Knjigarna Lisac & Licac

knjigarna

Včeraj sem prebral zadnjo številko mesečnika Korak pred konkurenco, ki ga izdaja knjigarna Lisac & Lisac.

V mesečniku Korak pred konkurenco najdete ideje in nasvete na temo prodaja, oglaševanje in marketing.

Korak pred konkurenco je obvezno branje za vse podjetnike in tiste, ki se na delovnem mestu ukvarjajo z prodajo, trženjem,… Med braci mojega bloga, ki jih poznam je to zagotovo Goran, Janez R., Aleš, Rudi, Miha, Maja, Anja, Boris,.. Zagotovo sem koga pozabil. Brez zamere!

Letna naročnina na Korak pred konkurenco sicer znaša 121 evrov + ddv, vendar lahko do revije pridete tudi zastonj (tudi jaz sem). Prijavite se na enega od seminarjev podjetja Lisac & Lisac in revijo boste prejemali eno leto zastonj. Če pa jo naročite in plačate 121 evrov + ddv pa dobite za vsaj 204 evrov ugodnosti ( seminarji, knjige, ki jih nudi knjigarna Lisac,..).

5 komentarjev

  1. Aha, vidim, da si mislil tudi name. Zanima me, če je dovolj knjigo le imeti ali jo je treba tudi prebrati :-)))))) Veš, da ne maram brat … Ne rečem pa, da bi mi škodila … Hvala za nasvet.
    Sem pa lani takle čas nabavil eno knjigo – Skrivnosti marketinga (neki v tem smislu) in jo dal komercialistki … Ne vem še, če jo je odprla, na računu ni glih videt kej več ? … Iz tega sklepam, da ni dovolj, č ejo le nabaviš :-))

  2. V glavnem tale korak pred konkurenco je boljš kot vse knjige. Posebno, če ne maraš brat. Saj so kratke in poučne lekcije.
    Tam na strani si dol vzemi eno številko pa preberi, pa boš videl, če ti je všeč.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja