Horoskop november 2020 za vsa znamenja

Mesec november je mesec, ko se narava začenja umirjati in se vse spravlja k počitku, edino kar res deluje, so korenine rastlin, ki se pripravljajo na zimo in nov rod spomladi. Pri ljudeh je podobo, novembra se umirjamo in pripravljamo na zimo, na mirne čase počitka in načrtovanja za prihodnje leto.

November bo vsem znamenjem prinesel veliko ljubezni in notranje topline in je tudi mesec obračanja v sebe, v svoje korenine ter čiščenje vsega preteklega, tudi od prednikov. Zadnji dan oktobra in prvega novembra so včasih praznovali kot praznik stika živih in umrlih. Takrat so se meje med njimi zabrisale. Do danes je ostal praznik noči čarovnic, ki nas spominja na to, da premislimo o modrostih, ki so nam jih pustili predniki ter o njihovih pozitivnih izkušnjah ter napakah, na katerih se moramo učiti.

Mesec november bo večini znamenj prinesel veliko darov ter novosti tudi v svetu, kot v gospodarstvu in tehnologiji. Te spremembe bodo zelo neprijetne, vendar nujne za lepšo prihodnost vseh ljudi. To je tudi mesec, ko lahko poskrbite za novo službo ali posel, saj bo poln takih priložnosti in če jih boste zamudili, vam bo odtekel denar, zato dajte oči na peclje in bodite pozorni. Splačalo se bo.

Astrološka napoved za november 2020

V spodnjem video posnetku si lahko pogledate astrološko napoved za mesec november, ki jo je pripravil priznan astrolog Bern Jurečič.

Mesečni horoskop november 2020 za ovna

Splošno: mesec november bo za ovne izjemen mesec priložnosti, novih poti in odkrivanja samega sebe. Oven je znamenje, ki ni vraževerno ampak se vedno nasloni samo na sebe, na svoje moči in sposobnosti, ki jih ima zelo veliko. Edino, kar lahko ovna ustavi, je njegova lastna trmoglavost ter grda navada, da vse, kar zgradi, zna tudi podreti s svojo zadnjico. Pazite na to lastnost novembra.

Ljubezen: novembra boste srečni, polni spoštovanja in ljubezni do sebe s tem pa tudi do drugih. Če nimate partnerja, bo ta mesec za vas res dober za to, da si najdete sorodno dušo za  vse življenje. Bodite pozorni na to, da najdete nekoga, ki bo z vami tudi poslovno sodeloval in da se bo skladal z vašimi načrti, drugače bo ogenj v strehi. Pazljivi bodite pri tem, da ne boste zlahka vsakemu zaupali, premislite bolj razumsko, kot s čustvi, ker se lahko opečete.

Denar: Ta mesec vam je res naklonjen, bogastvo se kar vali k vam. Tisti Ovni, ki menite, da ni tako, naj vam povem, da ste sami odgovorni za to, kaj k sebi spuščate. Zvezde so vam zelo naklonjene zato spustite do sebe bogastvo in samo take misli, ki ga bodo privlačile. Ta mesec je za vas zelo ugoden za menjavo službe ali nove posle, ki vam bodo prinašali velike denarje.

Zdravje: november vam je ugodno naklonjen tudi kar se tiče zdravja, zato ga le izkoristite. Ker boste uredili tudi finance, prišli do stvaril, ki si jih želite ter se uravnotežili v partnerstvu, bo seveda tudi zdravje posledično na vrhuncu. Izkoristite ta mesec, da se še dodatno gibljete ter tako pripravite na zimske mesece zato pozimi lahko pričakujete, da ne boste nikoli zaboleli.

Splošno: 5
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za bika

Splošno: ta mesec bo za bike kar naporen in počutili se boste, kot bi izgubljali tla pod nogami. To pa je samo dobro, kajti zvezde so vam naklonile spremembe in novitete, ki jih lahko izkoristite v svoj prid. Tisti biki, ki imate težave v partnerstvu je to čas, da se odločite, kaj boste storili za naprej. Bodite tudi pozorni na to, kaj prihaja do vas iz okolice in vsako novo zadevo dobro premislite, ker ne bodo vse iskrene.

Ljubezen: november vam bo prinesel veliko sprememb, če boste tako želeli. Če v partnerstvu škripa, imate izjemno priložnost to urediti na več načinov. Lahko se pogovorite in zbližate s partnerjem, poiščete drugo partnerstvo ali pa novo ljubezen, če ste samski.

Denar: v tem mesecu imate priložnost nove službe ali posla in da pridete do več financ, pri tem pa morate nujno paziti na to, da ostanete zvesti samemu sebi in lastnim potem, ker so pravilne, saj boste iz okolice prejemali tudi neiskrene ponudbe, ki lahko povzročijo izgube. Najbolje je, da vsako novo stvar dobro premislite in daste čustva na stran. Tisto, kar se vam zdi v redu in da je v skladu z vašo potjo, sprejmite in zaupajte, ker se vam bo čez nekaj mesecev močno obrestovalo.

Zdravje: ta mesec morate na sebe bolj paziti, kot ste se do sedaj, saj vam bodo bremena malo načela zdravje, še posebej stres in občutki izgube. Najbolj vas bo na noge postavilo dejstvo, da ste na pravi poti in je to le prehodno obdobje. Pijte zeliščne čaje z ingverjem ter timijanom, lahko tudi žvečite klinčke.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za dvojčka

Splošno: v mesecu novembru boste dvojčki imeli veliko veselih in srečnih dni tako se bo sreča iz prejšnjega meseca le še nadaljevala. To bo mesec, ko boste še posebej veliko razmišljal in tuhtali pa pazite, da vas ne odnese predaleč in v neresnične vode, kjer vas čakajo izgube, ki pa vas seveda lahko veliko naučijo, kajti dvojčki ste najbolj prilagodljiva bitja na tem planetu.

Ljubezen: ker boste ta mesec tako veseli in vihravi, boste k sebi pritegnili veliko ljudi, ki vas bodo občudovali in želeli z vami deliti tudi življenjsko srečo. Če ste samski, boste ta mesec našli svojo ljubezen vendar ne takoj, ker niso vse ponudbe iskrene, zato res premislite, kaj si v partnerstvu resnično samo vi želite neglede na okolico. Vezani dvojčki pa boste ta mesec svoja partnerstva poglobili.

Denar:  s financami ta mesec še ne boste tako zadovoljni, kot si zaslužite in  edino, kar vas loči od velikega bogastva je to, da preveč zaupate vsakemu in ste rahlo tudi naivni, potem sprejmete tudi slabe priložnosti. Vaša čustva pri financah ne bi smela igrati prevelike vloge, potem bo vse v redu. Ta mesec imate velike priložnosti v poslu in službi, če boste znali izbrati res prave, tiste manj dobre pa pustite oditi mimo vas.

Zdravje: zdravje bo ta mesec za vas na vrhuncu, radosti in veselja vam ne bo primanjkovalo. Edino v poslu in službi pazite, ker se zna zgoditi, da boste ta mesec pretiravali in tako padli v večji stres. Kar vam lahko povzroči premalo spanca ter posledično notranje strahove. Notranji strahovi pa so vaš edini sovražnik, zaradi katerega lahko zbolite. Manjka vam tudi odločnosti.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za raka

Splošno: raki boste morali ta mesec dobro pljuniti v roke in se lotiti konkretnega dela takoj, kajti na drugi strani zasanjanosti in ležernosti vas čaka res velika sreča, samo pot je treba do tja prehoditi in nekje začeti. Na začetku boste imeli večje težave, to pa samo pomeni, da se boste naučili vsega, kar potrebujete za uspeh na vseh področjih življenja.

Ljubezen: raki boste imeli ta mesec mirno ljubezensko življenje brez večjih težav in pretresov, očitno je, da ste v ljubezni doma in zvesti samim sebi. Samski boste našli partnerja ta mesec tako, da bo kar sam prišel do vas in vas obsul z veliko cvetja, daril in ljubezni. Nekateri v dolgoletnih zvezah se boste poročili ali načrtovali poroko.

Denar: mesec november vam ni naklonjen glede financ, to pa zato, ker ste do zdaj premalo delali na tem področju in je čas, da naredite res konkretne korake, saj na vas zakladi čakajo in je škoda, da priložnosti ne bi izkoristili sebi v prid. Brez konkretnih korakov pa to ne bo mogoče, sanje same po sebi ne prinesejo denarja, ampak konkretno delo.

Zdravje: zdravje bo ta mesec precej stabilno in ne bo sprememb, je pa vse odvisno od vas samih. Če se boste predali lenarjenju in sanjarjenju ter željam, bo tudi zdravje pešalo. Če se boste lotili konkretnih korakov in doživljali konkretne uspehe, pa se bo zdravje samo še krepilo iz dneva v dan. Več se morate gibati.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za leva

Splošno: ta mesec boste levi imeli občutek, kot da vam je nekdo ugrabil vašo lastno osebnost. To bo res čuden občutek in izgubili boste tla pod nogami. kar pa z lahkoto preprečite tako, da si ostanete zvesti in sledite svoji poti. Nikar si ne zastavljajte ta mesec ciljev, ampak samo sledite lastni poti korak za korakom, tega se morate namreč še naučiti. Ta mesec bo za vas res velika prelomnica v letošnjem letu, zato bodite zelo pozorni.

Ljubezen: vsem levom ta mesec primanjkuje ljubezni do samega sebe, kar je sicer za leve res čudno, se pa zgodi, ko pade samozavest. Samozavest vam bo padla zato, ker ne boste dobili od okolice dovolj povračila za svoj trud in se boste čutili opeharjene. Zdaj je čas, da spoznate, da ljubezen ne prihaja iz okolice ampak iz vas samih, potem se bo zgodba obrnila in vam bodo tudi drugi vračali ljubezen. Imate tudi možnost poroke.

Denar: ta mesec za vas ne bo radodaren, vendar to lahko spremenite, vaša največja ovira je vaš strah, ki izhaja iz nesamozavestni. S strahom si nakopljete, da kot magnet privleče k sebi napačne posle in službe, ki vam ne prinašajo dosti denarja. Vendar vesele novice, to je zelo dragocena šola, investicija v to, kar vas čaka, vam bo prinesla veliko bogastvo.

Zdravje: levi boste ta mesec doživeli zelo velike spremembe, res ključne to leto, kar lahko vpliva na vaše zdravje. Če boste te spremembe jemali kot napad, potem se vam slabo piše. Če pa boste jemali kot investicijo v vaše šolanje za bogato prihodnost, bo tudi zdravje na višku in točno to se vam bo uresničilo.

Splošno: 3
Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za devico

Splošno: device boste ta mesec doživele resničen preporod in kar pokale od ljubezni ter sreče, kot tudi finance se vam bodo drastično izboljšale. Edina ovira je lahko vaša neiskrenost, da zaspite na lovorikah in dovolite, da drugi upravljajo z vami, potem se vam lahko ta sanjski svet sesuje. Samo pozorni bodite in kar  je dobro, to obdržite. Ko pa se pojavijo težave, boste videli, kaj ni dobro in to opustite pa bo vse bo spet v najlepšem redu.

Ljubezen: če se nameravate poročiti, je to pravi trenutek in če želite najti novega partnerja, je to mesec, ki je devicam od vseh znamenj najbolj naklonjen. Vaša ljubezen je brezmejna in izžareva iz vas samih, kar pomeni, da res znate ljubiti in s tem pritegnete pravo ljubezen tudi k sebi. Vse čestitke.

Denar: prejšnji mesec ste se morali za denar močno truditi in ta mesec se vam bo to izjemno obrestovalo, denarja vam ne bo primanjkovalo. Sem ter tja se bo še zgodilo, da vam kaj izpolzi iz rok, kar vas bo razžalostilo, vendar glavo pokonci, na splošno je vse več kot odlično ta mesec za vas.

Zdravje: zdravje vam bo ta mesec služilo bolj kot običajno, včasih vas bo oblila kakšna notranja žalost, ki pa ni potrebna in ni primerna za vas, glavo dajte pokonci in se zazrite v prihodnost, ki je za vas res dobra. Ne glejte samo na zunanje darove, poskrbite tudi zase z dobro hrano in zadosti svežega zraka ter gibanja.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za tehtnico

Splošno: tehtnica je družabno znamenje, ki ima rada obiske in hkrati gre rada sama na obisk. Ta mesec je temu zelo naklonjen in če si želite obnoviti kakšna stara poznanstva, prijateljstva ali obiskati sorodnike, ki jih že dolgo niste videli, je mesec november idealen za to.  Je pa res, da že zdaj razmišljate o darilih, ki jih boste podarili konec leta. Ta  mesec je za  vas posut s cekini in ljubeznijo.

Ljubezen: morda boste ta mesec doživeli prijetno presenečenje in vas bo druga oseba povabila na dolgo skupno življenjsko pot. Prvi korak boste naredili vi, potem bo šlo kot po tekočem traku. Za vse, ki si želite dolgotrajnih zvez ali kratkih avantur, je ta mesec idealen. Izkoristite ga.

Denar: november je za vas idealen za sklepanje poslov in dolga potovanja ali trženje. Tudi tistim, ki opravljate stalne službe, se lahko odprejo druga vrata, napredovanja in povišice, je pa dobro, da tudi sami za to kaj naredite, komu kaj omenite in nakažete, da si tega želite. Okolje se bo zagotovo pozitivno odzvalo.

Zdravje: tehtnice ste premišljene osebe in vse dvakrat pretehtate, preden se kaj odločite in naredite, kar je v določenih situacijah super in dobro, v določenih pa lahko manjša ovira. Sčasoma pa se le naučite, kje je meja. Zdravje vam res dobro služilo ves mesec.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za škorpijona

Splošno: mesec november je sicer vaš mesec, letos pa ne bo najbolj naklonjen, saj bo poln nekih reševanj in uradnih poti. Pazite tudi, komu bos vaše široko srce pomagalo, kajti ljudje niso vsi iskreni in dobrohotni, kar pa vi vedno prevzamete na sebe in krivite sebe za tuje napake. Ne jemljite tujih bremen na svoja ramena, ker vas to lahko veliko stane.

Ljubezen: za ljubezen se ta mesec ne bo treba posebej truditi in ni videti nekih velikih posebnosti, tako bo, kot ponavadi. Partner ne  bo zadovoljen, ker ga boste preveč puščali samega, saj boste imeli zelo veliko opravkov izven hiše, ki ne bodo po vaši volji. Na koncu se bo vse dobro izteklo in čaka vas vrhunska nagrada.

Denar: sprva bo na začetku meseca zelo slabo kazalo, strah vas bo in zaloge bodo pošle, nekaj vam bo spraznilo račun in vam vzelo dosti časa ter energije, do boste spet vse spravili  v red. Ko bo to obdobje mimo, vas čaka še več denarja in višje nagrade, kot si lahko sploh zamišljate. Tudi v službi in poslu se zna zaplesti. Iz tega se boste dosti naučili ter potegnili največ od vseh.

Zdravje: mesec november je vaš mesec in težko vas je spraviti iz tira, pa vendar vam bo zdravje nihalo glede na vaše razpoloženje ter notranje strahove, ki se bodo pojavili zaradi velikih denarnih obremenitev ta mesec in iskanja novih rešitev. Ko se  bo vse umirilo, pa boste tudi vi čudežno kar naenkrat ozdraveli, kot da ni bilo nič.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za strelca

Splošno: vaša največja strast so potovanja in gibanje, kar pa bo ta mesec zasenčilo eno izjemno sporočilo, ki vam bo najprej nagnalo ves strah in trepet tega sveta v kosti, potem pa se bo izkazalo za največjo pridobitev tega leta. Ta mesec je za vas tudi mesec ljubezni in partnerstva, dobro ga izkoristite, take priložnosti se ne pojavljajo vsak dan.

Ljubezen: meseca novembra boste strelci zadeli loterijo v ljubezni. Samski boste spoznali idealno ljubezen, tisti, ki ste v partnerstvih, pa boste izboljšali odnose ali jih zamenjali. Vse to pa izhaja iz vašega izjemnega počutja ta mesec, ko vas bosta nasmeh in sreča spremlja čisto  vsak dan. To bo pomagalo, da bo k vam prišla res prava in iskrena oseba.

Denar: denarja ta mesec res ne bo primanjkovalo, kar deževal bo z vseh strani. Za vas ne bo veljal pregovor, kdor ima srečo v ljubezni je pri denarju nima. Vi boste ta mesec imeli obojega na pretek. Pazite se samo tega, da ne bistre razmišljali negativno, ker boste vse pokvarili. Konec meseca boste zopet nekam odpotovali.

Zdravje: ta mesec vam bo naklonjen tudi, kar se zdravja tiče. Ves čas boste v pogonu in na poti. Niti časa ne boste imeli za kakšno bolezen, sploh pa vas bo polnila ljubezen, ki bo premagala vse viruse tega  sveta. Nekaj pa je v vas, nekaj kar vas žre že dolgo časa in vas hromi. Čas je, da s tem strahom opravite za  vedno, ker je znotraj votel in zunaj ga nič ni. To boste spoznali tudi sami.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za kozoroga

Splošno: kozorogi ste izjemno natančni in delovni, ta mesec pa rezultatov še ne bo, čeprav že od poletja trdo delate in vlagate v nekaj, kar si želite uresničiti. Nič ne de, počasi po korakih se to premika naprej. V ljubezni novembra ne bo še nič novega, boste pa prejeli dobre novice o napredovanju proti koncu meseca.

Ljubezen: novembra se ne bo dosti spremenilo na ljubezenskem področju, niti ne boste dosti vlagali v ljubezen in partnerske odnose, ker imate drugačne načrte v tem trenutku. Najbolje bi bilo, da se umirajte in posvečate sebi, svoji poti in ciljem na dolgi rok, da vzpostavite neko ljubezensko ravnovesje v sebi. Potem pa bo steklo kot po maslu.

Denar: ta mesec denarja še ne bo v izobilju, prišlo ga bo toliko, kot ste navajeni in morda boste malo razočarani zaradi tega. Verjemite, da ste za to odgovorni sami saj imate v glavi premajhne zneske. Vredni ste veliko več, ko mislite. Ko boste to dojeli in zaupali, da lahko dobite več, se bo bogastvo usulo. Veliko boste  vlagali v hišo ali stanovanje. 

Zdravje: ste zelo dobrega zdravja in vam nič ne manjka, razen slabe volje zaradi nekoliko manj denarja, kot ga potrebujete. Preveč dela vam bo rahlo načelo zdravje, takrat se umirite, pojdite na sprehod in masažo, pa bo takoj bolje. Skrbite za svojo redno prehrano, tudi, če imate res kup dela je treba jesti in popiti kakšno skodelico čaja. Konec meseca vas čaka potovanje ali neka poslovna pot, ki vam bo prinesla veliko dobrega in vas poživila.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za vodnarja

Splošno: kot vedno vas čakajo novi izzivi, inovativne ideje, kreativno delo, potovanja in učenje, to je vaš svet. Poskrbeti boste morali tudi za hišo, kar vas bo malo oviralo pri vaših visoko letečih mislih in vizionarskih idejah. Za ljubezen pa nima sploh časa, počasi ste pozabili, kaj to sploh je, saj zadostujete sebi.

Ljubezen:  če ste tipičen vodnar, potem vam zadostujejo družina, prijatelji, naključni znanci in največ sami sebi, tako da za partnerja ni dosti prostora ali časa. Če pa imate še kakšno bolj družabno podznamenje, potem vas čaka nekaj prijetnih potovanj ta mesec, kjer lahko spoznate tudi novo osebo za vse življenje, ki ji boste seveda ostali zvesti.

Denar: vi denarja sploh ne iščete in vam ni pomemben, prav zaradi tega bo prišel v vaše življenje v neomejenih količinah. Ste oseba, ki se dobro zaveda, da je treba vložiti nekaj časa in truda, da so posledice nato bogato poplačane in niti najmanj se tega ne bojite, ker zaupate v sebe. Neka nova ideja vam bo prinesla bogastvo, bo pa mogoče trajalo tri mesece, da se udejanji, najkasneje pa do poletja naslednjega leta

Zdravje: vodnarji ste rojeni v zimskem času in navajeni mrzlih dni, zato imate radi ta čas in vam nič ne škodi. Tudi ta mesec se boste nadvse dobro počutili. Ste kot čarovnik, k z lastnimi mislimi lahko takoj spremeni lastno zdravje in počutje in tega se vi bolj zavedate, kot vsa druga znamenja.

Splošno: 5
Ljubezen: 2
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

 

Mesečni horoskop november 2020 za ribi

Splošno: popadlo vas je neko melanholično obdobje, iz katerega se ne znate izvleči in kar sanjate o nečem, da vas bo rešilo. Rešitve ne prihajajo same od sebe ampak se rodijo iz ciljev in motivacije priti nekam naprej, na boljše, če vas le strah ne ohromi preveč. Drugi vas čakajo, da naredite naprej konkretne korake, zato pogumno vstanite in pojdite naprej.

Ljubezen: v ljubezni ta mesec ne bo nič novega, saj se boste bolj posvečali lastnim strahovom in razmišljanju ter ubogemu jazu. To pa ni prava pot do sreče in bogstva, še manj pa do partnerja. Ne iščite vzrokov in posledic v zunanjem svetu, obrnite se v svojo lepo umetniško notranjost, kjer boste našli več kot dovolj ljubezni in sreče zase ter za druge.

Denar: če se boste prepustili žalosti in melanholiji, bodo usahnili tudi vaši prihodki ali pa bodo ostali na istem nivoju. Ne morete napredovati, če v svoji duši ne naredita prostora za nove ideje, dejanja, pozitivne čustva in srečo. Nekaj vas bo ta mesec presenetilo, ko pa boste nato dobili sporočilo o rešitvi, se bo izkazalo, da je tisto, kar je sprva kazalo zelo slabo, v končni fazi dobro in vas bo premaknilo na višji nivo.

Zdravje: ne vdajajte se slaščicam ali drugi hrani in pijači, ki bi zameglila vaše težave. Raje pojejte kaj zdravega in pojdite teči, na sprehod ali na izlet. Nadihajte se svežega zraka, ki ga vaša pljuča res potrebujejo in ko bodo vaši bistri možgani začeli dobro delovati, bodo izginili strahovi ter se bo vse postavilo na svoja mesta, tudi zdravje.

Splošno: 3
Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

 

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinaša ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej.

Kaj mi prinaša horoskop november 2020?

Na splošno bo ta mesec vsem znamenjem šlo zelo dobro, nekaterim še posebej zato poglejte, če ste med njimi? Drugi pa boste imeli določene izzive, ki jih boste s pomočjo nasvetov v horoskopu lahko dobro prebrodil in rešili sebi v prid, da boste imeli še več denarja, ljubezni in zdravja. Pri denarju bodo najbolj uspešni oven, tehtnica in strelec. Zdravje pa bo najbolje služilo tehtnicam in vodnarjem.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni ta v mesecu novembru?

V ljubezni imajo ta mesec največ priložnosti rak, devica, tehtnica in strelec. Še posebej tehtnica in strelec imata veliko priložnost najti dolgoletnega partnerja, utrditi zvezo ali se poročiti.

Katerim znamenjem bo horoskop november 2020 naklonjen?

Vsako znamenje ima ta mesec nekaj izjemnega ali izziv, ki ga lahko prinese daleč naprej v uspeh. V horoskopu so napisane rešitve. Ta mesec bo šlo najbolje ovnom in vodnarjem, še posebej pa bodo blesteli device in strelci, ki jim je mesec november najbolj naklonjen.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja