Horoskop Lev za ljubezen in denar

Značilnosti leva

Lev je najbolj ponosno in samozavestno znamenje v horoskopu, ki obožuje blišč in slavo ter vse, kar se sveti. Zelo rad ima velike predstave in karnevale, še najraje je njihov vodja ali nekje v središču pozornosti, da ga vsi občudujejo. Lev ima veliko prijateljev, za katere bi vse dal in je tudi zelo gostoljuben. Za prijatelje in goste bo znal poskrbeti, kot je prav. Njegovih zabav ne boste pozabili še dolgo časa ne in tudi daril, ki jih boste odnesli s seboj. Če ima nekoga rad, bo zanj naredil vse. Najbolj je zadovoljen, ko je v središču pozornosti družbe in družine in da ga drugi opazijo. Če tega nima, lahko postane depresiven. Rad ima napredek in uspeh, je izjemno ambiciozen in ga finance močno stimulirajo. Velikokrat ga najdemo na vodilnih položajih ali na čelu timov. Lev rad stoji na odru, zato ga velikokrat srečamo med igralci ali kot predavatelja in govornika. Je tudi zelo velikodušna oseba, ki veliko ima in tudi veliko da. Če boste kdaj v finančni stiski, vam bo pomagal. Lev je zelo pogumen. Spoznate ga po tem, da je dostojanstven. Zna biti tudi izjemno aroganten ter neprijeten, če posebej, če ste ga ignorirali, kar bo zelo zameril. Nenadoma bo postal zelo len in neaktiven ter se bo tako uprl vašemu obnašanju.

Horoskop Lev – Ljubezen 

Lev je zelo odgovoren in zvest. Partnerja ima rad in mu veliko da. Ob njem vam ne bo ničesar manjkalo, ne denarja, ne ljubezni ter pozornosti. Če mu kaj ni všeč, pa boste občutili njegovo aroganco, ki mu je ni para. Svojo družino bo branil do zadnje kaplje krvi. Lev lahko povsem zasenči svojega partnerja, na kar mora paziti, saj lahko tako poruši partnerstvo, ki mu veliko pomeni. Partnerju mora dati dihati in da se tudi on kdaj izrazi. Pri osvajanju je zelo samozavesten in uporablja vse čare, ki jih nima malo. Je zelo karizmatičen in ga je težko zgrešiti. Ko je mlajši, ima lahko kratke avanture in išče nekoga, partnerja, ki bi ga dohajal, vendar ne prehitel, saj ne mara biti podrejen. Ko se levi zaljubijo, pa so zvesti do konca. Leva ne smete ignorirati, saj bo to zelo zameril in postal neodziven ter zelo neaktiven. Če boste želeli osvojiti leva, mu najprej dajte občutek, da ga potrebujete in je za vas koristen, imeti mora tudi občutek, da ste sposobni iti v korak z njim, mu slediti in ga spremljati na vseh zahtevnih poteh, ki si jih zamisli. Povabite ga na gala večerjo, kjer bo veliko plesa, predstave in bo v središču pozornosti, naj mu ansambel zapoje in zaigra. Še najbolje je, če se postavijo okoli njega. To še posebej velja za levinje, ki naj se počutijo ob vas, kot da so kraljice. Naj ne manjka kakšen zlat okras, ki ji ga podarite.

Horoskop Lev – Posel in denar

Lev ima rad denar, zlato in blišč, ter živi na veliki nogi, kar si praviloma lahko tudi privošči, saj je znamenje, ki zna dobro zaslužiti in denar obrniti. Hkrati pa je zelo radodaren do drugih. Je zelo ambiciozen. Cilja izjemno visoko in tudi doseže svoje cilje. Je vztrajen in naredil bo marsikaj, da to doseže. Lev blesti tam, kjer ga ljudje potrebujejo in cenijo. Velikokrat ga najdemo v poklicu zlatarja, vodje, direktorja, predavatelja, borznega posrednika in igralca. Lev se znajde v čisto vsaki situaciji. Zna biti perfekcionist zato mu poklic zlatarja precej leži.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Lev

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšen je znamenje lev v ljubezni in partnerstvu?

Lev je zelo zvest in požrtvovalen, za svoje domače bo vse naredil, mora pa biti v središču pozornosti in mora imeti občutek, da ga družina in partner potrebujejo, drugače zna biti depresiven. Lev je zelo energičen in tak je tudi v postelji.

Kateri poklici so za leva primerni?

Lev se bo najbolje znašel na vodilnih položajih, tam kjer je denar in kjer se zlato sveti. Velikokrat je umetnik, režiser, komik ali igralec. Dobro se znajde tudi kot direktor. Je dober borzni posrednik in trgovec, še posebej za drage produkte in storitve.

Kakšen je lev otrok?

Otrok lev je zelo živahen in tudi ni tako ubogljiv. Je prava mala zvezda. Mali levi imajo radi, da jih opazite in bi radi pokazali čim večji publiki, kaj znajo, zato so velikokrat v raznih plesnih in pevskih skupinah ali nastopajo sami. So tudi odlični športniki. Levčki se radi na široko smejijo. Če niso v središču pozornosti, znajo narediti pravo dramo in če še to ne pomaga, se bodo odmaknili ter s tem pritegnili pozornost, ko bodo nenadoma izginili. Pri mlademu levu ne varčujte s pohvalami in priznanji, za to živi in dela, to ga zares motivira.

Kaj leva najbolj osrečuje?

Leva ni lahko zadovoljiti v materialnem pogledu, običajno ima že vse, kar potrebuje in si lahko privošči kar veliko. Najbolj ga boste osrečili, če mu boste dali priznanje in pozornost, ki ju zelo išče ter občutek, da vam je koristen. Če mu boste kaj kupili, naj bo to drago in prestižno darilo, zlat nakit, drag avto, draga hrana in pijača. Lev rad uživa.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja