Horoskop dnevni

Splošna astrološka napoved za petek 3.7.

Vezane čaka razburkan dan, poln negativnih čustev in pogledov v preteklost. A ker vedno zmaga ljubezen, se bo tudi tokrat vse dobro izšlo. Samskim se obeta veliko priložnosti. Če ne želite kasneje česa obžalovati, vam dnevni horoskop svetuje, da jih zagrabite z obema rokama. Trenutno finančno stanje je nehvaležno za vsa znamenja, zato dnevni horoskop namiguje, da si poiščite boljšo službo ali dodatno delo. Danes bo na splošno težek in čustven dan, zato bo večina podlegla stresu. Več počitka velja za vse, še boljše pa kar dolg dopust.

Preberite si tudi splošno astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020.

Horoskop dnevni za ovna – ( 21. 3. do 21. 4. )

Ljubezen: vezani ovni boste danes težko pričakovali, da se ljubljena oseba vrne domov. Zdi se vam, da že dolgo niste preživela kvalitetnega časa skupaj, zato vam dnevni horoskop svetuje, da organizirate miren večer v dvoje. Partner bo vesel vaše družbe, čeprav boste le poležavala na kavču. Samski ovni boste danes veseli obiska. Ne pričakujte preveč, da ne boste spet razočarani. Vsak lep pogled, ni nujno, da je mišljen romantično.
Denar: v službi ste že naveličani vsakodnevne rutine, zato boste popustili. Dnevni horoskop pravi, da boste po pogovoru s šefom boljše volje. Poskusite dati vse od sebe in pokažite celemu kolektivu, da se lahko zanesejo na vas. Denar vam ne pomeni toliko, zato boste ob morebitni povišici ostali ravnodušni. Vseeno si privoščite kakšno malenkost, da sami sebe malo nagradite in spravite v boljšo voljo.
Zdravje: ker je v vaši naravi, da imate radi šport in vsak dan lepo skrbite zase, si danes lahko privoščite malo greha. Pojdite s prijatelji na pijačo in si dajte duška, vendar ne pretiravajte, da ne bo jutri bolela glava. Bolečine v mišicah so lahko tudi posledica preveč športanja, zato vam dnevni horoskop svetuje, da zmanjšate tedensko aktivnost in več dni vmes počivate.

Ljubezen: 3
Denar: 3
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za bika – ( 21.4. do 21.5. )

Ljubezen: danes ni vaš dan. Cel dan se boste počutili osamljene, čeprav bo partner skakal okrog vas. Mogoče potrebujete malo časa zase, da razmislite določene zadeve. Samski bikci boste danes prekipevali od veselja. Oseba, ki jo že dolgo časa naskrivaj pogledavate, vam bo namenila več časa, kot bi pričakovali. Mogoče je danes idealna priložnost, da ji zaupate svoja čustva. Dnevni horoskop vam priporoča, da se prepustite toku dogodkov.
Denar: želite si več denarja, da bi lahko včasih brezglavo zapravljali. Za izpolnitev te želje potrebujete boljšo službo, saj vam trenutno stanje na tekočem računu ne pokrije niti osnovnih stroškov. Namesto, da se smilite sami sebi, raje poiščite dodatno delo, ki bi vam lahko prinesel kakšen dinarček več. Dnevni horoskop pravi, da je pravi čas za menjavo službe. Počasi začnite razmišljati o vlaganju v nepremičnino.
Zdravje: ker se preveč sekirate glede finančnih zadev, vas nenehno boli želodec. Pijte manj kave, saj je tudi zaradi preveč kave lahko želodec nemiren. Namesto tega si skuhajte kakšen dober čaj, po možnosti pomirjevalnega, da se boste vsaj za kratek čas znebili stresa. Dnevni horoskop vam namiguje, da si vzamete premalo časa zase. Mirne vesti se uležite na kavč, preberite kakšno dobro knjigo ali si poglejte dober film. Ali pa še boljše, cel dan kar prespite.

Ljubezen: 3
Denar: 2
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za dvojčka – ( 21.5. do 20.6. )

Ljubezen: dnevni horoskop pravi, da je danes idealen dan da se soočite s svojimi čustvi. Ne bojte se jih izraziti. Oseba, ki jo občudujete, bo vesela pogovora z vami, glede vajine skupne poti. Vezani boste začutili potrebo po več. Sami pri sebi razmislite, kaj si najbolj želite v življenju. Mogoče je prav, da gresta vsak svojo pot. Kakorkoli se boste odločili, vedite, da je dobro za vse.
Denar: v službi bo zelo stresen dan. Sodelavci vas nikakor ne bodo razumeli, zakaj se toliko trudite, čeprav se dolgoročno ne vidite v tem kolektivu. Vi veste, da bo vaš trud poplačan. Dnevni horoskop pravi, da si morate izboriti boljše delovne pogoje. Pogovorite se s šefom in mu povejte kaj bi se lahko izboljšalo, da bi bili vsi bolj zadovoljni na delovnem mestu. Če ne bo upošteval vašega mnenja, si še vedno lahko poiščete boljšo službo.
Zdravje: zadnje čase ste se kar malo zapustili, kar se tiče športa. Vzemite si čas za tek ali dolg sprehod, tako se boste sprostili in poskrbeli za splošno boljše počutje. Težave s koleni naj vam ne bodo izgovor. Pozanimajte se, kakšne razgibalne vaje vam lahko pomagajo in jih dosledno izvajajte pred vsako vadbo ali tekom. Po športu pa ne pozabite na počitek, ki je nujen za regeneracijo.

Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za raka – ( 21.6 do 22.7. )

Ljubezen: samski raki boste danes obujali spomine na preteklo zvezo. Dnevni horoskop vam svetuje, da ne pustite, da vas preplavijo čustva, ker se boste na koncu le vi slabo počutili. Vezani boste dobili težko pričakovano vabilo na zmenek s partnerjem. Že dolgo časa si želite preživeti miren in romantičen dan v dvoje. Danes si dajte duška s crkljanjem, saj si zasalužite malo več nežnosti. Partnerju povejte, kje se vidite v prihodnosti.
Denar: finančno stanje na tekočem računu vam sporoča, da morate malo brzdati svoje želje po nakupovanu. Čeprav so popusti skoraj v vsaki trgovini, ni potrebe, da si vsakič nekaj kupite. Začnite malo šparati, drugače vam bo kmalu zmanjkalo za osnovne stroške. Dodatno delo bi vam prišlo prav, da si zaslužite kakšen dinarček več. Tako boste lahko bolj mirne vesti zapravljali.
Zdravje: počutili se boste odlično. Vsakodnevno miganje na svežem zraku vam je obrodilo sadove. Boljše se počutite, glavobolov ni več, pa še pogled v ogledalu je razveseljiv. Dnevni horoskop vam svetuje, da nadaljujete z isto rustino vsako jutro, da ostanete fit. Ne pozabite pa tudi na zdravo prehrano. Namesto sladkarije vzemite v roke sadje.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 5

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za lev – ( 23.7. do 22.8. )

Ljubezen: partner vas bo razvajal, kar vam bo zelo prijalo. Razneženi boste in polni lepih čustev. Hvaležni ste, da ste našli osebo svojih sanj. Dnevni horoskop vam svetuje, da se še naprej trudite, da bo vajina zveza ostala močna in lepa. Samski, začnite misliti s vsojo glavo in ne poslušajte drugih. Vaše ljubezensko življenje je vaše, zato se ne sekirajte, ko vam drugi pametujejo glede prihodnosti. Trenutno vam paše samsko življenje in to je čisto vaša stvar.
Denar: v službi boste blesteli. Sodelavec vas bo prosil za pomoč. Skupen priojekt vam bo prinesel veliko samopromocije, uživali boste v hvalospevih. Denarna nagrada vam ne uide, zato si lahko privoščite malo zapravljanja. Vendar ne pretiravajte, raje si dajte malo denarja na stran za tiste čase, ko si boste zaželeli malo več zapraviti.
Zdravje: Privoščite si dobro masažo, tako si boste omilili bolečine v križu in poskrbeli za splošno boljše počutje. Dnevni horoskop vam namiguje, da jeste premalo sveže zelenjave. To v tem letnem času, ko so vrtovi polni okusnih vrtnin, ne bi smel biti problem. Lahko si skuhate tudi zelenjavno juho ali si naredite smuti. Z obema boste okrepčali svoje telo. Preberite kakšno knjižico z recepti, kjer boste našli super ideje, na kakšen način lahko popestrite jedi z zelenjavo, da so bolj privlačne za uživanje.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za devico – ( 23.8. do 22.9 )

Ljubezen: vezani boste presenečeni sami nad sabo, da ste postali taka romantična duša. Partnerja boste zasipavali z lepimi besedami. Dnevni horoskop pravi, da se vam obeta čudovit romantičen dan. Peljite partnerja na kraj kjer lahko gleata zvezde in obujata spomine na lepe trenutke, ki sta jih preživela skupaj. Samski ne obupajte, saj je poletje čas romanc. Mogoče se katera prelevi v kaj več. Uživajte.
Denar: dnevni horoskop vas opozarja, da preveč zapravljate, saj vam stanje na tekočem računu že nekaj časa pravi, da pretiravate. Čeprav so se začele razprodaje, ni treba,da pokupite celo trgovino. V službi vas čaka pester dan, šef ne bo zadovoljen, če se ne boste vsaj malo potrudili.
Zdravje: danes je pravšnji dan za lenarjenje. Po vsem skupaj, kar vas je pestilo zadnje dni, si tudi sami mislite, da je že čas, da se situacija malo umiri. Mirne vesti se uležite na kavč, preberite kakšno dobro knjigo in se prepustite užitku lenarjenja. Izklopite telefon in ne pustite, da vas kdorkoli zmoti. Glava vas bo manj bolela, če boste spočiti.

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za tehtnico – ( 23.9. do 23. 10. )

Ljubezen: tudi sami veste, da se preveč trudite za nekaj kar ni vaše. Stara ljubezen vam ne da miru in vi se ne morete sprijazniti, da nimate ob sebi osebe, ki bi si jo želeli. Dnevni horoskop vam svetuje, da se naučite postaviti zase in ne pustite, da drugi manipulirajo z vašimi čustvi. Danes ni najbolj ljubezenski dan niti za vezane škorpijone. Partner vam ne bo dal miru s starimi zamerami. Posku site mu dopovedati, da pogrevanje starih zadev ne prinese nič dobrega.
Denar: v službi vas čaka lep dan. Šef bo opazil vaš trud in vas nagradil. Sodelavci bodo seveda ljubosumni, a na to se ne ozirajte. Sami so si krivi, da se ne trudijo tako kot vi. Povišica vam bo rešila marsikatero težavo. Dnevni horoskop svetuje, da se trudite še naprej in hitro boste prišli do željenega delovnega mesta. Za dobre odnose med sodelavci pa lahko poskrbite tako, da jih po službi povabite na pijačo.
Zdravje: težave z želodcem so že skoraj vsakodnevne. Stres vas razžira in to se vam pozna na zdravju. Dnevni horoskop vas opozarja, da če se ne boste nehali sekirati za vsako malenkost, se bodo težave z želodcem samo še poglobile. Pazite tudi kaj date v usta, saj vam mastna hrana škodi. Jejte več sadja in zelenjave. Razmislite o skupinskih vadbah. Tam se boste v dobri družbi razmigali, si oblikovali postavo in poskrbeli za splošno boljše počutje.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za škorpijona – ( 24.10. do 22.11. )

Ljubezen: Trenutno ste v fazi, ko ne veste kako naprej. Pogovorite se s partnerjem in mu zaupajte svoje misli. Mogoče je za oba najboljše, da nadaljujeta vsak svojo pot. Samski boste danes deležni lepih pogledov. Koketiranje vam bo prijalo, zato se mu prepustite. Mogoče pa vse skupaj prepraste v pravo romanco. Dnevni horoskop pravi, da vas bodo preplavila močna čustva, ki se jim ne boste mogli upreti. Prepustite se in uživajte.
Denar: tisti, ki sodelujete pri velikem projektu, boste danes poželi velik uspeh. Ekipna zmaga bo odprla vrata na večih področjih. Nagrada vam bo dvignila samozavest in dala zagon za nove težke projekte. Dnevni horoskop vam priporoča, da se še naprej držite timskega dela. Z zasluženo povišico si privoščite lep dopust, čeprav to ni v vaši navadi. Ne skrbite delo vas bo počakalo.
Zdravje: privoščite si dolg sprehod v naravi. Tako si boste spočili in nabrali novih moči, ki jih trenutno zelo potrebujete za vsakodnevne naloge. Pijte veliko vode in poskrbite za redno odvajanje, da ne boste imeli težav z napihnjenostjo. Dnevni horoskop pravi, da je danes lepa priložnost, da se začnete ukvarjati s športom. Poiščite telovadnico v vaši bližini in se z izkušenim trenerjem posvetujte, katera vadba bi bila najbolj prava za vas. Ena izmed najbolj popularnih vadb je pilates, ki dodobra razmiga telo in okrepi jedro.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za strelca – ( 23.11. do 21.12. )

Ljubezen: trmarjenje se vam ne splača. Čeprav vas je oseba močno prizadela, je že čas, da ji odpustite, vsi včasih delamo napake. Tudi vi boste lažje živeli, če boste nehali druge kriviti za svojo nesrečo. Dnevni horoskop vam namiguje, da morate določene stvari razčistiti sami s sabo, preden nadaljujete svojo pot. Samski se boste danes zavedali, da je življenje prekratko, da bi se sekirali, zato boste še naprej hoteli uživati v samskem življenju.
Denar: nasmiha se vam boljši položaj v službi, vendar se boste morali najprej naučiti kolegialnosti. Ekipni duh vas bo pripeljal do željenih rezultatov. Privoščite si malo razvajanja, pojdite na dolg dopust v tropske kraje, nekam daleč od vsakdanjih obveznosti. Ker veste, da si to zaslužite, se lahko mirne duše prepustite razvajanju. V službo bodi razumeli, da potrebujete počitek.
Zdravje: premalo gibanja se vam pozna na počutju. Namesto v telovadnico, pojdite raje v hribe. To je zelo dobra kardio vadba, pa še svežega zraka se boste naužili. Ne pozabite piti veliko tekočine, najboljša je navadna voda, saj sladkane pijače prinašajo več težav kot koristi. Če se ne morete upreti čokoladi, raje posezite po tisti, ki ima največjo vsebnost kakava in je znana kot bolj zdrava.

Ljubezen: 2
Denar: 5
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za kozoroga – ( 22.12. do 20.1. )

Ljubezen: s partnerjem se bosta pogovorila o vajini prihodnosti in ugotovila, da si oba želita hoditi po isti poti. Privoščita si romantični pobeg v dvoje, saj to oba potrebujeta za osebno rast. Dnevni horoskop samskim svetuje, da si poiščejo družbo za lep poletni večer. Čas je že, da začnete misliti na prihodnost. Čeprav je letanje s cveta na cvet zabavno, je bolje za vaša čustva, da si omislite stalnega partnerja. Ne pustite, da vas slabe izkušnje v preteklosti ovirajo.
Denar: tisti, ki še živite pri starših, začnite razmišljati, kako bi se postavili na svoje noge. Najdite službo ali dodatno delo, da boste razbremenili druge in začeli bolj ceniti denar. Kljub temu, da ga nimate, ga uspete veliko zapraviti. Dnevni horoskop svetuje, da si ga ne sposojate, saj ga boste težko vrnili.
Zdravje: začnite se ukvarjati z jogo. Veliko ljudem pomaga pri premagovanju vsakodnevnega stresa, mogoče bo tudi vam. Poiščite izkušenega učitelja joge in se mu prepustite. Lahko si tudi preberete kakšno dobro knjigo o meditaciji. Ne prepuščajte stvari naključju, saj se vam je to v preteklosti maščevalo. Preverite, če imate urejeno svoje zavarovanje.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za vodnarja – ( 21.1. do 18. 2. )

Ljubezen: vedno bolj se vam zdi, da ta zveza ne pelje nikamor. Pogovorite se s partnerjem in mu razložite svoja čustva. Dlje kot boste vztrajali v slabi zvezi, dlje boste nesrečni. Dnevni horoskop vam svetuje, da nadaljujete svojo pot.
Denar: v novi službi so vas presenetili, ker se ne držijo tistega kar ste podpisali. Mogoče pa samo čakajo, da se izkažete. Ne skrbite z vašimi izkušnjami lahko dobite hitro novo službo.
Zdravje: dnevni horoskop pravi, da je danes dan, ko morate poskrbeti za svoje zdravje. Začnite se gibati na svežem zraku in jejte zdravo hrano, saj vas lahko v nasprotnem primeru poleže že blagi prehlad.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 4

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

Horoskop dnevni za ribi – ( 19.2. do 20.3. )

Ljubezen: dnevni horoskop vam namiguje, da ste postali preveč domišljavi. Čeprav s svojim šarmom očarate veliko ljudi, ne pomeni, da vam mora vsakdo vračati pozornost. Postavite se na realna tla, sicer bodo trpela vaša čustva. Vezane ribice bodo danes poskakovale od veselja. Partner vas bo razvajal, kot že dolgo ne. Ves dan vam bo dajal občutek, da ste edino kar si v življenju želi. Potrudite se in mu vračajte pozornost, ki si jo več kot zasluži. Ugotovila bosta, da imata več skupnega, kot sta mislila.
Denar: na svojem področju ste strokovnjak, zato se ne pustite, da vas sodelavec ponižuje. Še naprej svoje delo opravljajte vestno, s tem ga boste nabolj zbodli. Šef bo opazil vašo zagnanost in vam ponudil boljše delovno mesto. Čeprav ne bo to, kar ste sanjali že od malega, je pa vsaj dobra odskočna deska za naprej. Dnevni horoskop vam svetuje, da sprejmete ponudbo, saj si boste s tem zagotovili finančno stabilnost in lepšo prihodnost.
Zdravje: tisti, ki imate težave s prekomerno težo, boste danes imeli težave s pritiskom. Umirite se malo, vzemite si čas za počitek in pijte veliko tekočine. Dnevni horoskop vam svetuje, da se v prihodnje izogibate nezdravi prehrani, če ne želite, da se vam težave ponovijo. Veliko se gibajte na svežem zraku. Še boljše je, če si večkrat privoščite dolg sprehod, po možnosti ob morju ali v hribih.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 3

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop in astrološko napoved za mesec julij na https://www.tomazgorec.si/horoskop-julij-2020/.

 

Katera področja pokriva horoskop dnevni?

Dnevni horoskop vam bo razkril vaše ljubezensko, denarno, zdravstveno stanje. Prav tako vam bo razkril, kakšno bo vaše počutje in kako ga lahko izboljšate. Horoskop dnevni je namenjen za vsa astrološka znamenja.

Ali lahko na spletni strani najdem tudi druge horoskope?

Ponujamo vam tako dnevni, tedenski, mesečni in seveda tudi letni horoskop. Za vsako znamenje, je horoskop unikaten in vam nudi odgovore na vaša dneva vprašanja. Izvedli boste na katerih področjih vas čakajo le najboljše stvari.

Ali bom iz horoskopa izvedel kar želim?

Ker so naši horoskopi med najobsežnejšimi, boste zagotovo našli informacije, katere iščete. Glede na to, da je področij res veliko, so temu horoskopi tudi primerno obsežni. Sicer so horoskopi v grobem razdeljeni na področja, vendar je med vsemi informacijami moč najti najbolj željene odgovore.

Ali lahko kje preberem izključno ljubezenski horoskop?

Seveda. Ker je ljubezen nekaj kar nas spremlja vsak dan, ji je pravično posvetiti malo več pozornosti. V našem sklopu horoskopov lahko najdete ljubezenski horoskop, ki je namenjen vsakemu astrološkemu znamenju posebej.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja