Horoskop Devica za ljubezen in denar

Značilnosti device

Devica deluje kot najbolj hladno znamenje od vseh in skoraj nikoli ne kaže čustev. Seveda jih ima, najbolj jo prizadene, če ne naredi vsega natančno in perfektno. Devica je zelo delovna, v sebi ima vztrajnost pri delu ter je zelo natančna. Perfekcionizem zahteva tako od sebe, kot tudi od drugih, največkrat pa s tem prizadene prav sebe. Devica zelo rada služi drugim, zato jo najdemo v poslih, kjer je treba drugim pomagati, kot so zdravnik in kirurg, pa tudi računovodja, tajnica, poslovodja skratka povsod tam, kjer se je treba natančno ukvarjati z nečim ali s podatki, zato so tudi odlični analitiki in programerji. Devica je zelo logična in inteligentna. Zna biti vzvišena in zahtevna. Ima od vseh znamenj najvišja moralna načela, ki se jih zelo dosledno oklepa ter približno enako pričakuje od drugih, če niso taki, jo prizadene in jih ne razume. Devica se rada ukvarja z ročnimi deli ali nogometom, tudi vrtnari in rada bere. Če boste rabili koga, ki bi vam karkoli organiziral, je ona najboljša možna izbira pa še rada bo pomagala, saj je to v njeni naravi. Device imajo izjemen čut za pravičnost in če jih prizadenete ali prizadenete druge ljudi, boste spoznali drugo osebo, ki ni več mirna, ampak se zna zelo postaviti za sebe. Rade imajo stalnost in ne menjajo prijateljev, običajno jih imajo za vedno, saj se ne počutijo dobro, če so okoli njih različni ljudje.

Horoskop Devica – Ljubezen 

Znamenje device je težko osvojiti, nikoli ne boste vedeli, ali kaj čuti ali ne, saj tega običajno ne kaže navzven in ne pove. Vedeti morate, da je ta oseba zelo tradicionalna in ima visoka moralna načela, ki jih morate prej spoznati, drugače jo lahko prizadenete, pa še vedeli ne boste, da ste jo. Naenkrat bo samo nehala z  vami komunicirati. Če želite osvojiti devico, se z njo pogovarjajte razumske, resne stvari, poizvedite, kaj to osebo zares zanima in se močno poglobite v temo, saj ona ve o temi čisto vse. Devica je drugo zemeljsko znamenje in je zelo realna ter prizemljema oseba. Ne mara zabav, raje ima dom in dobro knjigo ter dober kozarec penine. Če jo hočete osrečiti, ji na dom prinesite takšno darilo. Skupaj lahko tudi poslušata glasbo in jo komentirata. Devica nikoli ne bo izstopala, raje počaka na svoj trenutek. Osvajanje traja dolgo časa, ko pa jo osvojite, je to za vedno, je izjemno zvesta. Je direktna, prijetna in odkrita oseba. Ne mara agresivnega osvajanja. Nekaj časa traja, da se v vaši družbi sprosti in prilagodi. Počakajte, da vam zaupa in se vas navadi, potem pa ji na inteligenten način direktno povejte, kaj bi radi.

Horoskop Devica – Posel in denar 

Devica zna dobro delati z denarjem, je tudi izjemno dober in natančen računovodja ali bankir. V službi je zelo koristna in jih je dosti v velikih organizacijah, vendar ne marajo biti šefi ali vodje, saj se ne želijo določati namesto drugih, to jim res ne leži. Zelo jih prizadene, če pride do odpuščanja njihovih sodelavcev, da bi oni samo odpuščali, pa si niti ne znajo predstavljati. Devicam običajno denarja ne manjka, saj so zelo delovne, pridne in vztrajne in vsega, kar se lotijo, jim uspe, še posebej so vešče ročnih del. Zato jih nemalokrat najdemo pri natančnih poklicih, kot so zdravniki, kirurgi, zobozdravniki, natakarji. Imajo vse pod kontrolo, zato jih uporabite tudi kot revizorje. Obnesejo se kot programerji. Ležijo jim tudi vsa obrtniška dela. Se pa rade držijo nečesa stalnega, kar že poznajo, tudi ko kupujejo, gredo samo v preverjene trgovine in kupijo samo preverjene blagovne znamke.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Devica

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje devica v ljubezni in partnerstvu?

Devica je navzven hladna, vendar zelo ljubezniva in fina oseba, je mirna in se ne razburi hitro. Rada ima stalnost in tradicionalnost, ni hitra, treba jo je počasi osvajati, da se odpre in navadi, potem pa je do konca življenja vaša. V postelji je konvencionalna in nima rada presenečenj.

Kateri poklici so za devico primerni?

Devica je uspešna povsod, česar se loti, najbolje pa ji gredo od rok ročna dela, obrtniška, zdravniška, programiranje, zobozdravniški posel, strežba, računovodstvo, nadzorništvo in vse, kar je treba imeti pod kontrolo ter biti natančen.

Kakšen je otrok v znamenju device?

Device otroci so zelo predvidljivi in ko se uprejo, starši takoj vedo, kaj je narobe, saj se ponavljajo po ustaljenem redu. Device že od dojenčka naprej zelo pozorno opazujejo svet in dogajanje okoli sebe. Vse, kar se dogaja tudi zaznajo z vsemi svojimi čutili in si vse zapomnijo, saj so izjemno bistri. Vsega se hočejo dotakniti. Hitro opazijo spremembe v okolju. Novosti pa jih vznemirijo in so nezaupljivi do njih. Ko se na nekaj navadijo, jih boste težko prepričali v kaj drugega. Težko bodo sprejeli tudi kakšno novo hrano ali obleko.

Kaj devico najbolj osrečuje?

Devica je najbolj srečna, če je v družbi starih znancev ali družine, da je nekje, kjer pozna in se počuti varno ter ima v rokah dobro knjigo in kozarec dobre pijače. Rada ima mir. Veseli jo, če lahko pomaga drugim. Če ji boste kaj kupili, se prej pozanimajte, kaj ima rada, saj ne mara presenečenj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja