Horoskop Škorpijon za ljubezen in denar

Značilnosti Škorpijona 

Škorpijon je eden izmed močnejših znamenj horoskopa. Njegova značilnost je, da raje prizadene sebe, kot druge in da veliko stvari nosi v sebi ter jih ne pove drugim, zaradi tega pa zelo trpi. Je zelo zaščitniški do družine in prijateljev ter izjemno zvest. Če se mu kdo zameri, tega ne bo pozabil in bo znal vrniti v enaki meri, tudi čez veliko časa. Škorpijon praviloma zna dobro delati z denarjem in ga ima zadosti, dobro zna tudi varčevati in z njim trgovati. Škorpijon je tako močan, da lahko negativne dogodke in situacije spreobrne tudi v pozitivna izkustva, ki vsem koristijo. V sebi ima veliko strasti, energije in se vsake zadeve loti zelo temeljito ter globoko, zanj ni nobene zadeve, ki ji ne bi prišel do konca. Škorpijon je eden najbolj intuitivnih znamenj, ki imajo razvito duhovnost in so velikokrat tudi jasnovidni v smislu, da prepoznajo prihodnost in jo znajo dobro predvideti. Med vedeževalci pa jih najdemo tudi dosti, saj jih zanima vse nadnaravno. To je kar precej dominantno znamenje, ki ga lahko hromi ljubosumje. Privlači pa ljudi in ga imajo radi. Škorpijon je zvedavo bitje, ki mora vse vedeti in poznati. Spolnost ga precej privlači, je čuten, zna biti skrivnosten in občasno tudi muhast.

Horoskop Škorpijon – Ljubezen 

Škorpijon je eden najbolj erotičnih znakov, ki ima zelo rad spolnost in je tudi precej privlačen, kar že magnet za ljudi. V mladosti je vihrav in muhast, radoveden in igriv, povsod ga boste našli in na vsako drevo bo splezal ter vse preizkusil. Zgodaj kaže zanimanje za nasprotni spol in išče trdno zvezo, v kateri bosta oba varna, je pa ponavadi on močnejši in zaščiti celotno družino, saj zna dominirati in mu ta vloga ustreza. Včasih ga popade ljubosumje, ki kar dolgo drži, vendar pride zadevi do dna, in če je vse v redu, bo zvest do groba, če so sumničenja upravičena, pa bo ravno tako za zelo dolgo zameril in še vrnil vam bo zob za zob. Škorpijon vam bo bral misli in še preden si boste nekaj zaželeli, bo on to že  vedel in naredil. S tem zna razvaditi partnerja, da postane len, potem se pa pritožuje, da vse dela sam. Škorpijon vas bo hotel imeti le za sebe, vrača pa z veliko strasti in zvestobe. Zna pa se tudi spopasti, ker je izjemno strasten, po tem pa se zapre v sebe.

Horoskop Škorpijon – Posel in denar 

Škorpijon je vešč dela z denarjem in ga ima rad, saj z njim prehrani družino in kupuje lepe stvari za druge, predvsem pa praktične. Denar mu daje moč. V vsakem poslu se zelo dobro znajde, saj je vztrajen, strasten in mora vse premagati, ljudi, težave, posel ? ko ob nekaj začel, ne bo odnehal, dokler tega ne opravi do konca. Je bolj samostojna oseba in rajši dela sam. Delo opravlja res dobro in tudi se zna ceniti, vedno pričakuje dobro nagrado. Škorpijone največkrat najdemo v poslih, kot so psihiatrija, znanost, zavarovalniški posli, trgovanje, dobro se obnesejo kot detektivi in varnostniki pa tudi policisti. Radi imajo borilne veščine. S Škorpijonom vam nič ne bo manjkalo, navaditi se je potrebno na nekatere zahteve in muhe, potem je vse v redu, drugače je ogenj v strehi.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Škorpijon

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje škorpijon v ljubezni in partnerstvu?

To je res zelo strastno znamenje, polno erotike in ljubezni, ljubosumja in tudi prepirov, ognja in včasih muhavosti. Škorpijon je zelo zvest in grozno zamerljiv, če ga prevarate, vrnil vam bo nazaj. Rad ima partnerja ter otroke, zanje bi vse dal in je zelo radodaren.

Kateri poklici so za škorpijona primerni?

Škorpijon se najbolje znajde v poklicih, kjer je potrebno uporabljati njegov um ter intuicijo, zato se najpogosteje odloča za psihiatra ali psihologa. Nemalo jih je kirurgov ter kriminalistov, policistov in detektivov. Ne bojijo se smrti, zato so lahko tudi mrliški ogledniki ali rudarji. Dobro so kot znanstveniki. Pristoji jim tudi delo znanstvenikov in laborantov. Škorpijon je eden najbolj resnih in odgovornih znamenj pri delu.

Kakšen je otrok v znamenju škorpijona?

Škorpijoni so tako polni energije, da kar pokajo po šivih, so radovedni in bodo vse pretaknili ter splezali na nevarna mesta. Želijo si biti močni, samostojni, da bi vse naredili sami, da so uspešni in veliki. Znajo biti ljubosumni in znajo glasno protestirati, če jim ne ustrežete. To je zelo pogumen otrok, ki je tudi resnicoljuben in ljubeč. Ko je škorpijon utrujen, postane nemogoč, saj noče spati, ker bi rad tekal naokoli. Zelo odločni postanejo tudi, če odkrijejo, da nekdo ni pravičen ali ni povedal resnice.

Kaj škorpijona najbolj osrečuje?

Škorpijon res rad premaguje vse okoli sebe in ima najraje dela ter ovire, ki so zahtevni, da to opravi z vso resnostjo, vztrajnostjo in zagnanostjo. Če bi radi osrečili škorpijona, mu dajte izzive, ljubezen, priznanje in resnico. Rad ima koristne in stvari, kupite mu tisto, kar res potrebuje, pa bo vesel kot nikoli. Pustite mu svobodo in samostojnost. Povabite ga ne vedeževanje ali opazovanje zvezd, morda k gledanju kriminalke, ki jih obožuje ali pa kakega res psihološkega filma.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja