Horoskop Kozorog za ljubezen in denar

Značilnosti Kozoroga

Kozorog je od vseh horoskopskih znamenj najbolj ambiciozen in predan delu, je izjemno delovna oseba in bo garal, dokler ne doseže cilja, pri tem pa je tudi zelo uspešen. Na zunaj sicer ne kaže tega, je pa sčasoma to njegovo lastnost kar opaziti, saj je deloholik. Kozorog hitro izkoristi priložnosti, ki se ponudijo in mu vedno uspe. Je zelo premišljeno znamenje, ki ne hiti in gre uspešno korak za korakom proti cilju. Ko pridejo rezultati, se zelo rad ozre na sadove svojega garaškega dela. Izjemno je vesel pohval in slave, ki ga pri tem doleti. Rad ima tudi denar, ki sledi njegovim rezultatom, ki ga porabi za praktične stvari, samo za tisto, kar se res potrebuje, čeprav partnerju ne bo ničesar odrekel. Kozorog ne velja ravno za čustveno znamenje, ker ima v sebi več praktičnosti, kot čustev. Ni pa povsem tako, tudi kozorog ima čustva, le da tega ni videti navzven. Do partnerja in družine je skrben in družini nikoli ne bo ničesar manjkalo, morda malo pozornosti, ker je ves čas na delu. Kozorog se ne bo nikoli vsiljeval med ljudi, kjer ni zaželen, raje se umakne ali pa je sam. Zna ga prizadeti, če ga ljudje ne sprejmejo ali če se mu vsilijo.

Horoskop Kozorog – Ljubezen

Kozorog ne velja za preveč ljubečo in čustveno osebo, čeprav mu delajo s tem krivico. Kozorog ima čustva in ima rad partnerja ter družino, za njih bi dal vse, zato pa tudi tako veliko dela in gara, za njih. Najbolj se veseli, ko lahko kupi najsodobnejše naprave in pripomočke partnerju ali otrokom najmodernejše opremo za šolo. Kozorog potrebuje osebo, ki bo to razumela in ga prejela takega, kot je, pridnega, delovnega, ambicioznega in resnega. Kozorog kot partner je zelo predan, skrbi za družino in ves čas uporablja razum. Čustev ne kaže navzven, kar ne pomeni, da jih nima. Če bi radi imeli pri hiši nekoga, ki je izjemno organiziran in praktičen, je Kozorog prava oseba, znal bo vse popraviti in narediti.

Horoskop Kozorog – Posel in denar

Ne boste srečali bolj ambiciozne in delu predane osebe, kot je Kozorog. Večina časa preživi na delu, ki mu je velik izziv. Je zelo natančen, organiziran, predan delu in je ponosen na svoje izjemne rezultate. V družino in podjetje bo kozorog prinesel največ denarja. Je lahko izjemen elektrikar, finomehanik, urar, sposoben natančnih in težkih del, ki zahtevajo dosti potrpežljivosti, živcev in logike. Vse korake bo preračunal ter se s pomočjo natančno načrtovanih aktivnosti zanesljivo približal cilju. Kozorogu pohvale in javno priznanje pomenita več, kot denar sam, čeprav tudi slednjega močno cenijo. Kozorog se nikoli ne bo spustil v posle s hitrimi zaslužki in jih ne bo pretentala nobena taka zadeva, saj so nagnjeni k zanesljivosti, ki se jim nikoli ne izneveri. Redko bo kozorog izgubil denar. Vedo pa dobro, kakšen je njihov proračun do centa natančno, zato so dobi tudi kot računovodje in finančniki, denarja nikoli ne zapravijo za stvari, ki niso praktične in uporabne. Kozorogi imajo radi kariero in vedno plezajo na vrh, nemalokrat so na vodilnih položajih, jih pa vrh dolgočasi, ker ni več izzivov za naprej. Niso dobri timski delavci, kot voditelji pa. Ne prenesejo avtoritet in ne marajo nobenih sprememb.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Kozorog

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje kozorog v ljubezni in partnerstvu?

Kozorog je ambiciozen in lahko žrtvuje družinsko življenje za poklicne cilje ter kariero. Če se odloči za družino, dela še bolj, saj jim hoče nuditi najboljše in veliko zadev ceni skozi material ter denar. V ljubezni ima rad tudi priznanje. Ni toliko čustven, kot druga znamenja, je pa zvest in solidaren. Ima dosti denarja in ugleda, pa rad vidi, da ga drugi cenijo in pohvalijo. Nima rad sprememb in je zvest.

Kateri poklici so za kozoroga primerni?

Kozorog je rad na vrhu, na vodilnih položajih in do tja pleza. Zanj je najbolje, da se ukvarja z vsem, kar je izziv in terja trdo delo. Je natančen in zanesljiv, zato je dober kot finančnik, ekonomist, knjigovodja in menedžer. Ker obvlada natančnost je dober zobozdravnik, elektrikar in mehanik. Kozorogi so odlični inženirji, fiziki, astronomi.

Kakšen je otrok v znamenju kozoroga?

Kozorog otok je zelo prilagodljiv, ni občutljiv in z njim ni težav. Rad opazuje okolico ni ne joka, ko ni mame v vidnem polju, dovolj je, da jo nekje zazna. Rad je samostojen in ima rad družbo odraslih, ki mu dajo mir ter občutek samostojnosti. Če otroci silijo v njega, bo to nekaj časa prenašal in nato bo začel jokati, ker je stisnjen v kot, to pa je njegova edina obramba. Razmišlja zelo praktično in se vede odraslo, običajno otroških neumnosti niti ne počne. Potrebuje natančen urnik za vsak dan in to za vsako opravilo.

Kaj kozoroga najbolj osrečuje?

Kozorog je najbolj srečen, če lahko dela. Približali se mu boste tako, da delate nekje blizu ali pa tisto, kar vam naroči in potem slavita opravljeno delo ter zmago skupaj. Povabite ga na športne aktivnosti po delu ali na masažo in v savno, to ima rad. Po tem bo šel pa spet delati. Kozorog nima rad daril, veliko bolj bo vesel, da ga pohvalite in mu date priznanje, kot kaj materialnega.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja