Iščem sopotnike za več različnih potovanj

Sem izkušen popotnik, ki veliko potuje. Obiskal sem že okoli 50 držav. Za moja prihodnja potovanja iščem sopotnike. Destinacije, ki jih nameravam obiskati v roku dobrih dveh let, so Peru, Nepal, Pakistan, Venezuela, Bolivija, Čile, Argentina, Južnoafriška republika, ZDA, Saudova Arabija, Indija, Uzbekistan, Armenija, Zambija, Kitajska in mogoče še katera.

Moj način potovanja je v večini primerov takšen, da na destinaciji najamem avto in potem deželo raziskujem z avtom. Tako imaš namreč največjo svobodo in tudi največ vidiš. Zapelješ se lahko v vsako odmaknjeno vasico in se ustaviš, kjerkoli se hočeš. Za večino dežel, ki jih nameravam obiskati, je treba najeti terensko vozilo, ker je veliko znamenitosti v goratem svetu. Najem terenskega vozila je še zlasti v Južni Ameriki zelo drag, če ga najame ena oseba. Če pa ga najamejo štiri osebe in si strošek razdelijo, je cena kar ugodna. Po državah Južne Amerike je pametno potovati v skupinah tudi zaradi varnosti. 

Kakšen je moj način potovanja, si lahko pogledate v videoposnetku spodaj.

Drugače sem bolj avanturističen popotnik. Če si nekaj zamislim, nikoli ne odneham. Kakšno voljo imam nekam priti, če si to zamislim, si poglejte v videu na https://youtu.be/qc9ZV–pMFw?si=kGxUVF4veyy2h-AX. Če razmišljate, da bi bili moj sopotnik, si morate obvezno pogledati tudi video na https://youtu.be/0gCduUdZlBs?si=AupC2z8L3qFTLZQ6. Upam, da vam jesti takole pri domačinih, kot sem jaz na videoposnetku, ni problem. To so drugače tudi najboljša doživetja. 

Za sopotnike iščem pozitivne osebe, ki ne jamrajo za vsako malenkost in so v relativno dobri fizični kondiciji. Sam sem nekadilec, zato za sopotnike iščem nekadilce. 

Če bi želeli biti moj sopotnik, mi pišite na tomazgorec@gmail.com. V mailu napišite, katera destinacija bi vas zanimala. Napišite tudi, v katerem kraju živite, koliko ste stari in kakšne so vaše popotniške izkušnje. 

Na prvo potovanje, za katerega iščem sopotnika, bom šel oktobra ali novembra 2024. Kar se tiče destinacije, še nisem popolnoma odločen. Destinacije, ki jih imam v mislih so Čile, Argentina, Saudova Arabija ali Venezuela. 

3 komentarji

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja