Horoskop Oven za ljubezen in denar

Značilnosti ovna

Oven je prvo znamenje zahodnjaškega horoskopa in se začne na prvi dan pomladi konec marca, ko se narava prebuja iz zimskega spanja. Oven je znamenje, ki je po sami naravi pionir in začetnik novih idej, novega posla. To je znamenje, ki bo hotelo biti vedno prvo, pa naj bo to prvi v vrsti ali pri poslu, ljubezni in celo prekinitvi razmerja. Njegova dobra lastnost je, da je zelo pogumen in se ničesar ne ustraši. Slabost pa je, da ne razmišlja ampak gre brez kakršnega koli razmisleka v akcijo ter to pač naredi. To se obnese samo v takih situacijah, kjer je to zelo zaželeno, kot je prodaja ali reševanje življenj in drugih kritičnih situacij. Ta lastnost pa ni zaželena pri poslih ali življenjskih situacijah, kjer se zahteva potrpežljivost in res dolgotrajna vztrajnost, ker oven ni takšen, če ni včeraj ali takoj, zanj to ne obstaja in gre drugam. To je ovnova največja ovira in življenjska naloga, da to preseže. Ko mu uspe biti potrpežljiv, je oven zelo uspešen in nepremagljiv.

Horoskop Oven – Ljubezen

Če bi radi osvojili ovna ali ovnovko je najbolje, da jima prepustite pobudo in tudi občutek, da sta pomembna ter prva. Oven je v ljubezni zelo vihrav, hiter in ne čaka. Če je v nekoga zaljubljen, bo šel tja ter to direktno povedal, saj ne pozna diplomacije in ovinkarjenja. In če niste za to, bo šel naprej, ne bo vztrajal, saj ga zavrnitev lahko zelo boli, če ni najboljši. Nekateri pa vztrajajo samo zato, da bi dosegli cilj in ko ga dosežejo, ni več zanimivo in gredo naprej. Drugače pa je je zelo zvesto znamenje in bo umrl za partnerja, če bo treba, branil ga bo in stal pred vso družino, da bo varna ter imela dovolj vsega za življenje. Je zelo vroč v ljubezni in postelji, inovativen in precej nenasiten. Dva ovna ne gresta skupaj razen, če imata v podznamenjih kaj nasprotnega, kar ga uravnoteži. Oven se dobro ujame z nasprotnimi znamenji, ki ga umirjajo in tudi z ognjenimi, kot sta strelec in lev. Zelo ga privlačijo zračna znamenja, kot sta dvojček in vodnar, s katerima pa nima velikokrat sreče v življenju, saj ju ne razume najbolje.

Horoskop Oven – Posel in denar

Ovne najdemo največkrat na vodilnih položajih, saj so radi šefi in direktorji. Ni pa nujno, da je oven dober vodja, tega nima prav v naravi in se mora komunikacije z ljudmi žele naučiti, saj lahko postane diktator. Šele izkušen in starejši oven je res odličen vodja, ki že omili svoje egoistične nagibe. Ker je rad prvi, bo vedno tekmoval z drugimi in bo imel dosti denarja, hotel bo biti boljši v poslu in na delovnem mestu, kot so ostali. Včasih je pri poslih prenagljen in naiven, verjame ljudem na besedo, saj je sam poštenjakar in se drži dogovorjenega, pri tem pa se dostikrat opeče. Če boste sklepali posle z ovnom vedite, da se bo besede držal, zanj je to sveto. Če kaj priseže, tega za ceno življenja ne bo prelomil. Oven je dober v prodaji, kjer je potrebo pogumno prijeti za telefon ali vstopiti v hišo ali pred množico ljudi, dobro predstaviti produkt in zaključiti prodajo, pri tem bo zelo hiter in direkten. Ovirajo ga zavrnitve, ki jih težko prenese. Ko to preseže, pa ga čaka veliko bogastvo. Ovni se dobro obnesejo tudi v poklicih, kjer je treba biti zelo impulziven in odziven. Hitro se odločajo in najdejo rešitve za težave, ki se jih ne ustrašijo, saj za njih težave pomenijo izzive in jih radi rešujejo. Včasih si jih kar sami nakopljejo. Slaba lastnost ovna je, da kar zgradi, lahko tudi z lastno zadnjico podre in kaj naredi oven potem? Z veseljem gre graditi še enkrat.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Oven

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšen je znamenje oven v ljubezni in partnerstvu?

Oven obeh spolov je zelo romantičen in hiter, najraje ima, da naredi korak prvi, pa čeprav je ženska. Obožuje položaje na vrhu, da ima občutek pomembnosti in da obvlada situacijo. Oven je zvest in zelo topel. Zna biti težaven in trmast, hitro spremeni razpoloženje. Oven je ognjen in strasten, čustven in vihrav. Zna biti ljubosumen, posesiven in tudi tiranski.

Kateri poklici so za ovna primerni?

Voditelji, gradbeniki, športniki, trenerji, odvetniki, programerji, borzni posredniki in prodajalci, policisti ali častniki.

Kakšen je oven otrok?

Starši bodo rekli, da je oven otrok zelo trmast in takoj pokaže roge, že ko je majhen. Za ovne je značilno, da se vedno vsemu uprejo in hočejo misliti s svojo glavo. Če menijo, da imajo prav, jih ne boste premaknili. So pa zelo zvesti družini, jo imajo radi in če hočete, da vas ubogajo, jim to, kar želite, da naredijo, enostavno prepovejte. Delo bo opravljeno, kot bi mignil.

Kaj ovna najbolj osrečuje?

Oven je najsrečnejši, če ima dosti financ in je samostojen ter lahko opravi posle sam. Če pa je v timu, bo težil k temu, da je vodja in bo srečen, ko bo tim deloval skladno pod njegovo taktirko. Rad je v družbi in družini. Obožuje rdečo barvo, darila, medalje, priznanja in pohvale.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja