Greš z mano na zanimivo potovanje?

Želiš iti na zanimivo in nepozabno potovanje z izkušenim popotnikom? 

Ime mi je Tomaž Gorec. Sem izkušen popotnik, ki zelo veliko potuje po bližnjih in tudi daljnih deželah. Moj cilj je, da bom vsako leto vsaj 183 dni na potovanjih. Torej; moj cilj je, da bom več na potovanjih kot doma. 

Na svojih potovanjih veliko snemam in delam reportaže. Videoposnetke z mojih potovanj si lahko pogledate na mojem Youtube kanalu, ki ga najdete na https://www.youtube.com/user/tomazgorec/videos. Drugače me na Youtubu najdete tudi pod ‘Tomaž Gorec’. 

Kakšen je moj stil potovanja, boste najbolje videli, če si pogledate spodnji videoposnetek. 

Več o mojem stilu potovanja boste izvedeli, če si pogledate še kakšen videoposnetek na mojem Youtube kanalu. Še posebej bi vam predlagal, da si pogledate videoposnetka na https://youtu.be/h7b4kE7SWJc in https://youtu.be/kGgH8wIdzLY

Če ste si pogledali videoposnetke, ste videli, da so moja potovanja zelo pustolovska in predvsem malo drugačna kot potovanja s turistično agencijo. 

Greš z mano na potovanje?

Odločil sem se, da bom na nekaj svojih potovanj vzel tudi sopotnika. Če vam je moj stil potovanja všeč in bi želeli iti z mano na kakšno zanimivo potovanje, mi pišite na tomazgorec@gmail.com. 

Zagotovo imajo pri izboru prednost osebe, ki se ukvarjajo s podobnimi stvarmi kot jaz. Z velikim veseljem vzamem s sabo nekoga, ki se ukvarja s fotografijo, videoprodukcijo, digitalnim marketingom ali da je podjetnik. 

Z veseljem vzamem s sabo tudi nekoga, ki je influencer ali bloger. Prav tako bi s sabo vzel kakšnega zvestega sledilca. 

V bistvu sem s sabo pripravljen vzeti kogarkoli, ki je pozitiven človek, ki ga na potovanju zanimajo podobne stvari kot mene in ima veliko energije za raziskovanje. 

Kdo ni primeren, da bi ga vzel s sabo na potovanje kot sopotnika?

Moja potovanja so relativno naporna. Ko si zamislim, da bom nekaj videl, od te ideje ne odstopam v nobenem primeru. Zame ni nikoli nič predaleč, nikoli ni ne prevroče ne premrzlo, nikoli nisem tako utrujen, da bi nekaj izpustil … Kako zelo vztrajen sem, si lahko pogledate na spodnjem videoposnetku.

Torej, če niste v dobri telesni kondiciji, se bova na potovanju zelo težko ujela. 

Sam sem nekadilec, tako da bi tudi za sopotnika želel nekadilca. Sicer nimam nič proti kadilcem, samo cigaretni dim me res zelo moti. Tako da si ne predstavljam, da bi šel na potovanje s kadilcem. 

Za sopotnika si tudi ne želim nekoga, ki je preveč ‘vpet’ v politiko. Nimam namreč želje, da bi se na potovanjih pogovarjal o politiki, in še manj, da bi me kdo zasipal s kakšnimi svojimi politični prepričanji. 

Če ste dobili občutek, da je z mano težko potovati, naj povem, da sem šel na potovanja že z vsaj 20 različnimi sopotniki in z vsemi sem se super ujel. Kako sva se imela na potovanju z eno sopotnico, si preberite tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja