Letni horoskop 2022 za vsa znamenja – ljubezen, zdravje in denar

Letni horoskop 2022 za vsa astrološka znamenja opozarja na možne pretrese na svetovnem političnem prizorišču. Možna so znatna nihanja na delniških trgih. Predstavniki posameznih znamenj, ki boste lahko izkoristili odprte priložnosti, boste dosegli vrtoglave karierne uspehe in izboljšali svoj finančni položaj. Letni horoskop 2022 vam svetuje, da pozorno spremljate tekoče procese in ne izgubite miru. Ne bojte se nekaj spremeniti v svojem življenju. Z manjšim tveganjem lahko dobite veliko več. Letos se bo povečal pomen družabnih in družinskih vezi, lažje bo sklepati nova poznanstva, predvsem na družbenih omrežjih.

Na dogajanje v letu 2022 bodo močno vplivali planeti Mars, Venera, Merkur, Jupiter in Saturn. Najbolj bodo aktivni od začetka marca do sredine junija. Horoskop za leto 2022 priporoča, da v tem obdobju ne potujete z letalom ali se odpravljate na dolga potovanja z avtomobilom. V tem času lahko pride do orkanov in poplav. Tudi tveganje za opekline, zlome in druge poškodbe se lahko poveča. Soočenje med Saturnom in Uranom v letu 2022 bi lahko spodbudilo konflikt med starimi tradicijami in novimi idejami. Verjetno boste morali opustiti običajne stvari, da bi uvedli napredne tehnologije.

Venera, planet ljubezni in poželenja, bo intenzivna od začetka februarja do konca leta. Aktivirala bo materinska in romantična čustva, krepila spolno privlačnost, spodbujala medsebojne strasti in zakon. Retrogradni Neptun v drugi polovici leta lahko zamegli in začasno skrije življenjske smernice. Nekateri ljudje bodo dvomili o pravilnosti svojih dejanj. Takšno obotavljanje ne bi smelo vplivati na družinska razmerja in preprečiti poroko. Toda letni horoskop 2022  priporoča, da se vzdržite menjave službe in pridobivanja posojil, zlasti v začetku jeseni. 8. decembra morate poskrbeti za svoje zdravje, saj lahko vstop Marsa v opozicijo povzroči poslabšanje kroničnih bolezni.

Letni horoskop 2022

Horoskop 2022 samskim svetuje pogumno sklepajo romantičnih poznanstev v iskanju primernega partnerja. Za razmerje, ki se bo začelo spomladi, bosta značilna povečana čustvenost in nekaj lahkomiselnosti. Poleti je možna situacija, ki bo privedla do razpada dolgoletne ljubezenske zveze. Jeseni se lahko poročeni moški naveličajo družinske rutine, saj se bo pojavila želja po aferi. Priporoča se izogibanje takšnim dogodkom, saj je boljše uresničevanje spolnih fantazij v zakonski postelji.

V začetku leta so možni nenadni inšpekcijski nadzori s strani regulativnih organov. Spomladi se bodo odprle nove možnosti za razvoj lastnega posla. Da bi se izognili pravnim težavam, horoskop svetuje, da ste pri dokumentaciji bolj previdni. Poleti so verjetni poslovni stiki s tujimi partnerji in poslovna potovanja v tujino. Nekatere mamljive ponudbe bo treba zaradi pomanjkanja časa zavrniti. Jesen je pravi čas za zaposlitev v državni službi.

Horoskop za leto 2022 ne priporoča iskanja hitrega zaslužka in podleganja mamljivim obljubam. Preden se odločite, je najbolje vse načrtovati, izračunati in še enkrat preveriti. Na splošno bo finančno stanje stabilno, spomladi pa je možen močan padec prihodkov zaradi pravnih težav ali kadrovskega odpuščanja. Izgubljeni denar je mogoče vrniti s skrbnostjo in dobrimi poslovnimi povezavami. Letni horoskop 2022 ne svetuje, da bi v letu 2022 verjeli na besedo partnerjem in delodajalcem. Poskusite predati blago in opraviti delo le s polnim ali delnim predplačilom. Na začetku poletja je možna pomoč starega znanca, ki ste mu nekoč pomagali.

Sredina poletja je najugodnejše obdobje za začetek samostojnega projekta, katerega uspeh bo odvisen od informacij in pogajanj. Naložbe v nepremičnine bodo dobre dividende v drugi polovici leta. Jeseni se bodo zaposleni veselili višjih plač. Povečale se bodo tudi možnosti za vzpon po karierni lestvici. V tem obdobju je najbolje, da odplačate stare dolgove in hipoteko. Ob koncu leta lahko računate na visoke bonuse, ob upoštevanju vseh zahtev vodstva.

Bodite pozorni na stanje prebavnega sistema. Poskusite jesti redno in ne bodite zasvojeni s hitro hrano. To še posebej velja spomladi, ko se lahko zaradi pomanjkanja koristnih elementov v hitri hrani razvije pomanjkanje vitaminov. Vsakodnevne jutranje vaje bodo pomagale preprečiti zlom. V primeru stalnega občutka utrujenosti horoskop priporoča krvni test ali popoln pregled. Vsaka letošnja bolezen zlahka postane kronična.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Ovna

Ljubezen

Letni horoskop 2022 ovnom obljublja srečo v ljubezenskih zadevah. V začetku maja Venera vstopi v ozvezdje Ovna, v drugi dekadi meseca pa bo tja prispel Jupiter. V tem obdobju se pričakujejo pozitivne spremembe v ljubezenskih odnosih. Možni so dolgo pričakovano priznanje, medsebojna simpatija z osebo, ki jo imate radi in predlogi intimne narave. Hkrati pa povezave ne bodo spontane, razum bo prevladal nad strastjo in privlačnostjo. V prvi dekadi aprila se lahko pod vplivom novorojene Lune vnamejo novi občutki. Poleg tega lahko dolgoletno prijateljstvo preraste v romantično razmerje. Zato samski ovni pobliže poglejte okolico.

Prvi mesec poletja 2022 bo ugoden čas za krepitev ljubezenskih vezi. Junija so možni kratki zmenki ali dolga čudovita in nepozabna romantična potovanja. Tisti, ki se želite zavezati, horoskop svetuje, da poročna slavja načrtujete v juliju. V nobenem primeru pa ne smete igrati na občutke ali pritiskati na ljubljeno osebo.

Posel in denar

Leta 2022 vas bodo čakali srečni trenutki, razvoj in blaginja. Življenjska energija bo v polnem zamahu. Hkrati se pomembnim spremembam ni mogoče izogniti. Horoskop napoveduje odlične rezultate v izobraževanju in športnih dejavnostih ter hiter vzpon po karierni lestvici. Najuspešnejše obdobje v letu bo spomladi in poleti. Pogosto boste morali izraziti pobudo in pogum. Zadnji mesec poletja in jeseni pa vam bosta omogočila pravo sprostitev.

Letni horoskop 2022 zaposlenim v športni industriji, v intelektualnih, kulturnih in izobraževalnih dejavnostih, napoveduje sijajne rezultate. Kljub majhnim težavam bo med letom mogoče učinkovito delati in se učiti iz preteklih napak. Marca bo Merkur, ki bo v ozvezdju Ovna, ugodno vplival na sprejemanje racionalnih odločitev glede dela in ustvarjalnih procesov. Pojavile se bodo zanimive ideje in pokazali se bodo podobno misleči ljudje. Maja se bodo številni predstavniki znamenja soočili s potrebo po reševanju zapletenih težav in več časa boste morali posvetiti delu. V tem obdobju so malomarnosti in nepazljivosti še posebej nesprejemljive.

Pri prizadevanju za cilj in pravočasno izkazano pobudo bo vodstvo vaše drzne odločitve opazilo. Vse leto vas bodo spremljali običajna vztrajnost, samozavest in pripravljenost prevzeti odgovornost. Jupitrovo retrogradno gibanje v obdobju od konca julija do konca oktobra vam bo omogočilo, da umirite svojo gorečnost in si oddahnete od intenzivnega dela. Decembra se boste morali številni ovni vrniti k hitremu tempu dela. Verjetna so poslovna potovanja in udeležba na družabnih in kulturnih dogodkih.

Zdravje

Horoskop sporoča ovnom, da ste lahko brez skrbi za zdravje. Pomembno je, da vse preglede in postopke zdravljenja uskladite z zdravniki. Ugodno obdobje za odkrivanje in zdravljenje bolezni sta avgust in prva polovica septembra. Težave bodo lahko z dihali, prebavnimi organi in spodnjimi okončinami. V letu 2022 bodite pozorni na pogosto preobremenjenost z intenzivnim življenjskim slogom. Letni horoskop 2022 svetuje, da ste na svežem zraku in če je mogoče, preživite manj časa za računalnikom. Za nekatere bo koristno imeti štirinožnega prijatelja za skupne sprehode zjutraj in zvečer. Ne bo škodilo, če preverite zdravje organov vida in sluha. Poleg tega se je treba izogibati višinam. Za razdražljive in čustvene ovne je pomembno, da ste pozorni na kakovost spanca. Pogosto lahko dogodki dneva povzročijo močne izkušnje in nespečnost, kar lahko poveča razdražljivost. V tem primeru je dobro poseči po pomirjevalnih zeliščnih pripravkih.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je oven? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-oven/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Bika

Ljubezen

V začetku leta ne smete pričakovati sprememb v osebnem življenju. Toda mir in stabilnost se bosta za mnoge bike končala spomladi. Aprilska nova Luna bo ustvarila predpogoje za drugačno fazo v odnosu. Morda se bodo vajini občutki razplamteli z novo močjo ali pa bodo za vedno izginili. Kljub temu horoskop samskim bikom obljublja novo partnerstvo. Težko pričakovano srečanje bo najverjetneje pod vplivom Venere, ki bo v ozvezdju Bika od konca maja do tretje dekade junija. Horoskop za leto 2022 nekatere bike svari pred preveliko plašnostjo. Čas je, da svoji ljubljeni osebi pokažete ves svoj potencial, da pokažete najboljše lastnosti svojega značaja. Ni prepovedano zagrešiti nepremišljena dejanja in včasih se odmakniti od običajnega pragmatizma. Nekateri pa ne bodo imeli sreče, da bi jeseni srečali sorodno dušo. Zaradi tega ne smete pasti v depresijo, zbrati se morate in aktivno delovati v boju za srce bodočega partnerja. Do konca leta se bodo razmere zjasnile.

Posel in denar

V prvih mesecih zime se vam ne bo treba preveč naprezati na delovnem mestu. Ne bo težkih nalog ali velike obremenitve. Posebnega navdušenja nad razvojem  ne bo. Razmere se bodo spremenile v drugi dekadi aprila, ko Merkur prispe v ozvezdje Bika. Vpliv planeta bo pozitivno vplival na izboljšanje učinkovitosti delovnih procesov. Horoskop napoveduje povečanje duševne in telesne aktivnosti, izboljšanje odnosov s sodelavci in partnerji. Junija 2022 bodo trgovinski posli in posli, ki se izvajajo v sodelovanju s tujimi partnerji, uspešni.

Letni horoskop 2022 poleti napoveduje visoke rezultate tistim predstavnikom znamenja, ki so zaposleni v proizvodnji, kmetijstvu in medicini. Pritegnili boste pozornost vodstva in zaslužili bonuse za prihodnje napredovanje v karieri. Horoskop pa opozarja, da to obdobje ni ugodno za menjavo službe. Novi projekti ne bodo prinesli želenega uspeha, ampak bodo le izničili prejšnje dosežke. Jeseni se bo treba s partnerji pogajati o nečem pomembnem. Pred ekipo bo težko obvladati čustva. Vsak komentar o vas lahko izzove zamero in vam zmanjša učinkovitost. Ob koncu leta se bodo odnosi s sodelavci vrnili na običajno raven.

V začetku leta ne računajte na velike denarne prejemke. Vendar pa ni pričakovati velikih stroškov. Ker ste praktični, se boste, kot vedno, pripravili vnaprej in predvidevali obdobje skromnih prihodkov. Horoskop priporoča, da ste potrpežljivi, varčevati bo treba le začasno. Spomladi bodo finančne zadeve zrasle. Dobiček bo presegel stroške in lahko boste prihranili denar. Jeseni in ob koncu leta bo denarni tok ostal konstantno stabilen.

Zdravje

V letu 2022 biki poskrbite za zdravje pljuč in se zaščitite pred prehladi ter okužbami. S prihodom pomladi je pomembno, da začnete krepiti imunski sistem in se odrečete nezdravi hrani ter alkoholu. Koristne bodo lahke telesne in dihalne vaje, savna in nordijska hoja. Poleti bo aktivno delo odvrnilo vašo pozornost od lastnega počutja. Vendar pa horoskop opozarja, da se lahko s prihodom jeseni in zimskega hladnega vremena soočite s pogostimi virusnimi obolenji in prehladi. Horoskop nakazuje, da v letu 2022 ne varčujte pri zdravniških pregledih. Če je potrebno, bodo vaši domači brez težav prevzeli vsakodnevna opravila in vas razbremenili pri nekaterih dolžnostih. Kljub temu bo močna imuniteta pomagala pri soočanju s katero koli boleznijo. In ob hladnem vremenu boste z veseljem uživali v zimskih športih. Poleti je pomembno, da pazite na podhladitev in se izogibate hladni vodi.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je bik? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-bik/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Dvojčka

Ljubezen

Osebno življenje dvojčkov v letu 2022 bo polno svetlih dogodkov. Samski, ki boste izkoristili pozornost nasprotnega spola, se verjetno ne boste mogli odločiti za enega izbranca. V iskanju užitka lahko nastane več vzporednih povezav. Nekateri boste poskušali v celoti izkoristiti situacijo in partnerje prepričati v zmenke, potovanja in razna presenečenja. Imeli boste tudi oboževalce.

Letni horoskop 2022 tistim dvojčkom, ki imate družine, napoveduje potrpežljivost in občutljiv odnos partnerja. Obkroženi boste z nežnostjo in skrbnostjo. Horoskop priporoča, da partnerja načrtujeta počitnice junija ali julija. To obdobje bo ugodno vplivalo na krepitev občutkov v družinski skupnosti in je primerno za romantično potovanje in preživljanje časa skupaj. Poleg tega je verjetnost zanositve velika. Nekatera nesoglasja med zakoncema so možna zaradi finančnih težav. Denar bo v letu 2022 vzrok za večino družinskih težav. Kljub temu bodo vsi konflikti premostljivi.

Posel in denar

Horoskop dvojčkom napoveduje dvoumno obdobje v poklicni dejavnosti. V začetku leta se obeta delovno zatišje, število opravljenih nalog pa se bo občutno zmanjšalo. Hkrati bo vodstvo zahtevalo dvig kakovosti dela in povečalo zahteve. Morali boste zagovarjati svoja stališča in dokazati, da je zmanjšanje obsega dela odvisno od zunanjih dejavnikov. Voditelji bodo verjetno vztrajali pri potrebi po dodatnem izobraževanju ali usposabljanju. Poleg tega bo izobraževalna dejavnost uspešna in vam bo koristila.

Pojavile se bodo nove ponudbe delodajalcev ali partnerjev. Vendar vsi ne boste pripravljeni na spremembe. Le najbolj pridni se bodo lahko povzpeli na novo raven karierne lestvice. Drugi bodo raje šli s tokom in postopoma povečevali svojo poslovno dejavnost. Jeseni se bodo pojavile napetosti z ekipo, morali boste nadzorovati svoja čustva in zadrževati nezadovoljstvo. Zaradi tega je do konca leta možna korenita sprememba delovne aktivnosti.

Spomladi bodo morda veliki izdatki presegli precej skromen dohodek. Poleti se bodo razmere spremenile in finančna situacija se bo stabilizirala. Hkrati letni horoskop 2022 svetuje, da poskušate nadzorovati porabo, se izogibati nepotrebnim nakupom in ne sodelovati pri igrah na srečo. Jeseni boste najaktivnejši lahko bistveno povečali svoj proračun. V tem obdobju obstaja velika verjetnost nepričakovane selitve in velikih stroškov, povezanih s tem dogodkom. Kljub temu bo v ključnem trenutku mogoče pravilno razdeliti denar in se spopasti s kompleksnimi nalogami brez dodatnih stroškov.

Zdravje

Leta 2022 zvezde svetujejo dvojčkom, da ste pozorni na svoj videz ter na zdrav način življenja. Čas je, da razmišljate o opustitvi slabih navad, o preprečevanju bolezni in krepitvi imunskega sistema. Pomembno je nadzorovati stanje duha. V trenutkih naraščajoče agresivnosti je treba z aktivnim športom porabiti adrenalin. Bodite pozorni na stanje medeničnih organov, črevesja in spodnjih okončin.

Ugodno obdobje za načrtovane zdravstvene preglede bo marca in konec poletja. Uspešni bodo kirurški posegi, pomlajevalne kure in kozmetični posegi. Zvezde vam v drugi polovici leta svetujejo, da se zatečete k aromaterapiji, jogi in atletiki. V hladnem obdobju letni horoskop 2022 predvideva pogoste prehlade in virusne bolezni. Da bi preprečili okužbe, se je treba izogibati velikim množicam. Poleg tega je pomembno, da se oblečete vremenu primerno in ne nepremišljeno sledite modnim trendom.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna sta dvojčka? Splošen horoskop zanju si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-dvojcka/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Raka

Ljubezen

Samski boste v letu 2022 začutili nujno potrebo po iskanju sorodne duše. Pripravljenost ustvariti družino in imeti otroke bo prestrašila neresne predstavnike nasprotnega spola in odpravila nepotrebne povezave. Nova zveza bo dolgotrajna in močna. Hkrati horoskop priporoča, da bodite bolj previdni pri manifestacijah ljubosumja, saj bo najverjetneje nezaupanje neutemeljeno in zaman. Poročno slavje lahko načrtujete za drugo polovico julija ali prvo dekado avgusta, ko bo Venera, zavetnica ljubezni, blagodejno vplivala na rake.

Leta 2022 bodo zvezde vezanim rakom podarile nekaj preizkušenj, da bi vzpostavili skrivno zvezo. To se nikakor ne bo obneslo. Poleg tega je možen vzrok neskladja s partnerjem, tudi ravnodušnost ali agresija, saj bo 14. aprila v ozvezdje Raka vstopila Lilith oziroma Črna Luna, ki bo razkrila slabosti in razvade rakov. Črna Luna pa ne bo vplivala na močne rake, ki so jim družinske vrednote pomembnejše, kot iskanje dvomljivih užitkov.

Posel in denar

Letni horoskop 2022 napoveduje dokaj produktivno časovno obdobje. Kljub morebitnim težavam na drugih področjih življenja, se v poklicni dejavnosti pričakuje stabilnost, visoka produktivnost dela in dobri odnosi z vodstvom. V juniju in juliju se obetajo ugodna obdobja za razvoj lastnega poslovanja. Nekateri boste prejeli ponudbo za zamenjavo delovnega mesta. Vendar bodo le najbolj motivirani raki tvegali, da izkoristijo priložnost, ostali bodo raje ostali v običajnem položaju. Zvezde priporočajo, da se ne bojte iskati nasvetov pri kolegih in vzdrževati tople odnose z njimi. Hkrati ne dovolite kolegom, da vstopijo v vaše osebno življenje. Letni horoskop 2022 nekaterim rakom napoveduje pojav vplivnega pokrovitelja, velike stranke, zanesljivega partnerja ali nadarjenega podrejenega. Posebej uspešni bodo ljudje, zaposleni v turizmu, storitvah in tovornem prometu.

Horoskop rakom v letu 2022 obljublja dobro finančno stanje. Hkrati pa lahkega denarja ni pričakovati. Vse koristi si bo treba prislužiti s trdim delom. Prej nabrana sredstva bo mogoče prihraniti, vendar vsi ne boste mogli povečati svojega bogastva. Veliko stroškov je predvidenih za izboljšanje stanovanjskih razmer, nakup ali popravilo vozila ter potovanja. Hkrati bo treba zmanjšati izdatke za hobije. Horoskop svetuje, da se vzdržite nakupovanja blaga od dvomljivih organizacij in ne zaupate nepreverjenim prodajalcem, saj letos raki lahko naletite na prevarante. Poleti so možne velike finančne spodbude delodajalcev. Poleg tega se do konca leta pričakujejo premije.

Zdravje

Letni horoskop 2022 obljublja rakom dobro zdravje. Možne so težave v grlu, na koži in prebavilih. Treba je spremljati čustveno stanje, kakovost spanja in se izogibati hipotermiji. Ko stopite v stik z zdravstvenimi organizacijami za resne posege, je pomembno skrbno izbrati zdravstveno osebje. Bolje je zavrniti storitve neizkušenih zdravnikov. Poleti bosta morski ali gorski zrak odlična pomočnika za imuniteto. Nekateri si boste privoščili okrevanje v dobrem zdravilišču, kar bo okrepilo vaše telo in živčni sistem.

Priporoča se vam, da se ukvarjate z lahkimi športi, hodite v kopališče, bazen in naravo. Pazite se nizkih temperatur in prenajedanja. Poleg tega je pomembno, da ne zlorabljate alkohola, da ne izgubite nadzora nad svojim vedenjem. Jeseni in pozimi je treba jesti več zelenjave, sadja, rib in morskih sadežev ter omejiti količino mesnih jedi v prehrani. Neresen odnos do zdravja ob koncu leta bo prizadel nekatere s prebavnimi težavami, pogostimi glavoboli in povišanim krvnim tlakom.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je rak? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-rak/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Leva

Ljubezen

Romantično razmerje na začetku leta 2022 se bo mnogim levom zdelo počasno in brez življenja. Vaš partner bo v nekem trenutku začel kazati določeno brezbrižnost. Vendar ne sklepajte prehitro. Pomembnoje, da analizirate svoje vedenje in da razumete razloge za trenutno situacijo. Leto 2022 ni najboljši čas za ločitve. V primeru, ko se ločitvi ni mogoče izogniti, boste obžalovali. Nova zveza vam ne bo dala želenih čustev in bo stara zveza še dolgo vnemala zlomljeno srce. Letni horoskop 2022 vam obljublja čudovito poletje. Ljubljena oseba vas bo navdušila za zanimive stvari in vas povabila na potovanje ali pa bo preprosto vedno tam. Venera bo v ozvezdju Leva od 11. avgusta do 5. septembra in bo ugodno vplivala na zakonske odnose ter spočetje otroka. Izkazalo se bo, da boste premagali dolgoletne razlike med vama in prišli do skupnega mnenja ter dosegli kompromise. Jesenski meseci ne bodo mogli ohladiti toplih občutkov. Horoskop priporoča, da ste samski levi potrpežljivi.

Posel in denar

V letu 2022 bodo obeti za delo nekoliko zamegljeni. Vendar ne bo neprijetnih presenečenj. Od svojih šefov pa ne smete pričakovati popustov in napredovanj. Prav tako ni predvidenih dobrih razvojnih možnosti. Stabilne delovne razmere verjetno ne bodo razveselile preveč ambicioznih levov. V tem primeru bo tudi dovolj pozitivnih vidikov. Imeli pa boste vsestransko podporo kolegov. Verjetni sta dodatni zaslužek in vzpostavitev obetavnih povezav, ki bodo koristne v prihodnosti. Pomembna pogajanja in posle je bolje načrtovati v zadnji dekadi julija ali v začetku avgusta, ko bo Merkur v ozvezdju Leva.

Letni horoskop 2022 napoveduje poleti poseben uspeh v poklicni dejavnosti na področju letalstva, strojništva, pa tudi bančnim delavcem in uslužbencem v državnih podjetjih. Pridni levi boste prejeli zaslužene nagrade. V drugi polovici leta je pomembno pokazati potrpežljivost v odnosih s kolegi, ki so višje na karierni lestvici. Konflikti na delovnem mestu s strani vodstva ne bodo ostali neopaženi.

Kljub stabilnemu prihodku v letu 2022 številni ne bodo mogli prihraniti denarja ali opraviti pomembnih nakupov. Vsi večji posli bodo preloženi na boljše čase. Vendar vam ne bo treba živeti v revščini. Horoskop svetuje, da se ne zatekate k avanturističnim podvigom, da se ne zanašate na loterije in srečke. Lahkega denarja v letu 2022 ne pričakujte. Zvezde priporočajo, da posvetite več pozornosti proračunskim postavkam in pokažete večjo marljivost na delovnem mestu. Ne zamudite priložnosti za prejem nagrade ali dodatnega zaslužka.

Zdravje

Horoskop glede zdravja ne obljublja resnih težav v letu 2022. Možno je poslabšanje kroničnih bolezni. Navadnim prehladom se ne bo mogoče izogniti. V nekem trenutku vas bo želja po počitku prisilila, da ob najmanjšem nelagodju stečete k zdravniku in greste na bolniško. Vendar nemirni Levi ne bi smeli motiti zdravnikov in zlorabljati tablet. Tudi na videz neškodljivih vitaminov ne smete jemati brez nasveta specialista.

Zvezde vam svetujejo, da poskušate aktivno živeti in se manj vznemirjati ter več spati. Poleti se obvezno odpravite na počitnice v naravo. Nekaj dni, preživetih v gorah, na morju, ob reki ali v bližini gozda, vas lahko za dolgo časa napolni s pozitivnimi čustvi in dobrim zdravjem. Horoskop vam priporoča krepitev imunitete z utrjevanjem s hladno vodo ali vsakodnevnim knajpanjem. V trenutkih močne čustvene stiske ali agresije je koristno poseči po pomirjujočih zeliščih.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je lev? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-lev/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Device

Ljubezen

Januarja in februarja bo Merkur, planet zavetnik vašega znamenja, v ozvezdju Vodnarja, ki bo pozitivno vplival na iskanje novih poznanstev in nastanek romantičnih odnosov. Marca vas bo polna Luna v devici potisnila k pomembnim odločitvam, pa naj bodo to načrti za prihodnje življenje s partnerjem, ali prekinitev zastarele zveze. Horoskop nakazuje, da se ugoden čas za sklenitev zakonske zveze obeta konec avgusta in septembra, ko bodo na vas najbolj vplivali rastoča Luna, zavetnica ljubezni Venera, ki prebiva v ozvezdju Device in Merkur v Tehtnici.

Samski imate vse možnosti, da v letu 2022 srečate svojo sorodno dušo. Hkrati pa je pomembno, da pravočasno pokažete lastno pobudo in izkažete naklonjenost. Ne izogibajte se izpovedi in se ne bojte sprememb. Letni horoskop 2022 priporoča, da tisti, ki ste že dolgo v zvezi, pogosto pokažete nežnost do ljubljene osebe. Občutek stabilnosti v zvezi ne bi smel voditi v brezbrižnost do partnerja. Kljub morebitnim nesoglasjem bo do konca leta mogoče doseči harmonijo in medsebojno razumevanje v odnosu.

Posel in denar

Zimski meseci vam bodo prinesli nekaj zatišja v poklicnem življenju. V tem obdobju se bo mogoče osredotočiti na druga področja življenja. Marca bodo uspešna srečanja kolektivov in dogodki za odnose z javnostmi. Aprila 2022 horoskop priporoča, da se ukvarjate s privabljanjem investicij za razvoj poslovanja, iskanjem partnerjev in sponzorjev ter drugimi finančnimi vprašanji, povezanimi z delovnimi zadevami.

Druga polovica leta 2022 bo precej aktivna in uspešna. Avgusta bo planet pokrovitelj Merkur, ki bo v ozvezdju Device, vplival na učinkovitost delovnih procesov in navdihnil ideje za izboljšanje poklicnih veščin. Novembra so verjetna poslovna potovanja in usposabljanja ali izmenjave izkušenj.

Device naj ne bi imele večjih denarnih težav v letu 2022. Kljub temu se boste nekateri včasih zatekli k varčevalnim ukrepom in omejili porabo za lastne potrebe. Spomladi horoskop napoveduje znatne denarne prejemke, povezane z donosnim trgovinskim poslom, dediščino, premijami in odplačilom dolgov. Del dobička je mogoče dati na stran za prihodnost. Poleti bodo stroški popravil. Posledično bo prvotno načrtovani proračun znatno presežen. V drugi polovici leta 2022 je možno občutno zvišanje plače oziroma dodatnega dohodka.

Zdravje

Letni horoskop 2022 devicam ne napoveduje resnih zdravstvenih težav. Nekateri se boste morali zateči k načrtovanim kozmetičnim operacijam ali posegom za preprečevanje bolezni. Spomladi, v obdobju oslabitve energije, se zvezdam priporoča aktivno krepitev imunskega sistema. Jejte pravilno, več spite in se ukvarjajte s športom. Vendar pa je treba med bivanjem na svežem zraku upoštevati varnostne ukrepe, saj je za device v letu 2022 možno veliko tveganje z zapleti po ugrizu nevarnih žuželk. Prav tako morate biti previdni pri srečanju s potepuškimi živalmi, da se izognete resnim poškodbam.

Horoskop predlaga pozornost na stanje mišično-skeletnega sistema in reševanje zobozdravstvenih težav. Poleti vas številna opravila ne bi smela odvrniti od skrbi za lastno telo. Pomembno je, da se občasno odpravite v naravo, ste na soncu, plavate v vodi in pogosteje hodite. V tem obdobju leta se izogibajte preobremenjenosti in živčni napetosti. Ko bo hladno vreme, je možno poslabšanje dobrega počutja, kar bo pomagalo pri soočanju s skrbnim odnosom ljubljenih. Pozimi boste v odličnem stanju duha in telesa.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna je devica? Splošen horoskop zanjo si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-devica/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Tehtnice

Ljubezen

Prva polovica leta 2022 tehtnicam ne obljublja svetlih ljubezenskih zmag. Možna so kratkoročna razmerja in nepozabni zmenki ter nezanimiva poznanstva. Poleti je verjetna pisarniška romanca, ki bo nastala bolj iz dolgčasa, kot iz naklonjenosti do sodelavca. Situacija se bo jeseni spremenila. Številni astrološki dogodki bodo opazno vplivali na osebno življenje. V tretji dekadi septembra bodo Sonce, Luna in Venera, zavetnica vašega znamenja, vstopili v ozvezdje Tehtnice. Letni horoskop 2022 zato napoveduje povečanje spolne energije, čutnosti in nastanek romantičnega razpoloženja. Samski se boste posvetili iskanju novega partnerja in do konca leta boste lahko zgradili resno zvezo.

Vezani boste občasno občutili ljubosumje. Ko pa se bo odnos v partnerstvu izboljšal, se boste nekateri naveličali in začeli gledati drugam. Horoskop opozarja, da kljub zanimanju nasprotnega spola nekatere ljubeče tehtnice tvegate, da boste prave občutke zamenjale za bežno afero in boste do konca leta ostale same.

Posel in denar

Letni horoskop 2022 obljublja precej dvoumno obdobje. V zimskih mesecih se obetajo težave in zatišja. Možen je dolg odmor pri delu, neplačan dopust, odpuščanje. Spomladi boste morali aktivno ukrepati, da bi spremenili sedanje stanje. Pojav novih mentorjev vam bo pomagal odkriti skriti potencial v sebi. Izkazalo se bo, da boste organizirali svoje podjetje, dobili drugo službo ali našli vir dodatnega dohodka. Horoskop opozarja, da bodo sprva stvari šle počasi. Le najbolj trdoživi, pripravljeni na delo podnevi in ponoči, boste lahko hitro zaslužili. Preostali boste imeli srečo v drugem in tretjem tednu oktobra, ko bo Merkur vstopil v ozvezdje Tehtnice. Za to obdobje je priporočljivo načrtovati najbolj odgovorna pogajanja in dogodke.

Jeseni se bodo skrbi, povezane z delom, opazno zmanjšale. Kariera bo nenadoma vzplamptela. Odnosi z vodstvom in sodelavci se bodo izboljšali. Tehtnicam horoskop priporoča, naj se ne ustavite pri tem in si postavljate drzne cilje ter iščete vire novega znanja in si prizadevate za nadaljnji razvoj. Do konca leta 2022 bodo nekateri predstavniki znamenja imeli mamljivo ponudbo. Pojavila se bo priložnost, da prevzamete vodstveni položaj ali se premaknete na bolj obetaven položaj. Vendar ne sprejemajte prenagljenih odločitev. Pomembno je, da trezno ocenite stopnjo prihajajoče odgovornosti in svoje sposobnosti.

Do konca tople sezone se bo finančna situacija tehtnic spremenila na bolje. Končno boste lahko dobro zaslužili in hkrati privarčevali ter se izognili nepotrebnim nakupom. Jeseni letni horoskop 2022 obljublja, poleg rednih prihodkov, tudi znaten enkratni dobiček. Tehtnice v letu 2022 ne boste mogle varčevati ali vlagati dolgoročno. Poleg tega zvezde priporočajo, da ste pozorni na dolžniške obveznosti in izračunate svojo plačilno sposobnost, preden zaprosite za posojilo na banki.

Zdravje

Horoskop opozarja, da lahko prevelika aktivnost v zimskem obdobju posebno neprevidne tehtnice pripelje na bolniško posteljo. V letu 2022 obstaja nevarnost poškodb, zastrupitev in opeklin. Spomladi je pomembno jesti pravilno in opustiti alkohol. Poleti boste morali obvladati veščine zdravstvene oskrbe in skrbeti za bolnega sorodnika. Pridobljene izkušnje vam bodo v prihodnje koristile pri skrbi za lastno zdravje. Poleg tega horoskop svetuje, da ne zanemarjate preprečevanja bolezni: občasno obiščite zdravnike in zjutraj telovadite.

Bodite pozorni na zdravje reproduktivnega sistema, hrbtenice in ORL organov. Jeseni vam bosta dobro razpoloženje in energija sonca, ki prebiva v ozvezdju Tehtnice, dala odlično zdravje. Pojavila se bo želja po dieti, športu in opustitvi slabih navad. Horoskop svetuje, naj postopoma začnete omejevati hrano in telesno aktivnost, da bi zmanjšali stresni učinek na telo.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšna je tehtnica? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-tehtnica/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Škorpijona

Ljubezen

Samskim v prvi polovici leta 2022 horoskop svetuje, da ne hitite v nova razmerja. Obstaja velika verjetnost, da boste strast in privlačnost zamenjali z iskrenimi občutki, nato pa boste močno razočarani. Vendar se ne bi smeli povsem izogibati pozornosti nasprotnega spola. Topla komunikacija in zmenki v romantičnem okolju bodo pregnali dolgčas in vam omogočili prijetno izkušnjo. Glavna stvar je, da ne prevzamete veliko obveznosti hkrati. Odnosi se morajo razvijati postopoma po fazah. V nasprotnem primeru bo zveza kratkotrajna in se bo končala pri prvi preizkušnji.
Horoskop za drugo polovico leta škorpijonom napoveduje zares uspešno obdobje. Nova poznanstva bodo obetavna. Med partnerjema bosta vladala harmonija in medsebojno razumevanje. Od tretje dekade novembra 2022 do sredine novembra bodo Sonce, Merkur in Venera v ozvezdju Škorpijona. Po horoskopu bi morali za te dni načrtovati poročna slavja ali druge pomembne dogodke za pare. V tem obdobju je mogoče načrtovati tudi odpravljanje zastarelih odnosov. Potem bo ločitev manj boleča in dramatična.

Posel in denar

Zvezde vam napovedujejo, da boste v letu 2022 najbolj produktivni, če boste delali sami. Od januarja do marca in še od sredine julija do novembra, bo Jupiter v znamenju škorpijona. Takrat boste dobili nove priložnosti na delovnem mestu ali v poslu. Če imate v službi možnost izbire dela, izberite tisto, kar imate radi. Tako boste srečni in se boste naučili novih stvari.

V letu 2022 boste precej zasedeni in vas bi znalo to tudi obremeniti, vendar se zavedajte, da boste zaradi tega imeli velik uspeh. Čakajo vas večja finančna presenečenja v pozitivnem smislu. Vaše finance bodo tudi sicer vse leto stabilne. Sredi julija bo Jupiter zapustil škorpijona in takrat si le privoščite kaj lepega s težko prisluženim denarjem.

Mnogi se boste poskušali distancirati od težav in odgovornosti v službi, kar bo resno vplivalo na odnose v ekipi. Ukori in nezadovoljstvo vodij bodo škorpijone prisilili, da se zberejo in se osredotočijo na delovne procese. Spomladi se bodo pojavile ustvarjalne ideje, novi načrti in priložnosti za samorazvoj. V poletnih mesecih letni horoskop 2022 napoveduje novo poslovno zatišje.
Jesenski dnevi bodo škorpijonom prinesli pomembno spremembo. Nekateri boste uspešno zamenjali kraj dela, drugi se boste lahko povzpeli po karierni lestvici, tretji pa boste dobili boljše pogoje dela. Horoskop 2022 pravi, da poseben uspeh čaka tiste, ki že dolgo nameravajo odpreti svoje podjetje. Oktobrska nova Luna in Merkur v škorpijonu bosta ugodno vplivala na pogajanja s partnerji in sponzorji, kar bo omogočilo sklepanje donosnih dolgoročnih pogodb.

Zdravje

V začetku leta 2022 se boste lahko soočili z alergijskih reakcijami. Težav ne smete prezreti, pomembno je, da ugotovite vzrok bolezni, da se v prihodnosti izognete še večjim težavam. Opravite diagnostične preglede in okrepite imunski sistem. V letu 2022 je pomembno, da pozorno spremljate svoje počutje, saj obstaja nevarnost, da zaradi vsakodnevnih skrbi ne  boste opazili bolezenskih znakov. Poleg se izogibajte živčnim preobremenitvam, stresu in slabim navadami

Za ohranjanje zdravja vam horoskop svetuje, da se več gibljete in pogosteje hodite na svež zrak ter se pravilno prehranjujete. V spomladanskih mesecih se bo vaše počutje izboljšalo. Hkrati bosta aktiven življenjski slog in komunikacija z različnimi ljudmi povečali tveganje za okužbo. Če ne zanemarite preprostih varnostnih pravil, lahko zmanjšate verjetnost bolezni na minimum. Poleti horoskop priporoča izogibanje kopanju v mrzli vodi. Jeseni bodo še posebej ranljivi vaši dihalni organi.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je škorpijon? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-skorpijon/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Strelca

Ljubezen

Bistvenih sprememb v osebnem življenju v letu 2022 ni pričakovati. Vezani se boste občasno dolgočasili s partnerjem. Strelce bo skozi vse leto mučila nestalnost občutkov, od brezbrižnosti do partnerja, do viharja čustev, ljubosumja in strasti. Zato se lahko oddaljite od partnerja ali pa ne boste mogli preživeti niti minute sami. Letni horoskop 2022 samskim sporoča, da vas bo navdušilo veliko novih znancev. Močni občutki so malo verjetni, vendar bo partnerjev za prijetno zabavo dovolj. Horoskop obljublja največjo pozornost nasprotnega spola v obdobju, ko je Venera v ozvezdju Strelca in sicer od 16. novembra do 10. decembra.

Posel in denar

Na začetku leta se vam obetajo dobri dosežki pri delu. Vendar pa vam utrujenost zaradi stalne zaposlitve ne bo omogočila, da bi v celoti uživali v uspehu. Vodstvo, ki ceni visoke rezultate dela, vam bo namesto dodatkov in nagrad naložilo še večjo odgovornost. Občasno boste čutil željo, da bi vse opustil in spremenil področje dejavnosti. Vendar pa ni pričakovati prelomnic v karieri. Spomladi bo mogoče združiti delo in dober počitek, kar bo pozitivno vplivalo na odnose v ekipi in produktivnost dela.
Drugo polovico leta si boste zapomnili po svojih poskusih razvoja ustvarjalne plati osebnosti. Možna je udeležba na tekmovanjih in pri glasbenih dogodkih. Nekateri boste šli na dodatne tečaje za razvoj talentov, drugi boste poskušali zaslužiti s pomočjo umetnosti. Do konca leta se boste morali osredotočiti na svoje običajne dejavnosti. V tem obdobju se pričakujejo pomembna pogajanja, večji posli in donosni dogovori. Končno bodo prišli dolgo pričakovani sadovi večdnevnega dela.

Letni horoskop 2022 vam obljublja stabilne denarne tokove. V obdobjih, ko bodo osebni dohodki upadali, bo zadostovala materialna podpora ljubljene osebe. V zimskih mesecih se zaslužek ne bo ujemal z vašo porabo. Druga polovica leta vas bo razveselila z visokimi dohodki. Vendar horoskop svetuje, da se vzdržite velikih nakupov. Uspešnejše bodo naložbe v plemenite kovine, programe sofinanciranja in poslovne naložbe. Zvezde vas bodo ščitile pred finančnimi izgubami, kar vodi stran od nedonosnih dogovorov. V obdobju vpliva retrogradnega gibanja Jupitra, planeta zavetnika vašega znamenja, je pomembno nadzorovati stroške. Od 28. julija do 23. novembra obstaja tveganje, da boste pretirano radodarni do nevredne osebe ali da padete pod vpliv prevarantov.

Zdravje

V zimskih mesecih se bodo pojavili prvi znaki bližajoče se bolezni. Velika delovna obremenitev vas bo prisilila, da preženete misli o slabem zdravju. Sezonsko zmanjšanje imunosti spomladi vam ne bo omogočilo, da prezrete simptome. Letni horoskop 2022 opozarja na pojav številnih svetovalcev, ki bodo priporočili sredstva tradicionalne medicine ali pa vas prepričali v preveliko sumničavost.
Jeseni boste še vedno morali biti pozorni na svoje zdravje. Na srečo se bo resnim težavam mogoče izogniti s pravočasnim opravljenim pregledom in zdravljenjem. Hkrati horoskop priporoča, da do konca leta poslušate svoje občutke, več počivate in se redno ukvarjate s športom na svežem zraku. S prihodom hladnega vremena bodo slušni organi in sklepi ranljivi, zato je pomembno, da ne sledite modi, ampak se oblečete glede na vremenske razmere. Poleg tega je v izogib poškodbam priporočljivo opustiti nevarne zimske aktivnosti.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je strelec? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-strelec/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Kozoroga

Ljubezen

Samski kozorogi imate v letu 2022 dobre možnosti, da spoznate svojega  partnerja. Čakajo vas ugodna obdobja za nova poznanstva v januarju, v pomladnih mesecih in bližje novoletnim praznikom. Odnosi se bodo razvijali hitro in lepo. Hkrati letni horoskop 2022 opozarja, da lahko hitro uničite ljubezensko idilo. Občutek lastništva bo pri partnerju prebudil pretirano ljubosumje, pojavila se bo želja, da bi vam sledil za petami in nadzoroval vsako dejanje. Vsi pari ne bodo zdržali takšnih preizkušenj. Nekateri, ko boste leta 2022 našli ljubezen, tvegate, da se boste v kratkem času za vedno ločili od nje.

Tudi vezani kozorogi se boste morali soočiti z določenimi izzivi. Konflikti bodo nastali zaradi rivalstva. Ljubezenski horoskop priporoča, da si ne prizadevate pokazati svoje superiornosti v partnerstvu in ne sprejemate resnih odločitev sami. Pomembno je poslušati mnenja in nasvete partnerja, tako bo mogoče ohraniti harmonijo v zakonskih odnosih. V pomladnih mesecih in do konca leta je pomembno, da preživite več časa skupaj, da pogosteje izkazujete skrb in pozornost. Hkrati ne bi smeli poskušati omejiti svobode partnerja. Želja po podrejanju ljubljene osebe bo v vsakem primeru sčasoma pripeljala do ločitve.

Posel in denar

Mars bo prešel skozi več znakov v letu 2022, vendar bo precej časa v kozorogu, kar bo trajalo približno tri mesece. Ker bo v tem letu Mars v vašem znamenju tako pogosto, se boste počutili precej bolj samozavestne in karizmatične, kot je to v vaši naravi. Delovali boste, kot bi bili rojeni vodja, kar bodo drugi takoj opazili. Veliko bolj boste opaženi pri delu in drugi vam bodo z veseljem pomagali izboljšati splošno delovno uspešnost. Dokler svojih nadrejenih ne boste s svojim početjem motili in ste prijazni do svojih podrejenih, boste lahko kandidirali v tem letu za povišico ali napredovanje.

Venera v kozorogu ne bo pomagala le pri vašem partnerskem življenju, ampak tudi pri vaših financah. To še posebej velja za poročene in vse tiste, ki imate skupni finančni proračun z drugimi osebami. Kozorogom se za leto 2022 priporoča, da se združite še z nekom drugim na področju financ.

V začetku leta 2022 se boste soočili z napetostjo na poklicnem področju. Pobudo boste morali prevzeti v svoje roke, ponuditi nestandardne rešitve problemov in narediti načrte za optimizacijo delovnih procesov. Retrogradno gibanje Saturna od 4. julija do 23. oktobra napoveduje še eno težko obdobje. Svoje ambicije boste morali zmeriti, dosledno upoštevati pravila in disciplino ter ne kršiti rokov. To se bo spremenilo decembra, ko bo Merkur vstopil v ozvezdje Kozoroga.

Zdravje

Na začetku leta 2022 se boste nekateri soočili z živčnimi obremenitvami, zaradi katerih se lahko pojavijo bolezni srca in ožilja, glavoboli in depresivna stanja. Ko se bo otoplilo, se bo situacija spremenila, imeli boste energijo in vitalnost. Ne pozabite na preventivne postopke za okrevanje. Nekateri boste leta 2022 začeli resen boj s prekomerno telesno težo. Sprva vam bodo diete in omejitve pokvarile razpoloženje. Toda vidne spremembe videza zaradi hujšanja vas bodo kmalu razveselile. V telesu se bosta pojavili lahkotnost in prožnost, dvignila se bo samopodoba. V hladnem vremenu se priporoča, da greste bolj pogosto na svež zrak in se oblečete vremenskim razmeram primerno. Zimski športi vas bodo napolnili s pozitivnimi čustvi in okrepili imunski sistem. Živčni sistem pomirite z zeliščnim čajem ali meditacijo.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je kozorog? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-kozorog/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Vodnarja

Ljubezen

Letni horoskop 2022 vam obljublja obdobje novih poznanstev, strastnih romanc in začetek dolgotrajne zveze. Nekatere vodnarje lahko zmede obilica izbire, vendar bo priložnosti za pravega partnerja malo. Ugoden čas za usodno poznanstvo je poletje. Neupravičeno ljubosumje do partnerja lahko moti dolgo pričakovano srečo. Zato horoskop priporoča, da se imate pod nadzorom in zaupate partnerju ter dejstvom in ne tračem ter špekulacijam.

Leto 2022 je dobro za poroko in rojstvo dedičev. Zaljubljenim parom horoskop svetuje, da se odpravite na romantično potovanje. Za tiste, ki ste že poročeni, bodo ljubezenske vibracije Venere v ovnu konec pomladi predstavljale romantično obdobje, polno nežnosti in ljubezni drug do drugega.

Posel in denar

Horoskop predvideva naporno obdobje v prvi polovici leta. Čakajo vas nova poslovna poznanstva, zanimivi projekti in donosne ponudbe. Podjetniki boste konec pomladi uresničili dolgo zastavljen načrt. Sprva bo zadeva napredovala z različnim uspehom. Toda do konca poletja bosta vzpostavljena stabilnost in zaupanje. Zanesljivi poslovni partnerji vam bodo pomagali pri reševanju zapletenih vprašanj. Letni horoskop 2022 svetuje, da za finančno varnost poskrbite vnaprej. Jeseni so možni nenačrtovani stroški. Vendar ne skrbite, vložena sredstva bodo v prihodnosti prinesla dobre dividende.

Spomladi 2022 bo dela še več. Včasih se bo zdelo, da je nemogoče obvladati zadeve. Ne obupajte. Do poletja se bo delovni ritem stabiliziral in čas bo tudi za počitek. Horoskop priporoča, da se ne zadržujete na eni lekciji. Jeseni boste prejeli ponudbo, da se preizkusite v novem poslu, kar je odlična priložnost, da pokažete svoje sposobnosti. Horoskop priporoča, da tisti, ki ste v ustvarjalnih poklicih razmislite o strategiji uporabe lastnega talenta. Zvezde vam bodo pomagale uspeti. Vendar boste več morali narediti na svoji promociji.

Letni horoskop 2022 obljublja stabilnost. Vodnarji znate zaslužiti, zato ni pričakovati zmanjšanja prihodkov. Spomladi se bo pojavila priložnost za povečanje osebnega kapitala. Najverjetneje bo to povezano z dolgoročnimi finančnimi naložbami. Horoskop vidi, da je dogodek donosen in bo prinesel dober dobiček. Vendar pa je priporočljivo biti previden pri pripravi in podpisovanju pravnih dokumentov. Goljufija je malo verjetna, vendar so manjše napake polne težav, povezanih s potrebo po spremembi sklenjenih pogodb.
Zdravje

Letni horoskop 2022 predvideva ugodno obdobje, če boste skrbeli za svoje telo. Delovna dejavnost v prvi polovici leta je lahko vzrok za vaše navidezno dobro počutje. Horoskop svari pred takšnim vedenjem. Signale iz telesa je treba, ne le slišati, ampak se je treba nanje pravočasno odzvati. Načrtovani zdravniški pregled v začetku leta bo pomagal preprečiti morebitne zdravstvene težave. Uravnotežen režim dela in počitka zagotavljata dobro zdravje in učinkovitost. Poleti morate biti pri vadbi previdni. Možne so poškodbe okončin in hrbtenice.

Za ohranjanje zdravja horoskop priporoča načrtovanje počitnic za poletne ali jesenske mesece. V tem času bodo nujne zadeve rešene in bo čas za miren počitek. Tistim, ki imate težave z dihali, bo koristil počitek v obmorskih krajih ali v gorskih predelih. Horoskop pa ne svetuje, da bi se ukvarjali z ekstremno rekreacijo, še posebej v zimskih mesecih. Leto 2022 je dobro leto za opuščanje slabih navad. Če jih zavrnete, boste občutil več moči in se boste počutil tudi kot zmagovalec.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšen je vodnar? Splošen horoskop zanj si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-vodnar/.

Letni horoskop 2022 za astrološko znamenje Ribi

Ljubezen

V ljubezni boste ribe imele le dve aktivni obdobji, to sta od začetka januarja do konca februarja in od aprila do začetka junija. Tisti, ki ste preveč zatopljeni v karierne načrte, boste občutili vpliv ognjenega Marsa kot povečanje učinkovitosti, vendar se ta naval energije morda ne bo odrazil v odnosih. Pragmatične in konservativne osebnosti, ki so navajene, da svojim občutkom ne dajejo duška, tvegajo, da bodo zamudile ljubezen. Podvrženi bodo asketskemu vplivu Plutona v kozorogu. Odprte ribe imate vse možnosti, da izkusite pravo ljubezen ali se potopite v nežne platonske odnose.

Spomladanska ljubezenska aktivnost bo še bolj vztrajna. Mars v raku in Venera v ozvezdju Rib, podprta s praktičnim Merkurjem, vašemu vodnemu znamenju obnavlja romantične občutke, ki jim ne boste ušli. Najtežje bo za samske ribe, ki običajno dolgo izbirate med simpatijami in ste nato pogosto razočarane. Pri vezanih takšnih težav ni, partnerja bosta popolnoma zatopljena drug v drugega. S prihodom poletja bo ljubezenski naval izginil in vsak bo ostal pri svojem. Če v tem obdobju dozorijo konflikti, se bodo občutili jeseni, ki je v letu 2022 spremenljiva v vsem, kar je povezano z ljubezenskimi čustvi.

Posel in denar

Letni horoskop 2022 bo poln finančnih dogodkov, ki so neposredno povezani z vašimi osebnimi dohodki. Stabilen položaj čaka pisarniške delavce, storitvene delavce in intelektualce. Jupiter in Neptun vas bosta varovala pred resnimi finančnimi tveganji skoraj vse leto. Toda muhast vpliv Urana, ali močna energija Marsa, lahko občasno zavreta vaš materialni položaj. To lahko negativno vpliva na vaš uspeh in vam preprečuje razvoj na položaju ali poslu. Večina negativnih trenutkov bo novembra in decembra. Astrologi svetujejo, da se vnaprej odločite za finančne vire, ki bi vam pomagali obdržati posel v primeru krize ali odplačati velike dolgove.

Sonce, ki prehaja iz kozoroga v vodnarja, bo ribam prineslo pomemben finančni uspeh v prvem mesecu leta. Lahko se izrazi v obliki velike premije ali uspešnega posla. Toda ko pride Pluton, ki je odgovoren za finančno stanje, bo denarni tok začasno presahnil. Morda bo to posledica napak pri upravljanju velikih zneskov ali neuspešnega posojila. Sledila bo vrsta majhnih stvari, ki vas bodo odvrnile od glavnega dela in stroškov, ki niso vključeni v vaš proračunski načrt. V februarju in na začetku marca 2022 horoskop ne izključuje tveganja, da bi padli v past denarnih goljufov. Toda to se ne bo zgodilo, če boste začeli skrbno preučevati vse dokumente, ki jih podpiše.

Zdravje

Na začetku leta 2022 boste odličnega zdravja in z velikimi načrti za spremembe. Če je vaše glavno nezadovoljstvo povezano s prekomerno telesno težo, potem pozimi boj s kilogrami ne bo prinesel veselja in uspeha. Zaradi močnega vpliva Marsa ne boste mogli ostati na dieti ali se navaditi na redne športe. Toda aprila, s prihodom Venere v znamenje rib, boste dieto in športne dejavnosti začeli izvajati. Letni horoskop 2022 priporoča zdravljenje kroničnih bolezni pred pomladjo. Morda bo koristna kakšna nova vrsta terapije, saj Uran, ki vpliva na vaše znamenje, podpira inovativne ideje in nekonvencionalen pristop.

Spomladi vas lahko spremljajo šibkost in prehladi, zato je bolje poskrbeti vnaprej za preventivo. Morda so težave z želodcem, vendar bodo junija izginile. Poletje 2022 bo za ribe energetsko intenzivno, zato astrologi priporočajo, da se vzdržite diet in resnih omejitev vnosa kalorij v telo. Preizkusite lahko prehranske sisteme za razstrupljanje in jih kombinirate z jogo ali drugimi tehnikami umirjanja. Od novembra naprej bo vaše fizično stanje postalo pozitivno stabilno.

Preberite si svoj tedenski horoskop na https://www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop/.
Preberite si svoj ljubezenski horoskop 2022 na https://www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.
Vas zanima, kakšni sta ribi? Splošen horoskop zanju si preberite na https://www.tomazgorec.si/horoskop-ribi/.

Kaj pravi letni horoskop 2022 za družine?

Leto 2022 bo okrepilo ljubezen in naredilo družinske odnose bolj romantične. Samski si ne bi smeli postaviti za cilj poroko za vsako ceno. Tisti, ki ste že dolgo v zvezi, lahko poleti doživite drugi val romantičnih občutkov do svoje sorodne duše in končno lahko pridete do matičnega urada. Jeseni bodite poročeni pripravljeni na konflikte in prepire zaradi vzgoje otrok.

Nasveti letnega horoskopa skozi vse leto 2022

Ne pozabite, da ljubljeni potrebujejo vašo pozornost in skrb. Kariera lahko ovira ustanovitev družine ali vodi v ločitev. Spomladi so možni nesporazumi in ljubosumja med partnerjema zaradi zamud pri delu. Pazite tudi na negativne učinke tašče. Skupno potovanje bo pripomoglo k izboljšanju mikroklime v družini in osvežitvi čutov. Konec poletja je treba otroke še posebej skrbno pripraviti na šolo, saj bo začetek šolskega leta težak.

Nasveti za finance in posle v letu 2022?

Letni horoskop 2022 priporoča odložitev nakupa nepremičnine, popravil in sprememb notranjosti na jesen, saj boste v tem obdobju lažje našli možnost, ki ustreza vsem družinskim članom. Sredina poletja je najugodnejše obdobje za začetek samostojnega projekta, katerega uspeh bo odvisen od posedovanja potrebnih informacij in sposobnosti pogajanj. Jeseni se zaposleni lahko veselijo višjih plač. Povečale se bodo tudi možnosti za vzpon po karierni lestvici.

Kaj se nam obeta na področju zdravja v letu 2022?

V začetku poletja letni horoskop 2022 svetuje čim več časa preživeti na svežem zraku in se ukvarjati z aktivnimi telesnimi vajami. Možne so poškodbe pri gospodinjskih delih, pa tudi vnetja kože in sluznic. Avgusta je najbolje, da si vzamete dopust in preživite nekaj tednov na morju, da okrepite imunski sistem in izboljšate psiho-čustveno stanje. Jesen je ugodna za načrtovane kirurške posege saj je verjetnost zapletov v tem letnem času minimalna. V decembru si morate za spanje nameniti vsaj 8 ur na dan, da obnovite zmogljivost in se izognete duševni utrujenosti.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja