Mesečni horoskop junij 2024

Vstopimo v mesec junij z odprtimi rokami in srčno odprtimi umi, pripravljeni na val nove energije in priložnosti. Po turbulentnih preteklih mesecih, ki so nas preizkušali na različne načine, se nam zdaj obeta čas obnovitve, rasti in ponovnega povezovanja z našim notranjim bistvom. Zvezde kažejo na obdobje, ko se lahko osredotočimo na svoje cilje, sanje in notranje želje, ter jih začnemo uresničevati z neko novo motivacijo.

Sonce sije v svoji polni moči, kar nas spodbuja k izražanju naše avtentičnosti in iskanju lastne poti v svetu, pravi horoskop junij 2024. Luna pa nas bo vodila skozi čustveno potovanje, kjer bomo imeli priložnost ozavestiti svoje globlje občutke in se poglobiti v svoje odnose z drugimi. Junij nas bo izzval, da stopimo iz cone udobja in sprejmemo nove priložnosti, ki nam jih ponuja življenje.

Zato si vzemimo trenutek, da se poglobimo vase, osredotočimo na svoje cilje in postavimo temelje za prihodnost, ki si jo želimo ustvariti. Ne pozabimo, da smo ustvarjalna bitja, ki imajo moč oblikovati svojo usodo. Sprejmimo izzive in se odpravimo na pot raziskovanja, saj nas čaka mesec možnosti, rasti in preobrazbe, svetuje horoskop junij 2024.

Preberite mesečni horoskop junij 2024 in pridobite še kakšen pameten nasvet za življenje.

Mesečni horoskop junij 2024 za ovna

Ljubezen: Mesečni horoskop vam polaga na srce, da ne obupate nad osebo, ki jo nosite v srcu. Postajate namreč čedalje bolj pesimistični glede tega, kam pelje vajin odnos. A oseba, do katere gojite tako zelo močna čustva, goji do vas ravno taka čustva, problem je le v tem, da jih ne zna izraziti. Pustite strah ob strani in zberite pogum, da osebi priznate svoja čustva. Nekdo pač mora narediti prvi korak in prav bi bilo, da tega ne počne vedno ena in ista oseba. Samski, odprite oči za nove priložnosti!

Denar: Lahko rečete, da ste se končno resnično našli. Uživate v delu, ki ga opravljate, opravljate ga s predanostjo in samozavestjo. A ne prevzemite se preveč. Mesečni horoskop junij 2024 vas svari, da ste ta mesec še posebej v nevarnosti, da začnete misliti, da o nekem področju veste že vse. Nikoli ne zamudite priložnosti za učenje, saj vas lahko stagniranje stane službe, ki jo imate tako zelo radi. Vedno je prostor za napredek in na poslovnem področju se napredke lahko tudi bogato nagradi.

Zdravje: Zadovoljili ste skoraj vse svoje želje in potrebe, uredili svoje zdravje, redno se gibate, spijete veliko vode, zdravo jeste – in vendar se vam zdi, da vam nekaj manjka. V juniju boste okrog sebe začeli graditi skupnost podobno mislečih in ugotovili boste, da je to tisto, kar vam je prej manjkalo do sreče in izpopolnjenega življenja. Mesečni horoskop vam proti koncu meseca sicer napoveduje blažji prehlad, ki pa ga boste hitro premagali. Zato kar pogumno v poletje!

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za bika

Ljubezen: V vašem življenju je že dolgo oseba, ki se ji poskušate na vse pretege približati, pa nekako ne najdete prave priložnosti. V juniju se bodo planeti poravnali na način, da vas bodo spodbudili, da nikakor ne iščite idealnega trenutka, ampak enostavno bodite direktni in odkrito povejte, kaj čutite. Čeprav vas bo mikalo, mesečni horoskop junij 2024 napoveduje, da se boste vseeno počutili ranljive. Od vas je odvisno, ali boste pustili strahu, da zmaga, ali pa boste osebi drzno izpovedali svoja čustva.

Denar: Na področju zaposlitve vam mesečni horoskop v juniju napoveduje nekaj napetosti in negotovosti. Nujno je, da ohranite trezno glavo in v navalu skrbi ne zapravite vseh trdo prigaranih prihrankov, čeprav vas bo bolj kot kdaj koli vleklo med police. Imate zelo specifično znanje in ponudila se vam bo priložnost, da ga prenesete tudi na druge. Imeli boste nekaj težav s tehnologijo, ki vam sicer pomaga opravljati vaše delo, a ostanite potrpežljivi.

Zdravje: Vse prevečkrat posegate po hrani, ki vas tolaži, a žal nima nobenih drugih pozitivnih lastnosti. Če ste prejšnji mesec veliko delali na tem, da se dovolj gibate, se v tem mesecu posvetite prehrani. Že kar precej dolgo niste stali za štedilnikom, zato so vaše sposobnosti kuhanja nekoliko zakrnele. Mesečni horoskop vam tokrat svetuje, da obrišite prah s kakšne kuharice ali pa pobrskajte po spletu in poiščite nekaj enostavnih, a zdravih receptov, ki jih lahko kasneje tudi nadgradite.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za dvojčka

Ljubezen: Planetarne energije, ki bodo ta mesec še posebej prisotne, vam ponujajo možnost, da svojo ljubljeno osebo prepričate, da v debati, ki se vleče že nekaj mesecev, stopi na vašo stran. Do tega cilja lahko uberete različne poti, najlaže pa boste to storili tako, da partnerju oziroma partnerici date jasno vedeti, da mu oziroma ji ne nasprotujete kar tako, temveč vam veliko pomeni, da bi bilo v tej situaciji upoštevano vaše mnenje. Mesečni horoskop junij 2024 vam svetuje, da ne pozabite tudi vi na vse skupaj pogledati skozi oči vaše ljubljene osebe.

Denar: Že nekaj časa delate na tem, da bi si ustvarili več gotovosti na finančnem in kariernem področju, a mesečni horoskop vas poziva, da prej poskrbite za nekatere neporavnane račune iz preteklosti. V nasprotnem primeru se lahko zgodi, da bo vest o vaši prekomerno brezskrbni finančni preteklosti prišla na ušesa osebi, ki vam lahko že tako neprijetno situacijo še poslabša. Raje skrijte kakšno informacijo in počakajte na mirnejše čase. 

Zdravje: Nima smisla, da se ukvarjate s stvarmi, v katerih ne vidite veselja. To lahko na dolgi rok negativno vpliva tudi na vaše zdravje. Stopite v stik s starimi prijatelji in si privoščite večer smeha in zabave, kakršni so vas pred leti navdajali z energijo. Res pogrešate brezskrbne urice v družbi najboljših prijateljev, in zdaj je čas, da si jih ponovno izpolnite. Na duševnem področju vam namreč primanjkuje podpore iz okolja. Poiščite jo tam, kjer ste jo nekoč že imeli.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za raka

Ljubezen: Možnost za srečo v ljubezni ste za nekaj časa postavili ob stran, zdaj pa se okrog vas ponovno krešejo iskre. Mesečni horoskop junij 2024 vam kljub temu napoveduje, da boste k možnosti za novo zvezo pristopili bolj umirjeno kot po navadi in to se vam bo brez dvoma obrestovalo. Iskanje ljubezni za vsako ceno ne pelje nikamor drugam kot do zlomljenega srca, zato je mirnejši pristop gotovo bolj primeren. Samski, najprej morate ugotoviti, kdo sploh ste in kaj želite, šele nato lahko v svoje življenje pritegnete želeno osebo.

Denar: Zavoljo položaja nebesnih teles se boste v juniju pogosto počutili raztreseno in težko se boste zbrali. Dogajale se vam bodo čudne reči, iz katerih pa boste vedno lahko potegnili nekaj pozitivnega. Še posebej v drugi polovici meseca vas mesečni horoskop svari, da ne zapravite priložnosti, ki se vam bodo ponujale tako rekoč na vsakem koraku. Ta nenavadna sreča se vas bo še posebej držala okrog 26. v mesecu, ko vas čaka pomemben preizkus. Bodite odprti za nove priložnosti.

Zdravje: Ves mesec se vam bo zdelo, da lahko storite prav vse, kar si zadate. Izkoristite to, da se lotite nekaterih stvari, ki jih že dolgo odlagate iz prepričanja, da vam ne bo uspelo – predvsem stvari, povezanih s prekomerno telesno težo. Čeprav niste bili nikoli športni tip človeka, vam mesečni horoskop junij 2024 napoveduje, da boste sredi meseca sami sebe presenetili z željo po tem, da bi se več gibali. Vse življenje ste bili prepričani, da pač sovražite šport, a izkazalo se bo, da v resnici samo niste našli vadbe, ki bi vas zanimala. To je pomemben korak naprej!

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za leva

Ljubezen: Položaj nebesnih teles v juniju v ljubezenska razmerja prinaša razumevanje in harmonijo, brez da bi se morali za to posebej truditi. Delati boste morali le na tem, da boste večkrat jasno in glasno povedali, kaj vam leži na duši, brez da bi vas skrbelo, kako bo ljubljena oseba odreagirala na to. Tisti, ki vas sprejema z vsem srcem, bo sprejel tudi vaša najgloblja čustva, ki mu jih boste razkrili. Samski, pojdite na kakšen dogodek, kjer boste srečali nove ljudi. Nikoli ne morete vedeti, kje vas čaka sorodna duša.

Denar: Iz vesolja boste črpali moč, da boste posegli po tistem, kar si želite, in da ne boste dovolili ljudem, da vam stojijo na poti. V juniju se ne bojte konfliktov, saj njihova razrešitev prinese obema sodelujočima nekaj dobrega. Poskušali vas bodo prepričati, da se prodate pod ceno, a tega nikar ne storite. O svojih sposobnostih pa ne razglašajte preveč, saj veste, da se dobro blago samo hvali. Finančna situacija je ugodna za kakšno varčevanje za hude čase, zato začnite nalagati na kupček, ki ga boste lahko uporabili čez leta.

Zdravje: V juniju vam mesečni horoskop napoveduje, da boste precej zaposleni in na to, ali se boste zmogli spoprijeti z izzivi ali boste klonili pod pritiskom, bo vplivalo to, kako sicer skrbite zase skozi redno gibanje, zadostne količine spanca in zdravo prehrano. Veliko boste naredili že s tem, da se boste začeli zavedati, da bi lahko bili bolj prijazni do sebe. Konec koncev ste le vi tisti, ki živite v vašem telesu in le vi lahko zase naredite tisto največ, kar vam pomaga k dobremu počutju ter splošnemu zdravju.

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za devico

Ljubezen: Navajeni ste, da vas ljubezen zadane kot strela z jasnega, tokrat pa bo zaradi položaja nebesnih teles zadeva izgledala precej drugače. Mesečni horoskop junij 2024 napoveduje, da se bodo iskre začele kresati okrog 12. v mesecu, a namesto, da bi želeli z osebo takoj skočiti med rjuhe, si boste bolj želeli romantičnih sprehodov in medsebojnega spoznavanja. Brez skrbi, “zabavnejši” deli bodo zagotovo sledili. Le vztrajni bodite in ne prehitevajte dogodkov, saj bi se oseba na drugi strani tega lahko ustrašila.

Denar: Mesečni horoskop vam napoveduje nepričakovan finančni priliv, hkrati pa se vam bo odprlo tudi več možnosti za dodaten zaslužek. Dobili boste odlično idejo, kako svoj denar na dolgi rok še oplemenititi – uresničite jo! A za začetek si ne zastavite previsokih ciljev, saj kdor visoko leta, nizko pade. Razdelajte svoje cilje, razdelite jih na posamezne korake in stopite na dobro začrtano pot. Tako imate zagotovo več možnosti za uspeh, seveda pa tudi za zaslužek, ki ga tako željno pričakujete.

Zdravje: Občudujete vse, ki redno skrbijo za svoje telo in zdravje, a vas dolgočasi rutina, ki jo to prinaša. Na srečo si lahko rutino tudi popestrite, na primer s tem, da vsak dan delate drugačne vaje in da vsak teden obiščete drug plesni tečaj. Rutina pa vam bo močno pomagala pri določanju časa za telovadbo. Če boste telovadili samo takrat, ko se vam bo zazdelo, se lahko zgodi, da se vam ne bo nikoli. Zato določite del dneva, namenjen gibanju, in se tega tudi držite. Ko vam bo to prišlo v navado, brez tega ne boste mogli več živeti.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za tehtnico

Ljubezen: Samskim v juniju mesečni horoskop napoveduje zmenek in pomembno je, da se nanj pripravite. Predvsem tako, da izberete opravo, v kateri boste naredili dober prvi vtis. Ko bo prvi vtis mimo, pa se lahko posvetite spoznavanju osebe, s katero sedite za mizo. Tudi za vezane je pomembno, da ne pozabite, da ima fizična urejenost pozitiven vpliv tako na vas kot na vašega partnerja ali partnerko. Izberite si en večer v tednu, ko se boste zanj še posebej lepo opravili. Naj bo to vajina tedenska rutina, ki bo okrepila zvezo.

Denar: Mesečni horoskop junij 2024 napoveduje, da bo ta mesec še posebej naklonjen tistim, ki so pripravljeni poprijeti za kakršnokoli delo. Če delate od doma, vam bodo planeti nekoliko ponagajali. Njihov vpliv na vašo čustveno situacijo bo pomenil, da se boste doma težje umirili. Pomaga vam lahko to, da si strukturirate dneve in natanko določite, kdaj je čas za delo in kdaj za počitek. Tisti, ki vsak dan odhajate na delovno mesto drugam, pa se boste sposobni zbrati in boste delo opravljali še boljše kot po navadi.

Zdravje: Želite si storiti to, kar je prav za vas in vaše zdravje, zato prebirate članke v revijah in na spletu, gledate videe in iščete informacije o tem, kakšna je prava pot do zdravja. A ob tem pozabljate, da to, kar naj bi bilo “dobro”, ni nujno dobro za vas. Mesečni horoskop vam zato svetuje, da izkoristite junij za raziskovanje sebe in iskanje tega, kar vam ustreza, saj boste lahko le tako na dolgi rok ohranjali zdravje in dobro počutje.

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za škorpijona

Ljubezen: Dobro veste, da se ljubezni ne izraža le skozi dotike in besede, temveč še na mnogo drugih načinov. Eden od teh je tudi hrana. Saj veste, ljubezen gre skozi želodec in v tem mesecu boste še posebej nagnjeni k temu, da boste partnerju skozi okusne obroke govorili, kako zelo ga imate radi. Mesečni horoskop junij 2024 napoveduje izboljšanje odnosov, za katere ste že mislili, da jim ni več pomoči. Stvari so se ohladile, nekaj ste jih pozabili, drugih spet ne. A življenje gre naprej in določenih stvari ne morete spremeniti.

Denar: Trudite se, da bi bili odgovorni v svojem ravnanju z denarjem, a na žalost bodo nebesna telesa naravnana tako, da boste težko prišli na zeleno vejo. Edino, kar lahko storite, je, da svoje zapravljanje omejite res na minimum. S partnerjem oziroma partnerko bo glede financ prihajalo do kar precejšnjih nesoglasij – ne pozabite, da je večino težav mogoče rešiti skozi razumevanje in komunikacijo. Če se ne počutite preveč vešči v zvezi s financami, naj to za določen čas prevzame kdo drug, vi pa se posvetite stvarem, v katerih bolj blestite.

Zdravje: Mesečni horoskop vam svetuje, da junij posvetite temu, da se ponovno naravnate sami s seboj. Kaj to pomeni? Da si vzemite na dan vsaj nekaj minut, da poslušate sebe, svoje telo in svoje misli ter spet začnete početi stvari, ki so vas nekdaj veselile. Pri tem, da pridete v stik sami s seboj, vam lahko pomagata tudi meditacija in joga. Ne pozabite na zdravo prehranjevanje in seveda spijte dovolj tekočine. Poletni meseci znajo biti tudi izčrpljujoči, zato ne pozabite na skrb za svoje zdravje.

Ljubezen: 4

Denar: 2

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za strelca

Ljubezen: Zaradi položaja nebesnih teles boste v juniju veliko bolj kot sicer v stiku s tem, kaj resnično čutite. Zato lahko na dan pridejo občutki ujetosti in nezadovoljstva s situacijo, v kateri trenutno ste. Dobro premislite, ali res ni več ničesar, kar bi vas vezalo na osebo, s katero ste imeli včasih ogromno skupnega, nato pa ukrepajte – kakorkoli se že boste odločili. Mesečni horoskop piše, da letošnji junij ni čas za neodločnost. Vzemite vajeti v svoje roke in naredite nekaj na tem, da boste krenili na pot navzgor.

Denar: Mika vas, da bi pozabili na vse, kar ste se v zadnjih nekaj letih naučili o ravnanju z denarjem, in se vrnili na svoja stara, ne tako zelo finančno previdna pota. To bi imelo velik vpliv na odnose z vašimi najbližjimi, zato ne dovolite, da bi vaša preteklost rušila tisto, za kar si v sedanjosti tako močno prizadevate. Na račun vašega nespametnega ravnanja bi trpela tudi vaša poslovna pot. Mesečni horoskop junij 2024 vam svetuje odkritost tako sami s seboj kot z drugimi. Denarnica vam bo hvaležna.

Zdravje: Živimo v času, o katerem bodo nekdaj pisali zgodovinski učbeniki. Zaradi vseh neprijetnih stvari, ki se ta trenutek dogajajo po svetu, lahko še posebej tisti bolj občutljivi, ki vas te zadeve posebej prizadenejo pozabite na lastno zdravje. Radi bi bili na vseh koncih hkrati, pomagali vsem, ki jim lahko, se s soljudmi družno upirali vsem, ki v tem času gledajo samo nase. Žal ne zmorete vsega naenkrat. Veliko počivajte in si naberite energije za tiste stvari, ki so resnično pomembne v vašem življenju.

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za kozoroga

Ljubezen: Dovolite vašim čustvom, da pridejo na plano in svoji ljubljeni osebi povejte vse, kar vam leži na duši. Če vam bo lažje, si prej ustvarite sproščujočo atmosfero, morda tako, da prižgete kakšno svečko, si zavrtite glasbo in spijte kak kozarec vina – ampak samo kozarec, da se ne boste pred tako pomembnim priznanjem spremenili v jecljajoč kupček nesreče. Mesečni horoskop junij 2024 napoveduje, da bo to idealen čas za takšne vrste pogovorov, zato ne odlašajte preveč.

Denar: Po daljši odsotnosti dela se zdaj trudite, da bi se vrnili nazaj na stare tirnice in ponovno vzpostavili rutino, ki je delovala prej. A v tem vmesnem času ste se spremenili, vaše ambicije so drugačne kot nekoč in določene stvari enostavno ne funkcionirajo tako dobro, če jih počnete na enak način kot prej. Ne oklepajte se preveč starega načina življenja, ampak vzpostavite nove rutine, ki bodo ustrezale osebi, kakršna ste postali. Okolica vas bo sprejela, le vztrajati morate pri svojem novem jazu.

Zdravje: Radi bi začeli bolj skrbeti zase, pa ne veste, kaj je prvi korak. Mesečni horoskop junij 2024 vam svetuje, da začnete z zastavljanjem ciljev. Pomembno je, da so specifični in da jih postavite v nek točno določen časovni okvir. A hkrati bodite previdni, da si ne boste zastavili preveč v prekratkem času. Boljše bo, če boste vsak dan delali majhne, a konsistentne korake. Pri tem vas bodo podpirali tudi ljudje okoli vas, saj vam želijo le najboljše in bodo prav veseli, da ste se lotili neke vrste preobrazbe.

Ljubezen: 2

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za vodnarja

Ljubezen: Končno se vam bo razvezal jezik in z osebo, ki vam veliko pomeni, se boste usedli in resno pogovorili o stvareh, ki vas motijo. Izkazalo se bo, da tudi vi niste bili vedno popoln partner oziroma partnerica in čeprav ste ljubljeno osebo večkrat obtožili, da vas ne zna poslušati, boste ugotovili, da sami nosite ravno toliko krivde, da je med vama tako, kot je, če ne še več. A ni še vse izgubljeno. Iskren pogovor bo pomagal, da bosta ponovno našla pot drug k drugemu.

Denar: Mesečni horoskop junij 2024 vam napoveduje, da boste v prvih dneh tega meseca izredno ambiciozni in to se bo poznalo tudi na doseganju vaših ciljev. Vse okrog vas se spreminja, nekatere stvari na bolje, nekatere pa na slabše, a dejstvo je, da se spreminja. Spremembe bodo s seboj prinesle tudi nekoliko več denarja. To je odlično, kajne? Denarja pa vseeno ne zapravljajte po nepotrebnem, saj vam bo v temnejših obdobjih prišel še kako prav. Takrat boste hvaležni, da ste vsaj nekaj privarčevali, ko je bil za to pravi čas.

Zdravje: Ste kdaj razmišljali o tem, da bi si sami pridelovali hrano? Če ste si vedno želeli preseliti na kmetijo in postati samooskrbi, vam mesečni horoskop napoveduje, da boste v juniju dobili idealno priložnost za to. A tudi na majhnem balkonskem vrtičku ali celo okenski polici lahko pridelate kar nekaj hrane. Morda se sprašujete, kako je to povezano z zdravjem. Doma pridelana hrana ne vsebuje škodljivih snovi, kot so pesticidi, kmetovanje poskrbi za redno gibanje, pridelava nečesa iz dobesedno nič pa krepi samozavest. In vse skupaj na človeka deluje res sproščujoče.

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 5

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

 

Mesečni horoskop junij 2024 za ribi

Ljubezen: Mesečni horoskop junij 2024 vam napoveduje, da se boste v tem mesecu sprostili in umirili in končno začeli uživati v ljubezni. Še posebej v drugi polovici meseca vam bo položaj planetov namenil veliko pošiljko ljubezenske energije. A hkrati bo prinesel tudi nekaj negotovosti, za katero ne smete dovoliti, da bi vam branila posvečati se ljubezni. Ne bojte se pokazati, kdo ste v resnici, in v ljubezni boste zagotovo uspeli.

Denar: Prijateljev vam na pomembnih mestih ne manjka. In zagotovo to ni slaba stvar, ko potrebujete karierni nasvet ali pa morda iščete novo službo. Še posebej novi znanci bodo imeli velik vpliv na vašo finančno in karierno situacijo. Ni vam treba načrtno iskati novih poznanstev, ki bi vam pomagala na poti do polnejše denarnice, pravzaprav se zna zgoditi, da vam bodo na tak način sklenjena poznanstva prej škodila kot koristila.

Zdravje: Čedalje večkrat opažate, da ima, ko sami s seboj lepo ravnate, od tega korist cel svet – oziroma vsaj vaša neposredna okolica. Zato le poskrbite zase. To bo žal pomenilo tudi, da se boste morali poglobiti v svoje navade in delati na tem, da se znebite vseh slabih navad. Ker radi kaj prigriznete, poskrbite, da bodo v vašem domu vedno zdravi prigrizki, saj boste tako manj posegali po nezdravih. Mesečni horoskop svetuje, da ne pozabite na redno gibanje.

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za svoje znamenje preberite še:

Veliki letni horoskop 2024 na www.tomazgorec.si/letni-horoskop-2024

Tedenski horoskop na www.tomazgorec.si/tedenski-horoskop.

Ljubezenski horoskop na www.tomazgorec.si/ljubezenski-horoskop.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja