Tedenski horoskop za vsa znamenja od 19. 10. do 26. 10. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si preberete horoskop za mesec november 2020 na www.tomazgorec.si/horoskop-november/ in na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ veliki letni horoskop za leto 2020 za vsa znamenja.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 19. in 26. oktobrom 2020? Preberite svoj tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

 

Tedenski horoskop – Oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Sončev pomik proti Škorpijonu in na koncu prestop vanj bo za vas pomenil kar nekaj olajšanja. T-kvadrat s toliko slabe energije se bo razklenil in bo za njim ostalo precej stresa in morda slaba volja in kak kisel pogled nazaj, a po drugi strani tudi močna volja in zaveza narediti nekaj, popraviti, izgraditi. Vaša energija bo za sabo potegnila še več podobno mislečih in videti bo, kot da spet predvodite neko idejo. Četudi krize seveda še ni konec, vsak mali uspeh ali potrditev štejeta in lažje bo iti naprej. V drugi polovici tedna boste veliko razmišljali o naprej, torej o korakih, ki jih bo treba narediti takoj, ko bo to mogoče. V ljubezenskih zadevah stvari niso čisto jasne, saj ima vmes prste Neptun, pa tudi precej je kompliciranja, ki ga Ovni praviloma ne prenašate najbolje. A vseeno se bo po nekaj besedah in potezah dalo zaznati, da se odnos giblje v pravo smer, čeprav so ta trenutek čustva (posebej pazite v četrtek!) zelo razburkana ter se bo pravi rezultat dobrega dela in odnosa lahko opazil šele čez nekaj tednov

Tedenski horoskop – Bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Vsaj v prvi polovici tedna bodo odnosi z drugimi nasploh, ne samo v partnerstvu, še vedno narejeni bolj “na kratko”, od koder ni daleč do kake zaostritve, zato velja za Bike splošni nasvet za ta teden: ne držite roke daleč od ročne zavore, zelo vam zna priti prav! Podobno je s srčnimi zadevami, kjer se namesto Urana in z njim povezanimi preobrati ali hitrico v dogajanje vpleta Neptun, zaradi česar je marsikaj videti neprimerno bolje in lepše, kot pa je res, pa tudi kaka iluzija oziroma razočaranje nista izključena. A počasi bo šlo tudi to v boljšo smer, že s petkom se lahko stvari pomaknejo za celo stopnico na bolje, resneje in bolj odgovorno. Iskali boste informacije in jih veliko seveda tudi dobili, to pa zato, ker je v sedanjih veliko preveč nejasnosti ali prikrivanja, da bi lahko bili mirni, pač v skladu z vašo intimno zahtevo, da morate vedeti, kaj je na stvari. Pri poslih vam lahko nenadoma uspe kaj odličnega, a enako z lahkoto boste tudi naredili kako veliko kozlarijo.

Tedenski horoskop – Dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Ta teden bo za Dvojčke bolj zapleten, kot bi si morda mislili ali želeli. Merkur se giblje navidezno nazaj (retrogradnost) in se bo čez teden izvil iz objema pritiskajočega in napetega Urana ter se konec tedna srečal s Soncem, kar vam bo prineslo nekaj več moči in tudi trdnosti, po drugi strani pa planeti v Kozorogu dvigajo pričakovanja in zahteve do vas. Kot: “naredi še to in tisto, če ne …” Tako se boste cel teden nekako ‘lovili’ in naredili sto stvari, ne da bi imeli občutek, ali je šlo to v pravi smeri ali ne. Povežite se z drugimi, pogovarjajte se z njimi. Neki načrti se vam bodo zdeli življenjsko pomembni in čisto na dosegu roke, a bo vedno znova kaj prišlo vmes – pač je ta čas takšen, da gre le redko komu vse od rok, več je takih, ki poročajo o tem, da jim ne gre nič, torej … Na splošno se boste v teh dneh skoraj bolj ukvarjali z drugimi kot s seboj, poslušali jih boste, jim pomagali, stali ob strani in pozabili nase.

Za astrološko posvetovanje – osebno, po telefonu, preko Zooma – lahko pokličete 040 255 006 ali pišete na astro@astrology.si

Tedenski horoskop – Rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Če ponedeljek prinaša drugačen pogled na naš vsakdan in obenem tudi na celotno situacijo v družbi ta trenutek, kar pomeni tudi to, da bo verjetno prišlo do novih, povsem drugačnih informacij, bo že torek pri vas prinesel odraz – imeli boste občutek, da je teh bremen preveč in da bi se radi umaknili, skrili. Na kakem področju bi to morda še šlo, a v poslovnih in službenih vodah bodo zahteve tako jasne, da manevrskega prostora ne bo veliko in boste morali stisniti zobe ter opraviti vse, kar je naloženega. Doma bo morda bolj neprijetno, saj boste zelo razpeti, marsikateri Rak celo po malem prestrašen, češ kakšen jutri nas čaka. Stvari se menjajo prehitro, ni jih lahko dohajati. A to je tudi namen tistih, ki so si zamislili prestrašiti nas čim bolj, ne pozabite na to. Če se vsi poskrijemo v mišje luknje, bo namen dosežen … V srčnih zadevah se situacija umirja, kar je lahko tudi dobro, ne bo pa napredka, na tega bo treba še počakati.

Tedenski horoskop – Lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Čeprav se z umikom Sonca iz kombinacij s težkimi planeti v Kozorogu za vas stanje precej lajša, pa bitke še ni konec, njegov prehod v Raka bo vaše korake in ostrino upočasnil ter vsaj malo pobrusil. Bolj počasi bo šlo vse skupaj, zaznali boste tudi to, da kar naenkrat iščete bolj varne poti in ne tvegate toliko kot še pred kratkim. A naj vas to ne skrbi preveč – oktober in november, kot smo že napisali, bosta letos meseca, ko bo vse okrog nas toliko slabo, da bomo komaj čakali, da mine, kaj šele, da bi pričakovali od sebe veliko. Kar pomeni, da pravzaprav vse “klapa” – vi ste se znašli v obdobju, ko vam ne gre najbolje, in zunaj je čas, ko nikomur ne gre dobro. Če bi se vam ustavilo spomladi, ko bo vse frčalo in norelo in delalo, bi bilo dosti slabše … Kar se financ tiče, pazite na curljanje iz denarnice, tudi mali stroški vas lahko spravijo v slabo voljo ali pa v težave.

Tedenski horoskop – Devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Pri vsem, kar se na nebu nahaja zdaj in ustvarja probleme (ki se seveda odlično odražajo na našem vsakdanjem življenju; tu filozofiranje o planetih niti ni potrebno …), se retrogradnost Merkurja zdi kot mačji kašelj, zato ga niti ne boste toliko čutili kot navadno. Marsov položaj prinaša neke težave s financami, ki ali bodo rešljive z določnimi težavami oziroma zavorami ali pa bi jih bilo dobro preložiti na kdaj kasneje. Vsekakor boste kmalu ugotovili, da je bila urgenca odveč in da so bile skrbi čisto v skladu z današnjo napeto atmosfero – v resnici hujše od realnega problema. – Morebitni zapleti v partnerstvu lahko dobijo ta teden neko zelo zanimivo rešitev oziroma razplet, celo čisto po sreči ali brez pretiranega truda, bolje, kot ste pričakovali, le ne komplicirajte preveč. V odnosih s sorodniki ali sosedi se bodo stvari premaknile nazaj, ne naprej. Nekaj podobnega velja tudi za posle, a tam boste našli kak obvod, pa se zastoj niti ne bo opazil.

Astrološka karta ponuja vpogled v trenutno življenje, potenciale, težave in časovne okvire za njihovo razreševanje.

Tedenski horoskop – Tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Če se boste ta teden rinili v ospredje, boste naleteli na kako močno nasprotovanje, tudi spopad je mogoč. Bolje bi bilo ostati zadaj in opazovati dogajanje ter se oglasiti v primeru, da bi kdo potreboval nasvet ali pomoč. Nasploh je ta teden kot nalašč za delo na sebi, osebnostno rast, branje knjig in še kaj takega, kar je dobro “za dušo in srce”, druge aktivnosti pa naj počakajo – če je to seveda sploh mogoče. Ne nazadnje nam tudi ponovno zapiranje v štiri stene (za zdaj “v regije”) daje nekaj več možnosti “zase”. – Že od srede naprej boste bolj čutili trdna tla pod nogami, vedeli boste, kateri koraki so pravi in kam je treba iti. Na splošno bo stabilnost ta teden vaša velika želja, tudi finančna, kjer boste iskali varne opcije, da bi se le izognili nihanjem in nevarnostim. V ljubezni se nakazuje neko “stanje iz preteklosti”, bodisi kot povratek v odnos, ki se je nekdaj izkazal za dobrega, bodisi v vidu pojava neke osebe iz preteklosti.

Tedenski horoskop – Škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

V prvi polovici tedna boste precej razdražljivi in občutljivi, morda vas kak dan celo prešine občutek, da (nečesa) ne boste zmogli ali pa da neka aktivnost nima ne smisla ne prihodnosti. A to bo zelo prehodno, saj bo že druga polovica tedna prinesla bolj jasne, odprte in živahne energije, ko se bo dalo lotiti marsičesa, nikakor pa ne boste stali na mestu in čakali. Sredi tedna bodo na vrsti neki pogovori s sorodniki ali sosedi, brez neke težavne tematike ali namenov, morda kot napeljevanje k nečemu, o čemer naj bi se dogovorili ob kaki priliki kasneje. Konec tedna se boste držali malo bolj nazaj, ostali doma in si vzeli čas zase, nekaj podobnega kot polnjenje baterije mobilca. Neko prijateljstvo se bo pokazalo za zelo živo in pomembno, zelo se boste potrudili za to osebo in dobili za nazaj nasmeh, pohvalo, potrditev ali celo plačilo, odvisno od primera. V zakonu bo v drugi polovici tedna nekaj manj napeto, čeprav “vojna” še ni končana. Bo pa videti, katera pot je prava in kje ste doslej delali narobe.

Tedenski horoskop – Strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Po dveh tednih viška napetosti se boljši časi Strelcem kažejo celo nekoliko prej kot drugim. Tudi če Mars še vedno napenja situacijo, pa bo čez ta teden Jupiter deležen vse več dobro povezanih energij in se situacija, ne glede na vse dogajanje in omejitve zunaj, ne bo zdela več tako slaba. Morda boste imeli kake drugačne informacije ali razumeli celo zadevo bolje, morda boste izmenjali kaka mnenja ali izkušnje, a videti je, da vam bo lažje. Še drugim boste poskušali razsvetliti obraz. Kar se financ tiče, se napetost še podaljšuje rojenim na samem koncu znamenja, medtem ko bodo drugi Strelci že v tem tednu zadihali nekoliko lažje; daleč od tega, da bi lahko že srečno odprli okna, a premik vendarle bo … V partnerstvu bodo na plan prišle neke zadeve iz preteklosti, ne bo se jim dalo izogniti. Na ljubezenskem področju se boste trudili bodisi obdržati stanje, ki vam ustreza, bodisi osvojiti neko osebo, ki vas zanima. Brez potrpljenja ne bo šlo, sreda, četrtek in predvsem petek vam lahko prinesejo uspeh.

Pomagam vam odgovoriti na vprašanja o dogodkih iz preteklosti, na katere so vplivali vzorci, pridobljeni pred vašim rojstvom ali v najzgodnejši mladosti.

Tedenski horoskop – Kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Planeti, ki jih gostite Kozorogi, se počasi izvijajo iz zelo slabih povezav, lažje se bo dalo dihati. Pravzaprav bi lahko kar rekli, da je trenutna zaostritev glede virusa eden od vrhov letošnje jeseni; ni edini, a zdaj vsaj vemo, da je stvar resna in se je bo treba na ta način tudi lotiti. Rečeno drugače, jasno je, da če se ne bomo zaščitili sami, nas nihče drug ne bo. To je nekakšna prenesena napoved časov, ki prihajajo in v katerih bomo za vse, kar bi radi imeli in za kar si bomo prizadevali, vse bolj zaslužni sami in ne sistem, ki ga hranimo. Sicer pa podrobneje o tem tednu lahko rečemo, da si bomo po prepišnatem torku dva ali tri dni poskušali najti bolj trdna tla in stabilnost. V petek se bomo srečali z neko dodatno odgovornostjo, s katero Kozorogi ne boste imeli težav, konec tedna pa bo čas za odpočiti se in pripraviti za naprej, pazite pa na močna čustva, ki vas ta dneva lahko zanesejo v kako težavo v komunikaciji.

Tedenski horoskop – Vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Merkur se vrača nazaj in čez teden boste že lahko delovali bolj mirno, skrbeli za vse in planirali stvari za čase, ko se bo spet dalo iti kam naprej, vse to pa bolj počasi in preudarno. Sončev prehod v Škorpijona se zdi kot priložnost, vsekakor boste o svoji poklicni in poslovni poti razmišljali z več optimizma, četudi situacija zunaj tega ta čas niti najmanj ne potrjuje. K sreči Vodnarji ne potrebujete toliko potrditev za pravosmernost kot druga znamenja – jutri se izrisuje v lepi luči tudi, če so trenutno zunaj oblaki … V ljubezni se počasi pojavlja nekaj živahnega in tudi lepega, le prehitevati ni dobro. Kar se zakona tiče in morebitnih turbulenc zadnjega časa, bo prišlo (morda v petek?) do občutka trdnosti in zanesljivosti, kot bi naenkrat videli vse v drugačni, boljši luči. To bo treba v prihodnjih tednih še nadgraditi, jesenska ‘porcija’ koronavirusa pa je za kaj takega čisto pravšnji čas, saj ga bomo imeli zase več kot zadnje mesece – podobno kot spomladi.

Tedenski horoskop – Ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Če bi se dalo odšteti neke nesporazume z drugimi, na primer partnerjem ali poslovnim partnerjem, predvsem na bazi kakih pričakovanj ali neizpolnitve nekega dogovora, za katerega pa tudi ne bo čisto jasno, ali se ga je sploh dalo izpolniti, potem prinaša ta teden Ribam zadosti možnosti za zadovoljstvo – precej drugače kot pri drugih znamenjih. Malo je to podobno surfanju – zajahajte val in se poskušajte na njem obdržati čim dlje. Če pri tem lahko poskrbite še za koga, mu pomagate ali posvetite pozornost, ki jo potrebuje, še toliko bolje. Že na začetku tedna se bo zdelo, da bi lahko nekaj več dosegli v službi oziroma pri poslih, a veselje ne bo trajalo dolgo, saj okoliščine tega ne bodo podprle. Nič hudega, boste rekli ter počakali na naslednji val … Kar se financ tiče, bo druga polovica tedna mirnejša, ne bi bilo slabo v tem času napraviti kakega obračuna ali pa spiska stroškov. Skušali vas bodo prepričati v kako novo teorijo o virusu in dogajanju zunaj, vi pa se boste obrnili stran.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja