Tedenski horoskop za vsa znamenja od 31. 8. do 7. 9. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec september 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 31. avgustom in 7. septembrom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Vaš vladar Mars se ustavlja na svoji poti, ta tako imenovana “stacionarnost” pa njegovo delovanje samo še potencira, to pa lahko prinese številne težave, če ne boste previdni oziroma če ne boste zmogli obvladovati čustvene in tudi fizične energije. Tudi če bodo vaši koraki jasno in določeni, bodo okoliščine prinesle spremembe, vi pa se boste ustrašili, da bi izgubili nadzor nad dogajanjem, zato boste svoja prizadevanja samo še intenzivirali. Plutonova zveza s Saturnom in Jupitrom, vse pa v kvadratu z Marsom, vam predlaga, da morate zmagati za vsako ceno. Ni nujno, da je to dobro, lahko naredite kako škodo. Zna biti, da se kdo okoli vas umakne iz igre, češ da izid ni predvidljiv. Merkurjev vpliv lahko omili dogajanje in stanje, a le v primeru, če znate prisluhniti drugim, saj več ljudi več ve. A za to bi morali malo ‘sestopiti s trona’, na katerem vi seveda najbolj veste, kaj je prav ? Zapišimo iskreno željo, da vam to tudi v resnici uspe, saj boste potem lahko zadovoljni s seboj.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Gibanje Urana in Sonca vam daje možnost velikih korakov, napredovanja ali zmage, pa tudi načrtov, odvisno pač od tega, kaj imate za cilj v tem času. Venera vam trenutno ne more pomagati, saj je toliko povezana s planeti, ki imajo že samo težave, da je prej možno, da se bo kaj izteklo slabo kot dobro ? če se boste prepustili. Pazite torej, da bodo vaši koraki dobro odmerjeni in stabilni ter da ne boste šli čez rob svojih zmožnosti ali pa pravil. V službi in pri poslih bodo okrog vas letele čisto nasprotujoče si informacije, eni vas bodo hvalili, drugi predlagali izboljšave, tretji pa udarili po vas z vsemi topovi. Lezite lepo v senco in počakajte, da se poleže prah in zbistri um, vzburjeni namreč lahko napravite kako ključno napako, recimo da trmasto vztrajate v kaki čustveno pogojeni smeri; recimo da vas vodi kaka zamera. Za finančne obrate in dober zaslužek je čas zelo ugoden. Nekoga, ki vam skuša škoditi, boste budno opazovali, a verjetno ta čas še ne naredili nič.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Vaš horoskop je zelo poudarjen na zgornji strani karte, Merkur pa se pripravlja na prehod iz Device, kjer se počuti dobro, v Tehtnico. To bi lahko pomenilo velik pritisk postoriti vse, dokler je čas. Če bi radi vse storili naenkrat, si vzemite še malo časa za nekaj dobrih vdihov. Istočasno je v zraku je veliko preveč informacij, da bi se dalo delati brez izgubljanja časa za preverjanje in analizo, zato se lahko tudi izgubite, prepričani, da delate prav. Ne poslušajte vsakogar, ni nujno, da vam vsi želijo dobro. Če že uporabljamo skovanko “fake news”, potem je treba vedeti, da tu ne gre samo za medijska poročila ? na vseh področjih in nivojih že prihaja do tega, da ne vemo, ali se lahko zanesemo na povedano ? Pri vas je tipičen tak primer srčno področje, kjer se zdaj lahko dogajajo “prelepe” stvari, a niste čisto prepričani, ali je res tako, ali pa po drugi strani neko izigravanje, ki si ga še pred kratkim niti predstavljati niste mogli. Tudi če bi pri financah naleteli na izjemne priložnosti, raje z njimi počakajte kak teden.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

V tem tednu boste presenečali sami sebe, saj bodo iz vas kipele hitre rešitve, včasih popolnoma nepričakovane in zelo neznačilne za vas. Kot bi hoteli nekakšen nov red doseči na en mah. A ne bojte se, čas je izvrsten za pomembne poteze, nimate pa ga za take stvari veliko, saj se bo naslednji teden na svoji poti obrnil Mars in kake akcije ne boste mogli več speljati. Posvetujte se z ljudmi, ki jim zaupate, pri svojem početju pa si delajte zapiske, zelo prav vam bodo prišli. Kdo je kaj napravil, koliko denarja je šlo za to, kdo je kaj rekel in podobno. Na finančnem področju vas bo tiščalo nekaj napraviti na hitro, a ker vzdušje okoli vas lahko preglasi previdnost, ne pojdite prehitro, ampak z več preudarka, pa boste zelo zadovoljni z izplenom. V zakonu in partnerstvu, tudi poslovnem, preverite malo svoje namene, zna biti, da si s katero potezo nehote napravite škodo, ker niste dobro premislili možnih posledic.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Vaš tokratni horoskop vsebuje dosti želje po čustveni stabilnosti in trdnosti vaše poti, pri čemer je dobro, da se zanesete predvsem nase. Tudi ob morebitnih neuspehih ne delajte drame, saj je letos veliko možnosti, da stvari ne bodo šle v redu, torej v tem primeru niste nič posebnega. Če se zadeve še tako lomijo, vedite, da je treba počakati le še do novega leta, poslej se bo čas vrtel drugače. Najbolje pa bi seveda bilo, če vas ta zunanja vplivanja tudi že jeseni ne bi metala s tira. V velikih težavah pa so tisti Levi, ki še niso dovolj trdni in močni oziroma jim še niso dobro zrasli zobje in kremplji. Nasloniti se morajo na koga drugega, kar pa tudi ni najboljše perspektiva. – Pri poslih oziroma pri delu bo glavnina pozornosti namenjena podrejenim oziroma sodelavcem, z nekaj občutka pa boste obvladali tudi to. Za kako podjetno in tvegano poslovno potezo je čas odličen, vklopite intuicijo in previdnost in pogumno naprej ?

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ta teden Merkur v vašem znamenju in naslednji teden Sonce bosta v tem času potovala v dobri povezavi s planeti v Kozorogu, kar lahko vašim aktivnosti prinese še več treznosti in odgovornosti, kot je imate že sicer. To je za vas lahko tudi dolgoročno dobro, na primer zaradi spoznanja vaše okolice, kako vredni ste v resnici. Na roke vam gresta torej tako Pluton (ki vaši preračunljivosti dodaja učinkovitost in malo čuta za manipulacijo) kot Jupiter, ki nudi koristne informacije. Če ne boste preveč komplicirali, lahko v tem tednu napravite velik premik naprej ali dosežete pomembno zmago. Neki zelo lepi načrti se bodo ta teden izjalovili, morda zaradi okoliščin, ki smo jim priča in nanje ne morete vplivati. Skoraj vsakodnevno spreminjaje ukrepov in načinov gibanja, poslovanja in navad načenja večino živcev, ne samo vaše, o tem, da je vse skupaj vedno bolj čudno in nelogično, pa se tako in tako ne splača razmišljati. V partnerstvu se stvari kažejo v odlični luči, le na besede malo pazite, čisto nehote bi si lahko zakuhali kako kašo ?

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Ta teden pa še kakega naprej boste stvari počeli z nekaj rezerve in dosti preverjanja, da bi se izognili možnosti napak. Ker od vas nihče ne pričakuje velikih potez na hitro, vam tako ne bo slabega, vseeno pa poskrbite vsaj, to, da boste opravili vse, kar je potrebno za sprotno poslovanje v službi in nemoteno vsakdanje življenje v domu. Precej verjetno bi se dal razlog za to najti v prevelikem kupu nakopičenih odrekanj in kompromisov, ki vam niso bili všeč, kar ni nič nenavadno za čas, v katerem živimo in nas v njem spremembe in neprijetne informacije kar prehitevajo, toliko jih je. Tega nastalega kupa se bo torej treba bolj počasi, drugače boste izgubili kompas. Morda si naredite spisek in počasi kljukajte opravila, počasi in eno za drugim. V ljubezenskih zadevah boste vsaj v prvi polovici tedna preveč občutljivi, kot kakšna mimoza. Tudi če se bo kazala potreba ali pa možnost kake dobre spremembe, vam obotavljanje lahko odnese kako dobro možnost.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Dva glavna poudarke je videti v vašem tokratnem horoskopu, po eni strani igra na varne karte in po drugi razmišljanje izrazito naprej, v smeri planiranja in zamisli za prihodnost. To se navadno ne sklada najbolje, a vam se ni treba bati, ne navdiha ne koncentracije pri delu vam tokrat ne bo primanjkovalo. Res je sicer, da bo dogajanje v precejšnjem neskladju z vašimi pričakovanji, pa tudi z dogovori, ki ste jih sklenili, a ker se zanesete predvsem nase, boste vse speljali prav. V primeru kakih sporov bo vaša tokratna dilema ta, ali reagirati in nekomu povedati, kaj mu gre, ali samo braniti svoj interes in stališča ali pa pustiti vse skupaj. Odločitev bo še najbolj odvisna od tega, koliko nadzora bi lahko izgubili v posameznem primeru. V službi oziroma sodelovanju z drugimi je videti nekakšen zastoj, ker ne bo pravega dogovora ali pa navodil, kaj storiti. Potem boste nekaj naredili na svojo roko. V srčnih zadevah bo zanimivo in prijetno, le na izjave malo pazite, svoje in tiste od drugih.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Ta teden ne bi smel biti slab za vas, prej nasprotno je videti dobre možnosti, pa če gre za poslovne ali pa zasebne sfere. V službi ali pri poslih lahko v tem tednu dosežete lepe uspehe, še posebej če bi pri tem lahko koga prehiteli. Spremembe v službi po eni in raznolikost dela po drugi strani vam lahko prinese lepe in uspešne trenutke, rutine tokrat ni videti. Rojeni sredi znamenja lahko doživijo kako zelo nepričakovano okoliščino, ki bo zanje ugodna, prilagoditi se bo treba čim hitreje. Če bodo vaše odločitve pogojene z denarjem, bo prisotne nekaj več previdnosti pa kaka skrb bo zraven, a naj vas ne bo strah ? denar ni vedno najbolj odločilen dejavnik, poleg tega se da nekatere planetarne energije v vašem horoskopu tolmačiti kot “na koncu se bo vseeno izteklo dobro”. Glejte le, da se ne lotite nalog, ki presegajo vaše zmožnosti. Sicer pa je teden ugoden za vse vrste poslov okrog hiše ali v stanovanju, obnove, polepšanje, dograjevanje, akcije v okolici in podobno.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Mars se ustavlja na svoji poti na točki, ki vznemirja vse tri planete, ki so ta čas pri vas v Kozorogu, in to na neprijeten, pritiskajoč, agresiven način. Ker ste skozi leto 2020, eno od najbolj neprijetnih v celi vrsti let, najverjetneje dobili še malo bolj trdo kožo, vas tudi taki potenciali ne bodo spravili na kolena. Pri rojenih krog 15. januarja velja opozorilo, da se lotevate res samo stvari, za katere veste oziroma imate občutek, da vam bodo šle od rok, sicer bi se vam lahko ob neuspehih, tudi majhnih, nabral občutek neuspešnosti, nakar bi veliko časa porabili za ponovno preverjanje, ali še zmorete ali ne ? Tega vam nič ni treba, zato raje pojdite po majhnih in preverjenih korakih. Ob tako močnih energijah, kakršne so na nebu zdaj, bi znali težiti k uspehu za vsako ceno, celo ne glede na žrtve. Tako ste lahko po eni strani zelo uspešni, po drugi pa lahko porušite preveč mostov za seboj. Poskusite kontrolirati svoje močne notranje vzgibe in čustva, še posebej morebitna negativna, recimo strahove ali občutek krivde

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Tudi če morda ne tako hitro kot navadno, morda celo z malo obotavljanja, ampak vseeno boste ponudili nekaj rešitev, ki se bodo hitro prijele, drugi jih bodo sprejeli brez zadržkov. Na besedah boste zelo spretni in hitri, in če bi se dalo odlične uspehe dosegati zgolj s komunikacijo, bi bili v tem času prvaki v vsem, česar bi se lotili. Zelo boste težili k rezultatom, ne bo dovolj samo vlaganje naporov. V službi in pri poslih vam ne moremo predvideti kar ugodnega, prej slabo voljo ali pa polena pod noge; če naj bi bilo drugače, morate imeti srečo z rojstnim horoskopom in njegovimi zelo dobrimi poslovnimi potenciali, ti bi lahko tokratne zagate dodobra omilili. S sodelavci ali s podrejenimi boste zalezli v prepire, ker ne bo jasno, kdo je odgovoren za kaj ali pa ena stran ne bo hotela opraviti vsega naloženega. V partnerstvu je pravi čas za resen pogovor in dogovor o tem, kako naprej. Lahko bi se dogovorili za kaj čisto drugačnega, kot je bilo doslej, in to v obojestransko zadovoljstvo.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Za kak večji dosežek, poslovno potezo ali celo napredovanje bi težko našli čas, ki bi lahko bil uspešnejši. Je pa treba reči, da nič od tega ne bo šlo zlahka, prej nasprotno se lahko pripeti, da do zadnjega trenutka ne bo videti, da bi bili lahko uspešni, potem pa ? kot bi se nekaj premaknilo samo od sebe, precej po sreči se lahko izteče. Če kdaj, potem vam v tem tednu ‘pogled ranjene srne’ lahko reši še tako težavno situacijo. V odnosih z drugimi lahko dosežete visoko stopnjo soglasja, zato se v tem tednu lotite nabiranja glasov, prepričevanja ali pa lobiranja, v veliko pomoč so vam lahko tudi stari in zanesljivi prijatelji. Ob vsem tem pa je treba poudariti tudi možnost, da ? predvsem v prvi polovici tedna – kdo izkoristi vašo dobro voljo, pripravljenost na pomoč ali lahkovernost, zato pri še tako lepih informacijah najprej vklopite svoje sisteme preverjanja, skepso, intuicijo ali karkoli že. Rojenim v zadnji dekadi znamenja gre svetovati tudi skrajno previdnost pri finančnih potezah, Marsove povezave so res zelo slabe.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja