Horoskop Strelec za ljubezen in denar

Značilnosti strelca

Strelec je vsestransko bitje, ki potrebuje veliko prostora, saj mora raziskati sebe, se poglobiti v sebe in ne mara, da bi ga kdo utesnjeval, takrat postane res neugoden. Zelo rad potuje, ker se veseli spoznavanja novih ljudi, krajev in običajev ter dogodkov, zabave in življenja. Nadvse rad se zabava ter uživa v življenju. Je resnicoljubno znamenje in pošteno. Zelo je odprt, v njem je veliko optimizma in navdušenja. Dostikrat pa tudi v vsem pretirava, sploh v filozofiranju in hrani. Išče nekoga, ki mu bo intelektualno podoben. Običajno ima dosti prijateljev, ker je radodaren, ga zna kdo tudi izkoristiti. Rad tudi smuča in kolesari ter zbira spominke. Strelec je običajno zelo dobrega srca. Njegova nemirna narava pa zna biti tudi spremenljiva in kolerična, saj je ognjeno znamenje. Strelca največkrat najdemo med filozofi, profesorji ali v vozilih, kjer potujejo naokoli, poklic taksist ali voznik jim je pisan na kožo, pa tudi turistični vodič. Strelci ne marajo zakonskih zvez in če se kdaj to zgodi, se ponavadi v kasnejših letih. Iščejo plemenito ljubezen, ki je dostikrat ne najdejo. Strelci so ponosni, hodijo pokončno in imajo radi okus zmage. Strelec se velikokrat hitro naveliča in ni tako vztrajen pri eni stvari. Naredi jo hitro in potem gre naprej na drugo in trejo, tak ov neskončnost n neumorno z veliko energije in vedrine.

Horoskop Strelec – Ljubezen 

Strelec vse življenje išče idealno ljubezen, duhovno in sanjsko ter je pri tem lahko precej razočaran, ne mara pa iti v zakonsko zvezo. Včasih ima več zvez hkrati in se v nobeno ne poglobi. Je zelo vroče in strastno bitje, ki ga močno privlači spolnost. Vedno iščejo nove izzive in razburljivosti. To je bitje širokega srca, zelo ljubeče in iskreno. Je zelo direkten in tudi hrupen v družbi, ki jo ima rad. Zna biti toleranten in prilagodljiv ter širokih nazorov. Če hočete biti z nekom, ki je vedno dobre volje in poln humorja ter iskrivih oči, je to prava izbira. Potrebuje veliko svobode v odnosu, kar pa svoji družini in partnerju tudi sam dopušča. Takoj, ko bo strelec začutil utesnjevanje, bo odšel ali pa se silovito uprl. Ne prenese nikakršnih omejitev, ne prostorskih ne duhovnih.

Horoskop Strelec – Posel in denar 

Strelec ni znamenje, ki bi mu denar veliko pomenil, ga sicer lahko dosti zasluži, vendar ga zapravi samo za stvari, ki mu nekaj pomenijo in jim daje določen užitek, vse ostalo ga ne zanima. Brez težav bi lahko živel tudi brez denarja, če le njegovi rezultati naredijo širše dobro in pomagajo ljudem ter se vidi nek splošen napredek zaradi njegovega dela. Strelec je znamenje, ki rado filozofira, svetuje in pomaga, zato je večkrat filozof in učitelj. Strelec je v majhni pisarni zelo nesrečen in potrebuje prostor, svobodo, zato ga najdemo v vseh poklicih, kjer se potuje. Radi imajo veliko dinamiko in izzive. Zelo dobro znajo tudi oceniti ljudi ter posle. Če imate podjetneje ali tim, kjer potrebujete voznike in viličariste, poštarje taksiste, so strelci prava izbira.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Strelec

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

Kakšno je znamenje strelec v ljubezni in partnerstvu?

Strelca osvojite tako, da ga nasmejite. Obvezno potrebuje svobodo in ga bo odbilo vsakršno utesnjevanje. Včasih težko zdrži poleg drugih ljudi, še posebej doma. Rad ima družino, imeti pa morajo zares prostorno hišo in prostore, da se počuti svobodnega ter ni utesnjen, sicer se zna prilagoditi pa vseeno mu to ne ustreza najbolj. Strelec ima rad svobodna partnerstva in se redko veže. V postelji je strasten in inovativen, ima rad izzive. Je ljubeč in dobrega srca, lahko tudi površinski.

Kateri poklici so za strelca primerni?

Strelec najraje potuje, uživa in filozofira, zato je najbolje, da si izbere poklic, kjer bo potoval, kot so na primer taksisti, vozniki vozil, kombijev, turistični vodiči, učitelji in filozofi. Lahko so tudi dobri odvetniki in sodniki. Veliko strelcev je teologov ali misijonarjev. Dobri so v prevajanju, založništvu pa tudi kot športniki.

Kakšen je otrok v znamenju strelca?

Strelci vedno privabljajo pozornost in so zelo živahni. Nanje je potrebno vedno paziti, kam bodo splezali, kaj naredili, kam šli in pri tem so zelo hitri. Imajo radi stike s starši, de se z njimi ukvarjajo. Strelci hočejo narediti veliko stvari v kratkem času in nimajo volje vztrajati pri eni zadevi dlje časa. Neutrudno bodo iskali novo in novo. Nimajo dosti potrpljenja in se zelo hitro naveličajo. Ne marajo majhnih in zaprtih prostorov. Najraje so zunaj na svobodi in v naravi. Strelci so klepetavi in se veliko smejijo ter so glasni.

Kaj strelca najbolj osrečuje?

Strelca najbolj osreči svoboda in veliko prostora ter inovativnosti v odnosih, tudi drugim dopušča dosti svobode v odnosih. Če hočete osrečiti strelca, ga povabite na potovanje, dolg filozofski pogovor ali pa na res dobro zabavo, večerjo ali pijačo. Zelo rad je tudi v postelji v dvoje. Darila za strelca so gotovo filozofska knjiga, kolo ali vozovnica za križarko. Lahko mu podarite tudi kakšno zbirateljsko stvar, prej se pozanimajte, kaj ima rad. Največkrat so to filmi. Osrečili ga boste tudi, če boste sprejeli kakšno darilo od njega, saj zelo rad podarja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja