovali pogovor s strokovnjakom, a ste se na predloge vedno odzvali skorajda užaljeno. Ne potrebujete psihiatra, saj vendar niste nori! A na srečo vedno bolj spoznavate, da motnje v duševnem zdravju niso nekaj, česar se je treba sramovati, ampak nekaj, proti čemur se je mogoče ob ustrezni pomoči uspešno boriti.

Ljubezen: 2
Denar: 4
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Ljubezen: Z neko osebo se spogledujete že lep čas in horoskop (dnevni) pravi, da bo danes napočil trenutek, ko se boste morali odločiti, ali ste pripravljeni na naslednji korak. A oba se vrtita drug okrog drugega kot mačka okrog vrele kaše. Neodločnosti s strani druge osebe ne pripisujte pomanjkanju interesa. Gre le za to, da je vaša simpatija precej sramežljiva, zato kot samozavestnejša polovica tega dua prevzemite vajeti v svoje roke.
Denar: Danes se vam bo ponudila lepa priložnost, ki se vam bo sicer zdela zelo privlačna, a boste vseeno želeli pretehtati dobre in slabe strani. A nikar ne odlašajte prehitro, sicer se lahko zgodi, da boste ostali brez vsega. Tudi tu pokažite svojo odločnost ter jasno in glasno povejte, ali vas zadeva zanima ali ne.
Zdravje: “Saj bo minilo”, je mantra vaših zadnjih nekaj dni, tudi današnjega. Do sedaj vam je še vedno uspelo, da ste vaše zdravstvene probleme zignorirali v pozabo, a tokrat žal ne bodo minili sami od sebe. Tega se nekje globoko v sebi zavedate tudi vi in strah vas je, da bi obisk pri zdravniku potrdil vaše najhujše sume. A v tem primeru je bolje vedeti kot ne vedeti, saj lahko ozaveščenost dobesedno pomeni razliko med življenjem in smrtjo. Telefon v roke in še danes se naročite na pregled.

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ljubezen: Razkritje, da vaš partner ni čisto taka oseba, kot ste sprva mislili, bo nadaljevanje zveze postavila pod vprašaj. A nobena juha se ne poje tako vroča, kot se skuha, in kasneje boste partnerju celo hvaležni, da je bil v težki situaciji iskren z vami. Horoskop (dnevni) vam svetuje, da ste partnerju za vzgled s svojo iskrenostjo, saj bo ob odprti in brezskrbni komunikaciji manjkrat prihajalo do takšnih presenečenj.
Denar: Dobili ste priložnost, ki je na prvi pogled videti kot uresničitev vaših sanj. A če jo boste sprejeli, se boste morali odpovedati nečemu, kar trenutno jemljete za samoumevno, a je izredno pomemben del vašega vsakdana. Če ste pripravljeni na spremembo, sprejmite priložnost. Če pa ste zadovoljni s tem, kje ste trenutno v življenju, potem vam bo sprememba prinesla več škode kot koristi.
Zdravje: Zastoji, zamude, stres, hupanje in neotesani drugi udeleženci v prometu vam dvigajo pritisk in danes ne bo prav nič drugače. Kronično vam primanjkuje časa in naravnost sovražite ure, ki si jih (čeprav redko) odtrgate za klesanje postave v fitnesu. Kaj pa, če bi se stvari lotili drugače? Avtomobil zamenjajte za kolesarsko čelado in udobne čevlje in se v službo in po opravkih odpravite peš ali s kolesom. Tako boste hkrati poskrbeli tudi za postavo in ure, sicer rezervirane za fitnes, boste lahko posvetili prijetnejšim in koristnejšim stvarem.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Ljubezen: Danes bodo za vami prišle vse odločitve, ki ste jih glede svojega ljubezenskega življenja sprejeli v zadnjih tednih – tako prijetne kot neprijetne. Poskušali ste sedeti na dveh stolih in to se vam bo zdaj maščevalo. Ohranite mirno kri in (za spremembo) bodite iskreni. Kratkoročno bo to morda pomenilo še več trpljenja z vaše strani in strani vaših “žrtev”, a na dolgi rok je iskrenost vedno prava rešitev.
Denar: Nekoč ste v svojem delu uživali. Prepričani ste bili, da boste, če boste spremenili hobi v službo, vsak dan z veseljem odšli na delovno mesto. A dejstvo, da zdaj nekaj počnete zato, ker morate in ne zato, ker tako hočete, je skoraj povsem ubilo vaše navdušenje. A danes, kot vam napoveduje horoskop dnevni, boste doživeli nekaj, zaradi česar boste ponovno začutili ljubezen do tega, kar počnete.
Zdravje: Kaj vam za danes napoveduje horoskop? Dnevni horoskop pravi, da se vas bo zaradi vsega slabega vremena, ki ste mu bili izpostavljeni v zadnjem času, polotil kar grd prehlad. Ukrepajte takoj, ko boste opazili poln nos in boleče grlo, sicer se lahko prehlad razvije v nekaj resnega, zaradi česar se boste morali odpovedati nečemu, kar pričakujete že zelo dolgo.

Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Ljubezen: Prepričani ste, da so prijatelji navdušeni nad vašo strpnostjo in da partner ceni vašo spodobnost odpuščanja. A resnica je, da vaši prijatelji zavijajo z očmi, ko jim užaloščeno pripovedujete, kako vas je partner (spet) izdal, za partnerja pa podzavestno vse skupaj postaja igra, kjer preverja, kako daleč lahko gre. A dejstvo je, da enostavno prevečkrat ljudem date še eno priložnost. Danes boste potisnjeni v situacijo, kjer boste lahko bolj neizprosni, in za vaše dobro jo izkoristite.
Denar: Vašo finančno situacijo ste ponotranjili kot del vaše identitete in zato se vam ob nenadni spremembi te situacije zdi, kot da ste izgubili del sebe. Opominjajte se, da so človekova dejanja tisto, kar šteje, in ne številka na bančnem računu.
Zdravje: Medtem ko nekaterih čutijo negativne posledice vsakodnevnega stresa, se vam na zdravju pozna preveč lagodno življenje. Ne dovolite si zakrneti, saj se boste tedaj izredno težko spravili nazaj v neko koristno rutino.

Ljubezen: 2
Denar: 4
Zdravje: 2

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Horoskop dnevni – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Ljubezen: Kaj vam v ljubezni napoveduje horoskop? Dnevni horoskop napoveduje, da je danes dan, ko boste spoznali osebo, ki vam bo življenje obrnila na glavo. Ali bo to v pozitivnem ali v negativnem smislu, pa je odvisno od vas.
Denar: Iskalci zaposlitve danes žal ne boste imeli sreče in zaman boste čakali klic ali sporočilo, povabilo na naslednji razgovor ali zgolj odgovor na vaše povpraševanje. Po eni strani je to dobro, saj v službi, za katero ste se prijavili na razpis, ne bi bili srečni, po drugi strani pa boste tudi ob dobro plačilo, ki vam je predstavljalo edino motivacijo za prijavo.
Zdravje: Včasih ste se lahko s kozarcem ali steklenico v roki zabavali ves petkov večer, v soboto zjutraj pa ste jo mahnili na bližnji hrib ali na tek. A dejstvo je, da ga ne “nesete” več tako kot včasih. Če vas v petek zanese, imate uničen cel konec tedna in po možnosti še v ponedeljek niste čisto pravi. Danes še posebej preklinjate dan, ko ste nazadnje pregloboko pogledali v kozarec. Čas je, da se naučite zabavati brez alkohola.

Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec junij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-junij.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja