Želiš brezplačno dobiti romantičen vikend oddih za 2 osebi?

Bi želeli popolnoma brezplačno dobiti vikend oddih za dve osebi v Slovenia eco resortu? Kako lepo je tu, si lahko pogledate na www.sloveniaecoresort.com.

Vikend paket vključuje dve nočitve z zajtrkom v simpatični leseni glamping hiški. Poleg tega dobite še romantično večerjo za dve osebi v restavraciji, ki se nahaja v Slovenia eco resortu. Kako sva se imela na večerji midva s Tjašo, si poglejte na www.tomazgorec.si/slovenia-eco-resort. Na voljo vam bo tudi kopanje v bazenu. 

Nagradna igra je zaključena

Srečna nagrajenka, ki prejme vikend oddih za dve osebi je: 

Majda Drežnjak

Iskrene čestitke!

V nagradni igri lahko sodelujete do vključno 29.7.2021. Srečnega nagrajenca bomo izžrebali v Trebnjem, dne 30.7.2021. Ime in priimek srečnega nagrajenca bomo objavili na tej spletni strani in ga o nagradi obvestili preko elektronske pošte.

Pogoj za sodelovanje v nagradni igri je, da v komentar Facebook prispevka na www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/posts/4089891661129461 napišete zakaj bi želeli iti v Slovenia eco resort in da prispevek delite na svojem osebnem Facebook profilu. 

Nagrado lahko koristite katerikoli vikend v letu 2021, ko je Slovenia eco resort odprt in imajo na voljo prosto glamping hiško. 

Splošni pogoji nagradne igre se nahajajo TUKAJ.

2 komentarja

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja