Ljubezenski horoskop za vsa znamenja

Pomlad je popolnoma zbudila ljubezenske občutke pri vseh znamenjih. Najbolj predan in goreč bo oven, medtem ko bo dvojček iskal partnerja, ki mu lahko konkurira na intelektualni ravni. Če iščete nekoga, ki bo do vas ljubeč in pripravljen na skupno družinsko življenje boste to zagotovo našli v znamenju bika in raka. Previdni pa bodite z znamenjem leva, saj mu morate biti kos, kajti zahteva veliko pozornosti in občudovanja. Ne pozabite se v popolnosti prepustiti partnerju in zbuditi zanimanja za nežne občutke. Pustite slabo voljo ob strani in ustvarjajte lepe trenutke. Vas zanima, kaj je za vaše ljubezensko življenje zapisano v zvezda? Potem vas vabimo k branju ljubezenskega horoskopa za posamezna nebesna znamenja.

ljubezenski horoskop

Ljubezenski horoskop za ovna – (od 21. 3. do 20. 4.)

Oven je astrološko znamenje, ki mu vlada Mars, zato je v ljubezenskem razmerju ognjevit, strasten, goreč in podvržen akciji. Je pravi osvajalec z zelo intenzivno spolno močjo, nagnjen tudi k skokom čez plot, ki pa jih pri partnerju nikakor ne dopušča. Sam je kot partner zahteven, a njegova ljubezenska razmerja so pretežno kratkotrajna, saj beži pred vezanostjo in odgovornostjo. Je ambiciozen ljubitelj svobode, pustolovskega duha in ne prenese podrejene vloge v razmerju.

Ljubezenski horoskop pravi, da ovna pri partnerju zmoti njegova počasnost, saj je sam zmeraj poln energije in pripravljen na nove življenjske avanture. Ker mu vlada Mars, je nepredvidljiv in lahko partnerja preseneti z dejanji, ki jih ta sploh ne bi pričakoval. Njegova slabost je pomanjkanje potrpežljivosti, kar je najpogostejši razlog za spore v razmerju. Potencialne partnerje lahko odvrneta tudi njegova sebičnost, vihravost in nepremišljenost.

Za znamenje ovna si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za bika – (od 21. 4. do 20. 5.)

Bik živi za partnerstvo in družinsko življenje. Njegov glavni cilj v ljubezenskem življenju je stabilnost, čustvena varnost in harmonični odnosi s partnerjem. Stremi k dolgotrajni zvezi, za katero se lahko odloči že v mladih letih, vendar je takrat pogosto še preveč neizkušen in nezrel. Kot partner je izredno ljubeč in svoje ljubezni se ne boji izkazovati. Je izjemno čutno znamenje, spolnost mu veliko pomeni in za dobro energijo v postelji se je pripravljen zelo potruditi.

Problem je, da znata njegova ljubezen in izkazovanje pozornosti partnerju včasih mejiti že na posesivnost, vendar partnerju svojega ljubosumja ne izkazuje, temveč ga kopiči v sebi, kar je lahko še bolj nevarno. Ljubezenski horoskop pravi, da bik ne dopušča niti najmanjše prevare, saj je tudi sam izjemno zvest in težko sprejme, če mu partner tega ne vrača v isti meri. Ne pusti se zmanipulirati, saj je prepričan v lastno vrednost in v zakon se spusti šele, ko ima dobro službo z rednimi prihodki ter lastno streho nad glavo.

Za znamenje bika si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za dvojčka – (od 21. 5. do 20. 6.)

Dvojček v partnerstvu stremi k intelektualnemu odnosu. Želi si razgledanega partnerja, s katerim lahko komunicira o najrazličnejših temah. Ljubezenski horoskop navaja, da rad navezuje stike, saj ne mara samote, ne prenese pa, da ga partner duši ali omejuje. Čeprav nima težav s spoznavanjem novih ljudi, pogosto ne zaupa svojim čustvom in jih skuša razložiti na racionalen način. V odnosih teži k neodvisnosti in samostojnosti, prav tako ne mara monotonosti. V postelji rad eksperimentira, spolnost z njim je zabavna, velikokrat pa ima v glavi pripravljen rezervni načrt, če bi se v odnosu s trenutnim partnerjem začel dolgočasiti.

Ljubezenski horoskop pravi, da dvojček velja za eno težjih znamenj v ljubezni, saj potrebuje veliko časa, da pokaže svoj pravi obraz – v enem trenutku lahko partnerju da občutek večne ljubezni, že v drugem pa se prelevi v neodločneža, ki niti približno ni pripravljen na resno zvezo. Razmerje z njim je nepredvidljivo, v partnerju pa lahko po razhodu pusti boleč in globok pečat.

Za znamenje dvojčka si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za raka – (od 21. 6. do 22. 7.)

Rak je sanjavo in zelo čustveno znamenje horoskopa. Veliko mu pomeni partnersko in družinsko življenje, ki mora imeti trdne temelje, hkrati pa v njem ne sme manjkati romantika. Zaznamuje ga velika občutljivost in ranljivost, zato je zanj najhujši strah, da bi ga partner zapustil. Njegova slabost je, da svojih čustev velikokrat ne izraža, zato se ta kopičijo v njem in ga spravljajo v depresijo. Ljubezenski horoskop navaja, da zaradi svoje odločnosti ne upa storiti prvega koraka in se boriti za osebo, do katere goji močna in globoka čustva.

V spolnosti je zanj izjemnega pomena čustvena povezanost s partnerjem. Partnerju je pripravljen nuditi prav vse, saj ima izreden občutek za sočloveka, ravno zato ne odpusti kakršnekoli oblike nezvestobe. Je sumničav in če misli, da ga je partner prevaral, lahko hitro postane izjemno maščevalen in muhast. Rak velja za enega bolj ljubosumnih znamenj horoskopa, saj ima nenehno občutek, da ga lahko partner v trenutku nadomesti ali da je nekdo drug boljši od njega.

Za znamenje raka si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za leva – (od 23. 7. do 22. 8.)

Lev v horoskopu je samozavesten kralj živali, ki si v ljubezni želi občudovanje (potencialnega) partnerja. Je zelo temperamenten in zato v daljšem razmerju nagnjen h gospodovanju. V njem želi prevzeti vodilno vlogo in imeti vse pod kontrolo, kar lahko potencialnega partnerja prestraši ali celo odvrne. Ljubezenski horoskop navaja, da je lev kot ljubimec poln strasti in spolne samozavesti, zato v spolnosti velikokrat prevzame pobudo in se izkaže kot ognjevit in intenziven ljubimec.

Njegova slabost je neobčutljivost na partnerjeva čustva, saj je pripravljen dolgo kuhati mulo, po prepiru pa se hitro pobere in z dvignjeno glavo gre naprej. Ljubezenski horoskop pravi, da v ospredje daje svoje potrebe, pri partnerju pa ne prenese polovičarstva, temveč od njega zahteva popolno telesno in duhovno predanost. Če jo dobi, postane odličen zakonski partner, ki svojega partnerja ščiti, se zanj trudi in ga razvaja. Za poroko se odloča razmeroma pozno, a ko najde življenjskega sopotnika, ga več ne spusti iz rok.

Za znamenje leva si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za devico – (od 23. 8. do 22. 9.)

Devica je individualno znamenje horoskopa in za svoj obstoj ne potrebuje partnerskega življenja. Je zadržana, v odnosu ji romantičnost ne predstavlja ključnega pomena, temveč pri potencialnem partnerju išče predvsem poslovno uspešnost, inteligenco, izobraženost, urejenost, vljudnost in doslednost. Ljubezenski horoskop navaja, da se devica za partnerja odloči šele po tehtnem premisleku, na zunaj deluje hladno, saj ima svojo strast zakopano globoko v sebi, zato tudi pri romantiki potrebuje veliko predlogov in spodbude. Devica je skrivnostni perfekcionist, ki veliko zahteva od svojega partnerja, je izbirčna in zna zakomplicirati tudi vsako najmanjšo stvar. Želi imeti popoln nadzor v zvezi.

Potrebuje veliko časa, da se ogreje za partnerja, tega velikokrat ne pokaže, saj se boji storiti prvi korak. Kot partner je devica zvesta, odgovorna, resna in delovna, poroka je zanjo plod razumske odločitve ? seveda premore veliko čustev, vendar se jih velikokrat še sama ne zaveda. Ljubezenski horoskop pravi, da devica v zakonski zvezi potrebuje partnerja, ki bo v skupnem gospodinjstvu nagnjen k redu, čistoči, urejenosti in praktičnosti.

Za znamenje device si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za tehtnico – (od 23. 9. do 23. 10.)

Tehnica je mojster zapeljevanja in flirtanja in preprosto ne more živeti brez ljubezni. Je spogledljiva, a globoko v njej se skriva močna želja po sprejetju, ljubezni in zaželenosti. Odnos z njo zahteva zato veliko mero potrpežljivosti, saj njeno razpoloženje pogosto niha iz ene skrajnosti v drugo. V postelji se zelo potrudi zadovoljiti svojega ljubimca, v ljubezni pa je izjemno radodarna, čutna, romantična in sentimentalna. 

Pri izbiri partnerja je skrbna in preudarna, v razmerju velikokrat izzove prepir, samo da bi se prepričala, ali jo partner resnično ljubi. Tehtnici veliko pomeni zunanji videz partnerja, življenje z njo pa je na drugi strani polno presenečenj, zato v zakonu z njo nikoli ni dolgčas. Za zakon se ne odloči zlahka, pa tudi po poroki potrebuje veliko časa, da se prilagodi na novo situacijo. Od partnerja zahteva popolno zvestobo in predanost, čeprav je sama nagnjena k skakanju čez plot. Ljubezenski horoskop glede družinskega življenja tehnice pa navaja, da si ta želi veliko otrok, a s partnerjem ni pripravljena zaživeti na svojem.

Za znamenje tehtnice si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za škorpijona – (od 24. 10. do 22. 11.)

Škorpijon je znamenje strasti, ljubezni in velike spolne energije. Njegov libido je nenasiten, spolnost z njim je vročekrvna, ognjevita in bruhajoča kot vulkan. Zanj je nujno, da to spolno energijo redno daje iz sebe, sicer v odnosu hitro nastopijo težave, ki v stresnih obdobjih izbruhnejo v obliki škorpijonovega ljubosumja, molčečnosti in maščevalnosti. Seks je zanj lahko tudi sredstvo za podrejanje partnerja, zato ljubezenski horoskop pravi, da je škorpijon v ljubezni eno težjih znamenj za zvezo. Ima svoje ideale, ki jih zahteva pri partnerju, in te je zelo težko zadovoljiti.

Čustveno je občutljiv, a to z različnimi mehanizmi in strategijami dobro skriva. Največja težava v razmerju z njim je ljubosumje, njegova čustva so močna in hitro se znajo preleviti v posesivnost. Če škorpijon pri partnerju odkrije nezvestobo, se je pripravljen maščevati vse do zadnjega, pri tem pa partnerja popolnoma čustveno uničiti. Ljubezenski horoskop navaja, da ne prenese manipulacije, zato se tudi za poroko ne odloča pogosto, pred tem pa zelo temeljito premisli.

Za zamenje škorpijona si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za strelca – (od 23. 11. do 21. 12.)

Strelec je ognjeno znamenje, ki ga zaznamuje nenehno gibanje, želja po svobodi in avanturah. Tako je tudi v njegovem ljubezenskem življenju – ne mara utesnjenosti in je znamenje, ki se od vseh najtežje veže. Je zelo energičen in poln radovednega duha, zato je zmeraj pripravljen na nove izzive, tudi v postelji. Tam lahko pričakujete strastnega ljubimca, seks je zanj kot igra ali šport, v ljubljenju je pustolovski in divji. Ljubezenski horoskop pravi, da strelec tudi od partnerja pričakuje pripravljenost za eksperimentiranje v postelji. Ne zmeni se za tradicionalne oblike zvez, partnerstev in ustaljenih oblik ljubezni, zato ga je najlažje ujeti, če dobi občutek, da potencialni partner zlahka živi brez njega.

V ljubezni je nestanoviten in nagnjen k avanturam in varanju. Sicer je zabaven in prijeten, vendar za potencialnega partnerja hitro izgubi interes in takrat poišče nov plen. Družina zanj ni prioriteta, več mu pomeni delo in družinsko življenje ga pri tem nikakor ne sme omejevati. Ne prenese kakršnih koli partnerjevih ljubosumnih izpadov, saj potrebuje obilico prostega časa, kjer se počuti najbolj svobodnega.

Za znamenje strelca si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za kozoroga – (od 22. 12. do 20.1.)

Partnerski odnos kozoroga temelji na tradicionalnosti partnerskih in družinskih vlog. Je zadržan, hladen in gospodovalen, redko odkrito izkazuje ljubezen in romantične izjave mu niso pisane na kožo. Sicer je kozorog topla oseba, a čustva pri njem niso v ospredju. Ljubezenski horoskop navaja, da mu veliko pomeni položaj v družbi, zato lahko partner od njega pričakuje hiter vzpon po družbeni lestvici, medtem ko čustveno velikokrat ostane nezadovoljen. Njegova zveza je predvsem racionalna, a kljub temu je do partnerja zvest in ga spoštuje.

Ljubezenski horoskop kozoroga opisuje kot resnega, zato tudi v postelji velikokrat vlada pomanjkanje zabave in strasti, saj potrebuje svoj čas, da se sprosti in preda partnerju. Je znamenje, ki veliko pričakuje od drugih in če se njegova pričakovanja ne izpolnijo, zapade v pesimizem, kar škoduje njegovi zvezi. Njegova tradicionalnost se izkazuje tudi v poroki ? sicer se zanjo težko odloči, če pa se, bo storil vse, da bo poroka nepozabna. Kozorogu veliko pomeni tudi materialna varnost, a družina pri njem ne sme trpeti na račun službe.

Za znamenje kozoroga si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za vodnarja – (od 21. 1. do 18. 2.)

Vodnar je zvest in komunikativen partner, ki nima težav z navezovanjem stikov. Zanj velja, da se težko naveže na eno samo osebo, saj je pripravljen pomagati prav vsem. Ljubezenski horoskop ga označuje kot družabnega, vendar ljubi svobodo in neodvisnost, zato na čase deluje odmaknjeno in hladno. Njegov odnos s partnerjem mora najprej temeljiti na prijateljstvu, saj daje prednost svojemu individualizmu in se izogiba višji stopnji intimnosti. Zato je spolnost z vodnarjem nepredvidljiva, divja in strastna. Želi prevzeti ljubimčevo telo, hkrati pa tudi njegove misli, vendar je zanj lažja spolnost brez pretirane čustvene vpletenosti. Ne sledi posebnim pravilom, zato lahko partner od njega pričakuje izredno strast ali pretirano ravnodušje.

Vodnar je potrpežljiv družinski človek, ki otrokom posveča veliko pozornosti, hkrati pa jih zna tudi ustrezno in dosledno vzgajati. Ljubezenski horoskop pravi, da mu je v zakonskem stanu zelo pomembno, da ga partner podpira, želi si zaupanje in če čuti, da tega ni več ali če pride do hujših prepirov, lahko partnerja z lahkoto zapusti, tudi če ga še zmeraj ljubi.

Za znamenje vodnarja si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

 

Ljubezenski horoskop za ribi – (od 19. 2. do 20. 3.)

Riba je v ljubezenskem razmerju izredno romantično, a zelo neodločno znamenje zodiaka. Je zasanjana, partnerja velikokrat idealizira, a težko izraža, kaj jo pri partnerju moti, zato se lahko tudi zaradi malenkosti zamerljivo zapre vase. Težko se odloči za poroko, ko pa se, pa v partnerstvu in družini potrebuje stabilnost in duhovni mir.

Riba je kot ljubimec izredno romantična, spolnost je zanjo polna izkazovanja nežnosti in drobnih pozornosti. Ljubezenski horoskop pravi, da potrebuje varnost, pretirana strast pa jo lahko celo preplaši in odvrne od spolnosti. Bolj kot telesni stik je zanjo pomembna duhovna vez med partnerjema, partnerju je pripravljena ugoditi na vse načine in pri tem žrtvovati svoje želje in potrebe. Je občutljiva in obremenjena s svojim notranjim svetom, zato ni med lažjimi znamenji, ki so primerna za zvezo. Je nestabilna in nestanovitna, velikokrat ne ve, kaj hoče. Za partnerja si pogosto izbere nekoga, ki jo v zvezi trpinči, zato se vrti v začaranem krogu žalosti in nezadovoljstva.

Za znamenje ribi si preberite še naslednje horoskope:

Dnevni – https://www.tomazgorec.si/horoskop-dnevni/

Tedenski – https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/

Letni – https://www.tomazgorec.si/horoskop/

Kaj mi pove ljubezenski horoskop?

Ljubezenski horoskop, nam pove, kaj je za nas zapisano v zvezdah za vsako nebesno znamenje posebej. Lahko preverimo, s katerim ljubezenskim znamenjem se bomo najbolj ujeli in koga se je potrebno izogibati.

Ali ljubezenski horoskop res vpliva na moje življenje?

Seveda. V horoskopu lahko najdemo osebno značilnost, ki opisuje vsakega posameznika določenega znamenja. Na podlagi tega, lahko tudi sklepamo s katerim znamenjem se bomo najbolj ujeli in katera znamenja nam niso blizu.

Kaj še lahko najdem poleg ljubezenskega horoskopa?

Poleg ljubezenskega horoskopa, lahko pod rubriko horoskop najdete tudi dnevnega, tedenskega, mesečnega in letnega. Poleg ljubezenskega življenja lahko preberete tudi na splošno o posameznih znamenjih ter kako vam bo kazalo v zdravju, karieri in denarju.

Katera znamenja so najbolj čutna in pripadna v ljubezni?

Zagotovo sta to bik in rak, saj sta oba naklonjena k nežnosti, pripadnosti in k družinskemu življenju. Če iščete nekoga, ki ne bo iskal prepira sta to zagotovo znamenji za vas. Svetujemo pa vam, da se izogibate znamenju leva, saj bo zahteval veliko pozornosti zase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja