Astrološka napoved za avgust 2020

Kaj pa nam pravzaprav prinaša horoskop avgust 2020?

Nestrpno se bliža drugi del koledarskega leta, ki nam prinaša nekaj sprememb in želje po osebnih odločitvah. Za več podrobnosti, si oglejte spodnji videoposnetek v katerem vam bo astrolog Bern Jurečič, razkril nekaj značilnih lastnosti za horoskop avgust 2020.

Preberite si tudi svoj tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop, katerega za spletno stran Tomaž Gorec, piše Bern Jurečič.

Avgust bo prinesel mešane občutke, za kar bo poskrbelo Marsovo gibanje. Mars se je v drugi polovici leta zasidral v znamenju ovna in bo tukaj ostal vse do začetka januarja. V septembru se bo pomaknil navidezno vzvratno po svoji retrogradni poti, ki bo v celoti potekala v znamenju ovna ? v njegovem lastnem znamenju, kjer je močan. To ni nujno slabo, saj gibanje planeta v lastnem znamenju prinaša veliko iniciativnosti, prodornosti, moči, zavedanja samega sebe, lastne osebnosti, individualizma, egocentrizma, pionirstva itd. Vse to bi se zgodilo, če se Mars ne bi nahajal v drugi polovici ovna, s čimer pa je avtomatsko povezan s slabim ? s težavnimi planeti Saturnom, Plutonom in Jupitrom, ki so otežili že vse leto 2020.

To so planeti v kozorogu, znamenji oven in kozorog pa sta postavljeni v pravi kot, ki je v astrološki nomenklaturi neprijeten, napet, v določenih primerih celo nasilen. Marsovo gibanje sicer prinaša energičnost, a le-to ne bo najbolj simpatično. Vendar je treba na te slabše aspekte pogledati tudi z drugega zornega kota ? če nam neka stvar ne predstavlja izziva, se je običajno tudi ne lotimo, se je lotimo prepozno ali z obotavljanjem, Mars v slabi povezavi pa nas bo potisnil naprej in nas prisilil, da bomo napravili neko stvar, ki je sicer ne bi, ali pa bi jo napravili kdaj drugič ob primernejšem času. To pomeni, da se ne bomo gibali naprej v predvidenem ritmu, ampak bomo prisiljeni napraviti nekaj, kar je treba narediti, pa čeprav je sicer neprijetno. Horoskop avgust 2020 pravi, da je v tem mesecu zelo dober čas za vse tisto, česar se običajno otepamo, čeprav se hkrati dobro zavedamo, da se bo tega na neki točki vendarle treba lotiti. Mars s svojimi povezavami pa bo poskrbel, da nam to uspe.

Drugi pomemben poudarek v tem mesecu je Merkur. Ta je po retrogradnosti, ki se je zaključila prejšnji mesec, izredno hiter ? že 5. avgusta bo prešel v znamenje leva, 20. avgusta pa se bo premaknil v devico, v kateri bo prišel skoraj do konca. Na koncu meseca bo tako že dobro sodeloval s planeti v kozorogu in horoskop avgust 2020 pravi, da bo druga polovica avgusta zato nekoliko manj napeta in ugodnejša, da se bodo stvari lahko postopoma postavile v red in si bomo lahko tudi mi stvari postavili na svoje mesto. Hiter Merkur pomeni tudi dosti dogajanja, sprememb in prilagajanja, kar za marsikoga sicer ni najbolje, a že večkrat je bilo rečeno, da je letošnje leto leto prestrukturiranja, zato so spremembe potrebne in nujne. Z veliko informacijami, ki jih imamo na voljo, je ravno avgust tisti, kjer se da veliko tega speljati na lažji in hitrejši način ravno zaradi hitrega gibanja Merkurja.

Horoskop avgust 2020 napoveduje, da bo v avgustu pomembno vlogo odigral tudi Uran ? natanko sredi meseca, 15. avgusta, se po vseh težkih planetih kot zadnji tudi Uran obrne retrogradno. Tam bo 10 dni stal na mestu v znamenju bika, kar je sicer nekoliko predaleč, da bi dal svoj dober prispevek planetom v kozorogu in jim ponudil idejo o drugačni poti ? to bo moralo počakati vse do konca leta. Njegov dinamičen in močen odnos s Soncem bo v prvi polovici avgusta umirjen, Sonce bo nato odšlo naprej proti znamenju device in se povezalo z Marsom v pozitivnem smislu, zato bo druga polovica avgusta dosti boljša od prve.

Prelomna točka so trije premiki v času okoli 20. avgusta ? prvi je mlaj na koncu znamenja leva, dan za tem se Merkur premakne v devico ? v svoje lastno znamenje, kjer bo deloval dobro in nam pomagal urejati, pospravljati, popravljati in pripravljati stvari z veliko informacijami in spremembami, v katere morda niti ne bomo prisiljeni, temveč se jih bomo lotili kar sami. Horoskop avgust 2020 tretjo prelomno točko napoveduje še dva dni za tem, ko v devico vstopi še Sonce, kar pomeni, da bo drugi del avgusta bistveno drugačen.

Ta mesec bo nekoliko lažji za dvojčke, zadnjo dekado leva in za device, v drugi polovici meseca pa tudi za strelce in ribe. Za druga znamenja bo nekoliko manj ugoden. Avgust bo dinamičen mesec in prisilil nas bo v marsikatero akcijo, ki je ne bi radi naredili, na koncu pa se bo izkazalo, da je bilo dobro, da smo to stvar opravili. Končna zavest o tem mesecu niti ne bo tako slaba, čeprav nam večji del meseca najbrž ne bo prav po godu.

Bern Jurečič, napoved za mesec avgust zaključuje z mislijo, da se bo v zadnjih dneh avgusta že vse pripravilo za september, ki bo še bolj dinamičen kot avgust, a bo veliko ugodnejši, saj nam bo ponudil veliko možnosti. Če bomo v avgustu marsikatero stvar pripravili, da se razreši v septembru, nam bo ta pozno poletni čas, ko bomo leto 2020 ocenjevali za nazaj, pomenil dobro obdobje, kjer se je dalo narediti veliko koristnega.    

 

Kaj mi pove mesečni horoskop?

Lahko si podrobno preberete, kaj je za vas zapisano v zvezdah za mesec, ki je pred vami, in se tako lažje soočate z vsemi izzivi, ki se vam utegnejo postaviti na poti. Lahko se dobro pripravite za področja, kjer vam utegne v mesecu kazati slabše in poskrbite za boljši izid od predvidenega.

Katera področja opisuje mesečni horoskop?

Mesečni horoskop opisuje področje ljubezni, zdravja ter denarja in kariere. Tako, se lahko pripravite, na katere stvari morate biti bolj pozorni, da boste v mesecu, ki je pred vami kar se da uspešni na vseh življenjskih področjih.

Kje vsak mesec najdem aktualni mesečni horoskop?

Prav tukaj na naši spletni strani, kajti redno skrbimo za osvežen in aktualen mesečni horoskop. Poskrbimo tudi, da se vsak obiskovalec na strani dobro znajde, saj je jasno napisano za kateri mesec je napisan horoskop.

Kakšen horoskop si še lahko preberem na tej spletni strani?

Poleg mesečnega horoskopa, lahko na tej spletni strani pogledate tudi redno osvežen tedenski horoskop, dnevni horoskop in pa letni horoskop za tekoče leto. Na tedenskem in dnevnem horoskopu si lahko preberete tudi podrobnejše opise za posamezna znamenja.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja