Horoskop november 2021 za vsa znamenja

November 2021 bo ugoden za tiste, ki znajo upravljati z denarjem in so sposobni sprejemati premišljene odločitve. Nejasnost občutkov in čustev, ki jih boste doživljali ves mesec, ima lahko nepredvidljive rezultate. Konec jeseni bo simbolično pomenil postopno izginjanje poznanstev in odnosov, ki vam ne služijo več. Znakom elementa vode bo to obdobje, kljub zunanjim okoliščinam omogočilo, da najdete želeno stabilnost v osebnih in delovnih odnosih.

Zračna znamenja ste lahko zmedeni, kar se tiče vašega družinskega življenja. Situacijo je mogoče enostavno popraviti, če svojcem jasno razložite svoje življenjske cilje. Znamenja rojeva v elementu ognja in zemlje tvegate, da boste zamudili donosno ponudbo. Horoskop za november poziva k zbranosti in osredotočenosti.

V prvih dneh meseca se pričakuje mlada luna. Horoskop za prvi teden novembra priporoča, da pokažete svoje najboljše lastnosti, kot so zbranost, vztrajnost in predanost. Ker je mesec v znamenju škorpijona, vam bo Luna zagotovila dodatno oskrbo z energijo.

Če ste nameravali spremeniti svoje delovno mesto ali študij, je priporočljivo, da to izvedete ta čas. Začetek meseca bo pod okriljem Venere, ki je skrivnosten in svetel planet. Povečuje potrebo po tišini in sprostitvi, zato horoskop priporoča, da si privoščite več počitka. Če vam v delovnem tednu ni uspelo dokončati vseh nalog, jih ne bi smeli opraviti ob koncu tedna.

Ustvarjalne ideje, ki se pojavijo sredi novembra, bodo velik hit med tistimi okoli vas. Horoskop za drugi teden novembra 2021 vam svetuje, da natančno preučite svoj družbeni krog in dajete prednost ljudem, ki so z vami v taki povezavi, da je odnos obojestranski.

Vpliv Jupitra v tem obdobju bo okrepil vašo intuicijo in pomagal pri odkrivanju ljudi slabe volje. Luna bo v znamenju vodnarja, kar bo vsem znakom dalo dobro priložnost za pridobivanje samozavesti. To bo olajšalo iskanje sebe v ustvarjalni ali športni smeri.

Na zdravstvenem področju horoskop opozarja na slabo absorpcijo sladkorja v telesu in povečano tveganje poškodb.

Tretji teden novembra 2021 naj bi bil zelo bogat s protislovnimi situacijami. Skušnje se bodo izmenjevale z zanimivimi predlogi, zato horoskop priporoča, da ste vedno na preži.

Zadnji dnevi v mesecu bodo finančno ugodni za vsa znamenja. Namerni veliki nakupi ali naložbe bodo upravičeni. V tem času bo Luna v znamenju bika in bo aktivno prispevala k materialni stabilnosti.

Horoskop za zadnje dni novembra opozarja na morebitne skušnjave in preizkušnje. Skromnost, pohlep in zavist vas lahko spodbudijo k slabim odločitvam. Hkrati bosta pretirana potratnost in brezbrižnost privedla do žalostnih posledic. Odsvetujemo, da si sposojate denar ali ga posodite.

November bo najbolj naklonjen vsem, ki ste rojeni v znamenju leva, saj boste absolutni zmagovalci tega meseca in vam bo šlo res super na vseh področjih. Zelo dobro se bodo odrezali tudi device, tehtnice, škorpijoni in ribe. Pri financah  pa bodo najbolj uspešni biki, levi, device, tehtnice, škorpijoni in strelci. Kar se tiče zdravja , bo šlo vsem dobro, najbolje pa  ovnom, levom, devicam, tehtnicam, škorpijonom ter strelcem.

Mesečni horoskop november 2021 za ovna

Splošno: To je za vas mesec ustvarjanja. Vaša ustvarjalna narava je na najvišji ravni in stvari morate doseči sami. Od začetka meseca, brez izgube ene same minute, nastavljate svoje prihodnje projekte in vam koristijo dobre vibracije, zato to izkoristite. Naredite nepričakovana srečanja, skočite ob vsaki priložnosti, saj je vaša volja do uspeha  presenetljiva. Zvezde spremljajo vaše ljubezenske odločitve, na tem področju ste dobro zaščiteni. Vaši občutki postajajo globlji in imate voljo, da zgradite pravi odnos.

Ljubezen: Na splošno se boste pari dobro počutili. Na obzorju ni večjih težav. Delite prijetne trenutke. Proti 21. boste čutili potrebo, da se umaknete, pobegnete od vsakdanjega vrveža, se nekam odpravite in spremenite rutino. Vaša druga polovica se bo strinjala z vašo odločitvijo. Če ste samski, ta mesec ne boste razočarani, nasprotno, zelo dobro vam gre, ste svobodni in to se kaže tudi navzven. 14. novembra je pomemben dan, saj se pričakujte ljubezen na prvi pogled. Bolj kot nočne dogodivščine imate raje stabilne in iskrene odnose.

Denar: Pri delu vam bodo laskali in v zasebnem življenju vas lahko zapeljejo. Največkrat pri odločanju zaupate svojemu instinktu in ta mesec bo še vedno tako. Okrog 18. novembra se boste soočali z neprimerno situacijo. Kljub vsemu ostanite mirni in ne pojdite brezglavo proti konfliktu. Vaše pobude so drzne, ne glede na to, ali se jih držite ali ne in ni važno, samo nadaljujte po svoji poti. Ker vam nič ne preprečuje, brez zadržkov lahko razkrijete svoja čustva ljudem, ki jih imate radi.

Zdravje: Rezervirajte si trenutke užitka, pobegnite sami ali v paru. Imate velik odpor do vsega v okolici. Vendar, ko gre za energije, ste v odlični formi. Ne čakajte, da stvari pridejo k vam, drznite se narediti prvi korak. To je mesec priložnosti, pojdite naprej brez oklevanja! Ta mesec boste zdravi in vam nič ne bo moglo do živega.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za bika

Splošno: Osredotočite se na projekte. Na začetku meseca niste najbolj motivirani. Prepustite se lenarjenju, saj bo okoli vas toplo vreme, zato se boste počutili kot, da ste v kokonu, zato to ni nujno, da kamorkoli odidete. Zvezde vas gledajo, zato lahko postanete zaljubljeni in vse bo potekalo dobro. Občutki bodo postajali vse globlji. Prišel je čas, ko želite zgraditi svoje ljubezensko življenje. Mali tepihi vas ne zanimajo, potrebujete nekaj konkretnega in nenadoma se razkrijete v svoji najboljši luči. Če imate želje, se vam bodo izpolnile.

Ljubezen: Pretvarjate se, da niste motivirani. Vaš partner ne bo razumel vašega pomanjkanja navdušenja, vendar ne skrbite, to je le padec, ki ne bo trajal. Zelo hitro si boste opomogli. Odločite se, da svoji drugi polovici pripravite prijetno presenečenje. Do konca meseca se vajin odnos lahko dobro razvija. Samskim se mala ljubezenska zgodba spremeni lahko v strast, da se ne boste več dotikali tal. Za to osebo se boste morda želeli lotiti vsega. Ta mesec ne slišite nič drugega kot tisto, kar vam narekuje srce.

Denar: Ko se bo približeval 13. november, boste obvladali nekatere majhne finančne skrbi, ki jim ne boste mogli pobegniti. Lahko pa rečemo, da boste imeli prednost pred drugimi in boste obvladali situacijo. Strokovno boste morda pod pritiskom zaradi spremembe v načrtovanju ali česa podobnega. Vaše osebno življenje je zaščiteno, planetarni vidiki napovedujejo harmonično situacijo, ko gre za vaše odnose s partnerji in sodelavci. Favoriziran je dialog med 19. in 23. novembrom, ko bo idealno obdobje za konkretiziranje ali angažiranje.

Zdravje: Zakaj ne bi izkoristili malega padca, da si ogledate svoje ljubezensko življenje. Pomislite na to, da ne boste izgubili ničesar v zameno za spremembo. Če pa vam primanjkuje spanca, enostavno počivajte. Prehranjujte se bolj zdravo in bodite več na svežem zraku.

Splošno: 4
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za dvojčka

Splošno: Ta mesec boste nekoliko občutljivi in ne bo lahko živeti z vami. Zima je poseben čas, zato zmanjšanje svetlosti lahko vpliva na moralo vsakega posameznika drugače. Pomembno je, da se ne potopite v slabe misli. Če so vaši občutki pogosto protislovni, je gotovo, da so iskreni. Vaše ljubezni gredo gor in dol v prvi polovici meseca, nato pa bo zadnja dva tedna vse veliko bolje. V romantičnih odnosih vam bo uspelo ohraniti harmonijo. Družina bo prisotna in v primeru stiske lahko računate na svoje ljubljene.

Ljubezen: Med vsakodnevnimi obveznostmi, otroki in aktivnostmi, boste  imeli težave pri upravljanju vsega, vendar prosite svojega partnerja, naj si zadeve prime v svoje roke in če se s tem strinja, bo zanj to dobra šola.

Če ste samski, ste utrujeni od osamljenosti in se vrtite v krogu. Zvezde spodbujajo nova srečanja in morda boste doživeli odnos z bivšim ali doživeli ljubeče prijateljstvo. Vsekakor pa se poslovite od izolacije, saj lahko najdete svojo življenjsko radost.

Denar: Do 11. novembra so vaše lahko ideje zmedene. Okrog 19. pa lahko prejmete odgovor, ki bi vas moral razveseliti in psihološko se bo vse izboljšalo. Vaša prednostna naloga je, da počnete tisto, kar imate radi. Osebne projekte postavite tako, kot čutite. To je že velik korak k uspehu. Vaša radodarnost vzbuja občudovanje in na svoja dejanja ste lahko ponosni. Ta mesec boste imeli poklicne in družinske odgovornosti. Če vam bo primanjkovalo volje, se približajte ljudem, ki širijo pozitivno energijo in se ne zapirajte v svoj mehurček.

Zdravje: Prve štirinajst dni so lahko vaši živci na težkem preizkusu, nato pa se bo vse malo po malo umirilo, ko boste kanalizirali svoja čustva, da se izognete morebitnim konfliktom. Dobro boste napredovali in od drugega dela meseca bo vse preprostejše. Privoščite si lahkoten tek ali sproščujočo savno in morebiti plavanje, da se sprostite.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za raka

Splošno: Na začetku meseca lahko od nikoder nastanejo nekateri konflikti. Zmanjšajte glasnost in zakopljite glavo v pesek, da se stvari umirijo, saj bo vse bo v redu. Takoj, ko vam situacija ne bo koristila, se povzpnite na visokega konja, umirite um in si odpočite v miru, da se odklopite od vsakodnevne rutine, čeprav le za nekaj ur. Šele v tretjem tednu se vam lahko vrne umirjenost. V tistem trenutku boste pripravljeni na nove dogodivščine.

Ljubezen: Raje preživite čas z družino kot sami za sebe, če se vam zdi, da vas to ne moti. Za vašega partnerja bo to super. Ta mesec je vabil veliko. Radi skupaj uživate in to je situacija, ki vam zelo ustreza. Če ste samski, pa vas bodo zvezde postavile na piedestal in ljudje, ki jih boste srečali okoli 23.  novembra, bodo konstruktivni. Presenečena bodo prišla čisto na koncu. Treba bo pregledati vaše prednostne naloge, saj so se planeti odločili spremeniti vaše načrte. Koristijo vam dobri astralni vplivi.

Denar: Spustite iz rok ves pritisk, saj bodo planeti nato odprli pot in priložnosti vam bodo na dosegu roke. Končno boste izstopili iz lupine in izrazili sebe ter svoja čustva. Vaš um bo osvobojen vseh omejitev. Prosti ste. Imate pravico biti slabe volje, razen če tvegate, da boste ljudi naščuvali s tem proti sebi. Potrudite se, ker zaradi vaše razdražljivosti vaši sodelavci bežijo pred vami. Če se zaradi določene situacije počutite krive, boste z obnovitvijo ponovno pridobili na samozavesti.

Zdravje: Improvizirajte in ne poskušajte vsega nadzorovati. Vaša zunanjost ni tako pomembna, kot vaši občutki, saj živite ta trenutek, ne da bi se preveč izrabljali za prihodnost ali se preveč vezali na preteklost. Za boljši napredek potegnite črto do preteklosti. Ne cincajte med da ali ne. Bodite bolj odločni pri vsem, tudi telovadbi in prehrani.

Splošno: 3

Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za leva

Splošno: Moč vaših preteklih prizadevanj se bo končno obrestovala! Učinek snežne kepe bo deloval zelo dobro in ko boste vzleteli, bo vaš odločen značaj mejnik med uspehom in neuspehom. Da bi se izognili neprijetnostim upoštevajte lastno intuiciji, kako ravnati v več situacijah hkrati. Če pa se želite preveč vključiti v delo, vam lahko domači očitajo, da ste v zasebnem življenju manj dosegljivi. Torej, okoli 23. novembra se lahko odločite za popuščanje, tako da se bolj posvetite svojim najdražjim in s tem okrepite vezi.

Ljubezen: Če na začetku meseca skrijete slabo voljo, se lahko izognete prepirom. Res je, da ste zaradi obremenitve nekoliko na robu. Hitro lahko dvignete razpoloženje tako, da partnerju ponudite trenutek intimnosti, saj zelo dobro veste, kako to storiti! Samskim bo okrog 17. novembra Venera ponudila priložnost za izjemno srečanje. Takrat boste zasijali s tisoč lučmi. V tistem trenutku bo vaša moč zapeljevanja na višku in bodočega partnerja lahko očarate. Doživljali boste zelo romantične trenutke.

Denar: Ta mesec boste eden najsrečnejših znakov zodiaka. Od prvega tedna naprej boste našli svoje ravnotežje. Novi projekti bodo dobili svojo vrednost in se bodo krepili. Skozi mesec november bo v vašem življenju poudarjeno strokovno področje. Predlogi se za izboljšave se bodo kar množili, stikov bo vedno več, vi pa boste postavljali temelje. Zvezde opozarjajo na dejstvo, da imajo lahko nekatere vaše zaveze določene posledice in vpliv na vaše zasebno življenje. Toda majhne zmage vam dajejo motivacijo. Tretji teden pa boste bolj kot poslu popolnoma predani svoji družini, staršem in otrokom.

Zdravje: Če veste, da ste nepogrešljivi, to laska vašemu egu in včasih postanete malo preveč zahtevni do svojih najbližjih. Pokažite malo prilagodljivosti in vse bo bolje. Razen tega se vam bo ta mesec vse posrečilo, zato se boste počutili naravnost fantastično. Upoštevali boste tudi, da se morate več gibati ni zdravo jesti, kar je super napredek.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za devico

Splošno: Kot močna devica boste zasijali, ko vas bodo drugi potrebovali. Druge boste pomirili, jim služili in ničesar ne boste pričakovali v zameno. Ko bo šlo za srčne zadeve, vas čakajo lepa presenečenja, ko pa bo šlo gre za družino, se pričakujejo majhni prepiri ali nesoglasja, ki bodo preprečili vaše načrte. Če želite razmišljati o možnih posledicah, se morate samo distancirati od dogajanja, pa bo vse v redu. Prvi teden bo stresen. Na srečo vas podpirajo ljudje, ki so vam najpomembnejši.

Ljubezen: Če se na začetku meseca v vašem odnosu ustali rahlo slabo počutje, boste morali ugotoviti razloge. Iščite izhod iz te majhne krize, vendar bo na vaše presenečenje prevzela odgovornost nase vaš partner in vi boste olajšani ter zelo zadovoljni. Samski boste od 13. novembra naprej imeli možnost, saj vam planeti ponujajo več možnosti za spoznavanje ljudi. Ne boste nujno v obrambni drži, vendar ostajate sumničavi. Določena oseba vas lahko ujame v mreže. Pustite se očarati, saj je privlačnost vzajemna, v zraku je bližina, zato ne bodite tako na preži.

Denar: Pri delu je drugače, drugim boste dovolili, da verjamejo, da se z vsem strinjate, vendar boste delali po svoje. Približno 9. novembra se bo začelo vse okoli vas spreminjati. Ste v precej ugodnem obdobju. V bojevitem duhu in v znamenju device boste vodili svoje delo in svoje osebno življenje. Postali boste pravi mali vojak. Namesto da trpite pritisk, se zavedajte, da se boste lahko sprostili, saj imate navsezadnje pravico, da si vzamete nekaj časa samo zase.

Zdravje: Pazite pa, da ne prekoračite meja, saj se lahko glede na vaše počutje proti 19. novembru zelo hitro vse pokvari. Ne poskušajte voditi vsega naenkrat, zelo hitro bi se lahko izčrpali in ohranili svojo energijo. Naučite se sprostiti, zelo pogosto ne delajte ničesar. Sprostitev bo odlična za vaše telo in moralo.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za tehtnico

Splošno: S tem, ko dajete prednost svojim ciljem, povečate svoje možnosti za uspeh in tudi vaše čudaške ideje najdejo svoje oboževalce. Če iščete udobno življenje, vas bodo spremembe, ki prihajajo, zadovoljile. V družini bodo odnosi srčni in iskreni, vaše vezi so močne. Okrog 26. novembra je čas naklonjen novim stikom. K sebi boste pritegnili sočutje. Obdobje je zelo sladko za vaše ljubezni, vse bo potekalo tekoče in vas spodbujalo, tako da bo v vas življenjska energija. Zato boste pravi magnet. Vendar ne veste, ali bo ta pozitivna faza trajala, zato živite za tisti trenutek, ne da bi skrbeli za vse ostalo.

Ljubezen: Kot par izražata vsak svoje želje in vaš partner se je pretvoril v sama ušesa. Med vama bo komunikacija potekala dobro. Skupaj bosta razmišljala o prihodnjih projektih. Našla boste ravnovesje in odnos vam bo prinašal popolno izpolnitev. Ne potrebujete nič drugega, dovolj vam je ljubezen vašega partnerja. Samski radi ugajate in šarmirate. Tehtnica je spogledljivo znamenje in ta lastnost vas lahko naredi neustavljive. Ne glede na to, ali ste se odločili za eno nočno avanturo ali za dolgotrajen stabilen odnos, dajete vse od sebe, saj je zapeljevanje vaše strokovno področje. Ali v službi ali pa zvečer vse obrnete na glavo.

Denar: Tako kot dobre priložnosti iščete ravnovesje. Od 2. novembra naprej se zdi, da ste destabilizirani zaradi situacije, ki je ne obvladate. Vendar vas zvezde varujejo, saj uspete tam, kjer ste mislili, da niste uspeli, to je velika zmaga! Okoli 17. novembra se bodo pojavile priložnosti. Planeti vam ponujajo izjemne možnosti, če morate potovati,  zamenjati službo ali se preseliti. Izmenjave bodo koristne in s tem razvojem dogodkov boste zelo zadovoljni. Počakajte na potrditev projekta, tudi če ste ta mesec v pozitivni fazi, morate izkoristiti priložnosti, ko se pojavijo. Ne hitite. Zvezde skrbijo za vse.

Zdravje: Ta mesec se boste dobro počutili in to se bo odražalo tudi na vašem zdravju, ki bo trdno kot dren. Veliko se boste gibali in zvezde pravijo, da boste tudi pazili na to, kaj jeste, kar vam bo dalo dosti moči ter energije. Sami ste že ugotovili, da je to vir vaše moči ter uspehov, zato tega nikar ne pozabite tudi, če vam je zdaj dobro.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za škorpijona

Splošno: Zaradi blagodejnega delovanja planetov se želite posvetiti družinskemu življenju, svojemu odnosu ali ustvariti nova srečanja. Če se morate odločiti, kaj storiti v ljubezni, za kar do zdaj niste imeli časa, se lahko vse spremeni. Pogumno zagrabite priložnost z obema rokama, saj so astralne vibracije ugodne, zdaj ali nikoli. Naj se vaša čustva izrazijo, ne zadržujte svojih čustev. Zaradi svojega šestega čuta boste doživeli zelo vznemirljive trenutke.

Ljubezen: Med partnerji bo dobro razumevanje in vsak lahko najde svoje ravnovesje. Osnove so trdne, komunikacija bo zelo enostavna in v vsem se bosta strinjala, kar bo olajšalo vsakdanje življenje. Med vama bo vse tekoče. Ta medsebojna dobrotljivost bo očitna na zunaj. V pričakovanju konca leta bi se lahko lotili projekta, povezanega s počitnicami, ki ga niste izpeljali prej. Samskim se obeta romantično srečanje, kar bi se lahko zgodilo od 22. novembra. Zvezde oddajajo dobro energijo in ljubezen lahko pride k vam brez vlaganja truda. Če se bojite, da boste razočarani in ste zato zadržani, vam planeti dokazujejo, da se motite.

Denar: V začetku meseca bodo iz vaših misli prihajali dvomi in številna vprašanja. Od 10. novembra dalje boste šli naprej. V glavi se vam bodo podile vse bolj lepe misli, kar bo okolici vse bolj očitno. Odločili se boste, da boste svojemu življenju dali nov smisel, zato boste začeli postavljati profesionalne projekte. Pazite, da ciljev ne dvignete previsoko. Prišel je čas, da ugledajo luč vaši osebni projekti, kar je vredno natrpanega urnika. Vse je dobro zastavljeno in ljubezen bo prisotna v vsem tem. Ste o tem kaj razmišljali? Proti 21. novembru se napovedujejo spremembe. Na voljo imate energijo, saj je sreča na dosegu roke.

Zdravje: Če vam na začetku meseca dvomi preprečujejo napredovanje, boste hitro obudili svoj duh. Vaša motivacija in želja, da verjamete, vas potiskata k uspehu, zato ne popustite. Ohranite svojo odločnost in pogum. Še naprej se trudite pri telovadbi in prehrani in omogočite tudi svoji družini, da živi zdravi. Nikar ne pozabite na to.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za strelca

Splošno: Sreča označuje mesec november na posloven področju. V vašem zasebnem življenju pa bo nekaj drugega, saj je prišla ura resnice in če imate kaj povedati, je zdaj čas, da to storite. Izmenjave bodo dobre in splošno vzdušje je ugodno. Zvezde vam bodo zelo naklonjene. Ljubezen bo tudi prišla, vendar ne storite ničesar. Male družinske nadloge bodo posegale v vaše srčne zadeve, vendar imate dovolj perspektive, da lahko ločite dobro od manj dobrega. Tretji teden vam bo prinašal umirjenost, zaljubljeno vzdušje vas bo poživljalo in gradili boste zelo močne vezi.

Ljubezen: Vaš partner vas lahko zapelje, razen če ste slepi, je njegova ljubezen do vas očitna. Proti 15. novembru se lahko pojavi nov projekt v ljubezni, ki bo daleč od vsega in se bo tikal družine ter otrok. To bo pravi trenutek zaljubljenosti. Nimate kaj za početi, saj vaša druga polovica poskrbi za vse, za rezervacije, aktivnosti, prosti čas, oh, kako lep program! Samskim se lahko znova pojavi preteklost in oseba se vam lahko vrne nazaj pa tudi povzroči nekaj preglavic. Če boste sprva presenečeni, bo približevanje nato gladko. Vse vam bo šlo zelo dobro. Do konca meseca bo življenje polno presenečenj.

Denar: Dobra novica, dragi strelci je, da bodo na začetku meseca planeti upočasnili vaše projekte, vendar le zato, da boste lahko potem delovali bolje. Od 13. novembra naprej bodo vaši projekti dolgoročno zastavljeni, njihova realizacija pa bo blizu. Odložite svojo nestrpnost in bodite pripravljeni si vzeti čas na poti do uspeha. Priložnosti se bodo pojavljale in prišel je čas za spremembe. Od 19. novembra naprej vas bodo zvezde učile brskati po novostih. Zaradi teh preizkusov se boste spreminjali. Ko boste na robu dosežka, boste v zameno morali ostati konstantni.

Zdravje: Vaše ljubezni bodo dobro napredovale in če morate obvladati nekatere majhne družinske težave, to ni nič v primerjavi s pozitivnimi preobrazbami, ki se dogajajo v ljubezni. To vam bo dalo novih moči in krila. Prejemate dobre planetarne vibracije, zato uživajte! Pazite na prehrano, to vam še malo manjka in ne poležavajte pred televizorjem preveč.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za kozoroga

Splošno: Zadnjih petnajst dni novembra bo vse bolje, kot je bilo na začetku meseca. Energija zvezd vam bo omogočala uspeh pri vseh vaših projektih, ki jih imate na voljo. Prejemali boste pohvale od svojih najbližjih. Vaš družinski krog pa bo stabilen. V ljubezni bodo vaši občutki prišli in odšli, saj vam manjka gotovosti, pa vendar ne bi smelo biti tako. Tudi če vam včasih uidejo sanje o mirnem življenju, boste imeli veliko dobre energije. Če je vaš odnos pokvarjen zaradi vaše ljubosumnosti ali vaše posesivnosti, skušajte razumeti, da vas na teh točkah čaka delo na sebi.

Ljubezen: Videli ste že boljše čase, še posebej v prvih štirinajstih dneh ne bo vse v redu. Morda ste utrujeni od vsakdanje rutine ali pa imate težave pri umeščanju v odnos, kar pojasnjuje rahlo slabo počutje, ki se usede v vajino zvezo. Zelo hitro se lahko vse umiri in vaš partner lahko naredi vse, da vas odvrne od negative. Samskim se bo zdel dober del meseca malo muhast, nato pa se boste naučili ceniti ljudi, ki se vrtijo okoli vas in vaša nervoza bo izginila. Postali boste prijetnejši in manj zahtevni. Okrog 14. novembra bodo zvezde postavile nekoga na vašo pot, kar pa morate znati prepoznati.

Denar: Za kozoroge bo mesec polovičen in preden začnete karkoli, morate stvari od prej poravnati. Če pričakujete nove in senzacionalne stvari, boste lahko ostali praznih rok. Prvi teden boste neodločni, zato ne naredite ničesar, kar bi lahko ogrozilo vaše načrte. Vse, kar delate, naj bo diskretno. Situacije, s katerimi se še niste soočili, lahko povzročajo dvom o vaših sposobnostih. Šele konec drugega tedna v mesecu novembru se težave lahko razblinijo in vaši talenti bodo na preizkušnji. Preizkušani boste, ali ste dovolj samozavestni in če imate dovolj verodostojnosti.

Zdravje: Gradov na nebu raje ne gradite več in to je vaša pravica. Odločili ste se, da boste živeli iz dneva v dan, zakaj pa ne. Če ste tako izpolnjeni, ni razloga za spremembe. Pazite na sebe in na svoje živce, ker vas lahko buren mesec malo iztiri in se vam tudi zdravje ter počutje manjšata. Več počivajte in meditirajte ter delajte na sebi in svoji rasti.

Splošno: 4
Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za vodnarja

Splošno: Kar zadeva socialno področje, boste okoli 16. novembra obkroženi z dobrimi zavezniki, ki vam lahko pomagajo, da razvijete lepe ideje. Imeli boste odlične predloge in boste zaradi tega cveteli. Družina vas bo podpirala. Občutek podpore je dober za vas, vendar se potrudite, da ne gradite prehitro gradov v oblakih. Na ljubezenskem področju bi radi ukrepali. Utrujeni ste od čakanja na situacijo, ki se vam ne razvija dovolj hitro, zato se lahko odločite, da boste stvari vzeli v svoje roke. Takoj, ko boste imeli priložnost, jo izkoristite! Izkoristiti priložnost, ko se pojavi, se zdi najboljša stvar. Ne odlašajte ničesar na naslednji dan.

Ljubezen: Svoj odnos vodite z železno pestjo, kot da bi imeli lastno podjetje, pazite, da če se vaš partner ne strinja z vami, saj ima tudi on  besedo. Zato pokažite več prožnosti in med vama bo vse bolje. Samske bodo zvezde lahko presenetile. Brez iskanja bi lahko srečali nekoga prijetnega. Sprva se lahko prijateljski odnos sčasoma razvije v ljubeč odnos. Približno 20. novembra bo šlo vse hitreje. Vaša čustva se bodo razvila in srečni boste. Mesec november se bo končal z dobrimi izidi.

Denar: V začetku meseca lahko izgubljate hitrost. Prihajalo bo do manjšega padca energije ali pomanjkanja volje, zato boste zaostajali in morda se boste odločili narediti korak nazaj, samo zato, da si malo oddahnete. Vendar se vaša situacija ne bo spremenila, kar bo povzročilo utrujenost. Zvezde vam bodo omogočile, da si lahko vzamete odmor. Ne oklevajte, poglejte vase in poglobljeno razmislite o svojih resničnih željah ter ciljih. Ta mesec bo kar pomembno, ali boste priložnosti zagrabili, ali pa jih boste spet spustili mimo in kasneje obžalovali.

Zdravje: Če ne uživate v svojem govorjenju o svojem življenju v javnosti in se tem temam izogibate tudi družinsko, je to zaradi skromnosti in diskretnosti. Ključno je, da ostanete pošteni do ljudi, ki ste jih izbrali. Ta mesec bo za vas kar naporen, zato se vam priporoča dosti počitka in prava hrana. Izogibajte se preveč sladkorjem in sadju, vse jejte uravnoteženo, ker boste imeli drugače negativen efekt.

Splošno: 3
Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop november 2021 za ribi

Splošno: Za vas Ribe je mesec november sončen. Sreča in zaupanje se bosta vrnila. Uspeh vas bo čakal, če ste v zvezi ali ne. Polni ste dobre energije, kar pomeni konec obdobja, ko plavate med dvema vodama. Zdaj veste, kaj želite in česa ne želite več. Zaljubljeni imate možnost za nov začetek. Na poti ste, da zaživite svoje sanje. Vaši projekti so vam dali vetrove v jadra v smislu novosti, zdi se, da ste nad temi preobrazbami navdušeni.

Ljubezen: Pari boste imeli dosti prostora za nežnost. Skupaj sta super in to je očitno. S partnerjem bosta dobra ujela zato se bodo nežne kretnje kar množile. Lepo bo videti vaše sodelovanje. Ves ta mesec bo med vama vse tekoče in na obzorju ne bo oblakov. Samski boste imeli super občutek do nekoga, ki vas bo znova prepričal v ljubezen. Če ste bili v stiku le nekaj dni, vaš odnos lahko zraste in pridobiva na pomenu. V bližnji prihodnosti si lahko začnete predstavljati prihodnost v dvoje, saj je to priložnost, ki jo lahko izkoristite.

Denar: Drugi teden v mesecu bo pomemben. Pravzaprav se bo v tem času vse odigralo. Najdete lahko finančno podporo. Vaše ideje bodo zanesljive in izvedljive. Imeli boste podporo in vaši projekti bodo konkretni z bonusom, ki bo prinesel zadovoljivo sodelovanje, katero bo presegalo vsa vaša pričakovanja. Konec meseca bo zelo ugoden, čeprav bi bil na splošno mirnejši vendar raje zagrabite priložnost, zato bi bil ta mesec lahko odločilen. Planeti lahko ta mesec pretresajo vaše male navade. Sprva so lahko nekoliko pretresljive, vendar se boste prilagodili zelo hitro. 

Zdravje: Za vas je vse v najlepšem svetu, saj ste ta mesec ste pod visoko zaščito, vendar je učenje, da se zaščitite pred vsemi težavami, ki se lahko pojavijo kadar koli, bistveno za vaše dobro počutje. Vrvež ta mesec vam bo lahko prinesel nekoliko neravnovesja, vendar bi ga iz pravih razlogov lahko videli kot način za spremembo vaše usode. Prav je, da počivate, vendar ne pretiravajte, ta mesec se raje potrudite in bodite bolj aktivni. Na prehrano pa le pazite.

Splošno: 5
Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Dnevni horoskop na www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop.

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Letni horoskop na www.tomazgorec.si/horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Kaj vse si lahko preberem v mesečnem horoskopu?

V mesečnem horoskopu lahko preberete, kaj vam prinašata ljubezen, zdravje in pa tudi kako vam bo v tekočem mesecu kazalo na denarnem področju. Ravno tako, lahko preberete tudi splošen horoskop za vsako znamenje posebej. Napotki vam povedo, kje izkoristite mesec in kje bodite malo bolj previdni.

Kaj mi prinaša horoskop november 2021?

November bo na splošno za vse ugoden sploh na poslovnem področju, za nekatere pa tudi na osebnem in partnerskem. Ta mesec izkoristite za poslovne priložnosti in za nove projekte. Ne počivajte veliko, le toliko da ne omagate, ker se bodo priložnosti vrstile in se ne bodo več vrnile. Zdravje kaže, da bo zelo v redu.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezni v mesecu november?

Ta mesec bodo v ljubezni slavili biki, levi, device, tehtnice, škorpijoni in ribe. Ta znamenja imajo največ priložnosti vendar pozor, tudi drugi ne počivajte, čeprav niste na sezamu si lahko priložnosti ustvarite sami in zvezde vas bodo pri tem gotovo podprle.

Katerim znamenjem bo horoskop november 2021 naklonjen?

November bo najbolj naklonjen levom, ki so absolutni zmagovalci tega meseca in jim bo šlo najbolje. Super bo šlo tudi devicam, tehtnicam, škorpijonom in ribam. Največ denarja in uspeha na poslovnem področju bodo imeli biki, levi, device, tehtnice, škorpijoni in strelci. Medtem ko bo zdravje dobro služilo ovnom, levom, devicam, tehtnicam, škorpijonom ter strelcem.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja