Danes se je v Sloveniji naredilo za več 10 milijonov evrov škode

Nič ne bom pretiraval, če bom rekel, da se je danes v Sloveniji zgodila katastrofa! Iz včeraj na danes se je zgodila huda pozeba, ki je v Sloveniji skoraj ne pomnimo. Verjetno letos v Sloveniji ne bomo imeli skoraj nič domačega sadja. Če vprašate mene, je to katastrofa. Moje mnenje je, da je edino zdravo sadje 100 % domačega izvora. Tisto sadje, ki ga pridelajo na nekih plantažah več tisoč kilometrov stran in ga škropijo z vsemi možnimi strupi, ni vredno nič, saj je bolj strupeno kot zdravo. 

Pri nas doma imamo kar nekaj sadnega drevja. Večkrat se je že zgodilo, da je kaj pozeblo, vendar še nikoli prav vse, kot se je to zgodilo sinoči. Oče je čisto na tleh. Ampak moj oče bo to že nekako prebolel. Smilijo se mi ljudje, ki se s tem preživljajo. Grozno mi je dejstvo, da se je čez noč v Sloveniji naredilo za več 10 milijonov evrov škode. 

Vsako leto sem z užitkom obiskoval naš sadovnjak, kjer sem se lahko do sitega najedel domačega sadja, saj sem ga utrgal neposredno z drevesa. Letos tega žal ne bo. 

Lažje bi prebolel pozebo, če bi prizadela samo dolenjsko regijo. Bi lahko vsaj kje drugje v Sloveniji dobil domače sadje. Tako pa, kakor kaže, ga letos ne bo nikjer. 

Danes je res žalosten dan za Slovenijo! 

Ocenite to stran

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja