Horoskop Rak za ljubezen in denar

Značilnosti raka

Kdor želi raka spoznati, ga bo moral najprej zbezati iz njegovega oklepa, pod katerim je varen pred okolico, saj je to najobčutljivejše znamenje v horoskopu in ga je zelo lahko prizadeti. Rak je čuten in ne kaže pa svojih občutij navzven. Velikokrat je otožen in tudi muhast. Težko je priti do njegovega bistva, ko pa predrete njegov oklep, ugotovite, da se pod njim skriva nežna duša, ki je vedno in povsod pripravljena pomagati in vas nikoli ne bo pustila na cedilu. Rad ima družino, tako starše, kot otroke in sorojence in se nanje zelo naveže. Če ste pridobili prijateljstvo raka, ste ga za vedno. Raki imajo radi skupinske športe in vse, kar je v zvezi z vodo, saj so vodno znamenje. Velikokrat jih najdemo v neprofitnih organizacijah kot prostovoljce, saj resnično radi pomagajo drugim. Rak se velikokrat zateka v domišljijo, ker ga zunanji svet ne zadovolji. Ko je mlad, ga zanimajo vse vrste užitki, ko je starejši, pa se poglobi v duhovnost.

Horoskop Rak – Ljubezen 

Rak je najbolj romantično bitje v horoskopu in že od malega sanja o partnerstvu ter idealni osebi za vse življenje. Partnerja bo vedno čislal in postavljal v ospredje pred sebe, ga negoval, ščitil in imel zgolj za sebe. Če se želite raku približati, boste potrebovali zelo veliko časa, potrpežljivosti in vrtenja okoli njegovega oklepa, ko pa ga osvojite, bo večno vaš in bo zelo zvest ter radodaren. V ljubezni zna biti tudi nenasiten. Čutnost ga zna zelo zanesti na oblake, iz katerih težko pride in nikakor ne razume, kaj je narobe. Z njim se je potrebno veliko pogovarjati, potrebuje dosti nežnosti in pozornosti. Rak bo svojo družino branil do zadnje kaplje krvi in se pogosto preveč naveže na starše ter otroke. Rak je bitje, ki ne zna varati in sploh ne ve, da lahko kdo drug to naredi. Je naiven in lahkoveren.  Ustregel vam bo v vsem, kar si želite, tudi, če bi pri tem kdaj trpel. Da trpi, boste morali ugotoviti sami, kajti on tega nikoli ne bo pokazal. Rak ne bo naredil prvega koraka, če ga, je to izjema.

Horoskop Rak – Posel in denar

Rak bi najrajši vse naredil brezplačno, kot prostovoljec, a se sčasoma nauči, da to ne gre in postane dober poslovnež. Največkrat deluje v neprofitnih organizacijah. Z denarjem sicer zna ravnati in mu ga ne primanjkuje, če ga zanima. Zelo mu pristoji igralska vloga, saj se zna vživeti v vsako bitje na tem planetu in točno ve, kako se počuti in kaj potrebuje. Zato je tudi dober kot telefonist, v klicnem centru ali prodajalec, če ga le ne povozi preveč zavrnitev. Rak je dober bankir in v poklicih, kjer je potrebno sodelovati z ljudmi. Je zelo rutinski in odgovoren ter vztrajen v svojem delu, čeprav počasen, vedno pride do konca. Ni preveč primeren za timsko delo, ker ga preveč stvari prizadene, takoj se umakne in odloči za pasivni odpor. Ni preveč nagnjen k temu, da bi služil denar ali si gradil kariero. Običajno v življenju pride zelo daleč.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Rak

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšen je znamenje rak v ljubezni in partnerstvu?

Rak je zelo miren in vase zaprt, izjemno čuten in občutljiv, vendar tega ne bo pokazal. Ne bo naredil prvega koraka in ne bo osvajal. Partnerja ima zelo rad in ga postavlja vedno v ospredje. Močno se zna navezati, ločitev je zanj velika katastrofa. Zapira se v sebe in potrebovali boste veliko potrpežljivosti ter časa, da se prebijete preko njegovih oklepov, da boste zvedeli, kaj se v njem skriva. Vam bo pa vedno zvest in bo stal ob strani, prepotoval bo celoten planet, da vam bo lahko pomagal. Rad ima svoje otroke in se nanje zelo naveže ter jih crklja. Običajno jih ima veliko.

Kateri poklici so za raka primerni?

Raki so dobri igralci, mornarji in učitelji. Odlično jim gre tudi posloven svet, ter bankirstvo. Znajdejo se kot vrtnarji in rudarji ter vodovodarji. So dobri zdravniki in kirurgi. Pogosto se odločijo biti arheologi ali rudarji.

Kakšen je rak otrok?

Rakec bo jokal na samem, zbežal bo in se skril ter tam pretakal bridke solze. Iz majhnega nesporazuma lahko naredi velik problem, ki ga vidi samo on. Je zelo občutljivo in nežno bitje, ki potrebuje pogovor in razumevanje ter res veliko potrpežljivosti svojih staršev. Ko enkrat pridobite njegovo zaupanje, vas bo imel neskončno rad in se vam bo odprl. Svoje obljube vedno izpolnite, ker to lahko narobe razume. Dostikrat bo hotel igračke samo za sebe in je posesiven. Preveč je zaupljiv do tujcev. Je izjemno bister in učljiv ter ljubek otrok, ki bo opazil vsako spremembo v okolju ter bo hotel pomagati. Vključite ga v vsa dogajanja v družini.

Kaj raka najbolj osrečuje?

Raka osrečujejo družina in prijatelji, stiski rok in objemi, pohvale in dobre besede, za to bi dal vse od sebe. Rad ima darila. Če je mlad, bo vesel vsega, kar je dobra hrana in na primer počitnice na morju, veslanje na vodi, romantične večerje v dvoje ali s prijatelji. Ko je starejši ima rad poglobljene duhovne knjige, filme in romantične večerje doma za toplo pečjo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja