Gostilna Vojnovič prireja ples za Dan žena

gostilna

Najbrž je že skrajni čas, da na svojem blogu posvetim en prispevek svojim prijateljem. Do sedaj je imel to čast samo moj prijatelj frizer, Janez Ratajec.

Moj prijatel Jože, kličem ga Joco ali Joško ima gostilno v Slovenski vasi. Čeprav ta prispevek na mojem blogu ni namenjen temu, da bi mu delal reklamo, moram povedati da ima ta gostilna (katere šefica je njegova mama), najboljšo hrano daleč na okoli.

Kljub temu, da se z Joškotom načelno dobro razumeva, sva bila rekordno veliko krat skregana. Pač na ene stvari imava različne poglede. Zelo ‘lušno’ je z njim iti ven, saj je zabaven, rad se ‘heca’, rad pije,……

Da ni ‘zajeban’ tip se vidi po tem da je pripravljen prijatelja pohvaliti pred puncami. Tudi kakšen zmenek mi je že zrihtal! Zakaj omenjam to? Zato, ker 90% prijateljev te pred puncami raje očrni kot pohvali! Slovenska nevoščljivost! Dva, ki bosta brala ta prispevek, bosta že vedela kaj mislim!

In ker je ravno prilika, naj še povem, da Gostilna Vojnovič iz Slovenske vasi 7.marca organizira ples za Dan žena. Jaz se prireditve žal ne bom mogel udeležiti, ker bom takrat že v Kolumbiji. Z veseljem pa čakam naslednji tak dogodek. Predvsem zato, da se ‘zavrtim’ z prijazno in simpatično natakarico Vesno, ki dela v gostilni Vojnovič.

Več informacij o plesu za Dan žena najdete na spletni strani Naj gostilna.

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.