Tedenski horoskop za vsa znamenja – od 6. do 13. januarja 2020

Tedenski horoskop

Kaj vas čaka v tednu med 6. in 13. januarjem 2020? Preberite tedenski horoskop za vsa znamenja in preverite, kje se ta teden za vas skrivajo morebitne ovire in pasti, hkrati pa tudi, kje vas čakajo priložnosti, ki jih velja izkoristiti.

Če vas zanima horoskop za daljše obdobje, pa vas vabimo, da si na https://www.tomazgorec.si/horoskop/ preberete veliki letni horoskop 2020 za vsa znamenja za področja ljubezni oziroma odnosov, posla in denarja ter seveda zdravja. Preverite, kaj pripadnikom vašega znamenja prinaša prihodnje leto, ki bo na veliko področjih res pestro in turbulentno.

Tako tedenskega kot letnega je napisal priznani astrolog Bern Jurečič.

Tedenski horoskop – oven (od 21. 3. do 20. 4.)

Začetek tedna bolj lenoben, obenem bolj mehak pristop in koraki, potem v sredi nekaj akcije, ki še ne bo “čisto prava”, vsekakor pa bo premalo prodorna, potem pa v petek in konec tedna hitenje, kot da bi hoteli nadoknaditi vse za nazaj – nekako takšen se v tokratnem horoskopu nakazuje vaš teden dni. Če ste pogosto leta začenjali takoj ali vsaj nekaj prej kot drugi, ki jim je bilo treba malo pomagati, jih spodbuditi in pokazati smer, se letos lahko zgodi, da bodo na tak način drugi pomagali vam. Ker to ne bo zelo izrazito niti ne bo trajalo dolgo, vaš ego ne bo trpel in bodo že v naslednjem tednu vse stvari spet potekale tako, kot naj bi že v tem. Pazite na prehitre poteze, kajti navezava vašega vladarja Marsa in na drugi strani Urana vnaša veliko nemira in vam ni naklonjena. Lahko bi kaj naredili kar tako, zaradi vtisa, a bi vam to lahko prineslo škodo ali celo poškodbo. V ljubezni boste razmišljali za naprej, a čas za dober razvoj odnosa še ni prišel, nekaj potrpljenja je še treba.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ovna na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – bik (od 21. 4. do 20. 5.)

Kar veliko agilnosti in prizadevanj je videti v tem vašem tednu. Da bi čim bolje začeli novo leto, si boste želeli priskrbeti čim boljše informacije, pri tem pa boste naleteli na nekoga, ki vam jih bo branil. Sprva boste začudeni, češ če bolje poznamo delo, bo sistemu bolje šlo, a ker se stvar ne bo premaknila, se boste vprašali, ali kaj stoji zadaj. Iskanje ‘sovražnika’ je jalovo početje, saj ga najverjetneje sploh ni, morda gre za kake okoliščine ali pa ne poznate dovolj ljudi, s katerimi imate opravka, in se v teh nepredvidljivih časih lahko kdo obrne v nasprotno smer zgolj zaradi kakega malega interesa. Nekaj nelagodja je videti pri financah, morda zaradi kake spremenjene situacije ali pa pogojev, vsekakor pa boste dogajanje vzeli veliko bolj zares, kot bi bilo treba. Vsekakor pred kakimi pomembnimi odločitvami zadevo dobro predihajte. V zasebnem življenju je na nebu nekaj oblačnosti, harmonijo pa bodo motili neki solistični koraki ene ali druge strani, kot da dogovor sploh ne bi bil v interesu.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za bika na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – dvojčka (od 21. 5. do 20. 6.)

Tako horoskop tega tedna kot še posebej petkov mrk bo vaš sistem vrednosti in vrednotenja pripeljal na rob velikih sprememb – marsičesa ne boste več gledali tako kot doslej. Škorpijonska nota razvoja položaja in odnosov se bo pokazala na način, podoben ekonom loncu – nečesa je bilo preveč, nabralo se je čez mero! Tu iskanje različnih obvozov in polovičnih variant, precej značilnih za vaše znamenje, ne bo več ustrezalo, izbrati bo treba črno ali belo, in to boste tudi narediti, pa brez sentimenta. Sicer pa je v poslovnih in službenih zadevah videti po eni strani veliko težnjo po rezultatih in še bolj možnost, da prehitite druge, po drugi strani pa nekakšno mirnost, ko bi najraje videli, če bi se stvari dogajale kar same od sebe. Od prijateljev in znancev, ki jih je bilo vaše življenje še pred tednom dni polno, zdaj ne bo nič, za vse boste morali poskrbeti sami. Iskrice v partnerstvu lahko prerastejo v kaj več, pa čisto po nepotrebnem.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za dvojčka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – rak (od 21. 6. do 22. 7.)

Čez teden se bo večal razkorak med idejami in možnostmi na eni ter realizacijo na drugi strani. Torek in sreda bosta že kar neprijetna, potem pa se bodo zadeve začele odvijati kot po tekočem traku, ne sicer prehitro, vseeno pa bo konec tedna prinesel kar nekaj zadovoljstva. K sreči vas bodo v gibanje spravili drugi, na kakega od načinov morda sorodniki ali sosedi. V službi je možna neka sprememba, ki si je niste želeli. Če imate malo srče, bo ta sprememba samo začasna. Mrk, ki se bo zgodil v znamenju Raka, vam prinaša temeljite razloge za prevetritev svojega odnosa z drugimi, ki bi se moral gibati v smeri vaše večje neodvisnosti, pa če gre za odnose z domačimi, v partnerstvu ali pa v službi, vse v mejah dosegljivega oziroma realnih možnosti seveda. To se ne more zgoditi kar zdaj, saj vemo, da mrk prinaša le potencial, potem pa je od posameznika odvisno, kdaj se to lahko premakne, najkasneje pa v pol leta.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za raka na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – lev (od 23. 7. do 22. 8.)

Zdeli se boste poklicani, da kar takoj na začetku stvari zastavite tako, da bo po eni strani jasna smer in po drugi strani jasno tudi to, kdo je v zgodbi kdo. Kot bi cela situacija v službi čakala samo vas, da pridete, uredite vse in lahko začnemo z delom. Novo leto je prineslo neke nove zahteve ali pa metle, veliko stvari bo treba zastaviti na novo. Levi boste pri tem igrali pomembno vlogo, a pri tem ne mislite samo nase, vloge delite po sposobnostih ljudi okoli vas. V srčnih zadevah se nekaj spreminja, zaradi Marsovega napetega in nemirnega položaja pa pazite na prehitre odločitve ali preostre besede, da se situacija ne bi obrnila proti vam, še posebej v primeru, če sta povezani polji ljubezni in posla oziroma uspeha. Kar se financ tiče, bodo priložnosti za obračanje denarja, investiranje ali pa nekoliko lažji zaslužek s strani, tako obetavne, da se jim bo težko upreti. Po tej plati lahko v tem tednu zelo napredujete in profitirate, tudi tveganja ne bodo prevelika.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za leva na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – devica (od 23. 8. do 22. 9.)

Ponedeljek in torek vam prinašata nekaj nerazložljive ležernosti, nekako tako, kot bi čakali koga, da vas spodbudi. Sreda tedna bo dosti bolj aktivna, vaši koraki pa bodo imeli pridih razmišljanja naprej, ne bo šlo zgolj za preigravanje rutine in znanih variant. Tudi zgoraj omenjeni mrk se bo (glede na vaše znamenje) postavil v to smer, tako da je zelo mogoče, da se pred vas čez čas postavi kak večji in pomembnejši cilj. Seveda boste že kar od začetka leta boste precej kritični kritizirali, kot navadno z napačnim prepričanjem, da na ta način prispevate  k boljšim rešitvam ali pa ureditvi položaja. Marsikdo se tako v novem položaju še ni dobro znašel, pa je že vaša tarča. Stopite nekaj korakov nazaj, da si ne bi že kar na začetku onemogočili položaja. Ta in naslednji teden sta zelo pomembna za vaše srčno področje, tu bo treba marsikaj zastaviti na novo, vzemite si čas za razmislek.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za devico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – tehtnica (od 23. 9. do 23. 10.)

Začetek tedna se bo izkazal kot smerokaz, ki ga ne bi radi videli, velike zahteve bodo pred vami. Čez teden se boste že “ogreli” in čisto dobro vam bo šlo, je pa mogoče, da se vam to ne bo zdelo dovolj zaradi veliko pričakovanj in manj lepih možnosti, da bi se uresničile. Če boste iskali “krivce” za  nedoseganje ciljev, namesto da bi zavihali rokave in poskusili sami doseči izboljšanje ali kak viden rezultat, bo že v petek zelo napeto. Poleg tega se zdi, da bo izostal nekdo, na kogar ste resno računali, vi pa boste čas izgubljali z razmišljanjem, ali je to morda naperjeno prav proti vam. Kar se financ tiče, bodite v tem tednu izdatno previdni, neugodno “sodelovanje” Marsa in Urana, posebej v prvi polovici tedna, vam lahko prinese težave zaradi neprevidnosti ali upoštevanja napačnih nasvetov; preverite vse raje dvakrat kot trikrat. V ljubezni bo vse videti lepo, ni pa dobro preveč drezati, da se vse skupaj ne izkaže kot balonček in za neko neumno malenkost ostanete sami.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za tehtnico na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – škorpijon (od 24. 10. do 22. 11.)

Če se leto že kar začne z napetostmi, to ni najbolj prijetno, Škorpijoni pa boste svoja prizadevanja razpršili na več področij. Planetarna gneča v Kozorogu naj bi vam prinesla recimo celo paleto možnosti, a to ni način, na kakršnega znate delovati. V ljubezni lahko gredo stvari precej sanjsko, morda dosti bolje od pričakovanja, vaša težava pa bo v sumničavosti, zakaj tako (dobro); pač morate vedeti ‘vse’ … V partnerskih odnosih, tudi tistih poslovnih, je mogoč izjemen dogovor o nadaljnji poti, tu se vam ni treba ničesar bati. Če boste za cilj imeli finance, potem se boste trudili za dodaten zaslužek, ki pa se bo izmikal, predvsem zaradi nepravih informacij, ki jih dobivajo osebe, ki odločajo. Iskali boste podporo pri sodelavcih, zvezah in tudi pri partnerju. Radi bi nekaj uredili z domačimi ali pa za nazaj, na poti bodo stali neki spomini, sentiment ali pa preobčutljivost, potrebno bo veliko takta.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za škorpijona na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – strelec (od 23. 11. do 21. 12.)

Planeti v Kozorogu, vključno z mrkom, ki se pripravlja za petek, nakazujejo težnjo po stabilizaciji, vendar pa pod površjem nekaj vre – nezadovoljstvo z doseženim ali pa morda zahteve po učinku, rezultatih. Vse, kar je treba storiti, da bi sistem, recimo služba, deloval v redu, je jasno, vaši lastni interesi pa se ne skladajo s tem, ali pa morda poznate neke druge informacije, ki pa jim drugi nočejo prisluhniti – napetosti ne bo manjkalo, vi pa jo boste kot navadno praznili na tistih, ki slučajno pridejo mimo. Kar se denarja tiče, so vaše možnosti velike, a na lahek način to ne bo šlo, prej bo prisotna previdnost in z njo veliko tuhtanja ali dogovarjanja, da bi na neki način dobili garancijo, da bo vse v redu. Zelo si boste želeli, da bi bilo uspešni tudi v ljubezni, kjer pa “vedri in oblači” neugodno postavljeni Mars, v ospredje postavlja ego in nekakšne interese, tako da je možen tudi kak nenaden zasuk. Konec tedna prinaša nekaj več sproščenosti.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za strelca na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – kozorog (od 22. 12. do 20.1.)

Kozorogi ste le redkokdaj evforični in vas praznično vzdušje navadno hitro mine, hitreje od drugih ste spet “v toku”. Po praznikih boste zato presenetljivo mirni in se ne boste vznemirjali za čisto vsako malenkost. Delo si boste razporedili brez velike nuje in marsikdo vas bo opazoval ter razmišljal, glej, tudi tako se da. Sicer boste polni vtisov o dogajanju v zadnjem tednu, po malem boste nemirni zaradi denarnice, a se vam česa hujšega ni bati; Venerino gibanje ne kaže problemov, čeprav na trenutke ne bo kazalo čisto tako, recimo v sredo in konec tedna. V srčnih zadevah bi vam moral ta teden prinesti nekaj lepih trenutkov, tako Uran kot Luna sta aktivno postavljena oziroma povezana in ne prinašata miru ali lagodnosti; če gre za osvajanje kake “trdnjave”, okrog katere se že nekaj časa trudite, oba planeta podpirata vaša prizadevanja, lahko vam uspe kaj res lepega. Marsova zgodba tega tedna bo iskanje nevidnega sovražnika, ki je “kriv”, da nekaj ne gre, kot naj bi šlo.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za kozoroga na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – vodnar (od 21. 1. do 18. 2.)

Zbiranje štirih planetov na eni sami točki v Kozorogu za Vodnarje ni najboljša opcija. Veliko preveč odvisnosti od okoliščin ali pa od drugih, tudi od sreč, da bi lahko bili mirni. V tem tednu ne boste v enaki formi kot navadno, kadar greste naprej, ne da bi gledali nazaj oziroma ne da bi vas motili tisti, ki ne zmorejo držati koraka z vami. Tokrat boste vi sami iskali rezervne scenarije ali varne variante, to pa zaradi po eni strani pričakovanj ‘od zgoraj’ in po drugi strani zaradi nasprotujočih si informacij, ko se ne bo točno vedelo, kaj je prav in kaj ne. V ljubezni se boste oslanjali na stare in preverjene vzorce, da bi se izognili tveganju, saj če potrebujete še kaj, potem je to resna kriza v partnerstvu. Marsikateri Vodnar bo v tem tednu uteho iskal doma oziroma pri starših. Kar se financ tiče, je v horoskopu videti nekaj odličnih možnosti, več možnosti pa imate, če se boste sposobni malo tudi prepustiti in s tem zmanjšati napetost.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za vodnarja na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Tedenski horoskop – ribi (od 19. 2. do 20. 3.)

Mars in Uran sta skregana na za vas neugodni točki, a ker se Mars giblje stran od vseh povezav, bo nemira v tem tednu več kot navadno, kar navadno prinese prehitre besede, več filozofiranja kot rezultatov, občutek ogroženosti zaradi ocene ali kritike, neupoštevanje predlogov, napenjanje čustev in podobno. Ni seveda vsakdo vaš sovražnik, poskusite razumeti motive druge strani, če ne drugače, pa povprašajte po njih, marsikaj bo bolj razumljivo kot doslej. Vaš vladar Neptun bo ta teden v odličnih povezavah in lahko rečemo, da se boste iz marsikatere situacije izvlekli brez praske, še več, tudi profitirate lahko, tako da je strah pred neuspehom odveč. V srčnih zadevah nekaj ne gre po planih, morda se vam bo zdelo, da se vam zveza lahko izmuzne med prsti, vprašanje pa je, kaj lahko storite, da se to ne bi zgodilo. Omenjeni mrk se bo pri vas odvil na polju perspektive, tam imate veliko možnosti, pa tudi veliko dela.

Preberite tudi veliki letni horoskop za leto 2020 za ribi na https://www.tomazgorec.si/horoskop/.

Vesele božične in novoletne praznike s čim več miru, družinske sreče, toplih odnosov in radostjo v srcu vam želi vaš astrolog!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja