Horoskop Ribi za ljubezen in denar

Značilnosti Rib 

Ribi je najbolj nežno in umetniško astrološko znamenje, ki se prilagaja okolici in je od nje odvisna. Ukvarja se z umetnostjo, praviloma živi v svojem svetu, kjer je varna, vse ji je tam domače, ne sklada pa se to z resničnostjo in pravili. Včasih se zgodi, da ne bo ločila realnosti od domišljije. Ribo zanimata zgolj čustveni in duhovni svet. Je precej neodločna in se rada opre na mnenja drugih. Njena občutljivost je že kar legendarna, saj se zna vživeti v vsakogar. Rada pomaga drugim in to neglede na čas in kraj ter okoliščine, bo druge postavila pred sebe. Ribo je precej težko razumeti. Najraje ima hobije vodne športe, saj jo voda izjemno privlači in sprošča ter izpolnjuje, krati pa spodbuja njeno umetniško in romantično dušo. Rada bere in piše poezijo. Na splošno jo privlači vsa umetnost. Dostikrat se ukvarja z ribolovom, pri čemer ribice izpusti nazaj v vodo. So dobronamerne, zelo prisrčne in gostoljubne osebe.

Horoskop Ribi – Ljubezen 

Ribi je astrološki znak za človeka, ki je izjemno nežen ter občutljiv in dojemljiv za okolje. Riba išče duhovno ljubezen, ljubkovanje in pravljične zgodbe v partnerstvu, o katerih sanja vse življenje, redko pa jih doživi, saj druga znamenja niso tako občutljiva in celostno predana ljubezni, kot prav ona. Je zelo romantična in ima rada dolge romantične večerje, sončne zahode, lepe filme, umetniške razstave, sladice in slaščice, ljubka darila kot so plišaste igračke. Ne prenese nobene grobosti, nasilnosti in glasnosti. Riba je občutljiva na vse, na ton glasu, izražanje in gibe. Vse bo zaznala in si po svoje razlagala, še pred vami bo ugotovila, kako se počutite. Bodite pozorni, kako se obnašate in govorite, da je ne prizadenete po nepotrebnem, neiskrenosti ne prenese, čeprav sama čustva skriva, ker ve, da so pretirana. Riba bo za partnerja in za družino naredila vse, žrtvovala se bo do zadnje kaplje krvi in duše, da jim pomaga in jih osreči. Je zelo razumevajoča in odpusti napake, ni zamerljiva oseba. Prevare pa čustveno ne prenese in se umakne. To jo tako boli, da izkušnje dostikrat ne ponovi več in išče uteho v prostovoljnem delu za pomoči potrebne ljudi. Roba je dostikrat pobudnik anarhije, večkrat jo popadejo utopične ideje. Riba išče v partnerju vedno tisto nekaj bolj globokega, nikoli se ne zadovolji s površinsko ljubeznijo.

Horoskop Ribi – Posel in denar 

Riba daje prednost pred vsem, tudi pred poslom in denarjem, ljubezni ter partnerstvu. Je zelo delovna in pridna, vendar se težko spravi do tega, da bi delo začela. Ribe se odlično znajdejo v poslih, kjer lahko pomagajo drugim, zato jih največkrat najdemo v sociali in humanitarnih organizacijah. Takšni poklici, kot so medicinske sestre, zdravniki in vse, kar sodi k pomoči ljudem in ni omejeno z nekim točnim časom, bo ribam zelo ustrezalo. Imajo izjemen občutek za potrebe ljudi in če jih delo zanima, so nezamenljive. Riba je zelo dogovorna in ima močan občutek pripadnosti kolektivu. Ljudje se ob ribi sprostijo saj ima močan pozitiven vpliv na delovno vzdušje. Odlično se obnesejo tudi v umetniških poklicih. Denar ribam ni naklonjen najbolj, ves čas jim spolzi iz rok, pa vendar ga vseeno imajo in jim ni hudega. Riba se dobro znajde tudi v pedagoških vodah.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Ribi

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje ribi v ljubezni in partnerstvu?

Ribi je znamenje, ki ljubi tako z dušo, kot s telesom in se ljubezni povsem preda. Nikoli ni polovičarska. Vsaka njena celica posebej ljubi in njen ideal je, da bi se povsem stopila s partnerjem v eno samo bitje. Če ljubezni ne dobi v isti meri, kot jo daje, zaradi tega lahko zelo trpi in je zelo razočarana ter nesrečna. Večkrat se zaradi tega zateče v platonsko ljubezen.

Kateri poklici so za ribe primerni?

Za znamenje ribi so najprimernejši poklici v zvezi s socialo in izobraževanjem, vse kar zadeva ukvarjanje z ljudmi, medicina na primer, oskrbovanje starejših, prostovoljska dela z begunci, delo z otroki, potem še umetniška dela v vseh vrstah umetnosti, delo v povezanih kolektivih. Ribo mora delo zanimati, da ga opravlja zares vestno in dosledno, drugače se težko spravi k delu.

Kakšen je otrok v znamenju rib?

Otroci v znamenju rib so zelo intuitivni in čutijo, kaj doživljajo njihovi starši. Glede čustev jih ne boste mogli pretentati, točno vedo, kako vam je še bolje, kot vi sami. Pred njimi se ne pretvarjajte, saj bodo to ribice zamerile. Pretirano so občutljive. Njihovo ljubezen je treba sprejeti, drugače se lahko zaprejo v sebe. Ribice so negotovi otroci in potrebujejo okolje, na katerega se bodo naslonili. Omagajte temu otroku krepiti samozavest, čeprav drugi mislijo, da so ribe preveč nenavadne, naj vedo, da to ni res. Ribice so zelo nežne in imajo bujno domišljijo.

Kaj ribi najbolj osrečuje?

Riba je najsrečnejša na svetu, če ima dovolj ljubezni, razumevanja in spoštovanja ter je lahko eno s partnerjem v harmoniji in razumevanju, To so njene sanje in nič ne more preseči tega, da imajo občutek, da so ljubljene s telesom in srcem. Obdajte jo s poljubi, objemi, crkljanjem, romantiko, sladkarijami in plišastimi darili, peljite jo na morje, ali pa pojdite z njo v zavetišče za živali pomagat, mogoče v humanitarno organizacijo, kjer bosta skupaj delila hrano lačnim.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja