Kako dobro poznaš Slovenijo? Sodeluj v kvizu in osvoji majico z napisom Lepote Slovenije.

Kako dobro poznate Slovenijo? Vabim vas, da sodelujete pri zanimivem on-line kvizu, kjer vam bom zastavil 25 vprašanj o Sloveniji. Tisti, ki bo najbolj uspešen, bo dobil majico z napisom Lepote Slovenije. Kako lepa je majica z napisom Lepote Slovenije si lahko pogledate na www.lepote-slovenije.si/majice-z-napisom-lepote-slovenije.

On-line kviz bo potekal v živo na socialnem omrežju TikTok. To pomeni, da lahko sodelujejo samo tisti, ki imajo na TikToku svoj profil. Če svojega profila še nimate, si ga lahko ustvarite prej kot v pol minute. Samo v Google vpišite TikTok, kliknite prvi zadetek in se registrirajte.

Kviz bo potekal na mojem TikTok profilu Tomaž Gorec, ki ga najdete na https://www.tiktok.com/@tomazgorec?lang=en. V kolikor želite sodelovati v kvizu vam predlagam, da me sledite. Namreč tako boste težje spregledali kviz.

Kdaj točno bo kviz, vam bom vsaj 12 ur prej sporočil na vaš mail naslov. Če želite sodelovati, izpolnite spodnji obrazec. Kviz bom večkrat ponovil, tako da se boste lahko za majico potegovali večkrat. Verjamem, da vam bo enkrat uspelo.

 

Ocenite to stran

6 komentarjev

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja