Horoskop Vodnar za ljubezen in denar

Značilnosti Vodnarja 

Vodnar je poln sanjaških idej in išče rešitve za svet ter ljudi, ker jih ima rad. Ni pa sposoben nekih globokih čustev, saj se jim izogiba in se jih boji. Rad ima svobodo in svobodno ljubezen, brez nekih večjih zavez, saj meni, da veza ubija partnerstvo in prijateljstvo. Je dokaj hladen in dostikrat samotar. Vodnar je izjemno prilagodljiv in ima zelo rad spremembe, pravzaprav najbolj od vseh znamenj. Vodnar svoj osebni prostor zelo ceni, nikogar ne obsoja, zato ga imajo ljudje radi, zase hoče popolno svobodo. Če mu ljudje zaupajo, zadrži vse njihove skrivnosti pri sebi. Vodnar ni nikoli ljubosumen, prav nasprotno. Zanima ga čisto vse in je rad v naravi. Njegovi hobiji so dostikrat plavanje in kolesarjenje, tek, hoja v hribe, ekstremni športi in fotografija. Vodnarji niso preveč zanesljivi in so lahko nezvesti, ker so tako zelo svobodni. Radi vidijo, da so cenjeni kot slavne osebe. So zelo inovativni in improvizirajo. Cenijo dobro oblačenje in modo, imajo radi drage in kakovostne obleke ter obutev. Znajo biti tudi snobovski. V vodnarja ne smete siliti, pri njemu vse v zvezi s partnerstvom poteka počasi.

Horoskop Vodnar – Ljubezen 

Vodnar je dokaj hladan oseba, ima rad vse ljudi, je človekoljub, ni pa sposoben globokih čustev in se vezati na eno osebo, to ga zelo omejuje in utesnjuje, tako da slej kot prej partnerstvo razpade. Na otroke je zelo navezan. Je svobodnega duha, za kar potrebuje ogromno prostora in tudi samote. Zna se spogledovati tudi, če je v zvezi. Ni preveč zanesljiv. Je odličen prijatelj in zaupnik. Najrajši ima dolge intelektualne pogovore o raznih stvareh, zgodovini in o svoji prihodnosti, ki jo zida v glavi in oblakih. Vodnarji so dobri psihologi in terapevti. Zelo dobro opazujejo ljudi in imajo smisel za humor. Vodnar vas ne bo nikoli sodil in je zelo svobodnega duha, svobodo pa pušča tudi drugim. Največkrat je obkrožen z neobičajnimi ljudmi. Vodnar ima raje dvorjenje, kot spolnost, saj je bolj razumski, kot telesen tip. Če želite osvojiti to znamenje, bo trajalo nekaj tednov ali mesecev dvorjenja, ker v tem uživa in se mu ne mudi. Odbija ga pomanjkanje čustvene kontrole. Ne prenese pa prevare, tu pride do izraza njihova dvojna narava.

Horoskop Vodnar – Posel in denar 

Vodnarji znajo delati z denarjem in ga znajo privarčevati. Niso vezani nanj in bi ga najraje dali tistim, ki ga potrebujejo. Vendar pri partnerju zelo cenijo, da ima urejene finance, drugače ga ne vidijo v lepi luči. Od vodnarja si ne izposodite denarja, ker ga boste za vedno izgubili, ima namreč občutek, da niste samostojni in sposobni. Neverjetno veliko izumiteljev in znanstvenikov je prav vodnarjev. So izjemno kreativni, domiselni in praktični. Ker so tako zelo drugačni od drugih, imajo vedno kakšne neobičajne ideje, ki se kasneje izkažejo za odličen in praktičen izum. Vodnar je praviloma zelo uspešen v tem, kar ga zanima. Ker pa ima rad spremembe, ne bo ostal dolgo na istem delovnem mestu. Dostikrat bo zapustil dobro plačano delo in si poiskal drugo, ki ni toliko profitno samo za to, ker ga bolj zanima in mu je večji izziv, saj ni koristoljuben. Na delovnem mestu bo vse izpustil iz rok, če bo treba sodelavcu kaj pomagati. Reda ni preveč vajen.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Vodnar

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje vodnar v ljubezni in partnerstvu?

Vodnar preveč ceni svobodo, da bi se kar tako vezal. Rad ima čedne ljudi, pametne in načitane, s katerimi se lahko neskončno dolgo pogovarja in modruje ter pripoveduje o svoji prihodnosti, v kateri pa morda vas ni. Rad ima spremembe in je spogledljiv. Nima globokih čustev, ter ga odbijajo. Je precej intelektualen in manj nagnjen k spolnosti.

Kateri poklici so za vodnarja primerni?

Vodnarji se poglobijo v zadeve in običajno dobro obvladajo svoj poklic. Radi imajo spremembe. So dobri zdravilci in zdravniki, psihologi, tudi astrologi in astronavti, zgodovinarji, kustosi, restavratorji, sociologi, obvladajo ročna dela, obnesejo se kot turistični vodiči in modni svetovalci.

Kakšen je otrok v znamenju vodnarja?

Vodnar je zelo odločen otrok, ki ima lastno pamet in nek notranji vzgib, ki ga vodi k temu, da se odloča, kdaj bo jedel, spal, se igral in to bo naredili samo takrat, ko bo to on hotel in ne bo pomagalo nobeno prepričevanje. Vodnar je drugačen od drugih otrok. Kaj bo jedel, se ob odločal sam. Vodnar je zelo pozoren in dobro opazuje okolico. Silovito se upre in je neprijeten za konflikt. Če mu boste dovolili, da se odloča po svoji presoji, boste ugotovili, da se neverjetno prav odloča. Vodnarji živijo v svojem svetu in so radi v središču pozornosti. Zelo zgodaj se znajo ceniti. Imajo neobičajne prijatelje.

Kaj vodnarja najbolj osrečuje?

Vodnar zelo ceni zgodovino in antropologijo ter umetnost. Njega lahko peljete tako v gledališče, kot kino, na umetniško razstavo, fotografsko razstavo, v muzej ali na podeželje, povsod mu bo všeč in vse ga zanima. Če ste učeni, načitani in dobro podkovani v več stvareh, bo to zelo cenil. Vodnar ima najraje svobodo in svobodne odnose. Če mu boste kaj kupili, ne morete zgrešiti z dobro zgodovinsko ali umetniško knjigo ali starinami. Rad ima presenečanja in hitre spremembe, kot je potovanje v zadnjem trenutku v neznano.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja