Čudoviti glamping resort Natura Fina na Koroškem

Ste kdaj že kdaj šli na počitnice ali vikend oddih v glamping? 

V Sloveniji postaja glamping vse bolj popularen tudi med Slovenci. Še par let nazaj so nad njim bili navdušeni predvsem tujci, danes pa se nad njim navdušuje veliko število Slovencev. Še vedno pa v glamping naseljih prevladujejo gosti iz tujine, tako da Slovenija postaja glamping destinacija. 

Kaj sploh je glamping? Če bi to hotel razložiti z enim stavkom, bi rekel da je to malo bolj luksuzno kampiranje v naravi. Za njega se odločajo predvsem tisti ljudje, ki so ljubitelji narave.

Nad glampingom sem navdušen tudi sam. V zadnjem času sem trikrat obiskal Resort Natura Fina na Koroškem, kjer mi je zelo všeč. Všeč mi je zato, ker je tu zelo lepo in tudi zato, ker je Koroška zelo lepa in zanimiva. Kako super sem se imel, ko sem prvič šel na Koroško si lahko pogledate v videoposnetku na https://youtu.be/HEPVK5ueIc4. Navdušen sem bil nad čudovito naravo in prijaznimi ljudmi!

Še lepše sem se imel na Koroškem zadnje poletje, ko sem si šel pogledati podzemlje Pece in šel na zipline v Črni na Koroškem. Kako je to lepo in zanimivo si poglejte v videoposnetku na https://youtu.be/d4ReUlEsNVI?si=WRkhKS3bfiWDHDGc.

Glamping resort Natura Fina

Glamping Resort Natura Fina se nahaja na Ravnah na Koroškem. Lociran je tik ob smučišču Poseka. Glamping je na zelo lepi in mirni lokaciji ob gozdu in omenjenem smučišču. V bližini je steza za gorsko kolesarstvo, športno igrišče, igrala za otroke in wellnes center. 

V Wellnes centru, ki je oddaljen 100 metrov od glampinga imajo štiri savne in velik bazen. Jaz sem ga že večkrat obiskal in mi je zelo všeč. 

Kako je videti glamping resort Natira Fina si poglejte v spodnjem videoposnetku.

Če bi želeli iti na počitnice ali na krajši oddih v glamping resort Natura Fina, izpolnite spodnji obrazec in pošljite neobvezujoče povpraševanje. Z lastnikom glampinga sem se dogovoril, da imajo moji sledilci 5 odstotkov popusta, če povpraševanje pošljete preko spodnjega obrazca. 


     

     

    Dodaj odgovor

    Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja