Tedenski horoskop za vsa znamenja od 27. 7 do 3. 8. 2020

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, vas vabimo, da si ogledate spodnji videoposnetek mesečnega horoskopa za mesec julij 2020 in si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša letošnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Za informacije o tem, kaj vas čaka na posamezen dan, pa ste vabljeni, da si preberete svoj horoskop za vsak dan posebej na https://www.tomazgorec.si/dnevnihoroskop/.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Kaj vas čaka v tednu med 27. julijem in 3. avgustom 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vam je naš horoskop všeč, pa vas vabimo, da všečkate tudi našo stran FB stran Horoskopko, ki jo najdete na https://www.facebook.com/horoskopko/. Tam redno objavljamo dnevne, tedenske in mesečne horoskope za vsa astrološka znamenja ter druge aktualne novice s področja astrologije.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Za Ovne lahko kar rečemo, da je teden pred nami zelo aktiven in dinamičen. Planeti se drug za drugim postavljajo na položaje, ki prinašajo energičnost, ustvarjalnost, prodornost in doseganje ciljev. Res med seboj niso v samo dobrih odnosih in bo morali iti marsikaj na silo, ampak vi s tem nimate velikih težav; trdni rogovi na glavi rešijo marsikatero težavo, mar ne? Ni torej vprašanje, katere cilje lahko dosežete, ampak katere si zastavite. Vzemite vsako nalogo v roke takšno, kakršna je, jeza, razočaranje, pričakovanje in druga taka občutenja pa naj se umaknejo s poti. V financah ne smete biti prehitri, lahko vas veliko stane. S pametnim pristopom pa lahko ravno nasprotno naredite kako izjemno uspešno potezo. V ljubezni ne bo vse tako, kot bi vi radi, morda bo šlo v kakem trenutku celo za “ostati ali ne ostati”; seveda boste hoteli o tem odločati sami. V drugi polovici tedna bo manj napeto in dalo se bo dogovoriti tako, da bo prav za obe strani.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Več poudarkov je videti v vašem tokratnem horoskopu, od financ, kjer bodo želje in pričakovanja eno, realnost pa drugo, zna biti, da se bo kaj izjalovilo ali pa se bo treba čemu odpovedati (in počakati na boljši veter). Mars in Merkur v slabi povezavi napenjata živčke, predvsem pa “skrbita” za sitnosti v komunikaciji, na poteh in v odnosih z okolico, na primer sosedi ali sorodniki, pri čemer boste imeli občasno občutek, da vam nekdo dela za hrbtom, kar pa ni nujno, da bo tudi res. Precej se boste ubadali z razmišljanjem kako naprej, predvsem zato, da bi relativizirali današnje pomanjkanje stabilnosti in predvidljivosti, ki jo imate radi. Poslovne in službene obveznosti se bodo rinile v ospredje, in to s temami, ki jih ne marate ali pa bodo odstopale od vaše prakse in prepričanj. A ni se bati, da bi se to obrnilo proti vam – le drugačno pot bi bilo dobro ubrati, pač v skladu s trenutkom, v katerem smo, potem bo vse v redu.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Čim več dogajanja, tem bolje – glede na to, da Dvojčki sovražite rutino in dolgčas, vam je ta teden pisan na kožo, saj je v zraku toliko različnih informacij in dogajanja, da boste polno zaposleni. Preigravanje možnosti, iskanje razlik med niansami, prenašanje vseh vrst sporočil, poročila z vseh strani, dvomljive situacije, predvsem pa ljudje, ki “vsega tega še ne vedo” ? ne bo vam dolgčas, brez skrbi. No, pri vsem skupaj je vseeno treba omeniti tudi nevarnost, da vas ta raznolikost zavede in ne naredite tistega, kar se od vas pričakuje ali pa ste si zadali za cilj. Je pa dobro paziti tudi na pretiravanje, ki ga vnaša Mars v povezavi z Merkurjem, cel teden bo tako. Pa prehitre reakcije in odločitve, potem pa razno popravljanje in podobno … Za ljubezenske odnose in tudi partnerstvo drugega iz tega horoskopa ni mogoče napisati, kot da se potegnite za korak ali dva nazaj, dokler oblaki ne odidejo naprej. Pri financah bo nekaj videti prelepo, ne idite takoj na prvo žogo.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Močno poudarjeni Mars se bo v teh tednih vrtel po vaši astrološki hiši poslov, službe in uspeha. Ni ravno slabo, a bolje bi bilo, če bi bil manj napet in ne bi prihajalo do toliko napetosti ali konfliktov; marsikaj bi se dalo bolje opraviti, če bi bili boljši pogoji za to, da ne omenjamo starega pregovora, ki pravi, da se ‘nobena juha na poje tako vroča, kot se skuha’. Sami se v tem tednu ne boste želeli izpostavljati, a tudi pričakovanje od drugih (partner, poslovni partner) ne bo rodilo sadov, saj bodo igrali svojo igro ali pa bodo hitri do take mere, da bi jih vi pri tem lahko zadrževali in bodo delovali raje sami. Iskali boste bolj stabilne in varne variante ter se ne spravili v gibanje, če ne bo ravno močnega razloga za to ali pa interesa, ki se ga da meriti v bankovcih. V ljubezni bo na začetku tedna pestro in spremenljivo, potem pa kar v redu, če ne bo na sporedu prehitrih besed in preobčutljivosti ene ali pa druge strani.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Sončev prihod v vaše znamenje prejšnji teden bi načeloma moral pomeniti dvig optimizma, volje, ustvarjalnosti in vitalnosti, a za začetek ni ravno tako, saj je v zraku veliko preveč neugodnih vplivov in vam ne uspeva pokazati vsega, kar zmorete. Sonce in Uran ustvarjata dobre priložnosti, a kaj, ko to ni ravno tisto, kar bi radi vi, ali pa se bo treba precej prilagajati, kar tudi ni vaša največja radost. Luna bo od torka naprej zvišala vašo samozavest in prepričanje, da ste prav vi tisti, ki lahko izboljša stvari ter premakne svet. Če vas bo kdo želel ustaviti ali pa bo s prstom kazal na stare zadeve ali celo vaše napake iz preteklosti, ga boste zatrli v tla. Tujina se kaže kot odlična priložnost, a ne kot bodoča destinacija, ampak samo kot okolje za projekte in kak odmeven dosežek. V ljubezni se kažejo prijetni tedni in možnost, da v objemu malo pozabite na vsakdanje skrbi in napetosti.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Vaš tokratni fokus bo zelo verjetno posvečen prihodnosti in zamislim, ki bi jih veljalo izpeljati, morda vsaj malo tudi zaradi tega, da bi na ta način lažje ubežali neprijetnemu vzdušju sedanjega trenutka, omejitev, strahu pred boleznijo in še čemu. Merkurjevo gibanje prinaša tudi nekaj hitrice, ki vam lahko prinese težave, še najbolj zaradi premalo premišljenih izjav. Je pa po drugi strani treba omeniti tudi njegov dober odnos z Neptunom, ki lahko pomeni odlično izražanje, pisanje, širjenje novic in idej na tak način, da bo to dobrodošlo širšemu krogu ljudi, da ne omenjamo še odličnega potenciala za video, glasbo in ne nazadnje tudi blefiranje, če vam pride prav. V ljubezni se zna zgoditi, da vas bo strah, da bi se nekaj izvedelo, pa tudi sicer (predvsem pri rojenih v zadnji dekadi znamenja) bo v teh poletnih tednih prej hladno ali zahtevno kot pa vroče. Čisto mogoče je, da bo težava tičala v pričakovanjih ene od strani.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Marsove povezave so ta teden precej neugodne za vas – v primeru, če pričakujete, da bo šlo vse od rok brez bitke in znoja. V nasprotnem primeru imate veliko možnosti, še posebej če boste hitro osvojili spremenjene pogoje, ki se vam vsiljujejo. Vse več prihaja informacij, kam vse bi se lahko še razvili, odpravili, dosegli. Prijatelji in zveze, ki naj bi vam bili v pomoč, se bodo ali umaknili ali pa bo njihova pomoč takšna, da ne boste vedeli, kaj bi z njo. Se pa ob tem kaže nekaj, kar zaradi različnih okoliščin niste napravili ali pa uredili. Zna biti, da bo šlo za nekaj z domom, domačimi, posestjo ali pa starimi zadevami. Opogumite se in zavihajte rokave, tako se boste potem lažje odpravili v novo smer. ? V partnerstvu oziroma zakonu vas bodo zmotile poteze druge strani, ki bodo šle mimo dogovora ali pa dosedanje prakse, morda zato, ker vas partnerka/partner noče več čakati, da bi se odločili. Mars trenutno kaže na prepirljivost, pa tudi na zapravljivost ene od strani.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Sonce v vašem polju uspeha in poslov ne dostavlja zadosti možnosti za izpolnitev vaših pričakovanj, še vedno ga vsaj malo zavira opozicija s Saturnom, kar se bo še najbolj pokazalo v ponedeljek, a bo v drugi polovici tedna že dosti bolje. Mars je v tokratnem horoskopu dosti močnejši in vas ne bo mogoče ustaviti. Adrenalin je zdaj tu, možnosti so večje kot prej. A da se ‘voda’ (Škorpijon je vodno znamenje) ne razlije ali razškropi na vse strani, bosta poskrbela prav Saturn in pa Pluton v močni navezi; ta dva se ne strinjata z razmetavanjem energije. Prav zato vaši rezultati ne bodo slabi. Venerino gibanje vas navdaja s sumničenjem in še bolj z ljubosumnostjo, raje kaj preverite, preden vas zagrabi, da bi usekali. Res pa prinaša tudi možnost uspeha pri osvajanju, tudi “trdnjav”, ki so na videz neosvojljive. Merkurjev prestop prinaša nekaj nepričakovanih in najverjetneje ne tudi dobrodošlih informacij, kar pa vam bo prineslo samo še več spodbude.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Neprijeten teden, bi lahko rekli, vsaj zato, ker ne bo šlo tako, kot bi radi, da bi šlo. Ker ste zadosti prilagodljivi, vam slabega sicer ne bo, bo pa treba čez teden spremeniti marsikatero smer poti. Sončev prestop v ognjevitega Leva naj bi pomenil tudi vsaj malo sprostitve in kako olajšanje, a ga razen prevratniškega in napetega Urana ne spremlja nobena koristna energija, zato se lahko marsikaj izteče v besedah ali prepirih namesto v konkretnosti akcij. Mars pri tem odlično zvišuje temperaturo in napetost. A ker nobena stvar ni samo slaba, lahko prav Strelci to energijo izkoristite v svoje dobro, najbolje v navezavi s kom drugim, ki mu zaupate. V slogi je moč, pravimo, in tokrat se to lahko izkaže v celoti. V drugi polovici tedna vam bo pomagala tudi Luna, kajti če bo na začetku tedna sejala preobčutljivosti in na trenutke (vsaj v prvih dveh dneh) tudi občutek nemoči, bo kasneje prinesla ideje o tem, v katero smer bi lahko šli.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Gibanje Lune, ki navadno deluje kot sprožilec potencialov, bo v začetku tedna prineslo neki problem, ki se bo zdel velik, morda celo nerešljiv, še posebej, če bo kdo v vaši okolici kompliciral. Potem pa se bo začelo hitro premikati, za vas pa bo najbolj pomembno, da boste ves čas vedeli, kaj se dogaja, četudi bi vodilno vlogo igrali drugi. Če odštejemo četrtek, ki se v horoskopu tedna kaže kot malo preveč evforičen, da bi šlo vse lahko v redu, boste imeli kaj pokazati, še posebej petek je zelo konstruktiven dan, primeren za velike poteze. V partnerstvu je videti velike razlike v mnenjih in težnje po uveljavitvi svojega prav, tu je treba ostati zbran, saj takojšnja reakcija lahko prinese resnejše težave, kot je videti ta hip. Konec tedna boste zelo občutljivi na mnenje, ki bi ga kdo imel o vas, boste pa zaradi istega vpliva tudi zelo čutili, kaj mislijo, želijo in nameravajo drugi. kar vam lahko olajša kako odločitev.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Napetost ponedeljkovega dopoldneva se ne izognila niti Vodnarjem, ni se bati. Neka zahteva, na primer v službi ali pri poslih, se bo pokazala za ‘prevelik kos mesa’, treba se bo ustaviti in malo analizirati položaj. Ko boste že pomislili, da se vložena energija tokrat ne bo povrnila, se bo pojavilo neko mnenje s strani, ki vam bo dalo misliti in boste v nekaj potezah spremenili pot ali rezultat, v vsestransko zadovoljstvo. Že torek se kaže kot zelo uspešen, pa še par dni za njim. Tudi sicer je ta čas ugoden za skupne dosežke, zato ni dobro peljati vso vodo samo na svoj mlin. Srčne zadeve po eni in odnosi s sorodniki (ali pa poti in komunikacija, recimo tehnične težave) po drugi strani bodo načenjale vaše potrpljenje in živce. Pazite se morebitnih prehitrih besed ali izbruhov, in če se da, razrešite kak problem sproti, ko se pojavi, da bi tako preprečili kopičenje. Na koncu tedna boste neprimerno mirnejši, v nedeljo boste delali dobre načrte za naprej.  

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Začetek tedna bo prinesel nekaj izjemnih zamisli in “vse lepo”, kamorkoli pogledate, a da bi se tako lahko tudi izteklo, je le malo verjetno. Mars vam po eni strani sugerira obračanje na bolje in boste zaradi njega bolj napeti kot navadno, a četudi se da videti uspeh, ki se zanj prizadevate, Marsove povezave ne govorijo, da bo šlo vse zlahka. Opozorila, ki jih dobivate, češ da je treba malo prizemljiti pričakovanja in jemati samo tisto, kar je oprijemljivo in preverljivo, bi najraje spregledali. K sreči bodo ljudje okoli vas dovolj močni in prepričljivi, da vas ne bo zaneslo v kake sanje ali nerealnost, z nekaj sreče boste v sodelovanju z njimi dosegli več, kot pa si mislite, da zmorete. Soliranja Ribam v tem tednu ni mogoče priporočiti. V srčnih zadevah je močno angažiran Neptun, kar se pravi, da ne bo čisto vse tako, kot bo videti, ni pa nujno, da bi šlo kaj narobe. Tu in tam se boste malo namuznili, češ le kaj me tu še vse čaka …   

Zakaj verjeti prav temu tedenskemu horoskopu?

Iz preprostega razloga. Piše ga eden vodilnih slovenskih astrologov Bern Jurečič, ki je tudi predavatelj in učitelj astrologije. Njegova astrološka izobrazba je mednarodno veljavna diploma s tega področja, hkrati pa je tudi zelo izkušen, se redno udeležuje posvetov in strokovnih srečanj ter svoje dragoceno znanje astrologije ves čas nadgrajuje.

Kje najdem redno osvežen tedenski horoskop?

Prav na naši spletni strani, kjer za vas vsak teden znova pripravimo aktualni horoskop. Da se lažje znajdete, zraven napišemo tudi datume, od kdaj do kdaj velja, hkrati pa lahko na naši strani pobrskate tudi za preteklimi tedenskimi horoskopi. Nič ne brišemo, vse ostaja javno dostopno.

Ali horoskop res vpliva na moje ljubezensko življenje?

Seveda, horoskop določa neke okvirne in najbolj značilne osebne značilnosti pripadnikov posameznih znamenj. Zato lahko sklepa tudi na to, s pripadniki katerih znamenj se boste v ljubezni predvidoma najbolje ujeli. In še kratek vodič za najboljše parčke: oven in vodnar, bik in rak, dvojček in vodnar, rak in riba, lev in strelec, devica in bik, tehtnica in dvojček, škorpijon in rak, strelec in oven, kozorog in bik, riba in škorpijon.

Kaj me čaka v letu 2020?

Za letni horoskop 2020 obiščite našo spletno stran in si preberite obširno napoved za vsako znamenje posebej, in sicer za področja, ki vse najbolj zanimajo - ljubezen, denar in zdravje. Preverite lahko, v katerih obdobjih vam kaže bolje, v katerih slabše, na katere stvari bodite pozorni, kje vas čakajo priložnosti in kje morebitne pasti. Letni horoskop 2020 je res vreden branja, saj nam poda neke smernice za pot v novo leto.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.