Tedenski horoskop za vsa znamenja od 3. do 10. 8. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec avgust 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 3. in 10. avgustom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Mars, ki upočasnjuje pot po vašem znamenju in se bo, tik preden bi ga zapustil, obrnil nazaj, zdaj pa je nagnjen k pretiravanju in si lahko s kakimi nespametnimi koraki popoprate kak dan. Za kakšno “popravljanje” morebitnih napetih ali nezdravih odnosov z ljudmi okrog sebe sedaj nikakor ni pravi čas, kajti prihajajo še slabši aspekti, tako s Plutonom in Saturnom, zaradi česar je bolje stopiti kak korak nazaj. In da ne bo nesporazuma, tako obdobje ne bo samo kak teden ali dva … Kaj storiti, kako to napraviti in kako zmanjšati možnost napak, bodo sicer vaša glavna vprašanja tega tedna. Druge boste postavili malo na stran, češ naj se vam priključijo ali pa ne, pomembno je, da ne posegajo v odločanje. V ljubezni boste dajali videz, da poslušate drugo stran, ni pa nujno, da bo res tako. Vseeno pa kakih preobratov ni videti, vsaj ne v vašo škodo. Vaši bližnji so se vas že dobro navadili.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Merkurjev prehod v Leva za vas pomeni upočasnitev koraka, bolj previdno boste šli kot prej, ne boste pa se ustavili. Nekaj drame v besedah ne bo prineslo velikih rezultatov, pa tudi kake nejevolje ne. Uran v navezi s Soncem še vedno sili v uporništvo, posebej v torek, ki bo zelo pester in dinamičen dan. A že sreda in četrtek prinašata več stabilnosti in vere vase, čisto dobro vam bo šlo. Je pa res tudi, da niso samo drugi krivi, če vam ne gre. V tako vzburjenem času, kakršen je dandanes, vse prehitro vidimo sovražnost, pa ni rečeno, da je res tako. Marsovo ustavljanje tak občutek samo še podžiga, je pa treba resno preveriti, a je res kaj na tem. Nestrinjanje je pač čisto legitimen način izražanja. V ljubezni bo nekaj videti lepše, kot pa je v resnici, bodo pa stvari šle tudi bolj počasi, kot bi si želeli. V financah bo položaj bolj jasen, a časa za premor še ni, še vedno bo treba biti previden.  

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Tudi za vas se oba tokratna planetarna premika dogajata kot nekaj dobrega, kot olajšanje. Merkur bo vstopil v polje dogajanja, prilagajanja, komunikacije in poti vašega horoskopa, Venera kmalu za njim pa se bo ob prehodu v Raka tudi znebila bremena težavnih energij od Neptuna in planetov v Kozorogu. Seveda to samo po sebi še ne pomeni, da bo zdaj kar naenkrat vse v redu, tako dobro pač ne bo, a vseeno se bo dalo delati z več miru in premisleka. Vzdušje okrog vas tega ne podpira, to je jasno. Papir prenese vse, zato se nam dogajajo obljube in prevare na vseh straneh. Dvojčki ne padite v to past, ampak raje s svojo sposobnostjo analize (ločevanja plev od zrnja) poskrbite za zgled, kako se naliva čisto vino. Tudi če ne bo vidnega rezultata, na primer odobravanja, vedite, da na ta način spuščate v eter pomembne informacije; “prijele” se bodo pač kdaj kasneje. Če prej ne, pa bo ta ‘kasneje’ prišel na vrsto pozimi, ko bodo vse te naše zapore mimo, tudi za tedaj se da kaj planirati …

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Tudi v vašem primeru bo imel ta teden dve različni vzdušji, na začetku bolj živčno in pritiskajoče, potem pa dosti bolj konstruktivno in predvsem mirno. Na službenem in poslovnem področju bo to opazno v manjši meri, saj ni vse odvisno od vas in je zelo mogoče, da bodo zahteve previsoke in vaš odziv temu primeren, ali izmikajoč ali pa konflikten. Druga področja so videti bolje, tako na finančno področje prihaja Merkur in z njim umirjen način razmišljanja in odločanja. Izkazali boste obilo čvrstine in energičnosti, še posebej v primeru, ko bi lahko bile ogrožene vaše glavne vrednote doma, družina in varnost. Za večjo ustvarjalnost se bo pokazalo, da vam primanjkuje znanja, zato boste razmišljali o tem, ali bi se jeseni odpravili ponj. Zabava in počitnikovanje boste tokrat precej pod udarom stroškov, a ker vse ni v vaših rokah, se boste prilagodili in zmanjšali pričakovanja, pa bo. Ker vse v našem življenju poteka na energetski ravni, si s sekiranjem si ustvarjate slabe pogoje in rešitve. Vzemite si torej čas za počitek, spanje in polnjenje baterij.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Polna luna se bo tokrat zgodila v Vodnarju, vi pa se boste zavedli, da je preveč vsega odvisno od drugih in ne od vas, ter razmislili o tem, kaj spremeniti, da to obrnete. Sonce se bo umaknilo pred Uranovimi dinamičnimi pritiski, Merkur pa bo s svojim prihodom v vaše znamenje dodal mirno in premišljeno komponento, tako da se ni bati, da v tem tednu ne bi bili uspešni. A kolikor boste prepričani, da je vaša pot prava, vas bodo motila spotikanja. Preprosto ne morete razumeti ljudi, ki so zaradi ozkih ciljev in interesov ali pa zaradi strahu sposobni ustaviti gibanje in prizadevanja drugih; vi ste pač čisto drugačni, spodbujevalni. V drugi polovici tedna se boste hitreje pomaknili naprej, saj vam bo uspelo prepričati nekaj novih ljudi. Merkur bo prinesel tudi nekaj več prilagodljivosti in možnost delovanja v več smereh hkrati, pa tudi od komunikacije in prometa se zna pokazati korist. V ljubezni se oblaki podijo stran in bo bolj mirno, morda se boste lotili celo kakih lepih načrtov.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Merkur bo ta teden prestopil v Leva, kar za vas ni slabo, še posebej zato, ker se bo ob tem znebil neprijetnih povezav in bodo vaša razmišljanja manj obremenjena kot zadnji čas. Tako si boste vzeli čas za sprehod ali posedanje in trezno razmišljanje o možnih poteh, ni pa treba pretiravati v tem, da ne bi vse skupaj ostalo zgolj pri tuhtanju. Na začetku tedna boste na trenutke še pomislili, da se ves trud ne izplača in da je bolje pustiti vse skupaj, potem boste naleteli na nekoga, ki je v slabšem položaju od vašega. Ob nudenju pomoči se boste aktivirali tudi sami ter bili zadovoljni z opravljenim, s tem pa tudi bolj optimistični. Vaša prizadevanja bodo na splošno usmerjena bolj k splošnemu dobremu, želeli si boste pritegniti še več ljudi. Bolj bi se obneslo, če bi svoje moči združili s kom, ki je močnejši v občevanju z javnostjo od vas, in četudi boste ob kakem izvajanju malo zavili z očmi, boste na koncu veseli, ker stvari dobro tečejo. Vaše finančno stanje ni ravno cvetoče, a tudi ni tako slabo, kot ste prepričani ta hip.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Venerin prestop v Raka bo prinesel tudi premik v mišljenju, naenkrat se vam bo zdelo, da ovire niso več velike in da lahko razmišljate o tem, kam boste peljali svojo barko. Za samozaposlene med Tehtnicami se to lahko pokaže v obliki planiranja, še posebej zato, ker bosta na primernem polju horoskopa svoje moči združila Sonce in Merkur. Je pa treba takoj reči tudi to, da finančni tokovi temu ta čas še ne bodo sledili, in če so vaši koraki odvisno od denarja, bo vse ostalo prej na idejah kot pa na izvedbi. Tudi sicer Marsovi trendi za drugo polovico leta – povezano z vašimi materialnimi zmožnostmi – niso cvetoči in bo treba marsikaj speljati bolj na tesno. Rojeni v zadnji dekadi znamenja se bodo nehote znašli v nekem primežu domačih ali pa nekih starih problemov, a tudi to se bo konec tedna že dovolj razjasnilo, da se boste lahko mirno obrnili k novemu. V ljubezni in zakonu bo želja veliko, vzdušje pa bo bolj podobno aprilskemu vremenu.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če vaš tokratni horoskop gledamo skozi prizmo poslov in službe, je mogoče reči, da se bodo spremembe izkazale za ugodne, morda bo kaj bistveno drugače kot prej, ampak za vas ne v slabi smeri. Zna biti, da boste poleg svojega dela opravljali še kakšno drugo ali pa se odločali o preusmeritvi, če delate “na svoje”. Ne le, da veste, kaj bi bilo treba premakniti, jasno vam je, kako to narediti in kdo to lahko naredi. Na druge ne računate preveč, a tudi to se bo do konca tedna popravilo. V ljubezni bodo dobro povezane energije prinesle dobro vzdušje in se boste počutili tako, kot da problemov zunaj sploh ni. Podobno je z aktivnostmi glede otrok, ki bodo bolj prijetne in predvsem pomembnejše od vsega drugega. Pri razvijanju odnosov v zakonu uporabljajte namerno počasne in preudarne korake, da škode ne bi povzročili zaradi neučakanosti, že ob koncu tedna bo možnosti za spore manj kot na začetku. Zelo pa se pazite v prometu, predvsem zato, ker tam niste sami in lahko napako napravijo tudi drugi.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

S prehodom Merkurja v znamenje Leva se bo za Strelce počutje v veliki meri spremenilo, saj bo odpadel velik del napetosti, ki visi v zraku. Jupiter se bo znebil večine slabe energije in v dobri navezavi z Neptunom se bo spet pokazala pot naprej, torej da le ni tako slabo vse skupaj. Navzven seveda ne bo čisto tako, poročila bodo še naprej dirigirano neprijetna, a vaš lastni pogled bo segal čez to, razmišljali boste o tem, kaj lahko storite in kdo lahko pri tem sodeluje. Najraje bi odšli nekam drugam, kjer bi imeli več možnosti. Srečali boste ljudi, ki govorijo isti jezik kot vi, pogovori pa bodo rodili nove ideje in prepričanja, pod katera se boste pripravljeni podpisati, predvsem pa jih širiti tudi med druge. Bodite pozorni na hitrost in morebitno brezskrbnost v komunikaciji, saj je preobčutljivosti ljudi zelo velika in jih zlahka lahko vznemirite. Pri financah se bosta prvi dve dekadi Strelcev lahko vsaj malo sprostili. V srčnih zadevah bo zelo napeto, v partnerstvu pa proti koncu tedna bolj umirjeno in živahno.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Vaš tokratni horoskop je s planeti posejan na svoji spodnji polovici, kar ni najboljši pokazatelj napredka, uspeha in poti navzgor. Bolj bo šlo za neko utrjevanje položaja, aktivnost “za nazaj” ali za krog družine, tudi to lahko pomeni čas zase in samoizpraševanje. Tako bo kaka vaša pot naprej predvsem na začetku tedna posejana s poleni, kamni in omejitvami. Preizkušnje in skušnjave se bodo polegle v sredo in četrtek, ko se vam bo kar nekako odprlo in si boste čisto na jasnem, kaj storiti. Petek bo glede tega najboljši dan v tednu. Čutili boste, da gre za nekakšen prelomni trenutek, ko v zraku zori odločitev o prihodnji usmeritvi, zato boste vztrajali tudi tedaj, ko bi vsakdo drug že obupal. Pri izpolnjevanju nalog boste vse bolj učinkoviti in varčni tako s časom kot z energijo. Tudi v partnerstvu je videti več dogovora in sodelovanja kot zadnje čase. V drugi polovici tedna bodo vaša prepričanja zelo močna, zastavili si boste nove cilje.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Vodnarji nikoli niste čisto realno na tleh, kar je v časih, kakršni so tile zdaj, lahko pravzaprav prednost. Medtem ko se večina drugih ukvarja s premlevanjem informacij o ‘testiranih in okuženih’, ste vi v drugih, višjih sferah. V času, ko se možnost napredka opaža in meri le v mikrometrih, boste oživeli in hitro našli mnoge možne poti. Kot navadno bodo tudi tokrat vaše zamisli nenavadne ali vsaj močno predčasne, a tudi motilo vas bo to enako kot običajno, se pravi nič. Ker čas za revolucionarne ideje (pa naj so še tako potrebne) ni ravno najboljši, je čisto mogoče, da vas bo kdo že na samem začetku želel onemogočiti ? kot da bi se spremembe na obzorju dalo ustaviti ? V službi boste deležni spodbujanja in istočasno oviranja na poti, zna biti, da na ravni dokumentov ali pa čisto navadnega ogovarjanja. V partnerstvu in ljubezni bo čez teden zavel bolj prijeten veter, in če gre za kako novo zvezo, bo šlo vse kot po maslu, ne glede na vse dogajanje zunaj.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Oba vaša vladarja, Jupiter in Neptun sta – sredi vseh napetih planetarnih povezav – v odličnem odnosu in dajeta možnost upanja in vere, kot bi na Zemljo pošiljala žarek, sporočilo, da se da in da lahko gremo naprej. Ribe boste v skladu s svojo subtilnostjo med vsemi najbolje začutile svežino idej in jih poskušale širiti dalje, kot novičke na Facebooku. Vsi si želimo, da bi lahko odprli okna, se nadihali boljšega zraka in pogledali vsaj malo naprej. Imeli boste občutek, da je z malo prave volje mogoče rešiti veliko več težav, in poskusili ga boste deliti še naprej, povedati drugim. Največjo oviro boste našli v predsodkih ljudi, ki jih srečujete, želeli jim boste pomagati, da bi znali gledati drugače. Na materialnem področju bo manj prijetno, kajti Mars se na svoji poti ustavlja, to pa prinaša slabo voljo v vašo denarnico. Ker bo v Ovnu še kar nekaj mesecev, se boste na tem področju naučili delovati drugače, na koncu pa to sploh ne bo slabo. V srčnih zadevah v prvi polovici tedna ne bo veliko razumevanja, potem pa se boste imeli bolje in odnos se bo razjasnil.

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja