Horoskop Bik za ljubezen in denar

Značilnosti Bika

Bik je spomladansko znamenje, ki je rojen v času, ko so rastline v polnem zamahu življenja in akcije. Zato je bik zemeljsko znamenje, ki je zelo trden, neomejen, potrpežljiv in realen ter z obema nogama na tleh. Bik je običajno resne narave, je precej konvencionalen in ima rad utečene procese ter stvari, ki potekajo po nekem določenem redu. Zato je zelo primeren za vodje tudi večjih timov in organizacij. Bik dobro premisli, kaj bo storil in v katerih korakih, ga pa lahko nenehno načrtovanje hromi ter ovira, da bi dovolj hitro napredoval. Bik ne mara improvizacije in hitrosti. Je zelo zvesto znamenje in zvestobo bo od življenjskih ter poslovnih partnerjih tudi pričakoval. Biku sta stabilnost in dom zelo pomembna in išče stabilnega partnerja že zelo zgodaj. Velikokrat se poroči zelo mlad. Rad se ukvarja z zemljo, vrtnarjenjem in zbirateljstvom. Privlačijo ga umirjene barve, ki so  v naravi, še posebej zelene, modre in tudi roza. Njegova slaba lastnost je, da je zelo trmast in ga ne boste nikamor premaknili, če se je tako odločil. Zreli biki sčasoma trmo spremenijo v vztrajnost, s čimer pa zelo uspejo tudi tam, kjer vsi drugi že obupajo. Biki so na nek način nasprotje ovnov oziroma jih dopolnjujejo.

Horoskop Bik – Ljubezen

Bik si bo že zgodaj ustvaril številno in trdno družino, saj je zvest in ima rad komunikacijo, ki naj bo neposredna in resna ter odkritosrčna. Bika se ne da osvojiti čez noč, ker je racionalen in dobro pretehta, kaj mu bo v življenju prineslo, kar se ponuja, zato je najpogosteje zelo srečen in mu vse uspeva, kot si je zamislil. Pri bikih in bikicah bodite zelo vztrajni in snemite maske, ker bo zameril, če mu kaj prikrivate. Tudi nezvestobe ne odpusti nikoli, tako da se ne ujame z vihravimi znamenji in avanturisti. Dvojčki bi mu znali iti zelo na živce. Bik je rad doma na varnem, kjer vse dobro teče, je urejeno in pozna. Če želite družinskega človeka, ki bo poskrbel za to, da bo družina vedno imela sredstva za življenje, je bik prava izbira. Zelo dobro se ujame s kozorogi, ki su mu malo podobni in tudi z rakom, devico ter ribami. Če ne znate komunicirati s trmastimi ljudmi, potem se biku izognite. V postelji in zakonu je konvencionalen ter vzdržljiv. Bik zelo ceni zunanji izgled in lepoto, velikokrat ga boste našli pri kozmetičarju ali v kopalnici in pred ogledalom. Je tudi zelo topla in čutna oseba.

Horoskop Bik – Posel in denar 

Bik sicer po naravi ni nagnjen k vodilnim položajem, je pa izjemno primeren zato, ker je potrpežljiv, bister in razumen, zna premisliti in načrtovati ter voditi male in velike organizacije ter družino. Je dober računovodja, zelo dobro se znajde v bančnih poslih in tudi nepremičnine mu ležijo. Bike najdemo največkrat med poklici, ki so povezani z gradbeništvom, zemljo, modo in oblikovanjem, pa tudi v lepotni industriji, ker zelo ceni fizično lepoto. Bik je vedno dobro situiran, saj zna delati z denarjem in poskrbeti za to, da bo denar delal za njega. Hitro razume, kako deluje ekonomija in kako se znajti v finančnem svetu. Težava lahko nastane le, če sicer vidi, da nekje nima prav pa vseeno zaradi trme vztraja pri svojem in zato kaj tudi izgubi. Vztraja pa lahko predolgo tudi v slabem poslu, ker ga je navajen, dokler ga okoliščine res ne prisilijo v spremembo. Bik je zelo zanesljiv in se drži dogovora. Sklepanje poslov z bikom je pravo zadovoljstvo. Ne bo vas razočaral ali opeharil. Vaš denar pa bo kmalu potrojil.

Preberite si še naslednje horoskope za znamenje Bik

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop

Letni horoskop 2021 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2021

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop

 

Kakšen je znamenje bik v ljubezni in partnerstvu?

Biki so od vseh znamenj najbolj družinski in zvesti partnerji, če ga prevarate, tega ne bo odpustil. So tradicionalni in ne marajo inovacij v postelji. So zelo ljubeči in potrpežljivi, imajo izrazito čutnost ter radi dobro zgledajo kot tudi imajo radi lepoto na partnerjevem telesu.

Kateri poklici so za bika primerni?

Vse, kar je povezano z gradnjo in zemljo ter denarjem, kot so gradbinci, vrtnarji, borzni posredniki, nepremičninski posredniki, arhitekti in lesarji ter biologi. Ker imajo izjemno čut z umetnost so tudi odlični umetniki, oblikovalci, kozmetičarji in glasbeniki.

Kakšen je bik otrok?

Ti otroci so zelo vztrajni in potrpežljivi in morajo biti zunaj, v peskovniku ali pa vsaj nekaj sestavljati iz legokock, ustvarjati, risati, peti, plesati in igrati instrumente. Znajo biti tudi zelo trmasti. Pomaga samo čakanje. So crkljivi in sramežljivi. Zgodaj jih naučite delati z denarjem, saj imajo talent. Če so preveč okorni in počasni, jih spodbujajte k aktivnostim.

Kaj bika najbolj osrečuje?

Bik ima zelo rad materialne stvari, denar in uporabne predmete, je tudi lahko strasten zbiratelj. Najraje ima mirnost, udobje domačega doma, stalnost in naravo. Zanj je življenje počasna igra in tako jop tudi igra, zato pa daleč pride. Rad ima zveste prijatelje in partnerja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja